Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Tranbjerg J og tag køreskort

Find køreskole i Tranbjerg J (8310). Din guide til kørekort i Tranbjerg J. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1782 skoler og 11919 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Kørelærer Gruppen på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Ankersens Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Bent Hedegaards Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Lindas Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 PinkBil.dk   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Tranbjerg J

Julia Friel - Bent Hedegaards Køreskole
"Bent er utrolig sød, nem at snakke med (og ret sjov) og så er han fantastisk til at lave aftaler. Man laver aftaler om hvornår man skal køre igen ved slutningen af hver køretimer, hvor man bare skal sige hvornår det passer en selv bedst og så retter Bent hans planer ind efter det. Desuden bestemmer man selv hvor man vil hentes og hvor man vil blive sat af henne - hver gang og helt gratis.
Når man er ude og køre med ham er han god til at huske en på, f.eks hvad man skal holde øje med, hvilke gear man skal køre i og give en masse gode tips og tricks til både teoriprøven og køreprøven. Han har 50+ års erfaring så han ved jo hvad han snakker om og han er god til at sørge for at man føler sig tilpas og ikke er for nervøs. Til sidst vil jeg bare lige sige at Bent er altid MEGET PUNKTLIG, han er aldrig forsent og hvis han kommer tideligt ringer han mindst en time før og spørge om det er ok han er der 10min før aftalt. Han aflyser aldrig aftaler og har altid styr på hans planer, og så er hans bil maks lækker at køre i. 6 ud af 5 stjerner fra mig:) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne4. oktober 2017
Nura - Bent Hedegaards Køreskole
"Århus bedste køreskole. Startede hos en anden først men flyttede til Hedegaards køreskole, og jeg er evig lykkelig over at jeg netop valgte den. Bent er så proffesionel, han gøre alt for du får den bedste oplevelse. Savner faktisk køretimerne med ham. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne23. august 2017