Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Vejle:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Axels Køreskole | Vejle

I Vejle ligger Axels Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Henrik Jensen
"Tog kørekort til MC hos Axel for nogle år siden.
Trode det var en fordel med undervisning på hold, men kedelig og forstyrrende undervisning. Han ved hvad han snakker om, men hans undervisning er gabendne kedeligt. Og var låst af de faste dage, hvilket er svært når man arbejder. Ikke et sted jeg vil anbefale. "
1 stjerne 20. december 2011
Dumpeprocent.dk
Jesper Rasmussen
"Jeg er 18 år og tog motorcykelkort hos Axel i 2007. undervisningen er rigtig god! den foregår ikke "interaktiv" ligesom på mange af de "billige" køreskoler. i min verden er det et stort plus at kørelæren tager sig tid til eleverne. Axel afpasser tempoet så alle er med. Det kan nemt mærkes at Axel har mange års erfaring på motorcykel, og at han er glad for at køre med os. undervisningen foregår på gode tidspunkter efter skole og arbejde. Axels køreskole er måske ikke den billigste, men absolut den hvor man får mest for pengene. Axels køreskole er den helt rigtige at tage sit MC-kort på! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2008
Michael 56 år
"Tog kørekort til mc ved Axel i efteråret 2006 og fik den bedst tænkelige undervisning.Axel kører selv meget på mc og køretimerne foregår ved at Axel selv kører med på sin egen motorcykel. Man kan mærke at Axel har meget stor indsigt i det at køre mc og er rigtig god til at påvirke de unge til at have den rigtige holdning til trafkken. Er selv lidt oppe i årene, men nød Axels måde at behandle en lidt ældre "trafikant" på.
Kan Varmt anbefale Axels køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2007
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:peter hememr-larsen
Adresse:Telemarksvej 7
Post nr. & by:7100 Vejle
Telefon:27312320