Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Tåstrup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Søren`s Køreskole | Tåstrup

I Tåstrup ligger Søren`s Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Christina
"Jeg blev varmt anbefalet Søren, som kørelærer. Søren er en tålmodig mand, som kan lære fra sig og hjælper en sikkert igennem trafikken. Kunne ikke havde haft en bedre kørelærer :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2022
Dumpeprocent.dk
Kristina
"Jeg vil give min varmeste anbefaling til Søren som kørelærer. Han er tålmodig, rar og utrolig dygtig til sit arbejde. I vil med garanti få et godt forløb hos ham. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2022
Lina Jespersen
"Jeg kom fra en anden køreskole. Hvor jeg ikke havde haft en god oplevelse. Jeg havde konstant ondt i maven. Jeg blev anbefalet Søren. Og jeg har ikke et eneste øjeblik fortrudt, at jeg skiftede. Det er Sørens venlige, positive og tålmodige væsen, der er skyld i, at jeg idag står med et kørekort. Selvom jeg næsten havde kastet håndklædet i ringen. Han har en eminent evne til at få en til at føle sig tryg og komfortabel. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. En bedre og mere professionel kørelærer, end Søren, kan man ikke ønske sig. ""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2022
Dumpeprocent.dk
Lina Jespersen
"Jeg kom fra en anden køreskole. Hvor jeg ikke havde haft en god oplevelse. Jeg havde konstant ondt i maven. Jeg blev anbefalet Søren. Og jeg har ikke et eneste øjeblik fortrudt, at jeg skiftede. Det er Sørens venlige, positive og tålmodige væsen, der er skyld i, at jeg idag står med et kørekort. Selvom jeg næsten havde kastet håndklædet i ringen. Han har en eminent evne til at få en til at føle sig tryg og komfortabel. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. En bedre og mere professionel, end Søren, kan man ikke ønske sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2022
Rebecca Hviid-Nielsen
"Tror ikke jeg kunne være heldigere med kørelærer! Søren er så sød og ikke mindst tålmodig, hvilket gør oplevelsen meget tryg. Forløbet var lidt langt, da jeg ramte ind i corona og ikke var just var et naturtalent til at starte med. Men Søren lærte mig det hele, så jeg blev rigtig god til sidst, og hævede ikke stemmen en eneste gang. Kun gode oplevelser, og kan helt klart anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2022
Julia
"Kan klart anbefale! Forløbet var lang på grund af corona, men Søren er altid glad og kunne godt motivere mig som hans elev til at forsætte. Søren er den bedste kørelærer, som er meget forstående, og er meget fleksibel i forhold til køretider, som jeg synes var et kæmpe plus. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2022
Dumpeprocent.dk
Amelie
"God undervisning hele vejen igennem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2021
Pia Johansen
"Det er super service.
Jeg skulle generhverve. Det skulle ske inden 22. november.
Jeg tog fat i Søren slut oktober, papirerne fra kommunen var Søren i hænde den 27. okt. og allerede 2. nov. (tirsdag) var jeg til Teoriprøve i Hjørring. Søren kæmpede en kamp og fandt en åbning for Teoriprøven under en uge efter, han modtog mine papirer. Han ringede mandag sidst på dagen og sagde han havde fundet en tid i Hjøring dagen efter og spurgte om jeg ville have den. Dertil var svaret ja. Det ligger 4,5 time fra KBH. Det handler om at "eleverne" er lidt fleksible, så er det nemmere for kørelærerne at hjælpe eleven.
Allerede den 16. november var jeg til køreprøve meget tidlig om morgenen. Søren går langt for at hjælpe eleverne hurtigt igennem. Han arbejder sent om aftenen og starter tidligt om morgenen.
Han sætter sig ind i, hvor eleverne risikere at dumpe, når sagkyndige har fået en ny ide til at dumpe køreskoleelever.
Han er vel forberedt.
Super god oplevelse :o)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2021
Monica
"Fantastisk at køre med Søren - en meget rolig og rar lærer, der hjælper én 110% igennem. Jeg har bestået både teori og køreprøve i første hug :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2021
Meliha
"Fantastisk køreskole - kan varmt anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2021
Kasper
"Jeg har haft en super tid med Søren i skolevognen. Det har været sjovt og jeg bestod køreprøve i første forsøg, med stor hjælp fra Søren.
Så vil klart anbefale Søren’s køreskole til andre.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2021
Benjamin
"Jeg kan til hver en tid anbefale Søren som kørelære, kompent og tålmodig herre skal man lede længe efter, alt i alt en super behagelig oplevelse bag rattet"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juni 2021
Matilde
"Jeg vil til hver en tid anbefale Søren!

Jeg startede oprindeligt hos en anden Kørelære, men skiftede af nogle forskellige årsager. En af tingene var køretiderne, har må jeg sige, at Søren er helt vildt fleksibel i forhold til skole, arbejde osv.
Han er god til at forklare og siger gerne tingene mange gange, hvis ikke man forstår det eller kan huske det.
Derudover sørger han for at sætte en helt ind i bilteknik, hvilket også er en vigtig del af ens køreprøve.

Tak til Søren, der hjalp mig til at bestå i første forsøg!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2021
Mike R. L.
"Hej Søren.
Mange tak for hjælpen med generhvervelsen af mit kørekort, jeg er taknemlig for den gode hyggelige tone, grundige og opfølgende hjælp, især i de her svære tider med corona.
Jeg er dig kæmpe taknemmelig.

Søren er en kanon dygtig og flittig kørelære, fik mig bestået på bare 2 køretimer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2021
Søren Christiansen
"Prøve"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2019
jonas koch
"har ikke nogle kørerlærer at sammenligne med.

men søren er en altid flink og hyggelig bessefar agtig kørerlærer som kommer og henter en på ens private adresse. han har stor og mange års erfaring med kørerkortverdenen hvilket bl.a gjorde at jeg bestod teori og kørerprøve første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2019
jonas koch
"har ikke nogle andre kørerlærer at sammenligne med.
men virker som en god kørerlærer som kommer og henter en på egen adresse når man har kørertime.

minder lidt om en hyggelig bessefar med god og lang erfaring med systemet indenfor denne komplicerede kørerkortverden. med hans hjælp bestod jeg kørerprøven i første hug."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2019
Cheri
"Super undervisning og Søren har været rigtig god til at lære fra sig og tager sig tid til at forklare hvordan man skal gøre også selvom man ikke forstår det første gang.

Tak for en masse hyggelig snak i bilen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2019
Jannik Nielsen
"Yderst god service, med suveræn fleksibilitet og altid god stemning samt hyggesnak. Søren sørger altid for at spørge ind til dig og dine teoretiske fremskridt, for at sikre sig at du er godt med i forløbet.
Jeg bestod personligt både teori og praktisk i første hug, så det bliver 5 store stjerner fra mig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2019
Andreas
"Har kørt med Søren siden Maj sidste år grundet nogle problemer med kommunen og godkendelse af ansøgning til kørekort. Her har Søren været god til at hjælpe mig igennem problemet og jeg har lige fået mit kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2019
Nanna Sandgren Meyer
"Jeg kan kun anbefale Søren til alle nye som gamle bilister, da han giver tryghed i køretimerne og han fjerner nervøsitet ved hans gode humør. Han er en virkelig god kørelære og kan kun give 5 stjerner!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. december 2018
Gina
"En lidt sen anmeldelse - helt igennem fantastisk kørelærer i Søren! Med Søren som kørelærer, endte jeg med at bestå den praktiske 4. Gang - havde det ikke været for hans undervisningsmetoder og vindende personlighed, samt evne til at få en tilbage på sporet, når nervøsiteten tager styringen, havde jeg med stor sandsynlighed ikke fået mit kørekort overhovedet! Jeg er ovenud tilfreds med forløbet og kan kun medgive mine absolut bedste anbefalinger til Søren!

Endnu engang mange tak for kampen!😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2018
Susan Friis
"Jeg har haft Søren som kørelærer, en helt igennem fantastisk kørelærer. Jeg kan takke Søren for mange behagelige køretimer og hvis det ikke havde været for ham, så havde jeg ikke fået kørekort i så høj en alder. Jeg kan varmt anbefale Søren som kørerlærer. Den bedste på Vestegnen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2018
Kenneth
"Giver fem stjerner.
For perfekt undervisning.
Kørelære der har tålmodighed og kan få ens nervøsitet til at forsvinde. Hvilket har medført til at have bestået begge prøver i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2018
Lucas
"Jeg kan kun give fem stjerner! Søren er en super lærer hvis du er nervøs når du skal igang, Søren er god til at få dig til at føle dig tryk og sikker. Han har en kæmpe tålmodighed og er ikke bange for at smide en dårlig far-joke eller 2. Søren får hurtigt skabt en god atmosfære i bilen så man kan føle sig tryk. Jeg bestod begge prøver første gang med Søren hjælp - TAK!
Kan kun anbefale ham"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2018
Per
"Søren er en meget god lærer, der er tålmodig, hyggelig, og har evne at få dig at hurtig føle dig tryg i bilen. Han er også flexibel i forhold til hvornår man kan ha timer, noget der er meget godt!

Søren finder hurtigt ud af, hvad du har brug for som elev, og så finder ham tid til at fokusere på det som du har brug for."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2018
Marcus
"Søren er en super fe kørelærer. Selvom man til tider syntes det er mærkeligt at starte på ting senere end man skulle regne med så er han sku god :D "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2018
Søren Christiansen
"Til AD Jensen
Jeg forstår ikke dine beskyldninger og at du føler dig snydt.Din søn har fået sit kørekort med kun to ekstra dobbelt lektioner hvilket er meget flot han har bestået begge prøver første gang og så med ros fra psk .Så undervisningen har som jeg ser det været i orden.
Du spøger om det er ok at undevise i parkering og bilteknik to dage før prøven..til det må jeg sige ja ,jeg havde tidligere sendt din søn en folder og informeret om en video på Utube omkring bilteknik og der var sat tid af til repetition på prøvedagen.
Du påstår også at jeg først kræver penge for ekstra køretimer to måneder efter kp. Det er jo ikke sandt. Jeg sender en faktura 10 dage efter kp og rykker for betaling efter to måneder.
Du påstår at der går uger mellem hver køretime så her er forløbet.
2/3-9/3-20/3-28/3-9/4-18/4-teoriprøvd.e 2/5-8/5 ventetid på køreprøve 23/5- 5/6 din søn på ferie-19/6-20/6 køreprøve.
Du kalder mig penge grisk!Jeg håber at du er tilfreds med at jeg gav din søn 45 min køretid på prøvedagen gratis så jeg var sikker på at han var klædt på til prøven.
Jeg mener at det er lavt og fejt at skrive et indlæg som dit uden at kontakte mig først.
Hilsen Søren"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2018
Søren Christiansen
"Til Ad Jensen
Jeg har svært ved at genkende dine udsagn, hvis det er en elev jeg har kørt med må du gerne ringe eller skrive til mig for der er vist noget der skal udredes.
Hilsen Søren "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2018
AD Jensen
"Er det lovligt, at få en elev til at skrive under på, at de har øvet nattekørsel UDEN at eleven har lært det? Da eleven spørger, får han af vide, at det ikke har nogen betydning!

Er det god køreskole etik og moral, at tage SÅ mange elever ind, at der går uger mellem hver køretime?

Er det god etik og moral, først at lære eleven at parkere 2 dage inden køreprøve?

Er det god etik og moral, først at gennemgå bilen teknisk 2 dage inden køreprøve?

Er det god etik og moral, at være så ivrig efter penge, at man som kørelærer ikke overholder det lovpligtige indhold, for dernæst at opkræve over 2000,- kr. for nogle timer som eleven ikke har tjek på 2 måneder efter kørekortet er i hus??!!!!

De unge er ivrige efter at få kortet, og har IKKE styr på det lovpligtige, men GØR SOM KØRELÆREREN SIGER, fordi de: Jamen, han sagde det jeg bare skulle skrive under"!!!!!

FORÆLDRE: HJÆLP Jeres børn med, at Søren overholder køretider/interval/samt følger DET LOVPLIGTIGE indhold!!!

Søren - din undervisning og morale/etik er UNDER AL KRITIK!!!! Føj for en pengegriskhed"
1 stjerne 16. august 2018
Brian
""Stort tak til Søren for et superfint forløb med min generhvervelse af kørekort. Søren er meget behagelig, nem at snakke med og en dygtig underviser.
Han får min bedste anbefaling.""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2018
Malik Ali Hassan
"En topklasse kørerlærer med suveræn erfaring, gode tips og altid forberedt på en hver form for forhindring."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2018
Rezvan Ghasemian
"Jeg kan varmt anbefale Søren Køreskole til andre, da jeg havde et super godt forløb med Søren. Søren er den bedste køreskole, han er meget tålmodig og positiv og jeg kunne lære rigtig meget af ham, selvom jeg har været i DK i 5.5 år."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2018
Marc
"En fornøjelse at have haft Søren som kørelærer, super positiv. Kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2018
Yakub Yildiz
"Kan klart anbefale Søren Køreskole. Effektiv samt behagelig undervisning som virker! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2018
Safina
"Søren er simpelthen den bedste kørelærer! Han formår at kommunikere til en på en rolig, pædagogisk, let, og en måde hvor man forstår det første gang. Jeg var så nervøs til køreprøven, men han formår, at tale en i ro. Det har været en ren fornøjelse at kører med ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2018
Frederikke klinke
"Verdens bedste køreskole! Kan varmt anbefale Søren! Han er så tålmodig, sjov og altid glad! Takket være ham bestod jeg teori og køreprøve første gang! Super god kørelærer!😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2018
Dorthe carstensen
"Søren er utrolig positiv og er god til at give dig troen på dig selv. Er meget imødekommende og venlig. Kan varmt anbefale Sørens køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2018
Eva Theil
"Søren er en helt fantastisk kørelærer. Ekstremt dygtig, tålmodig og hyggelig at køre med. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder. Jeg gik op og bestod i første omgang, med det helt rigtige antal køretimer, som Søren vurderede - hverken for lidt eller for meget. Er du nervøs eller usikker, skal Søren nok gøre dig tryg. Han er så god!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2018
Eda nielsen
"Søren er verdens bedste kørelærer! Kan varmt anbefales.
Det har været nogen enormt hyggelige køreture, og enormt lærerige!
Også bestod jeg kørerprøve i første hug, TAK SØREN!!:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. april 2018
Oliver Lekven Tveskov
"Jeg kan varmt anbefale Sørens Køreskole til andre, da jeg havde et super godt forløb med Søren. Søren fik mig hurtigt igennem med begge prøver bestået første gang og var altid fleksibel med tider. Herudover skal det også nævnes at det var nogle hyggelige køretimer, da der var en god balance mellem læring og sjove samtaler.


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2018
Tarzan
"Søren fra Søren`s køreskole er helt igennem et fantastisk menneske.

Han har en gæv, sjov og underholdende undervisningsform.
Og så har han en total fed bil…

Jeg bestod i første hug – så fem varme stjerner fra mig. 😊
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2018
Lucas
"Jeg giver den her køreskole 5 stjerner, fordi det er været et super godt forløb. Søren har været rigtigt fleksibelt, så man har kunne tilpasse sin skole og sport samtidig med man fik taget på en ordentlig måde :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2018
Idocan
"Jeg har gået hos denne køreskole i knap 2 måneder og det har været en fantastisk oplevelse både teori og praktisk undervisning. 5 store fede stjerne herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2018
Cilia
"Det har været en kæmpe fornøjelse af tage mit kørekort hos Søren og jeg kan varmt anbefale ham videre til andre.
Han er en super dygtig, tålmodig og god til at lære en alt fra det teoretiske til det praktiske, så det er til at forstå.
Det har været nogle rigtige hyggelige og lærerige køretimer ! 5 kæmpe stjerner herfra "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2018
Adem
"Kan klart anbefalede Søren som kørelærer, fik det hele på første hug på under 2 måneder takket være Søren😁"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2017
Jonathan Lykke
"Jeg giver Sørens køreskole 5 stjerner fordi at der har været en god undervisning, men en super god kørelærer :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2017
Asta Emilie Toft Carl
"Jeg kan kun anbefale Sørens køreskole. Jeg har været super duper glad for at have haft søren som min kørelærer, han har hjulpet mig igennem begge prøver og jeg er bestået de 2 i første hug.
Mange tak:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2017
Nicklas Hedegaard Hansen
"Jeg kan kun anbefale Sørens køreskole. Der er styr på tingene og kvaliteten af undervisningen er helt i top! Der er en afslappet og hyggelig stening samtidig med at du lære at køre bil, dette hjælper meget på nervøsiteten!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2017
Lærke Nielsen
"Jeg fik æren af at køre med Søren gennem vallensbæk køreskole. Det var hurtigt og effektivt. Søren har altid været i godt humør og har sørget for at man var rustet til både teori og køreprøven. Det var muligt at finde køretider uden at det gik udover skolen. Efter en køretime med Søren var man altid i godt humør, han er altid klar på en som om mad eller familien. Stor TAK til Søren "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2017
Nera
"Søren er en helt igennem fantastisk kørelære, og kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2017
Muntadhar
"Fantastik kørelære kan anbefaledes :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Mia Bay
"Jeg siger på forhånd undskyld for den sene anmeldelse, da jeg fik mit kørekort i November!

Jeg har været så heldig at få kørelæren Søren. Han er en fantastisk kørelærer, og gør det nemt og hurtigt, og sørger for at man ved alt hvad man skal vide. Han er god til at lære fra sig! Desuden er Søren altid glad. Vi kan snakke om alt fra spisesteder i Barcelona, til hvordan det går i familien. ::)

Søren fik mig hurtigt igennem forløbet, helt præcist 4måneder, hvilket var fantastisk. Både teori- og køreprøven blev bestået i første forsøg, og dette kan jeg takke Søren for!

Jeg kunne ikke have valgt en bedre køreskole, end Vallensbæk køreskole, og de kunne ikke have givet mig en bedre kørelærer, end Søren. :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2017
Sabrina
"Super køreskole og kørelærer :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2017
Asad
"Den bedste kørelærer, kan klart anbefales , bestod teori og køreprøve 1 gang . "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2017
Iqbal
"Søren er utrolig flink, han har hjulpet mig hele vejen igennem.
Bestod teori og køreprøve første hug , kun begrund af Søren .

Jeg vil anbefale Sørens køreskole til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2017
Nuhzat Mahaqiq
"Søren er en utrolig flink person.
Han er også meget proffesional i sit arbejde som kørelærer. Jeg bestod båd teori og køreprøve i første forsøg og teoriprøven endda med 0 fejl takket være Søren."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2017
Nina Sarenac
"Søren er en rigtig erfaren og god kørelærer! Han er altid glad og smilende hvilket kunne mærkes til hver kørelektion.

De ting jeg fandt svære under forløbet var Søren rigtig god til at hjælpe med og han tog sig tid til at forklare det således at jeg forstod det bedst muligt.

Med egen bedste indsats og ikke mindst Søren som kørelærer bestod jeg begge prøver i første forsøg.

Jeg kan derfor varmt anbefale Søren!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2017
Melissa
"Jeg kan varmt anbefale Sørens køreskole.
Søren er en Super behagelig person og han er god til at være tydelig i sin feedback til ens kørsel.
Det har været en fornøjelse at køre med ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2017
Frederik Andersen
"Søren er super dygtig, og nem at snakke med. Man kan altid snakke med ham, hvis man er i tvivl om nogen ting. Han er god til at formidle sig, så man forstår hvad han mener. Søren får min varmeste anbefaling!! 😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2016
Nikita Øbakke
"Søren er en super dygtig og erfaren kørelærer. Han er altid optimistisk og tror på elevens evner (hvilket også medfører, at eleven tror langt mere på egne evner). Han er opmærksom på alle de små ting og er rigtig god til at forberede sine elever til den endelige prøve. Alt i alt er Søren en super kørelærer og jeg kan varmt anbefale ham til alle andre, der ønsker at blive undervist af en yderst dygtig lærer, som kan gøre en klar til den praktiske prøve hurtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2016
Melisa Topal
"Søren er en fantastisk kørelærer, som jeg helt klart kan anbefale til enhver! Han er dybt professionel, meget tålmodig og virkelig god til at formidle sin viden på en letforståelig måde. Han er en kørelærer, hvorpå man tydelig kan mærke erfaringen og tålmodigheden. Mit forløb hos Vallensbæk køreskole har været overordnet godt, og jeg kan derved varmt anbefale Vallensbæk køreskole især med Søren som kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2016
Melisa Topal
"Søren er en fantastisk kørelærer, som jeg helt klart kan anbefale til enhver! Han er dybt professionel, meget tålmodig og virkelig god til at formidle sin viden på en letforståelig måde. Han er en kørelærer, hvorpå man tydelig kan mærke erfaringen og tålmodigheden. Mit forløb hos Vallensbæk køreskole har været overordnet godt, og jeg kan derved varmt anbefale Vallensbæk køreskole især med Søren som kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2016
Morten Orup Pedersen
"Jeg er generhverver og fik Søren anbefalet af min ældste søn, som også har kørt hos ham. Det er begrænset, hvad jeg har haft af køretimer, men på de få jeg har haft, mener jeg bestemt at kunne bedømme Søren til at være en meget kompetent og dygtig kørelærer. Han er behagelig og hyggelig at snakke med. Han korrigerer en på en sådan måde, at det omgående forstås. Kan varmt anbefale at bruge Søren som kørerlære. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2016
Mie L.
"Det har været en utrolig god og lærerig tid med Søren! Han er meget fleksibel med tider og afhentning, også kan man altid få køretimer. Han er enormt dygtig til at opbygge dine kørefærdigheder og selvtillid. Han er flink at snakke med, så hvis jeg sad og ledte efter køreskole, ville jeg ikke lede længere, men bare give ham et kald! Bestod 1. gang, tak for kortet, Søren!:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2016
Grace
"Søren er en supergod kørerlærer. Han er god til at opbygge selvtillid og han lærer rigtig godt fra sig. Han har altid tid til at snakke efter kørsel og forklare hvad der evt. gik galt og skal rettes op på.
Han har mine varmeste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2016
Ida From
"Vil varmt anbefale Søren til alle som er på jagt efter en god kørelærer.

Har haft nogle gode og hyggelige timer med Søren og han har altid været sød til at hente mig og sætte mig af, hvor det passer mig bedst.

Har lært utrolig meget af Søren, han var god til at guide mig og give mig selvtillid.
Dette gjorde, at jeg bestod både min teoritiske- og praktiske prøve i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2016
Elisabeth
"Jeg kan på det varmeste anbefale min kørelærer Søren.

Jeg valgte ham, da jeg skulle have en ny kørelærer, netop pga. de varme anbefalinger og han lever op til dem alle.

Han hjalp mig med at få styr på det hele; især min nervøsitet, og jeg bestod første gang, jeg gik til køreprøve med ham som kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2016
Filip Laursen
"Virkelig god kørelærer jeg har haft. Jeg kan med 100% anbefale Sørens køreskole. Det har været sjovt og lærerigt at køre sammen med ham. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2016
Mikkel
"Ønsker du en god og lærerig oplevelse og i sidste ende at få kørekortet er dette det helt rette sted at starte. Søren er en super god kørelærer med en helt masse erfaring. Mange gange tak til Søren.
Kan helt klart anbefale Søren´s Køreskole!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2016
Ida
"Jeg har været rigtig tilfreds med Søren som kørelærer. Han var god til at forklare hvad man gjorde galt, uden at man føler sig dårlig til at køre... og også rigtig god til at rose en når man gør noget godt! :) Derudover er han meget fleksibel, og jeg har kun fået meget lidt fravær fra min skole! Bestod begge prøver første gang.
Kan varmt anbefale Søren som kørelærer! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2016
Mathias
"Jeg kan KUN anbefale Søren`s køreskole. Super god kørelære som jeg havde nogle fede timer med bag rettet i hans Volvo. Når Søren siger at du er klar til køreprøven skal du ikke tvivle, du består første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2016
sandra
"Jeg kan varmt anbefale Søren som kørelærer. Han er kanon til at lære fra sig og har masser af tålmodighed. Han er god til at styrke ens selvtillid, så man glemmer nervøsiteten. Og så han super snakkesalig.
Endnu engang et stort tak til Søren"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2016
Sandra Holtz
"jeg kan helt klart anbefale Søren som kørelærer. Han er god til, at få en til at føle sig tryg, samt god til at få en til, at tro mere på sig selv. Han har masser af erfaring og er kanon god til, at lære fra sig, så enhver kan forstå det.
endnu engang et stort tak til Søren for nogle gode og hyggelige timer "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2016
fahima mahaqiq
"Jeg har været mere end tilfreds med Søren. Han er super dygtig til at lære fra sig. Rigtig imødekommende og meget tålmodig.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2016
fahima mahaqiq
"jeg er super glad for den den kørelære (Søren) han er super dygtige lærer som jeg har aldrig set før.
tak for det,at du lære mig fint at køre bil."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2016
Anya krag
"Søren er en god og dygtig kørelære, han får en til af føle sig tryk, han er tålmodig, snakkesalig, jeg kan varmt anbefale ham til andre:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. november 2015
Bo Ying
"Jeg bestod begge prøver i første forsøg. Søren er en rigtig god kørelære, han er venlig og tålmodig, den vigtigst er han har haft mange års erfaringer med undervisning, mange veje hvor vi kørte i den praktisk undervisning var også den samme i køreprøven. Søren kan varmt anbefales. Jeg var heldig at finde det rigtige sted!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2015
Rikke Nielsen
"Søren er en virkelig dygtig og sød kørelærer, som man virkelig kan mærke har en masse erfaring.

Han var god til at forklare alt det praktiske, og der var meget rart at køre med ham, så man følte sig tryg og rolig når man kørte.
Hvis man lavede en fejl, var han god til at forklare hvad man havde gjort galt.

Derfor kan jeg varmt anbefale Søren som kørelærer :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2015
Kanyarat iversen
"Jeg vil gerne takke Søren for hans helt fantastiske måde at lære mig at køre bil på. Han har en helt fantastisk ro og en tålmodighed ud over det sædvanlige. Han har været en utrolig god støtte når man følte sig utilstrækkelig. Kan varmt anbefale ham. mange tak Søren

Kanyarat"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2015
Maria Ascanius
"Jeg vil helt klart anbefale sørens køreskole:-) Søren er en meget pædagogisk og tålmodig kørelærer.
Får en altid i godt humør, Det har været en fantastisk oplevelse at køre sammen med Søren.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2015
Nicklas
"Jeg vil helt klart anbefale sørens køreskole. Har haft en super god oplevelse, som både har været spændene og sjove. Hans undervisning er meget lærerigt, samt hans personlighed er i toppen :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2015
Nicklas
"Jeg vil helt klart anbefale Søren, som kørelære. Da jeg har haft en super god oplevelse igennem hele forløbet. Han gør køretimerne spændende og sjove, plus man få en lærerig undervisning. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2015
Gunilla
"Det har været trygt at lære at køre bil og være i trafikken med Søren.
Hvis jeg ikke forstod en ting var han god til at forklare det på en ny måde så det gav mening, også med tegninger.
Det har også været hyggeligt bl.a. fordi han er god at snakke med.
Samarbejdet med Vallensbæk/Albertslund køreskole og deres teoriundervisning var lidt forvirrende i starten, men det var nok bare fordi jeg lige skulle vænne mig til hvad teori gik ud på."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2015
Johnny Seehuusen
"Søren er en virkelig dygtig kørelærer, som man virkelig kan mærke har erfaring.

Han var god til at forklare alt det praktiske, og han var hyggelig at køre med, så man følte sig tryg og rolig når man kørte.
I de tilfælde man lavede fejl, var han god til at forklare hvad man gjorde galt uden at man følte man blev skældt ud på.
Derfor kan Søren varmt anbefales som kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2015
Anders Juul Johansen
"Min kørelærer Søren var fantastisk han giver alt den viden man har brug for og mere til. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2015
moetrn l
"Sørens køreskole er en god køreskole som giver dig alt den viden du for brug for til at bestå en køreprøve og en teori prøve.
Køretimer med søren er super gode og vis man spøger om noget for man et godt svar tilbage "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2015
Tanja Dragsdal
"Sørens køreskole kan varmt anbefales! Søren er super god til at gøre en tryg i trafikken, og forbereder en godt op til prøverne. Derudover er han en rigtig fleksibel og super rar kørelærer ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2014
Cecilie
"Søren er en rigtig god kørelærer, som kan varmt anbefales. Han fik mig til at bestå med kun en ekstra køretime. Har været utrolig glad for, at jeg fik ham. Så Go Søren!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2014
Tobias O
"Søren er en super kørelære med en hel del erfaring. Bestod teori og køreprøve i første forsøg.

Kan helt klart anbefale køreskolen til andre, som hurtigt og nemt vil have deres kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2014
Ida W
"Jeg har været rigtig glad for at køre med Søren. Han er rar at køre med og får en til at føle sig tilpas og mindre nervøs. Derudover er han også meget fleksibel med hensyn til køretimer, og jeg er flere gange blevet hentet efter skole inde i byen, hvilket har været rigtig rart. Alt i alt en rigtig god og professionel undervisning jeg har fået, der har gjort, jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg :-)
Helt sikkert en Køreskole jeg vil anbefale! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2014
Kevin
"Søren er en super behagelig og rar kørelære som gør det sjovt og betryggende at tage kørekort "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2014
Philip
"rigtig god kørelære, kan klart anbefales :)
bestået både teori og køreprøve i første forsøg!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2014
Christina
"Det har været super godt at køre med Søren! God undervisning, både teoretisk og praktisk. Dejlig behagelig kørelærer at køre med. Både teoriprøve og køreprøve bestået i første forsøg :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2014
Magnus K.
"Rar kørelærer som man kan regne med skaffer dit kørekort. Fleksible timer så man ikke behøver at løbe ind i problemer med skolearbejde eller lignende. En kombination af rolig samt humor i kørertimerne gjorde det til mange hyggelige og afslappende undervisningstimer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2014
Lasse L.
"Mit forløb med Søren som kørelærer har været helt i top. Allerede fra min første køretime, følte jeg mig tryg og i sikre hænder. Til trods for at jeg dumpede 1 teoriprøve og 2 køreprøver, har jeg været dybt taknemmelig for Sørens rolige, humoristiske og seriøse undervisning, samt hans meget professionelle formidling og støtte, også da jeg dumpede til prøverne. Jeg kan kun varmt anbefale Sørens køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2014
Pernille Paulsen
"Jeg har været super glad, for at gå på Sørens Køreskole. Han har været rigtig god til at lære fra sig. Jeg bestod teoriprøven på første forsøg, og jeg bestod køreprøven på første forsøg, og det gik hurtigt med at blive færdig med kortet. Jeg kan 100% anbefale køreskolen til andre, som også vil have en rigtig god oplevelse med at få sit kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2014
Victor Christiansen
"Super køreskole.

Søren er en super god og rolig kørelærer. Man virker aldrig presset eller stresset under kørelektionerne, og han er god til at få en til at slappe af hvis man går i panik.
Da jeg ikke har arbejde og derfor kun får penge gennem SU, lavede jeg en afdragsordning med ham, så min konto ikke gik i minus i starten af hver måned."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2014
Kasper
"Jeg synes at Søren er en alletiders kørelærer. Planlægning og kørsel har altid været helt i top, god til at lære fra sig. Der har været en god og afslappet atmosfære, hvilket har hjulpet på min nervøsitet under kørslen. Kan helt sikkert anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2014
Kim
"Jeg havde et rigtig godt forløb med Søren. Han er en rigtig dygtig kørelærer der har fokus på eleven. Han er enormt fleksibel og forsøger hele tiden at tilpasse undervisningen til hvor eleven er. Han kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2014
Pia
"Jeg måtte af flere årsager skifte køreskole. Søren var med det samme parat til at hjælpe mig, og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Professionel, tålmodig og behagelig fremtoning er i højsædet hos Søren. Vil anbefale denne køreskole til enhver tid. Tusind tak for hjælpen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. marts 2014
Pia
"Måtte af flere årsager skifte køreskole, Søren var lige fra første sekund parat til at hjælpe mig, og det har jeg ikke fortrydt ét sekund. Rigtig professionel, behagelig, pædagogisk og super-engageret. Vil anbefale ham til enhver, Anytime. Tak for hjælpen Søren"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. marts 2014
Emil
"Lærer godt af sig og nem at snakke med så tiden ikke går for langsomt, nogen gange glipper kommunikationen med henhold til næste køretime som eksempel"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2014
Tanja
"Super god og ikke mindst utrolig fleksibel køreskole. Jeg har følt mig i meget trykke og professionelle hænder fra starten af, hvilket har gjort, at jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2014
Anders
"Det kan næsten ikke blive meget lettere og sjovere at tage kørekort, end med en så formidabel kørelære! Søren har vist stor fleksibilitet, venlighed, og formået at skabe en super lærerig og afslappet atmosfære både i og udenfor bilen. Jeg kan intet andet end anbefale ham til andre, og jeg fik ham endda også selv anbefalet. Han er udentvivl blandt de mest professionelle og engageret kørelærer i KBH!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2014
sofie
"Det har været et nemt forløb på sørens køreskole, teoritimerne fløj afsted, og fik alle mine teoritimer i løbet af en måned. køretimerne har været rigtig sjove og lærerige, søren er meget tålmodig og tillidstro, hvilket har givet en afslappende og tryg atmosfære :) kan til enhver tid anbefale sørens køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2014
Malene Hansen
"FANTASTISK køreskole :)
Teori holdene er små og derfor sjovere og nemmere at lære.
Det kan helt sikkert anbefales :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2013
Malene Hansen
"FANTASTISK køreskole :D
Teoriholdene er små og man lærer derfor bedre. Søren er en god lærer og føler sig derfor sikker når man kører ude på vejen.
Jeg vil derfor anbefale Sørens køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2013
Asger
"Søren har udvist stor tålmodighed, venlighed og ikke mindst fleksibilitet i forhold til at få tilrettelagt køretimerne så de passede mig allerbedst. Han har også formået at skabe en umådelig rar og tryg stemning i bilen.
Fantastisk kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. oktober 2013
Nanna
"Jeg har været mere end tilfreds med Søren. Han er super dygtig til at lære fra sig. Rigtig imødekommende og meget tålmodig.
Kan klart anbefale ham! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2013
Casper
"Søren fik mig super hurtigt igennem hele forløbet. Og jeg følte at jeg fik noget konstruktivt ud af alle de timer vi havde. Søren, er utrolig tålmodige og meget indforstået med hvordan man lærer at køre på bedst mulig vis, når man, som jeg, aldrig havde siddet på førersædet i en bil før.

Jeg vil helt klart anbefale Søren! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2013
Ole
"Prøve"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2013
Nanna Olsen
"Jeg vil helt klart anbefale Sørens køreskole!
Søren er venlig, fleksibel med køretider så de ikke rammer skolen og sidst men ikke mindst, den helt rette kørelærer til ALLE!
Tak for alt Søren, jeg vil anbefale dig til alle der skal have kørekort! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2013
Rasmus
"Det skulle vise sig, at Søren ikke blev anbefalet uden årsag:

Det gik hurtigt op for mig, at Søren er en super professionel og dygtig kørelærer, der kan sit kram. Han er samtidig humoristisk og god til at skyde den nødvendige selvtillid i en, så man føler man kan køre bil forsvarligt og mere til. Det var nogle egenskaber jeg satte stor pris på, fordi jeg ikke havde den store tiltro til mig selv. Søren gelejdede mig let og elegant igennem samtlige prøver første gang, og jeg kan vitterligt ikke finde nogle argumenter for, hvorfor du ikke også skulle vælge Sørens køreskole, så snart du skal i gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2013
Rasmus Hansen
"Hvor kan jeg dog varmt anbefale Sørens køreskole i Tåstrup!

Søren er en utrolig professionel, venlig af sind og dygtig til at give den nødvendige konstruktive kritik, der skal klæde dig på til de obligatoriske prøver for at få kortet. Jeg følte mig i forvejen ikke særlig fortrolig med en bil, og jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville komme til at få et kørekort. Det ændrede sig alt sammen, når jeg kørte med Søren. Han skød selvtillid i mig og fik prøverne til at gå som en leg.

Jeg er meget glad for at have valgt Sørens køreskole, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg også fremadrettet vil anbefale ham til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2013
Sumera
"Først og fremst vil jeg si.....Tusen takk Søren!! Du er virkelig en rigtig god person med den beste tålmodighet! Jeg kan varmt anbefale Søren som kjørelærer,han er virkelig vennlig,forståelsefull,hjelpsom og dyktig.Jeg dumpet 2x til køreprøven fordi jeg var så nervøs,men Søren ga ikke opp!Støttet meg fullt opp og fikk tilbake selvtilliten min som jeg hadde mistet. Jeg mistet håpet,men det gjorde ikke Søren! Besto nå på tirsdag og er så taknemlig for at jeg hadde en kjørelærer som Søren:) 150%anbefaling fra meg:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2013
Sumera
"Først og fremst vil jeg si.....Tusen takk Søren!! Du er virkelig en rigtig god person med den beste tålmodighet! Jeg kan varmt anbefale Søren som kjørelærer,han er virkelig vennlig,forståelsefull,hjelpsom og dyktig.Jeg dumpet 2x til køreprøven fordi jeg var så nervøs,men Søren ga ikke opp!Støttet meg fullt opp og fikk tilbake selvtilliten min som jeg hadde mistet. Jeg mistet håpet,men det gjorde ikke Søren! Besto nå på tirsdag og er så taknemlig for at jeg hadde en kjørelærer som Søren:) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2013
Sofie Nielsen
"Jeg var skide nervøs for at skulle køre i bil, men søren var rolig og utrolig god til at få en til at føle sig tryg. Jeg kom igennem køreprøven i første forsøg med få ekstratimer, vil klart anbefale ham til der skal tage kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2013
Camilla
"Søren er en super kørelærer som fik mig igennem min køreprøve i første forsøg. Han er super venlig og er altid klar med en god historie.
Jeg kan helt klart anbefale ham! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2013
Niclas Hansen
"Søren er en helt fantastisk kørerlærer og han fik mig igennem på min første køreprøve med kun 3 ekstratimer! Hvis jeg skulle tage det hele om igen ville jeg helt klart vælge Søren. Han kan 100% anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2013
Simon Lindgren
"Pisse god køreskole!
Den er helt manifique, det er lige som det skal være :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2013
Rigmor Amalie Toft Carl
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Sørens køreskole. Jeg er gledet lige igennem, og jeg bestod alle mine prøver første gang.
Søren er en god kørelærer, og alting bliver taget i ens eget tempo.
Jeg kan varmt anbefale Sørens køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2013
christian
"han er en god kørelære og hjælper en med at forstå hvordan man skal ligge i trafikken super god lære kan varmt anbefalede ham "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2013
Line
"Jeg vil virkelig anbefale Sørens Køreskole til alle!!

Jeg havde store problemer med min gamle kørelærer og skiftede derfor til Søren.
Han hjalp mig hurtigt og vupti - så havde jeg kortet. Han er rigtig venlig og super dygtig.
Store pluspoint herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2013
Alexander Villadsen
"Super god køreskole! Søren er super god til at lære fra sig og få tingene til at give mening! Kan ikke sige andet end at undervisning har været perfekt.
- kan varmt anbefale Sørenss køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2013
Sofie D
"Hos Sørens køreskole er det rent ud sagt en fornøjelse at tage kørekort!
Der bliver altid fortalt sjove historier, der gør køretimerne rigtig hyggelige.

Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i 1. forsøg, og har været virkelig glad for at have taget kørekort hos Sørens køreskole. Det er noget jeg roligt kan anbefale andre til at gøre!

Hvis man vælger Sørens Køreskole, vil man ikke tvivle et sekund om, at man har valgt den rigtige køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2013
Sofie Dupont
"Det har rent ud sagt været en fornøjelse at tage kørekort hos Sørens Køreskole!
Der er ingenting der kunne være blevet gjort bedre.
Jeg bestod både teoriprøve og den praktiske prøve i 1. forsøg, og vil klart anbefale alle at vælge netop denne køreskole!
Han overholder altid aftaler og er altid frisk og glad, og kommer tit med sjove historier, der gør det hele til en rigtig hyggelig køretime.
Hvis man vælger Sørens Køreskole, vil man bestemt ikke fortryde det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2013
Andreas
"Jeg har netop fået mit kørekort i første forsøg, og det samme gjorde jeg med min teoriprøve. Helt igennem perfekt fleksibilitet og evner hos Søren. Der har ikke være nogen problemer overhovedet.
Når man vælger Søren, så ved man, at man får god undervisning, så man også er selvsikker til køreprøven. Køreskolen kan helt klart anbefales - den kan ikke blive bedre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2013
Nicolai
"Søren har været rigtig god fra start til slut. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Søren har været fleksibel gennem hele forløbet og indrettet sig efter, hvornår jeg kunne. Jeg var meget nervøs før køreprøven, men det fjernede Søren hurtigt og det hjalp mig meget. Det var rigtig hyggeligt at køre med ham og man glædede sig altid til næste gang, man skulle ud og køre.
Alt i alt er der ikke noget at sætte en finger på efter min mening. Det kan virkelig anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. april 2013
Thomas Hansen
"super god kørelære "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2013
Kasper Lund NIelsen
"Jeg har generhvervet mit kørekort hos Sørens Køreskole. Søren har været meget fleksibel i forhold til mig, da jeg arbejder om natten. Desuden har jeg følt mig meget tryg igennem hele processsen.

Søren er en fremragende kørelærer,
jeg var lidt nervøs, for køreprøven, da jeg ikke har kørt bil i over 3 år, men nervøsiteten blev pillet af mig på to køretimer, og så var jeg klar til køreprøven.

jeg bestod begge prøver i første forsøg, og hele processen tog halvanden måned.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2013
Mouhannad Diab
"Jeg har fået en rigtig god oplevelse da jeg skulle ombytte mit Libanesiske kørekort til dansk, Sørens køreskole har hjulpet mig i dette forløb meget professionelt.
Jeg har bestået både teori og køreprøven på knap en måned.
Hjemmesiden var super god og spørgsmålene låg på et meget højt niveau."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2013
Julie Maja Christiansen
"Søren´s køreskole er fantastisk. Jeg bestod både min teoriprøve og min praktiske prøve i første hug, og jeg kan slet ikke forestille mig en bedre kørelærer end Søren. Han har formået at lære mig at betjene bilen samtidig med, han har kunnet gøre mig tryg i trafikken.
Jeg var meget nervøs ved min første praktiske time, men efter 5 min. i bilen med Søren kunne jeg slappe helt af. Jeg kan kun anbefale Søren´s køreskole. Det er et valg man aldrig fortryder at have truffet! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2013
Simon
"Jeg kan klart anbefale Sørens Køreskole. Jeg var meget nervøs bare tanken om at starte til kørekort, men Søren fik mig til at føle mig tryg og gjorde mig til en god billist som bestod både teoriprøven og køreprøven første gang. Jeg er i fuld gang med gymnasiet, men alligevel fik vi fundet nogle tider som passede mig rigtig godt, så jeg kan helt klart anbefale Sørens Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2012
Kristoffer
"Søren kan se ens fejl og usikkerheder og hjælper en med at udbedre dem. Det har fungeret rigtig godt for mig og gjort mig til en fin billist. Kørslen med Søren medførte at jeg bestod teori-prøven og den praktiske prøve første gang. Som studerende på en videregående uddannelse i Lyngby, har det desuden været vigtigt for mig med fleksible tider, hvilket også er blevet imødekommet. Kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2012
Pernille A.
"At blive rost til skyerne hver gang man gjorde noget rigtigt, får en til at tro på at man kan, selvom man dumpede køreprøven første gang, og det var hvad der skete for mig! Med benzin i blodet, er Søren den rette kørelære, man får straks afvide hvad der er rigtigt og forkert. En ordentlig kørelære der kender sit fag. 5 biler/stjerner fra mig :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2012
Jeanette C.
"Jeg kom til sørens køreskole efter at have dumpet den praktiske prøve 3 gange et andet sted. En af mine veninder anbefalede så Sørens køreskole. Jeg er super glad for at jeg valgte at tage mit kørekort der, for Søren gjorde det til så god en oplevelse! Søren var god til at forklare tingene så jeg ikke var i tvivl om det, og roste hver gang jeg gjorde noget rigtigt. samtidig er han også sådan en hyggelig person at det bliver sjovt at skulle ud og køre, og jeg glædede mig til hver gang jeg skulle ud og køre. Søren gav mig følelsen af at det her kan jeg godt, tilbage igen. Jeg er rigtig glad for at jeg valgte sørens køreskole og jeg kan kun varmt anbefale den til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2012
Katharina L.
"Der er kun gode ting at sige om Søren!
Jeg dumpede den praktiske køreprøve 3 gange, hos en anden lærer og besluttede mig endelig for at finde en ny.
Jeg fandt Søren, og det er da nok det bedste der er sket, at jeg kom til ham.
Efter 5 lektioner med ham bestod jeg!
Det taler for sig selv, men jeg kan også fortælle, at magen til en dejlig, rolig, varm og venlig personlighed skal man godt nok lede længe efter!
Jeg har følt mig tryg hos Søren siden dag et, og det har været virkelig gode og lærerige køretimer som jeg glædede mig til hver gang.
Han er rigtig god til at give ros, og begår man nogle fejl, er han bare rigtig dygtig til at få en til at føle sig god alligevel.
Og så har han bare den fineste humor og den bedste måde at undervise på, så det har aldrig været kedeligt at køre med ham.
Jeg kan KUN anbefale Sørens Køreskole.
Hvis man vil have kortet i første hug, så er man i hvert fald hjulpet godt på vej ved at vælge Søren!!
Ja, ikke andet end ros herfra, det er helt sikkert!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2012
Lisa L
"Jeg bestod min køreprøve i 1. forsøg i torsdags og jeg kan kun anbefale Søren som kørelære. Med Søren handlede det ikke om at tjene penge, han gav sig tid til mig og sørgede for at jeg fik en god oplevelse med at køre bil. Det er stadig svært at vende sig til at køre bil uden at Søren sidder ved siden af. Jeg ved at man kun kan få en god oplevelse ud af at have Søren som kørelære og derfor kan jeg kun stærkt anbefale ham! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2012
Niclas
"Har kun haft gode oplevelser med Søren`s Køreskole.
Jeg var lidt nervøs for at køre i bil, men Søren håndterede det godt og jeg bestod køreprøven i første forsøg :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2012
Vibeke Fuglsang Olsson
"De varmeste anbefalinger af Søren og hans tålmodighed og pædagogiske evner. Det var en fornøjelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2012
Amalie Dupont
"Jeg kan kun give de bedste anbefalinger om Sørens køreskole. Alle aftaler bliver overholdt.
Man bliver hentet og bragt hvor det passer en bedst, hvilket virkelig er en fordel i en ellers travl hverdag.
Man får altid en god historie med på vejen, det giver en god stemning.
Jeg ville til hver en tid vælge denne Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2012
Katrine Albech
"Dette er en rigtig god køreskole, hvor der ikke bliver tænkt på at de skal tjene en masse, men give eleven den bedst mulige vejledning og lærring til at køre en bil. De er gode til at forklare ting, samt fleksible til at hente og aflevere en, hvor det passer godt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2011
Søren
"Dumpede køreprøven første gang hos en anden kørelærer der mildest talt ikke kan anbefales. Kontaktede Søren efter de positive anbefalinger her på siden og efter 5-6 køretimer bestod jeg køreprøven første gang søren havde mig oppe. Fik super god behandling, har mine bedste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2011
Casper
"Jeg var rigtig nervøs da jeg skulle til køreprøve, så jeg dumpede første gang, men SØren var en stor hjælp, støttede mig og fik mig op på hesten igen så jeg kunne få mit kort. Bedste kørelærer jeg kunne forestille mig!
Også rigtig fleksibel når man skal have køretimer, dejligt når det skal passe ind i hverdagen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2010
Mathias
"Jeg bestod min køreprøve igår! Søren har været en rigtig god kørelærer og kan varmt anbefales!
Man føler sig tryg og får altid en god historie med på vejen, som forskellige rejsemål osv.
Og udbruddet "Det verdens klasse det der" fra Søren bliver savnet når man sætter sig ind i sin egen bil :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2010
Søren Juul
"Jeg bestod min køreprøve i går, og jeg må sige at jeg varmt kan anbefale Søren. Når man sætter sig ind i Volvoen er det ikke bare en køretime man er på vej ud på, det er en guidet tur gennem trafikken hvor man undevejs kan få nogle gode tips om restauranter, cafeer og andet godt. Man føler sig tryk ved at køre når søren sidder ved siden af, og når man laver noget rigtig godt, kommer der et udbrud fra Søren "Verdensklasse det der!". Så alt i alt en rigtig god kørelærer som kan anbefales til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2010
Sofie Falkerslev
"Man føler sig både tryg og godt underholdt når man kører med Søren. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2010
Stefan Zangger
"Det er lige omkring en måned siden jeg bestod min køreprøve hos Søren og jeg må sige det er den bedste kørelære jeg har haft. Søren er god at snakke med når man kører sammen med ham og anbefaler gode ferie steder, restauranter, vine og meget meget mere Sørens køreskole kan varmt anbefales til alle der skal tage kørekort ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2010
Nigheena Corap
"Kan helt klart anbefale Søren. Han er rigtig god til at lære fra sig og har et roligt og afslappet sind, der gør det meget nemmere for en at slappe af når man kører. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. marts 2010
Saxe
"Det er lidt over to uger siden, at jeg bestod min køreprøve, og jeg er næsten begyndt at savne Søren. En køretime med Søren er ikke bare en køretime, det er en tur med historier og fortællinger om bygninger på højre og venstre side, og anbefalinger af pizzariaer og meget meget mere. Man kan fuldt ud stole på Søren og han fik mig til at bestå begge prøver første gang.
Jeg kan kun varmt anbefale Sørens Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2009
Fru Fritzen
"Jeg kan kun anbefale Sørens Køreskole - for han er så rolig, at det smitter af på én selv, så det at lære at kører bliver en oplevelse. Og når Søren siger "verdensklasse" om korrekt kørsel, så føler man sig rigtig, rigtig god - og man begynder at samle på ordet. For Sørens ros giver selvtillid!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2009
Martin Andersen
"Søren er en rigtig god lærer.
Han fik mig til at gennemfører hele showet på 2 måneder uden at stresse eller noget, vi blev enige om at det gerne måtte gå lidt hurtigt. Bestod begge prøver blev bestået første gang. Så hvis jeg skulle tage kortet igen ville jeg tage det hos Søren. :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2008
Jesper Linders
"Søren er en alle tiders kørelærer. Han fik mig igennem teori og køreprøve første gang. Han er rigitg god til at lære fra sig, plus han går også op i at få dig så hurtigt igennem som muligt:)
Vis du er heldig at få ham som din kørelære kan det ikke gå galt.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2008
Marcus Mellbin
"Søren er kanon dygtig. Fik ham anbefalet og han levede op til anbefalingen 110%. God til at lære fra sig. Bestod første gang til begge prøver. Få ham som din kørelærer hvis muligt.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2008
Camilla Nielsen
"Rigtig god kørelærer. Rolig og meget tålmodig. Fik mig til at føle mig rigtig godt tilpas i bilen og i trafikken. Bestod både teori- og køreprøve første gang. Kan varmt anbefale ham. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:søren Christiansen
Adresse:Rødkælkevej 44
Post nr. & by:2630 Tåstrup
Telefon:20899954