Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Thisted:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

DIN KØRESKOLE | Thisted

I Thisted ligger DIN KØRESKOLE. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

AK
"Fabulous.
Det var et fendt foløb og man kom nok til at savne det lidt.
Humoren i teori undervisningen og ude på vejen gav mig en god ro og jeg har aldrig haft en dag hvor jeg ikke har glædet mig til at komme ud og køre eller til teori.
humoren hjalp mig lidt bedere med at føle mig tilpas til teoriundervisningen og gav mig en smule ekstra selvtillid til prøverne.
jeg kan kun anbrefale Din Køreskole til ALLE og har også gjort det :).
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2012
Dumpeprocent.dk
Frank
"På grund af sin fantastiske humor kan Lasse gøre de ellers så stærkt frygtede teorilektioner til noget virkelig underholdende, men det begrænser dog ikke på nogen måde fagligheden, der også gør, at man er rigtig godt udrustet til teoriprøven.
Samme humor og en indre ro ses ude på vejene, når man kører skolevogn. På trods af at det er femte gang, man ikke kommer over for grønt i et kryds, så er Lasse fuldkommen rolig, og som han siger: "Hvis vi ikke når det den her gang, så venter vi bare til den næste, og hvis nogen begynder at dytte, er det bare fordi de kender mig"."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2011
Sanne Kyndi
"Din Køreskole var et perfekt sted at tage sit kørekort. Teoriundervisningen var sjov, fordi Lasse formår at gøre den spændende og interessant. I trafikken er der intet der kan hyle Lasse ud. Han sidder rolig og siger hvad du skal gøre, og man følte sig altid tryg. Det kan kun anbefales at tage kørekort hos Lasse - Din Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2008
Dumpeprocent.dk
Esben
"Din Køreskole (v. Lasse Henriksen) fortjener de 5 stjerner, fordi han formår at gøre forløbet både lærerigt og trygt og ganske sjovt, og vha. den grundige teoriundervisning som eleven bliver fuldt "integreret" i, giver han mod på at fortsætte.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2008
Maibritt
"Din køreskole er en helt fantastisk køreskole. Der er aldrig sure miner, men altid plads til smil og løjer! Lasse er rimelig ny, men alligevel en kanon kørelære! Han formår at gøre de ellers frygtede teoritimer, til nogle sjove og inspirerende lektioner! Det kan kun anbefales at tage kørekort hos din køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2008
Jonna
"Lasse er en meget dygtig og tålmodig mand. Jeg tror ikke, at han kan blive sur, selvom man laver den samme fejl igen og igen. Han siger bare stille og rolig, at det nok ikke var så godt, og at hvis man gør "sådan" i stedet går det perfekt. Han er også god til at rose, når man gør noget godt. Så Lasse er en SUPER kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2007
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Dr. Louisegade 8 c
Post nr. & by:7700 Thisted
Telefon:29253399
Hjemmeside:dinkoereskole.com

Kørelærer:
  • Lasse Henriksen