Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Tilst:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Køreskolen thomas-dall.dk | Tilst

I Tilst ligger Køreskolen thomas-dall.dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Kørekort til kat.  B - BE - C - CE.

 

Vurderinger

Mathilde
"Super fantastisk køreskole, enormt højt service niveau og fleksibilitet. Nåede lige, at få en baby mellem teoriprøve og praktisk kørerprøve - der var en enorm stor forståelse for det hele. Mine bedste og klarer anbefalinger herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2018
Dumpeprocent.dk
Michelle
"Skide god køreskole !
Bestod første gange både i teori og køreprøve"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2015
Maria Gadkjær
"Det har uden tvivl været nogle gode måneder, med dejlig og hyggelig undervisning og køretimer.
Der er i teori taget hensyn til alle elever, og Thomas har givet sig tid til at forklare det grundigt så man har forstået det.
Jette, som jeg har kørt med på vejene, har både været hyggelige og lærerige. Der var tid til at snakke igennem turen, også selvom der skulle læres en masse. Hun var god til at forklare tingene.
Det er klart en køreskole jeg vil anbefale dem!
Og er kun glad for at have taget turen til Tilst, selvom jeg ikke bor i nærheden, men har ca. 1-1½ time der ind - Turen værd!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2015
Dumpeprocent.dk
Andreas Kristiansen
"Fremragende undervisning både i teori og på vejene. Rigtige søde kørelærer der kun vil dig det bedste. Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første hug, så jeg er fuld ud tilfreds! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2014
fatmata
"Jeg var glad for at skifte fra en anden køreskole i århus til Jette og Thomas.
De gav mig så mange ting som den tidlige køreskole ikke kunne give.
At jeg dumpet en del gange,Kun Jette vende det med det samme og få mig op til en ny køreprøve hvor jeg bestod med det samme.De giver sig tid til deres elever samt fortælle det på deres måde og det ville jeg give viderer til jer som vælger dem at det ville i ikke fortryde."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2014
Natalia
"Fantastisk undervisning, bestod begge prøver i første forsøg. De teoretiske timer er sjove og interessante, og jeg har aldrig mødt nogen mere tålmodig end Thomas er.
Jeg kørte bil med Marianne og lærte noget nyt hver eneste gang. For det meste, var det også rigtig sjovt og spændende, medmindre at vi skulle køre igennem Aarhus midtby kl.16 ;)
Da jeg skulle til den praktiske køreprøve, var jeg ikke sikker på, at jeg ville bestå; men Marianne stolede på mig, og jeg stolede på hende og hendes dømmekraft, og det gik fint! :D
Jeg synes ikke at, det vigtigste er at få kørekortet hurtigt (det tog mig 3.5 måneder i alt) men at lære nok så man føler sig tryg i traffiken; og jeg var glad for at indse, at de delte min filosofi.
Jeg kan ikke forestille mig en bedre køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2014
Dumpeprocent.dk
Zenia
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Thomas Dall. Både teori og kørsel har været i top, da Thomas er god til at tilrettelægge og formidle sin undervisning.
Køreskolen kan varmt anbefales til alle!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2014
Simone Rydahl
"Jeg bestod første gang både til teori- og køreprøve! Blev undervist både af Jette og Thomas Dall. De er helt vildt gode og super-søde.
Det kunne ikke være bedre, og jeg vil anbefale deres køreskole til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2013
Anna Margrethe
"Jeg kunne ikke have forestillet mig et bedre sted at tage kørekort. Der var ingen stress, helt stille og roligt og så meget styr på det hele fra Thomas´ og Jettes side.
Jeg kan kun varmt anbefale dem. Det er bestemt ikke et dårligt kørekort man får med fra dem. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2013
Emilie H.
"Teorien var i top og selve kørslen var også helt udmærket! Var fuldt ud tilfreds med køreskolen. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2013
Sandra godiksen
"Selvom jeg startede til at køre fra"0" allerede fra første gang med kørelærer jeg var ikke i tvivl at jeg kan ikke køre;-) og efter 4 års erfaringer på danske veje jeg stadig husker det gåde råd fra kørelereren;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2013
M. Larsen
"Den bedste køreskole, blev undervist af både Jette og Thomas Dall. Bedre undervisere findes ikke. Skal du tage kørekort i Århus og omegn er det dem du skal kontakte. 5+stjerner herfra..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2012
Alexander Vaag
"Thomas er en fantastisk kørelære. Han lærte mig det som bliver stillet af krav til at kunne bestå køreprøve og teoriprøven. Han fortæller det på en måde sådan man nemmere ved hvilke manøvre man skal når man er ude og køre. Han forklarer tingene grundigt i timerne og derved er bliver det nemmere at bestå hvis man følger med. Han er meget tålmodig så han giver ikke lige op med en:-). "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2012
Dennis T
"Super duper køreskole. Jeg har kun været i kontakt med Thomas, men de er vidst ved at være et par stykker.

Thomas er en super god kørelærer. Stille og rolig, og har styr på tingene. Jeg kan klart anbefale ham og hans køreskole til alle andre, der overvejer at tage kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2011
Daniel Andersen
"Siger 1000 tak til Thomas for hans undervisning, selve teorilokalet er udstyret med en virtuel bil, hvor du kan komme og træne hvis du har brug for det, Thomas er under kørsel meget rolig og er god til at få en til at slappe af hvis man er nervøs for første kørsel. Kan KLART anbefale Thomas Dall til fremtidige aspiranter.
(Teori Bestået første gang)
(køreprøve er jeg ikke kommet til endnu) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2011
Nadim Hansen
"Kan du stave til fantastisk? Det er lige præcis dét ord, man skal bruge om Thomas Dall.
Teoriundervisningen er let forståelig, og han formår at gøre det spændende, så man høre efter – og efterfølgende husker det der er blevet sagt.
Køretimerne er en ren fornøjelse. Han er stille og rolig, og får en til at føle sig tryg og godt tilpas, imens man er ude på vejene. Han tager sig god til at forklare, hvis der er nogle ting man har det lidt svært ved.
Jeg har kun hørt godt ting om Thomas, og man må sige, at der er heller ikke noget at sætte en finger på ved ham. Thomas Dall er helt klart det bedste valg.

Takket være ham, har jeg fået mit kørekort :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2011
Marianne Nielsen
"Hvis man vil være sikker på at få gode og strukturerede køre- og teori timer, så er det Thomas Dall, man skal tage sit kørekort hos.
Man spilder ikke sin tid, og Thomas Dall, prøver så vidt muligt at lægge timerne efter elevens behov.
Det helt vigtige er, at Thomas er seriøs om sit arbejde, men at der samtidig er plads til lidt sjov, så det ikke ender med at blive kedeligt at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2011
jacob vinther
"Hermed min varmeste anbefaling af Thomas Dall God menneskekender, som hurtigt opfatter hvordan den enkelte elev skal have det for at lære mest........ "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2010
Susanne Holm
"Den bedste anbefaling skal Thomas Dall`s køreskole have.
Thomas er en rigtig god og rolig kørelærer. Der er altid styr på tingene hvilket gør at man hurtigt føler sig tryg både i teorilokalet og i bilen.
Jeg bestod begge dele første gang.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2010
Christoffer Vaag
"Jeg kan varmt anbefale kørelærer Thomas Dall. Teorien foregår i et hyggeligt lokale i Tilst. Både i teorilokalet og skolevognen formår Thomas på en rigtig god og rolig måde at lære fra sig. Grundlaget man får opbygget vha. undervisningen gør at man kan føle sig tryg når man skal op til teori såvel som køreprøve. Thomas har altid styr på det hele, hvilket gør at man bestemt ikke går galt i byen her. Jeg vil helt sikkert anbefale denne køreskole til alle der skal tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2009
susanne weibrecht
"Meget behagelig undervisning, og en god og rolig kørelærer, hvilket har haft stor betydning for mig. Har taget kørekort i en alder af 47 år, og bestået begge dele første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2008
anette salling sjøgaard
"Utrolig behagelig undervisning både i teorilokalet og i skolebilen. Følte mig tryg ved at skulle til teori og køreprøve og bestod begge dele første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Thomas Dall
Adresse:Blomstervej 6
Post nr. & by:8381 Tilst
Telefon:21181042
Hjemmeside:thomas-dall.dk
Email:info@thomas-dall.dk

Kørelærer:
  • Thomas Dall
  • Jette Holm Dall

Teorilokale:
Adresse:Blomstervej 6 b.
Post nr. & by:8381 Tilst

Køreskole galleri