Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Vælg område

Postnr.
København 900 - 2799
Nordsjælland 2800 - 3699
Bornholm 3700 - 3799
Vestsjælland 4000 - 4779
Sydsjælland 4780 - 4999
Fyn 5000 - 5999
Sydjylland 6000 - 6799
Vestjylland 6800 - 6999
Midtjylland 7000 - 7499
Nordvestjylland 7500 - 7999
Østjylland 8000 - 8999
Nordjylland 9000 - 9999
DP DP

Find køreskoler i Vestsjælland og tag kørekort

Kørekort i Vestsjælland. Vælg by herunder og find en oversigt over køreskoler i de enkelte byer. Over 1782 køreskoler og 11918 køreskole-vurderinger. Anbefal og bliv anbefalet. Læs også alt om kørekortDP DP
Asnæs Bøslunde Bjæverskov Borup
Dalmose Dianalund Fuglebjerg Glumsø
Haslev Havdrup Hårlev Høng
Hørve Herfølge Herlufmagle Holbæk
Holmegård Hvalsø Jerslev Sjælland Jyderup
Jyllinge Kalundborg Karise Karrebæksminde
Køge Kirke Eskilstrup Kirke Hyllinge Kirke Søby
Klippinge Korsør Lejre Lille Skensved
Lundby Mørkøv Mern Næstved
Nykøbing Sjællan... Præstø Rønnede Regstrup
Ringsted Roskilde Sandved Skælskør
Skibby Slagelse Snertinge Sorø
Stenlille Store Heddinge Strøby Svinninge
Tappernøje Tølløse Ugerløse Vemmelev
Viby Sjælland Vig Vipperød
DP DP
Der er registeret 225 køreskoler i Vestsjælland - Opret din køreskole og bliv synlig

Nyeste vurderinger af køreskoler i Vestsjælland

Annemette - Roskilde Køreskole ApS
"Rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Roskilde køreskole. Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner, da jeg havde et rigtig godt forløb tog ca 3måneder. Fik kortet hurtigere en forventet, da jeg havde brug for ekstra mange køretimer. Min kørelærer var professionel, og havde rigtig godt tålmodighed, jeg føler mig nu utrolig tryg bag rettet. kun de bedste andbefalinger herfra"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne2 dage og 1 time siden
Mikkel Søefeldt - Kørelærer Steen Dansgård Kristensen
"For mig var det en stressende oplevelse.
Steens undervisningsmetode kan virke frygtindgydende. Du skal være bange for at skulle betale for ekstraundervisning og nye køreprøver. Du skal frygte at køre galt, ikke respektere. Sådan var det desværre hele vejen igennem, og det blev typisk udtrykt gennem en form for latterliggørelse. Hvis man dog allerede kan finde ud af at køre i bil, så er det hyggeligt som de fleste beskriver. Hvis man gør noget rigtigt, er han stille. Der bliver sjældent rost for noget, man gør rigtigt, men hvis man begår fejl, er det en kæmpe gåde, og det forventes altid, at du selv er klar over, hvad du gjorde galt, så hvis du spørger ind til din fejl, så kan du blive yderligere latterliggjort - eksempelvis en bemærkning om, at du ikke bør sove til teoriundervisningen. Det er ærgerligt, at man i virkeligheden betaler et femcifret beløb kun for rettigheden til at køre i sin kørelærers bil for så også at skulle håndtere latterliggørelse udover det at styre en bil og orientere sig i trafikken samtidig.
Derudover gav Steen mig ikke besked om, at han havde bestilt en teoriprøve til mig. Det fandt jeg først ud af 20 timer inden gennem koreprovebookings automatiske besked. På dette tidspunkt skulle jeg være til fysikprøve i skolen. Det var i øvrigt også langt efter afbestillingsfristen, og da jeg gik til ham for - igen - at prøve at få noget ud af ham, så fik jeg ikke andet en forklarelsen om, at "det var vel nok en forglemmelse fra min side, ja", og at "så må du betale for en ny prøve". Sådan her var det desværre hele vejen igennem.
Noget helt tredje er, at han godt kan lide at tale sig eget kunstneriske sprog, så når du spørger ind til en situation i trafikken, så bliver du mødt med en gåde, hvis morale du skal sidde og aflede ved at gætte, hvad han oprigtigt tænkte. Absolut ikke straightforward. Vildt ineffektivt.
For det fjerde staver han ikke ordentligt, og han sætter hverken punktum eller komma. Han vil nemlig have sine elever til at ringe til ham, men fordi han er en travl mand, er han tit optaget, så det giver god mening at skrive en besked til ham, som han kan vende tilbage til, når han har tid.
Du kommer ikke til at LÆRE noget fra din køreLÆRER. Det står du fuldstændig selv for. Heldigvis gik jeg ikke til teoriundervisning hos Steen."
1 stjerne6. januar 2018
Laura - Den Lille Trafikskole.Dk
"Det er sagt at jo ældre vi bliver, jo sværere er det at lære. Men med den rette underviser - med den rette tilgang og et enormt godt kendskab til andre mennesker og deres forskelligheder - tog det mig under 3 mdr. at tage et kørekort. Det er 5 år siden - men jeg husker stadig hvor rart et menneske og hvor dygtig en underviser Jørgen er. Ingen slinger i valsen (eller på vejen). Bare straight ahead! Han er enormt god til at sørge for, at ingen føler sig tabt undervejs!

- Laura, 35år"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne19. december 2017