Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Tølløse:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Vivian Høybye Hinz | Tølløse

I Tølløse ligger Vivian Høybye Hinz. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Cecilie Louise Hansen
"Jeg har kun gode erfaringer med Grues køreskole! Jeg har haft Camilla Gamst som kørelærer og synes hun har været kanon god! Man følte sig ikke dum hvis man havde lavet en fejl og der blev rost godt. Der var heller ikke langt imellem hver kørsel og der gik omkring 3½ måneds fra jeg startede og til jeg havde kortet. Kan kun sige gode ting. :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2011
Dumpeprocent.dk
Tupaarnaq
"En køreskole, som er lagt an på kundernes behov. Der bliver taget individuelle hensyn og inden for rammerne i kørekortsbekendtgørelsen får hver elev et skræddersyet tilbud. Kan varmt anbefales. Udemærket kobling mellem teori og praksis og den pædagogiske formidling, er altid af topkvalitet. Kørelærerne er altid motiverende og parat til at give eleverne en god undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2010
berit hansen
"vivian er en super god og tålmodig kørelære , jeg mistede aldrig troen på at jeg hos hende kunne få kørekort. jeg bestod både teori og køreprøve første gang . jeg har kun ros tilovers for vivian og hendes dejlige rolige gemyt !!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2009
Dumpeprocent.dk
Rickie Andersen
"var på hold med "per olesens" kone som har skrevet en kommentar før mig, og føler at alle os på den hold lærte hvad vi skulle og blev bakket 100% op af vivian og søren (begge to er kørerlærer på Vimmers kørerskole)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2009
per olesen
"min kone som kommer fra thailand fik sit kørekort på 3 måneder takket være en superhjælp fra vivian.. hun kan varmt anbefales til udlændinge grundet hendes rolige optræden det gav min kone den tro på at det kunne lade sig gøre at få kørekort i danmark det til trods at alle sage at det kunne man ikke...vi takker for den gode hjælp og behandling
per og ae"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2009
Bjarke Petersen
"Hos Vimmers køreskole får man top undervisning. Jeg tog MC kort hos hende sommer-efterår 07 hos hende og samtidig med mig tog 2 af mine kammerater også pappet til MC hos andre kørelærere. Ingen af dem er endnu færdige her i feb. 08.

Vimmer er billig, sød, grundig, proff. hurtig og seriøs. Jeg bor selv i Holbæk, men arbejder til daglig i Nykøbing sj. så for mig var det nogen af en køretur de dage hvor jeg skulle fra arbejde og til undervisning, men det var det hele værd"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2008
Dumpeprocent.dk
Jonas Zobbe
"Perfekt undervisning :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Kvarmløsevej 9
Post nr. & by:4340 Tølløse