Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Tåstrup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Winkel Trafikskole | Tåstrup

I Tåstrup ligger Winkel Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Winkel Trafikskole.

Winkel Trafikskole ligger i Taastrup- og drives af Michael Winkel.

Winkel Trafikskole går højt op i at undervisningen tilpasses den enkelte, således at man selv styre hvor højt tempoet skal være- Tryghed for at man kan lære i eget tempo.

Kørekortet gælder til hele verden!- så derfor er det ikke kun prøven der er focus på, men i den grad at man føler sig rustet til at køre hvorhen man vil med et kørekort fra Winkel trafikskole- det er ægte frihed.

Teori undervisningen foregår på den måde at det er en form hvor eleven selv er aktiv, det er ikke bare en kørelærer der "holder enetale"- samtidig er det bestemt ikke en form hvor eleven overlades til sig selv for at stirre tomt ind i en skærm.

Praktisk undervisning, foregår i en Toyota- Hvor den enkelte sammen med kørelærer finder ud af hvornår man er klar til større veje og mere trafik- man bliver ikke bare kastet direkte ud på KBH´s rådhusplads eller motorvejen, men fra et trin af gangen, du bestemer tempoet!

Glæder mig til at se netop dig.

Michael Winkel.

Vurderinger

Mia Roeder Christesen
"Winkel trafikskole kan varmt anbefales. Michael (kørelæren) gør teoritimerne spændende og livlige, køretimerne lærige og han har altid et fantastisk humør. Han er super god til at lære fra sig og tager tingene i netop det tempo, som eleven er klar til. Stor ros herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2011
Dumpeprocent.dk
Alex vorm
"Rigtig god køreskole med højt humør og god stemning... Kørelæreren bliver ikke sur men er pædagogisk og effektiv. Kan stærkt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2011
Pernille Bjerknæs Thomsen
"Jeg kan helt klart anbefale Winkel Trafikskole. Man bliver mødt med åbne arme første gang du snakker med Michael (kørelæren). Hans måde at undervise på i teorilokalet gjorde det meget mere spændende og sjovt at lære teorien. Han er altid i godt humør og man var altid velkommen til at kontakte han med spørgsmål eller komme ned til ham i teorilokalet hvor man kan sidde og øve prøver sammen med ham. Man fik selv lov til at sige til når man var parat til prøven, det gjorde også at man følte sig meget mere sikker da han sendte en af sted. Selve kørselen var altid i god stemning. Man lærte alt fra bunden af og han tog sig tid til den individuelle så man følte ikke det bare var en plan man fulgte men han lærte en det som man var noget til eller skulle lære en ekstra gang. Michael har rigtig rigtig meget tålmodighed når man er ude og køre. Derfor er det trygt og rart at tage kørekort hos Michael Winkel. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2010
Dumpeprocent.dk
Christine C. Christensen
""Winkel trafik skole kan helt klart anbefales. Jeg blev færdig med mit kørerkort den 17. maj og bestod både teori og den praktiske prøve første gang. Jeg har ikke været ét sek. i tvivl om at det var den rigtig kørerskole jeg havde valgt. Hos Michael bliver undervisningen altid sjovere og mere spændende, han er rigtig god til at forklare tingene, så den enkelte elev forstår det, både i teorilokalet og ude i trafikken. Michael er altid i godt humør og massere af tålmodighed, hvilket der gør det rigtigt rart og trygt at tage sit kørerkort hos ham. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2010
Mie Hjort
"Michael formår at gøre undervisningen sjov og spændende, og det gør, man glæder sig til både køre- og teoritimerne. Som gammel elev kan jeg kun anbefale Winkel Trafik skole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. april 2010
Henrik Lund
"Kan kun anbefales. God stemning i bilen, og så er han god til at lære fra sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2010
Dumpeprocent.dk
Birgitte Værnstrøm
"Winkel trafik skole er en super god skole, hvor kørelæren har et højt fagligt niveau. Undervisningen er i top og kørelæren formår at formidle det faglige stof på en spændende måde. Han er god til at lære fra sig når man kører ude på vejene."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2008
Mikkel Larsen
"En super køreskole i helt nye lækker lokaler, selve undervisningen er i top for kørelæreren lever sig helt ind i det og gør alt så man forstår det men er også herlig frisk så det ikke bliver så tungt og så er han altid i godt humør.
Kan klart anbefale køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2008
niels bæk jensen
"god undervisning af en levende kørelærer, gode hyggelige lokaler, fin skolevogn"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Solvænget 18
Post nr. & by:2630 Tåstrup
Telefon:40533803
Hjemmeside:www.winkeltrafikskole.dk
Email:micwinkel@live.dk

Kørelærer:
  • Michael Winkel

Teorilokale:
Adresse:Solvænget 18
Post nr. & by:2630 Tåstrup