Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Tilst og tag køreskort

Find køreskole i Tilst (8381). Din guide til kørekort i Tilst. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1749 skoler og 7628 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Kørelærer Gruppen på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Bahnes Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Bobo´s Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Bobo's Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Din Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Lars Hartmann   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørerlærer Jan Michael Lemming Hartmann   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreskolen Klaus Nord   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreskolen thomas-dall.dk   15-05-2014   9.900,00  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Tilst

Andreas - Kørelærer Lars Hartmann
"Lars holder overhovedet ikke på sine aftaler. Dette siger jeg af egen erfaring samt andres!

Derudover er han utrolig dårlig i sit arbejde, set som en helhed. Han har alt for travlt med at surfe ting og sager på nettet med sin iPad, mens jeg kører i bil. En gang i mellem løfter han hovedet op og siger "drej til venstre her".

Stiller du ham et spørgsmål, kan du komme ud for, at han ikke svarer dig, også selvom du gentager det højt og tydeligt - han ignorer dig bare. Til tider bliver du så besvaret med et svar, du ikke vil købe for 1 øre, ergo ikke et nyttigt svar du får serveret.

Det skal dog ikke benægtes, han til tider er rimelig sjov i sine undervisninger og kan være god. Men vi er der vel ikke for hyggens skyld, er vi?

Jeg har I N T E T personligt imod Lars, men jeg anbefaler ham OVERHOVEDET ikke. Find en anden kørelærer - det er ikke sjovt at vente udenfor indgangen til hans køreskole i kulden efter en lang arbejds/skoledag, hvor han ikke møder op. Ringer du til ham, benægter han, at I har bestilt en tid. "
1 stjerne7. marts 2014
Maria - Kørelærer Lars Hartmann
"Jeg føler mig ærlig talt fuppet.
Måske skulle Lars lægge sin iPad til side og koncentrere sig om faktisk at lære sine elever at køre bil - hvilket er hans job. Derudover skulle han tage og lære at planlægge sin tid noget bedre og overholde sine aftaler, så man ikke skal sidde på bagsædet i en hel time og kun få lov selv at køre i et kvarter.
Hvis man vælger at tage kørekort hos Lars Hartmann skal man være forberedt på at øve teori derhjemme og for sig selv. Det eneste man laver i teorilokalet er teoriprøver, og pludselig er Lars væk. Og evalueringen af prøverne bliver ligegyldige.
Lars tror han kan bilde sig hvad som helst ind i forhold til at kommentere din kørsel. Hvis du spørger ham om noget, skal du ikke forvente et svar. For "Min søn ved bedre end dig. Tænk dig dog om!" bliver svaret oftest. "
1 stjerne26. februar 2014