Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Tønder:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Tønder Trafikskole v/ Annelise Borum | Tønder

I Tønder ligger Tønder Trafikskole v/ Annelise Borum. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Bliv sikker og kvik i al trafik

Vurderinger

Kjeld Christensen
"Kære Ny-begyndere - Unge som ældre.

Jeg kan på det varmeste, anbefale Tønder Trafikskole V/ Annelise-Borum.
Det har været en sand fornøjelse, at have hende som underviser, både teoretisk og praktisk. Humor er i højsæde, men ta ikke fejl, man skal også selv være med til at levere varen. Prøv selv - Det virker.
Mange Tak - Annelise Borum.
Held og Lykke fremover.
Med venligste hilsner
Kjeld Christensen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2011
Dumpeprocent.dk
Thomas Hagensen
"Jeg har været fuldt ud tilfreds med mit forløb ved Annelise Borums køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2011
Steffen Matzen
"Kunne ikke finde et bedre sted at tage kørekort. Annelise gør sit bedste for at man virkelig kan sine ting, inden man skal op til prøverne. Hun er professionel, god at snakke med og god til at tage sig af den enkelte. Hendes humør er altid i top. Kan kun anbefale Annelise, topkarakter herfra :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2011
Dumpeprocent.dk
Camilla Marcussen
"Har aldrig troet, at en kørelære kunne gøre SÅ megen indtryk som Annelise.
Man er ikke bare endnu en i flokken. Annelise forstår at lave en individuel plan sammen med sine elever, sådan at hun tager hensyn til hver og én, og ikke bare samlet. Hun underviser på en måde, så ikke engang DAMP-børn keder sig ihjel ;-) Det har været en souveræn undervisning. Dejligt med et kørekort, men jeg savner nu Sciroccoen, hehe.. Vælg Annelise, hvis du vil have en spændende, sød og seriøs kørelære!!!!!! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2009
Melanie Grähser Madsen
"Annelise - du er bare den bedste. Jeg skylder dig at sige tak for alle timerne sammen, det har godt nok været hyggeligt.
Ja, jeg kommer jo nok til at lyde som alle de andre der skriver her : Annelise Borum er bare et helt fantastisk menneske, hjertet på rette sted, men stadigvæk helt professionel. Hun er rigtig dygtig til hendes job, og formår at sætte sig i dit sted.
Vælg Tønder Trafikskole v./ Annelise Borum. Fantastisk kørelære og dejligt menneske."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. juli 2009
Bettina Lundstrøm olesen
"Heej :) jeg giver den her pige ret i alt hvad hun skriver annelise er den bedste.. jeg glemmer hende aldig hun har en plads i mit hjerte for altid :)

"Annelise er simpelthen en fantastisk dygtig kørelærer, og jeg kan derfor kun anbefale hende (og give hende top karakter). Hun formår at blive gode venner med alle sine elever, og samtidig er hun knaldhamrende god til at lære fra sig. Derudover er hun 100% opmærksom på hver enkelt elev, så hvis du har svært ved enten teorien eller den praktiske del, opdager hun det hurtigt - og giver dig de rigtige redskaber, så du forbedre dig og dermed bestå både din teoriprøve og din køreprøve. Du får med garanti dit kørekort, hvis du vælger Annelise som din kørelærer, for hun sender dig ikke op til hverken en teori- eller køreprøve, før hun er 100% sikker på, at du kan bestå. Dette giver dig en hvis sikkerhed, når du bliver skrevet op til en prøve. Som person er Annelise totalt sej, åben, frisk og helt igennem unik. Hun er desuden ejeren af en skøn humor, der udløser en masse grineflip undervejs i forløbet ;-) Kort sagt; hvis du vil have dit kørekort OG samtidig have en mindeværdig oplevelse, så VÆLG ANNELISE BORUM! " "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2009
Dumpeprocent.dk
Lise Johannsen
"Annelise er simpelthen en fantastisk dygtig kørelærer, og jeg kan derfor kun anbefale hende (og give hende top karakter). Hun formår at blive gode venner med alle sine elever, og samtidig er hun knaldhamrende god til at lære fra sig. Derudover er hun 100% opmærksom på hver enkelt elev, så hvis du har svært ved enten teorien eller den praktiske del, opdager hun det hurtigt - og giver dig de rigtige redskaber, så du forbedre dig og dermed bestå både din teoriprøve og din køreprøve.
Du får med garanti dit kørekort, hvis du vælger Annelise som din kørelærer, for hun sender dig ikke op til hverken en teori- eller køreprøve, før hun er 100% sikker på, at du kan bestå. Dette giver dig en hvis sikkerhed, når du bliver skrevet op til en prøve.
Som person er Annelise totalt sej, åben, frisk og helt igennem unik. Hun er desuden ejeren af en skøn humor, der udløser en masse grineflip undervejs i forløbet ;-)
Kort sagt; hvis du vil have dit kørekort OG samtidig have en mindeværdig oplevelse, så VÆLG ANNELISE BORUM! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2008
Karina Thomsen
"Annelise er først og fremmest total cool. Hun giver gode og lærige teoritimer samt nogle super sjove køretimer der også indeholder jokes, grineflip, alm. samtaler om dit og dat etc.
Annelise tager sig god tid til at hjælpe de folk der har svært ved det, både med teorien med også til det praktiske. Er man i tvivl skal man bare spørge og man får med det samme et brugbart svar.
Jeg har været enormt glad for at køre ved annelise, da hun ikke bare gør det hun skal men også giver noget ektra fra sig, så man med det samme får et godt forhold til hende. Hun er frisk og glad og yder virkelig en indsats for at det skal lykkedes for én at gå op til køreprøve og bestå den. Hun er altid sikker i sin sag og det kan kun gå fremad ved annelise.
Kort og godt; hvis du vælger annelise, kan du med 100 procent stole på at du får dit kørekort!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2008
Inger-Marie W. Pedersen
"Jeg kan helt klart anbefale Annelise, hun er bare en super frisk, sjov snakketante:-) Lige fra dag 1 af, har det været sjovt og lærerigt. Annelise er et forstående og tålmodigt menneske, der tager sig af den enkelte elev. Hun har formået at gøre hver køretime til en "leg" for mig, men samtidig har jeg lært det jeg skulle lære. Så hvis du ønsker dig en kørelærer der tager hensyn til den enkelte og er tålmodig, men stadig er i stand til at lærer fra sig, skal du helt klart vælge Annelise. Hun er en oplevelse i sig selv:P Jeg har været meget glad for at have kørt ved hende, jeg har nydt vores grineflip fuldt ud og det er da også en af de ting jeg kommer til at savne meget. Det har været en positiv oplevelse, jeg sent vil glemme;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2008
Charlotte Eggert
"Jeg kan helt klart anbefale Annelise som din kørelærer! Jeg kan kun sige positive ting om damen :-) Hun er rigtig frisk, tålmodig og meget god til at forklare tingene, både til teori, men i praksis..
Hun har en humor som siger spar to ;D Det kan I kun se frem til . Man får sig et godt grin, og alligevel lære man det man skal, hun tager sig rigtig godt af hver enkel elev .
Hver time er nydt i hendes selskab :-) Hun er yderst dygtig, og har jo de nyeste "opdateringer" indenfor at tage kørekort, da hun næsten er helt ny :-)

Dejligt at have sit kørekort, men trist at stoppe ved hende :(

Men vælg Annelise, så skal du nok få dit kørekort samt en rigtig god oplevelse, for sådan er det jo bare, ik Annelise ? ;p "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2008
Nadine Jensen
"Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort ved Annelise. Hun er en super sej københavner som er fuld af engeri og hun kommer altid med en frisk bemærkning. Hun får en til at føle sig godt tilpas.
med det vil jeg bare sige: VÆLG ANNELISE! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2007
Thatsanee Butrat
"Jeg vil helt sikker anbefale Annelise. Hun er den bedste kørelære, utrolig tålmodig og så har hun humoren med sig. Man får ihvertfald altid et godt grin når man er ude og køre med hende. Og så er hun bare god til at forklare tingene så man kan forstå det. Du kommer ikke til at fortryde det hvis du vælger hende. Du kan kun komme til at savne hende!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2007
Emilie Stine Kristensen
"Den er nu lidt langhåret den her, men sådan er det jo Annelise (:
Annelise,er et meget fantastisk menneske, og jeg har nydt i fulde drag at tage mit kørekort ved hende, hun er meget obs på at man består, og tænker altid kun på dig. Det er altid let at få et godt og langt grin med hende, hun er bare Super! - og der er ingen grund til bekymring, med at snakke, for den køre bare derud af, udover alt dette, tager hun også tingene utroligt seriøs, og tænker på dit eget bedste, derfor kan jeg kun sige godt for denne kørelære, eftersom man får et billigt grin, og alligevel lære det hele, på en sjov og spændene måde.
Hun er et utrolig og smilende menneske, altid imødekommende.
Har ikke fortrudt et minut, så Annelise, hvis jeg nogensinde skal tage kørekort igen (forhåbentligt ikke) - så kommer jeg til dig ! Haha."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2007
Emilie Stine Kristensen
"Den er nu lidt langhåret den her, men sådan er det jo Annelise (:
Annelise,er et meget fantastisk menneske, og jeg har nydt i fulde drag at tage mit kørekort ved hende, hun er meget obs på at man består, og tænker altid kun på dig. Det er altid let at få et godt og langt grin med hende, hun er bare Super! - og der er ingen grund til bekymring, med at snakke, for den køre bare derud af, udover alt dette, tager hun også tingene utroligt seriøs, og tænker på dit eget bedste, derfor kan jeg kun sige godt for denne kørelære, eftersom man får et billigt grin, og alligevel lære det hele, på en sjov og spændene måde.
Hun er et utrolig og smilende menneske, altid imødekommende.
Har ikke fortrudt et minut, så Annelise, hvis jeg nogensinde skal tage kørekort igen (forhåbentligt ikke) - så kommer jeg til dig ! Haha."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2007
Emilie Stine Kristensen
"Den er nu lidt langhåret den her, men sådan er det jo Annelise (:
Annelise,er et meget fantastisk menneske, og jeg har nydt i fulde drag at tage mit kørekort ved hende, hun er meget obs på at man består, og tænker altid kun på dig. Det er altid let at få et godt og langt grin med hende, hun er bare Super! - og der er ingen grund til bekymring, med at snakke, for den køre bare derud af, udover alt dette, tager hun også tingene utroligt seriøs, og tænker på dit eget bedste, derfor kan jeg kun sige godt for denne kørelære, eftersom man får et billigt grin, og alligevel lære det hele, på en sjov og spændene måde.
Hun er et utrolig og smilende menneske, altid imødekommende.
Har ikke fortrudt et minut, så Annelise, hvis jeg nogensinde skal tage kørekort igen (forhåbentligt ikke) - så kommer jeg til dig ! Haha."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2007
Emilie Stine Kristensen
"Annelise, er en super sjov og humoristisk kvinde. Hun har altid tænkt sig at gøre undervisningen i teori, lidt sjovere og samtidig meget lærerig. Jeg er ufatteligt glad for at jeg tog kortet hos Annelise, og man må sige, at vi har haft utroligt mange hyggeligt og sjove tider sammen, så hyggelige at det faktisk var utroligt hårdt at sige farvel :)
Man kan ikke andet, end at elske Annelise. Hun er åben og ærlig, og er altid med på det hele :)
Tjuhej for Annelise siger jeg bare, Tønder trafik skole Rocks!!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. oktober 2007
Anne Søndergaard
"Jeg har været utrolig glad for at ha taget kørekort hos Annelise. Hun er super god til at forklare ting i teori og er der med det samme hvis der er noget man ikke forstår. Man kan mærke at hun har sine ting i orden og kun ønsker det bedste for sine elever. samtidig er hun altid frisk og fuld af energi, der gør det sjovt både at gå til teori og være til køretimer. Jeg har hvertfald nydt hver time :) hun er også god til at sige til hvis man laver noget, der ikke er så godt og forklare hvad man skulle ha gjort i stedet, uden at hun virker streng på nogen måde.
Hendes fantastiske forklaringsevne gjorde også at jeg gik op og bestod teori prøven med 0 fejl, selvom jeg var virkelig nervøs! Så Annelise kan kun varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2007
Anne Søndergaard
"Jeg har været utrolig glad for at ha taget kørekort hos Annelise. Hun er super god til at forklare ting i teori og er der med det samme hvis der er noget man ikke forstår. Man kan mærke at hun har sine ting i orden og kun ønsker det bedste for sine elever. samtidig er hun altid frisk og fuld af energi, der gør det sjovt både at gå til teori og være til køretimer. Jeg har hvertfald nydt hver time :) hun er også god til at sige til hvis man laver noget, der ikke er så godt og forklare hvad man skulle ha gjort i stedet, uden at hun virker streng på nogen måde.
Hendes fantastiske forklaringsevne gjorde også at jeg gik op og bestod teori prøven med 0 fejl, selvom jeg var virkelig nervøs! Så Annelise kan kun varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2007
Anne leditzig
"Annelise har været en yderst professionel og kompetent lærer. Hun er ernormt frisk og man har det helt sikkert sjovt når man er ude at køre, men samtidig fortæller hun også, hvis man har lavet en fejl - her er hun god til at forklare, hvorfor man ikke skulle have handlet sådan, og hvordan man i stedet skal handle i en sådan situation. Hun er god til at få en til at slappe af i en ellers stresset situation.

Det er tydeligt at mærke, at Annelise har alle regler og love frisk i hukommelsen, da hun er en af de nye kørelærere. Dette så jeg klart som en fordel. Hun vidste også, hvordan det er at tage en køreprøve nu til dags, da hun selv skulle til en prøve som kørelære. Dette betød, at hun virkelig kunne sætte sig ind i, hvordan man har det som elev.
Ydermere var det tydeligt at mærke, at hun virkelig går højt op i, at hendes elever skal klare sig godt. Hun er altid sprudlende af energi og giver en et gå-på-mod man ikke vidste man havde.

Tak for at have gjort det til en så positiv oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale alle, at tage deres kørekort hos Annelise."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2007
sanela mandzic
"Hun er den beste kørelære, som jeg har haft.Hun er en ung energisk kvinde i god humør."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Annelise Borum
Adresse:Carstensgade 63
Post nr. & by:6270 Tønder
Telefon:22995070
Hjemmeside:www.toendertrafikskole.dk
Email:ttskole@webspeed.dk

Kørelærer:
  • Annelise Borum

Teorilokale:
Adresse:Carstensgade 63
Post nr. & by:6270 Tønder
Adresse:Hartmannsvej 19
Post nr. & by:6270 Tønder