Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Tilst og tag køreskort

Find køreskole i Tilst (8381). Din guide til kørekort i Tilst. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1781 skoler og 10112 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Kørelærer Gruppen på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Bahnes Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Bobo´s Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Bobo's Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Din Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Lars Hartmann   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørerlærer Jan Michael Lemming Hartmann   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreskolen Klaus Nord   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreskolen thomas-dall.dk   02-12-2015   9.900,00  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Tilst

Maria Gadkjær - Køreskolen thomas-dall.dk
"Det har uden tvivl været nogle gode måneder, med dejlig og hyggelig undervisning og køretimer.
Der er i teori taget hensyn til alle elever, og Thomas har givet sig tid til at forklare det grundigt så man har forstået det.
Jette, som jeg har kørt med på vejene, har både været hyggelige og lærerige. Der var tid til at snakke igennem turen, også selvom der skulle læres en masse. Hun var god til at forklare tingene.
Det er klart en køreskole jeg vil anbefale dem!
Og er kun glad for at have taget turen til Tilst, selvom jeg ikke bor i nærheden, men har ca. 1-1½ time der ind - Turen værd!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne26. marts 2015
Anonym - Kørelærer Lars Hartmann
"Lars lever virkelig ikke op til ordet "kørelærer" han er simpelthen så useriøs i hans timer og oven i det har han fuldstændig ikke styre på hvordan man lærer sine elever at køre bil. Jeg blev kastet ud i det og hvis jeg lavede en lille fejl gik han amok og kritiserede "kvinders kørsel" hvis han ikke får et opkald så ringer han selv til folk og snakker i telefon som om han overhovedet ikke eksistere! Ikke nok med at han snakker i telefon så sætter han den på højtaler og får sig lige en øl! Jeg synes virkelig at Lars ikke lever op til forventningerne. Havde jeg ikke øvet der hjemme havde jeg aldrig bestået teori. Jeg har nu skiftet kørelærer og på kun 2-3 timers køresel har jeg lært mere end hvad jeg har på de 18 timer jeg har kørt med ham. Han har flere gange ikke kunnet finde mit førstehjælp og mit papir til ansøgning om køreprøven og det gjorde at det tog længere tid at søge teoriprøve og lignende. Jeg sidder nu her og kan ikke komme op til køreprøven fordi han ikke har underskrevet mine papir og kan først få fat på ham til
August da han er på ferie!!"
1 stjerne15. juli 2014