Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Vallensbæk Strand og tag køreskort

Find køreskole i Vallensbæk Strand (2665). Din guide til kørekort i Vallensbæk Strand. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1789 skoler og 12455 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Brøndbyvestkøreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Ishøj Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Jette Es Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Vallensbæk Køreskole   Ikke angivet   10.999,00  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Vallensbæk Strand

Gina - Vallensbæk Køreskole
"En lidt sen anmeldelse - Super god køreskole! Bestod teori i første forsøg og med Søren som kørelærer, endte jeg med at bestå den praktiske 4. Gang - havde det ikke været for hans undervisningsmetoder og vindende personlighed, samt evne til at få en tilbage på sporet, når nervøsiteten tager styringen, havde jeg med stor sandsynlighed ikke fået mit kørekort! Jeg er ovenud tilfreds med forløbet og kan kun medgive mine bedste anbefalinger til både Vallensbæk Køreskole og Søren!

Endnu engang mange tak for kampen!😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne16 timer og 37 minutter siden
Junkai Guo - Vallensbæk Køreskole
"Jeg har lige taget kørekort hos Vallensbæk Køreskole, hvor jeg havde Morten som min kørelærer. Jeg valgte denne skole og Morten, fordi jeg havde set Morten være med i TV-programmet “Kørerlærerene”

Han fik mig igennem begge prøver i første forsøg, og det er jeg super taknemlig for. Han fik klædt mig virkelig godt på til prøverne, og forløbet har været en kæmpe fornøjelse! Jeg vil råde folk til at vælge Vallensbæk Køreskole, og ønske Morten som sin kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne9. november 2018