Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Tilst:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Lars Hartmann | Tilst

I Tilst ligger Kørelærer Lars Hartmann. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Nikoline Rasmussen
"Virkelig god og seriøs undervisning af Sonny. Han er nem at forstå virkelig dygtig til at forklare tingene.Overholder altid alle hans aftaler."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2018
Dumpeprocent.dk
Anonym
"Lars lever virkelig ikke op til ordet "kørelærer" han er simpelthen så useriøs i hans timer og oven i det har han fuldstændig ikke styre på hvordan man lærer sine elever at køre bil. Jeg blev kastet ud i det og hvis jeg lavede en lille fejl gik han amok og kritiserede "kvinders kørsel" hvis han ikke får et opkald så ringer han selv til folk og snakker i telefon som om han overhovedet ikke eksistere! Ikke nok med at han snakker i telefon så sætter han den på højtaler og får sig lige en øl! Jeg synes virkelig at Lars ikke lever op til forventningerne. Havde jeg ikke øvet der hjemme havde jeg aldrig bestået teori. Jeg har nu skiftet kørelærer og på kun 2-3 timers køresel har jeg lært mere end hvad jeg har på de 18 timer jeg har kørt med ham. Han har flere gange ikke kunnet finde mit førstehjælp og mit papir til ansøgning om køreprøven og det gjorde at det tog længere tid at søge teoriprøve og lignende. Jeg sidder nu her og kan ikke komme op til køreprøven fordi han ikke har underskrevet mine papir og kan først få fat på ham til
August da han er på ferie!!"
1 stjerne 15. juli 2014
fatmata
"Jeg startet ved lars med at tage kørekort,og skulle have holdt får længe siden.Han bruger meget af sin tid til at bruge sin ipad,samt snakke tlf hele tiden.Hans oplæring med at kører bil er total til grin.Jeg skiftet kørerskole og bestod mit kørekort med gode resultatet."
1 stjerne 5. juli 2014
Dumpeprocent.dk
Andreas
"Lars holder overhovedet ikke på sine aftaler. Dette siger jeg af egen erfaring samt andres!

Derudover er han utrolig dårlig i sit arbejde, set som en helhed. Han har alt for travlt med at surfe ting og sager på nettet med sin iPad, mens jeg kører i bil. En gang i mellem løfter han hovedet op og siger "drej til venstre her".

Stiller du ham et spørgsmål, kan du komme ud for, at han ikke svarer dig, også selvom du gentager det højt og tydeligt - han ignorer dig bare. Til tider bliver du så besvaret med et svar, du ikke vil købe for 1 øre, ergo ikke et nyttigt svar du får serveret.

Det skal dog ikke benægtes, han til tider er rimelig sjov i sine undervisninger og kan være god. Men vi er der vel ikke for hyggens skyld, er vi?

Jeg har I N T E T personligt imod Lars, men jeg anbefaler ham OVERHOVEDET ikke. Find en anden kørelærer - det er ikke sjovt at vente udenfor indgangen til hans køreskole i kulden efter en lang arbejds/skoledag, hvor han ikke møder op. Ringer du til ham, benægter han, at I har bestilt en tid. "
1 stjerne 7. marts 2014
Maria
"Jeg føler mig ærlig talt fuppet.
Måske skulle Lars lægge sin iPad til side og koncentrere sig om faktisk at lære sine elever at køre bil - hvilket er hans job. Derudover skulle han tage og lære at planlægge sin tid noget bedre og overholde sine aftaler, så man ikke skal sidde på bagsædet i en hel time og kun få lov selv at køre i et kvarter.
Hvis man vælger at tage kørekort hos Lars Hartmann skal man være forberedt på at øve teori derhjemme og for sig selv. Det eneste man laver i teorilokalet er teoriprøver, og pludselig er Lars væk. Og evalueringen af prøverne bliver ligegyldige.
Lars tror han kan bilde sig hvad som helst ind i forhold til at kommentere din kørsel. Hvis du spørger ham om noget, skal du ikke forvente et svar. For "Min søn ved bedre end dig. Tænk dig dog om!" bliver svaret oftest. "
1 stjerne 26. februar 2014
Simon
"Dårlig underviser både teoretisk og praktisk, undervisning er som regl mest evaluerende prøver"
1 stjerne1 stjerne 19. september 2013
Dumpeprocent.dk
muhammed
"dårlig undervisning, uro i klasselokalet, kørelærer har mistet interessen for at undervise teoretisk og praktisk"
1 stjerne1 stjerne 19. september 2013
Niels Peter
"Fantastisk lærer, som forstår sine elever. Tog kørekort hos Lars for 6 år siden."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2013
Niels Peter
"Fantastisk lærer, som forstår sine elever. Tog kørekort hos Lars for 6 år siden."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2013
Laust Poulsen
"Dejlig aroma i teorilokalet og ikke mindst i bilen.

Lars bruger meget humor for at komme ind på sine elever, hvilket jeg anser for at være godt.
Samtidig er det faglige niveau på plads.

5 stjerne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. september 2009
Michael Jensen
"Super dejlig undervisning man får men til tider kan der osse være for meget ligegyldig snak

og derfor giver jeg den kun 4 stjerner"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2008
flemming stensgaard jørgensen
"dejlig behagelig undervisning det er dejlig muntert og man lærer noget"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2008
Karen
"Den bedste kørelærer i verden ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Lars Hartmann
Adresse:Langøvænget 38
Post nr. & by:8381 Tilst