Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Vissenbjerg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Din køreskole | Vissenbjerg

I Vissenbjerg ligger Din køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Hej Til Alle som læser dette!

 

 

Få dit kørekort på 7-10 uger


Som noget nyt, tilbyder vi hjemmeundervisnig på Fyn, hvis man kan samle et minimum på 3 elever. Hjemmeundervisningen foregår ligeså seriøst som hvis man havde et teorilokale. Nogle af de fordele der er ved hjemmeundervisning er at eleverne føler sig mere trygge og er mere engageret i undervisningen. En stor fordel er at man ikke behøver at tænke på transporten til og fra teori.


Coaching er også en mulighed som din-køreskole tilbyder. Er du nervøs og tænker at du aldrig kommer til at se dig selv i trafikken, eller har du en større angst for teoriprøven eller køreprøven, kan coaching være en fantastisk mulighed, til at gennemføre det man gerne vil.


Hvis du har kørekort, men ikke har været ude i trafikken i mange år, og har svært ved at komme i gang med at køre igen, er der mulighed for at få køretimer, sådan så du kan føle dig sikker i trafikken igen.

 

Alt undervisning foregår af undertegnede


Med Venlig Hilsen
Din-køreskole
Søren Borg Christensen

Vurderinger

tobias
"Det skal siges, at når man skal have et kørekort, så handler det også om, at finde den rigtige køreskole.. Så hvis du står og mangler en køreskole, hvor du får kortet hurtigt, til en god pris, og har den bedste kørelærer man overhovedet kan finde, så klik dig ind på Din-køreskole.dk! Det er et sikkert valg, til at få dit kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. juli 2012
Dumpeprocent.dk
Anne-Louise
"Når man står, som ung og 18 år er det, som en stor jungle , at skulle finde en køreskole. Der er mange, at vælge imellem og man aner intet om kvaliteten ved de forskellige køreskoler. Man får en masse viden via. hjemmesider og venner. Jeg kendte kun meget lidt til "din køreskole" i vissenbjerg, men efter første samtale med Søren Borg vidste jeg bare, at dette var stedet, hvor jeg skulle lære at blive en god bilist. Søren Borg formår, at gøre teoriundervisningen lærerig men samtidig sjov og hyggelig. Det samme gælder den praktiske del. Vi lærer hurtigt i forløbet, at tage "bilist-brillerne" på og være en del af trafikken med en stor portion selvsikkerhed. Ønsker du, at tage et kørekort i et forløb, der er hurtigt, sjovt, lærerigt og ikke mindst succesfuldt, så er svaret enkelt;
Vælg "din køreskole" ved Søren Borg. Her får man ikke kun et kørekort, men også en hel masse andre stærke og vigtige værdier, man senere kan bruge i livet.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2012
Christian
"Din køreskole, med Søren Borg, består af en utrolig kompetent nyuddannet lærer og en fleksibel tidsplanlægning. Undervisning materialer er godt forklaret og teori timerne er langt fra kedelige. De praktiske timer på anlæg og vej er både rutinerede og krævende, men kørekortet er så godt som hjemme, hvis du vælger denne køreskole. 5 stjerner herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2012
Dumpeprocent.dk
Nicolaj
"Din Køreskole i Vissenbjerg er en rigtig god køreskole, selvom den lige er startet op og kørelæreren er nyuddannet. Kørelæreren er god til at skabe en behagelig stemning, hvor man får meget ud af undervisningen.

Denne køreskole har hjemmeundervisning. Hjemmeundervisning er super godt og jeg får meget ud af det. Det er lettere at være koncentreret i hjemlige omgivelser.

Jeg er godt tilfreds og jeg har ikke noget at klage over, så Din Køreskole får 5 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 9.100,00 400,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:søren borg christensen
Adresse:Vissenbjerghallen
Post nr. & by:5492 Vissenbjerg
Telefon:31122000
Hjemmeside:www.din-køreskole.dk
Email:s.borg.c@gmail.com

Kørelærer:
  • søren borg christensen

Teorilokale:
Adresse:Vissenbjerghallen
Post nr. & by:5492 Vissenbjerg

Køreskole galleri