Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Thisted:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Thisted Køreskole | Thisted

I Thisted ligger Thisted Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Mathias Yde
"Står du for og skal til at tage kørekort, så vær ikke i tvivl om hvilken køreskole der skal vælges, vælg Thisted ved Poul og Lennart. Kvaliteten af undervisningen er helt i top. Selve køretimerne er ikke så anspændte som man måske går og frygter. Jeg kørte ved Lennart, og det hjalp virkelig på nervøsiteten i starten, at han kunne sidde og fyre op lidt tant og fjas, samtidig med at han stadig holdte et proffesionelt fokus på det, man nu en gang var der for. Pouls undervisning bærer præg af godt kendskab til unge mennesker, idet han ved hvordan der skal tages hånd om disse, så undervisningen bliver interessant og fængende. Mht. nervøsitet, så har jeg selv tendens til at blive nervøs inden en prøve/eksamen, men til teori- og køreprøven, var denne minimal, da Poul og Lennart er virkelig formidable til at forberedelse af disse prøver. Jeg havde 0 fejl i både teori og køreprøve første gang, og dette kan jeg kun takke Poul og Lennart Pedersen for.

Tiden med jer har været har virkelig været kanon, tak for nu.

-Mathias Yde"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2008
Dumpeprocent.dk
Dina Haagh
"Tog Mc kort hos Thisted Køreskole, og kan kun være imponeret over den ro og erfaring der er over undervisningene af poul, og også køretimerne. Thisted køreskole er en køreskole af rigtig god kvalitet og spænder vidt med pouls erfaring og hans søns nytænking +++ herfra"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2008
MArtin Pilgaard
"rigtig godt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2007
Dumpeprocent.dk
Rikke
"Jeg her kun gode ord om denne køreskole. Det er et godt sted at tage kortet - MC - jeg var hel tryg ved at tage til prøverne, da Poul er god til at forklare med humor og godt humør."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Poul Martin Pedersen
Adresse:Østergårdsvej 2
Post nr. & by:7700 Thisted