Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Valby:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Elite Trafik | Valby

I Valby ligger Elite Trafik. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Elite Trafik ejes af Carsten Friis som tilbyder køreundervisning i et roligt og seriøst læringsmiljø. Her er køreglæden i centrum, med fokus på at lære at læse og forstå trafikken. Teoriundervisningen kan følges i dit lokalområde via gode samarbejdspartnere. Se evt. andre kørelæreranbefalinger på http://www.dumpeprocent.dk/koebenhavn-oe/soeernes-trafikskole-2002-aps.html

Se priser på www.elitetrafik.dk

Vurderinger

Trine Zielke
"Bestod teori og køreprøve første gang.
Tak til Carsten Friis for hans tålmodighed. ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2014
Dumpeprocent.dk
Rasmus Tolstrup
"Carsten Friis er en fantastisk kørelære. Behagelig, pædagogisk, rolig og tålmodig. Han skaber en god og tryg stemning i bilen, tager det meste med et smil og fokuserer altid på det positive. Og så er han også hyggelig at tilbringe timer med i bilen. Jeg kan på det varmeste anbefale Carsten."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. september 2013
Cecilie
"Sejeste kørelærer! Tak for kortet!

Meget hyggelige og sjove køretimer :-))))))

Kan klart anbefales!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juli 2013
Dumpeprocent.dk
Johannes H
"Jeg takker Carsten Friis for kyndig, utrættelig og tålmodig undervisning. En sand fornøjelse at tage kørekort hos Elite Trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2012
Louise
"Jeg er lige blevet den glade ejer af et kørekort. Takket være Carsten er jeg kommet godt igennem forløbet og bestod begge prøver første gang. Carsten er rolig og MEGET tålmodig. Der har ikke på noget tidspunkt været nogen sure miner i bilen. Jeg vil varmt anbefale Carsten. Super kørerlærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2012
Anna B
"For mit vedkommende var det temmelig grænseoverskridende at skulle tage mit kørekort, men med Carsten Friis som kørelærer blev det en rigtig positiv oplevelse. Med sin humor, sit engagement og tålmodighed formåede han at skabe en god og tryg stemning under kørslen som, for mit vedkommende , er alt afgørende for at kunne lære at færdes i trafikken. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang og kan kun varmt (og trygt) anbefale ham :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2012
Dumpeprocent.dk
Tanja Ridder
"Alle har forskellige behov under en læringsproces, og Carsten formåede i allerhøjeste grad at imødekomme mine behov, da jeg tog kørekort.

Til at starte med var jeg utrolig nervøs og bange for at begive mig ud i trafikken, men med hjælp og snak fra Carsten, fik jeg overvundet min frygt. Han lod mig tage tingene i mit helt eget tempo, men samtidig vidste han også, hvor han kunne udfordre og rykke mine grænser.

Alt i alt må jeg sige, at Carsten fik skabt et godt og trygt køreforløb for mig, og at jeg derfor kun varmt kan anbefale ham!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2011
Maria
"Jeg kan ikke skrive andet end rosende ord, om Carsten... Super Kørelærer... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2011
Annesofie Hørlyk
"For at komme godt igennem et skolekørselsforløb, skulle jeg have en kørelærer, som var rolig og god til at skabe tillid - og det fik jeg hos Carsten. Med hans dygtige fornemmelse for sin elev, sammensætter han et forløb med løbende udfordringer, som hurtigt fremmer ens personlige køreevner. Han er fleksibel og problemfri, så jeg kan varmt anbefale Carsten. Han gjorde det kun til et positivt og spændende forløb."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. april 2011
Andreas Rabing
"Det at tage kørekort hos Carsten har væren en positiv oplevelse. Jeg kan specielt godt lide den stemning, som der var i bilen, som gjorde at man følte sig godt tilpas i bilen. En anden ting jeg godt kunne lide var, hvis man lavede en mindre eller større fejl, at der var plads til at grine lidt af den. Dog fulgte der hurtigt en forklaring på, hvad man rigtig skulle have gjort :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2011
Helene Sommer
"En rigtig god, nede på jorden, (ikke uden humor) kørelærer som har fået bragt mig trygt gennem forløbet trods af at mine flossede nerver. Kan roligt anbefale ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2011
Michael
"Jeg har lige bestået min køreprøve hos Carsten. Han har været en rigtig god kørelærer, og jeg kan varmt anbefale ham.

Carsten er tålmodig og fleksibel, og det har været en fornøjelse at tage kørekort hos ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2010
Mette Dybvad
"Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Carsten Friis, og er nu den glade ejer af et nyerhvervet kørekort. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre forløb end dette. Det tog i alt 3 mdr. Carsten Friis er en enormt dygtig og engageret kørelærer, som med sit dejlige væsen formår at gøre hver enkelt køretime sjov, afslappende, og vigtigst af alt, enormt lærerig. Jeg var meget tryg ved at køre med Carsten, og han har absolut givet mig de bedste forudsætninger for at blive en dygtig og god bilist. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven 1. gang. Hvis du vil have så god mulighed som overhovedet muligt for at bestå køreprøven i første hug, vil jeg varmt anbefale Carsten Friis. Det er ikke tilfældigt at stort set alle hans elever består køreprøven 1. gang:-) P.s: Det er en super lækker bil at tage kørekort i - hvilket kun gør køreglæden større ;-) Rigtig god fornøjelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juli 2010
Anja Kjær
"Carsten Friis er en fantastisk sød kørelærer der med høj faglighed og engagement har fået disse 3 måneder til at flyve af sted.

Han holder sine aftaler, har opmundret mig når jeg havde brug for det, og har med humor fået hele forløbet til at blive endnu sjovere :)

Jeg kan varmt anbefale Carsten - her er du i trygge hænder!

***Jeg bestod både teoriprøven og køreprøve i første hug :)***"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2010
Astrid
"Bestod i første hug! Efter et super forløb hos Carsten Friis. Hvis du er usikker på vejene, kan du trygt vælge Carsten som med dyb ro og tålmodighed lærer dig at manøvrere sikkert rundt i trafikken. Jeg fik en køreprøve kort efter teoriprøven og et par ekstra timer. Han er fleksibel og holder, hvad han lover! Jeg vil klart anbefale Carsten til andre, der overvejer at tage et kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2010
Louise Nielsen
"Helt fantastisk ! Troede simpelthen ikke at det var muligt at få kørekort for mig.... Men takket være min kørelærer Carsten Friis og hans ubegribelige tålmodighed og pædagogiske evner, kom jeg igennem nåleøjet. Først teori og herefter den praktiske prøve.
Byens bedste kørelærer.... helt utvivlsomt, kan på det varmeste anbefales, hvis Du vil bestå med glans."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2009
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Carsten Friis
Adresse:Ib Schønbergs Allé 6
Post nr. & by:2500 Valby
Telefon:31214349
Hjemmeside:elitetrafik.dk
Email:elitetrafik@hotmail.com

Køreskole galleri