Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Sunds:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Unik køreskole v/ Jeanett Orbé | Sunds

I Sunds ligger Unik køreskole v/ Jeanett Orbé. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Amalie
"Helt fantastisk køreskole. Det er aldrig kedeligt at komme til teoriundervisning. Vil helt klart anbefale denne køreskole. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2018
Dumpeprocent.dk
Malene Mai Jørgensen
"Den bedste køreskole! Super teori og kørsel. Man hører altid at det er kedeligt at tage kørekort, men hosJeanett og Lars er det slet ikke sådan, de formår at gøre det sjovt og spændende! Kan klart anbefales :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2011
Lisbeth
"Kør unik, hvis du er kvik!
Du får ingen bedre kørelære end Jeanett, og Lars, de er bare utrolig gode til at sætte dig ind i tingende, de gør det altid sjovt og hyggeligt at have både teori timer og køre timer! :)
Jeg kan og vil kun anbefale UNIK, fordi du får noget pengene!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2011
Dumpeprocent.dk
Louise Bjerg
"super fed teori og dejlige køretimer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2011
Lisbeth-Mona Jensen
"Den bedste køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2011
Louise Boye Boelsgaard
"Køreskolens navn, Unik Køreskole, ligger op til noget stort og selvfølgelig noget unikt. Køreskolen lever op til dette ud over alle forventninger. Følelsen af, at man altid er velkommen og ønsket der, er helt fantastisk. Man bliver taget så godt imod, at man ikke kan andet, end at sige det videre til alle sine venner, som skal til at tage kørekort. Hele dette forløb på Unik Køreskole har været en vildt sjov og ikke mindst behagelig oplevelse. Jeg kunne helt ærlig, ikke forestille mig et bedre sted at have taget mit kørekort! Jeg kan varmt anbefale Unik Køreskole, hvis man er interesseret i, at få en kanon oplevelse, samtidig med at bestå første gang ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2010
Dumpeprocent.dk
Johanne Kalhave
"Hos Jeanett føles det næsten som om, at man bliver båret igennem teori og køretimer på en stol af guld – og det ganske positivt ment. Hun følger dig helt til døren! Glem alt om at være nervøs for, om du nu også kan finde ud af det, for hendes evne til at lære fra sig, enorme engagement og opmuntrende personlighed sikrer dig utvivlsomt kortet - og så får man endda lov til at køre en rigtig lækker Mercedes, hvad mere kan man forlange?
Jeg er super glad for, at jeg valgte at tage kørekort hos Jeanett :) Bedre køreskole (og kørelærer!!!!!) finder man ikke. Hvis du er kvik, så er det eneste rigtige valg altså Unik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2010
Mads Serritslev
"Super fed køreskole!!
Man føler sig altid velkommen, og så er det rigtig hyggeligt lokale, så man for helt lyst til at være der i god tid før man egentlig skal være der.
Der er altid lidt lækkert man kan ta af.
Man får et rigtig rart forhold til kørelæren. Og man lærer mange ting som man normalt ikke lærer andre steder.

Kører læreren har altid ret! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2010
Lasse Petersen
"Helt fantastisk oplevelse at tage kørekort ved Lars og Jeanett. Der er 100% styr på tingene og de tager hensyn til alle når der skal aftales teoritimer samt køretimer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2010
Line Bækgaard
"Når man møder op ved Jeanett og Lars første gang føler man sig rigtigt godt til pas. De formoder at lave en rigtigt god stemning. Man har det rigtigt sjov når man er sammen med dem,.
Teori det er Jeanett man har til det og det gør hun rigtigt godt, hun underviser på en måde så det ikke er kedeligt at være der :).
Kørelse er enten ved Jeanett eller Lars. Jeg kørte ved Jeanett og første gang man sætter sig ind i bilen kan man godt være lidt bange men så tager hun lige en snak med en og man føler sig hurtigt tryk og ved at hun er lige ved siden af en vis man har brug for det. Så har man det bare rigtigt sjov i bilen ingen sur minder fra hendes side. Men hun kan godt være alvorlig men det er kun for at man kan lære af hvad man nu gjorde fejl.
Jeg har kun gode minder fra tiden ved Jeanett og takket hvert Jeanett gav jeg ikke op med at tage det og bestod begge ting første gang, så kan kunne varmt anbefalde at tage kørekort ved Unik køreskole :D

"Du bliver kvik ved at køre ved UNIK" "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2010
Simon Lorentsen Sandø Lund
"Med det samme man træder ind i teori lokalet bliver man ramt af en fantastisk atmosfære og det gør det virkelig nemt og sjovt at lære. Hvilket jeg mener er vigtigt, for god indlæring og forståelse, så man kan bestå i første huk! Unik er der for deres elever, og følger dem helt til dørs og endda længere. Jeg har kun gode minder med mig fra min tiden hos Unik køreskole, og jeg kan ikke andet end varmt anbefale dem! Tak for alt! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juli 2010
ümit ekici
"super køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2010
Stine Mosgaard
"Kan vel ligesom resten der har skrevet ikke andet end at anbefale unik køreskole. Helt fra start blev man mødt med et smil og godt humør hvilket er dejligt når man skal ud at prøve noget man aldrig har prøvet før og måske er nervøs for at lave fejl.
Teoritimerne var faktisk helt fantastiske, hvilket man ikke forventer når alle andre siger det modsatte. I teorilokalet var der også altid smil på læben hvilket gjorde det langt mere spændende og sjovt! Samtidig er Jeanett og Lars også begge dygtige til at finpudse tingene til man virkelig er klar. Alt i alt hjælper de en igennem kørekortet på bedst mulig vis. Jeg har været utrolig glad for at tage kørekort hos Unik. Og kan varmt anbefale det!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juni 2010
Mathilde Lykke Jensen
"jeg har været rigtig glad for at tage kørekort ved Jeanett og Lars. På trods af, at jeg synes, at teorien tog meget tid, så ville jeg ikke have gjort det anderledes. Jeanett formåede at gøre noget eller forholdvis kedeligt materiale spændende,og selvom det var tidskrævende at have teori 2 gange ugentligt, så var det også rart, at få det rimelig hurtig overstået. Jeg har taget selve kørekortet ved Lars, hvilket har været en fornøjelse. Lars lader én lære af sine fejl, og på den måde lærte jeg, hvordan jeg skulle køre. tak for denne gang. Jeg kan ikke andet, end at anbefale Unik køreskole til alle. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2010
Benjamin Kjærgaard Hansen
"Utroligt godt førstehåndsindtryk, som vare ved gennem hele forløbet hos Unik køreskole. Teoriundervisningen foregår i flotte lokaler i selskabet med Jeanett og hendes altid gode humør. Når man først bliver præsenteret for hele pensumet, og da tænker hvordan det dog nogensinde skal ende ud i en bestået teoriprøve kan man godt blive en smule fortvivlet. Denne fortvivelse gør Jeanett dog hurtigt has på.
Når det kommer til at få køretimeplanlægningen til at gå op, er Jeanett meget fleksibel. Hele holdet bliver tilgodeset, og der tages hensyn til skolen mht. til fravær. Både Lars og Jeanett er rigtig gode kørelære, som er gode til at forklare hvordan trafikken hænger sammen, og hvad man skal være opmærksom på når man bevæger sig rundt i bilen.

Køreskolen kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2010
Kasper Bjerg
"Efter at have læst de mange rosende ord herinde, besluttede jeg at starte hos Jeanett - og jeg fortryder intet!
Det har været et fantastisk forløb lige fra dag 1 af. Jeanett formår at gøre teori-undervisningen spændende og underholdende, hvilket jeg ser som en kæmpe fordel, når man første gang møder op og tænker, at det her klarer man aldrig i første forsøg.
Hvilket man sagtens kan, hvis man selv ønsker at komme igennem :)

Både Lars og Jeanett er fantastiske kørelærer - og jeg fik fornøjelsen af at køre med dem begge - som giver en de guldkorn man behøver for at kunne gå igennem hele forløbet uden de store problemer - hvis man vel og mærke lytter og tager tingene til sig ;)

Tusinde tak for en fantastisk tid Jeanett og Lars! :D

"Hvis du er kvik, så vælg Unik" ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2010
Katrine Munch
"Jeg er mega glad for at jeg valgte denne køreskole, jeg var mega nervøs i starten om jeg ville overhoved få noget der lignede et kørekort. Men det gjorde jeg til sidst. Jeg var mega glad for at have jeanett til teori, hun var altid frisk og sjov. Hun lærte mig utroligt meget, men ikke nok med det, havde jeg lars som kørelærer han var virkelig sej, og vi havde det mega sjovt da vi var ude og køre bil. Jeg tænkte bare i starten jeg får aldrig det kørekort men efter jeg havde lars som kørelærer gik det bare fantastisk. Han var i godt humør hele tiden og kunne dog også tage det alvorligt :)
Men takke været Lars og Jeanett bestod jeg første gang i både teori og køreprøve, og det ville jeg ikke kunne have gjort uden deres hjælp.
Tusind tak for alt :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2009
Charlotte Averhoff
"Inden man går igang med kørekortet er man altid lidt nervøs for, om man nu kan finde ud af det, eller om man har valgt den rigtige køreskole.
Efter første lektion ved Jeanett var jeg sikker på, at jeg havde truffet det rigtige valg. Jeg følte virkelig at jeg kunne finde ud af det, hvilket i stor grad var Jeanetts støtte, engagement og evne til at lære fra sig der var skyld i det! :) Ved at hun altid kan huske præcis hvad man er sløv til, og hvad man er dygtig til, får hver enkelt elev den undervisning der passer til dens niveau. Det er meget vigtigt når man skal lære noget så nyt som at køre bil!
Jeg er super glad for, at jeg valgte Unik! :) Bedre køreskole (og frisk og sød kørelærer!!!!!!) findes ikke!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2009
Jashminy Ranjan
"Tag dit kørekort hos Unik, så er du sikker på, at du får mere end det du betaler for.
Du får ikke kun en bestået Teori -og køreprøve, men også en masse selvtillid bag rettet. Unik prioriterer deres elever meget højt, og er en del af dig i den tid, som det tager dig at tage kørekortet. Vi gik altid fra teori-timerne med et smil på læben, en bedre viden og noget slik i hånden :D Køretimerne var både hyggelige og sjove. - og jeg rykkede mig hver gang pga. Jeanetts evne til at lære fra sig og give dig den selvtillid du behøver. Et jeg værdsætter er, at de ved Unik køreskole var bevidste om at hjælpe den enkelte elev efter behov, så du hele tiden følte, at du rykkede dig.
Mange tak for denne gang Lars og Jeanett, vi ses ude vejene :p
Vælg unik - du fortryder aldrig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2009
Jesper Madsbjerg
""Unik oplevelse, fantastiske mennesker og en fantastisk kompetent undervisning, så ved du hvad Unik køreskole står for. Jeanett ved roret med færdselstavler og enestående tips, du finder ikke en der er mere engageret :D.

Så understreger: "Hvis du er kvik? Så vælg Unik ! "

Er helt sørgmodig over at jeg ikke kan få lov til at sidde der i bilen og snakke bare engang imellem : )

Tak for nogle fantastiske timer, ved bordet og bag rattet Jeanett og Lars! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2009
Marie Daugaard
"Er du kvik? Så synes jeg du skal vælge Unik! Teori og køretimerne har været en kæmpe fornøjelse! Det var altid med et smil på læben. Kan kun anbefale jer denne super køreskole! Jeg fortryder intet, det var et skide godt valg. xD Jeanett og Lars. Tusind tak for alt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2009
Louise Lund
"En af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget, var at tage mit kørekort hos Jeanett. Det er i dag snart 2 år siden jeg fik mit kørekort, og ser stadig tilbage på teori- og køretimerne med Jeanett med et smil på læben. Står du som ung og er i tvivl om hvor du skal tage kortet, er det denne powerwoman du skal vælge!! Hun er som en god ven du ikke keder dig med, men samtidig er hun også fokuseret og knald hamrende dygtig for at sige det lige ud! Ingen bliver ladt i stikken, og hun er med dig hele vejen ligegyldig hvor dine stærke og/eller svage sider ligger. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug - og det kan jeg takke Jeanett for! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2009
Philip Jepsen
"kunne man give mere end 5 stjerne havde Jeanett og Lars helt klart fået det, er ikke i tvivl hvis man siger i er kørelære til verdensklasse,,
Mange gange tak for en fuldt ud professionel undervisning..
til nye elever, tag UNIK så er i sikker på at får et kørekort, bedre kørelære findes man ikke.
TAK FOR DET HELE
Jeanett og Lars!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2009
Kristian Overgaard
"Tak for det hele Jeanett :) Det har været super fedt at tage kørekort ved dig. Håber du kommer med et godt tilbud når du mener jeg skal have kortet til motorcykel ;).

Fra mig skal der lyde en stor anbefaldning, så skal du være sikker på at bestå første gang så kør UNIK.

Til sidst skal der bare lyde stor tak for god og professionel undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. august 2009
Cecilie S
"Hvorfor kan man ikke give mere end 5 stjerner??
Jeg ville gerne have givet 10 stjerner eller flere...
En bedre kørelære end Jeanett, er der ingen, der skal bilde mig ind, at man kan få..
Samtidig med at hun er top professionel, har hun et utolig dejligt væsen, som man kommer til at holde af.
Der er ikke så meget andet at sige, end at 10 stjerner ville være fuldt fortjent."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2009
Jimmy
"Siger som Etha Cameron ville have sagt det "Du er så dygtig! du få 5 stjerner fra mig af"

Her er lige et par ord til jer der er kommende elver hos Unik!

Det er dog en skole, men her er ingen sprog og grammatik/
Det trafik, og du skal ha dit kort hos Unik/
Når du kommer til teoriprøven går det ikk med rene gæt/
så det bedre tar telefonen og ringer til jeanett/
Vi kører længe, lige til du får ondt i bagen/
men vil du ha dit kørekort er Unik lige sagen!/
En troværdig, ærlig, sød og fuldkommen lærer/

Det Unik, og det sårn det skal være/
Du siger måske, at køre det er svært/
men jeanett skal nok få dig det lært/
"Det er alitd svært i starten/
siger hun med et smil, og nipper til kaffen/
Hold nu øje med vejen, ellers får du konsekvenserne at se/
Det er derfor du skal lære den der "OTP"!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2009
Ulrik Jakobsen
"Tak for denne super professionelle oplevelse, det har været rigtig godt. Det gjorde det rigtig nemt at klare gen erhvervelsen. Du er nem at forstå og har en super evne til at forenkle teorien så det siver ind og hænger fast.
Tak for den her gang men vi vender jo tilbage med den første af ungerne til August. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2009
Kim Træholt
"Daabsolut en behagelig køreskole, og så ved hun hvad hun snakker om..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2009
Trine Nygaard
"Jeanett, Jeanett. Tak for denne omgang. Det har været en uforglemmelig oplevelse at tage kørekort ved dig, og jeg ville ikke have været foruden. Du er helt igennem fantastisk, ikke mindst som kørelærer, men også som person. Du er værdifuld for lille sunds, både professionelt og personligt. Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos dig!

Endnu engang tak for alt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2009
Diana Holbek Østergaard
"Jeanett, Jeanett, Jeanett. Hvor skal jeg dog starte! Jeg kan ikke sige andet end TAK! Jeg er nærmest den bedste til at køre bil herovre i USA. Takket være dig! Du lærte mig hvad der skulle til, og du gjorde at for at banke det ind i mit hoved.
Du holder dig professionelt, men alligevel kommer du ind til de unge, og giver dem en ro til at lære at køre bil. Jeg tror og ved at mange unge i Sunds sætter stor pris på at du gør dit job så godt som du gør!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2009
Malou Bech Bang
"Jeanett Orbé din gamle swinger. Dengang jeg var lille sagde jeg til min far: "Jeg får aaaaaldrig kørekort!" Da tiden var inde sagde min far: "Vi ringer sgu til Jeanett." En måned senere var jeg i fuld sving, og det gik jo strygende.
Oktober 2008 skulle jeg til køreprøve og var ved at skide i mine bukser af skræk. Men der var jo intet at frygte, for jeg havde jo været i lære hos den bedste, så jeg fik kortet, og wuup wuup så gik det derud af! (:
-Med denne lille "historie" her, vil jeg bare sige tusinde tak for hjælpen. Du er simpelthen fantastisk Jeanett! (:
-Tak for alt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2009
Josefine
"Jeanett møder dig altid med et smil på læben. Hun holder humøret højt og giver dig med sikkerhed en god køretur. Hun gør alt hvad der står i hendes magt for hendes elever, og hun følger dig sikkert til sejren ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2009
Kasper Schwabe-Hansen
"Jeanett gør alt hvad der står i hendes magt for at hendes elever består. Hun sidder sent oppe for hendes elever. Hun er et menneske med masser af energi og tålmodighed. Hos hende kan man simpelthen ikke undgå at bestå, hun gør i hvert fald alt hvad der står i hendes magt! Du er blevet en rigtig god ven! Jeanett, tak for denne gang, og mange tak for hjælp med kortet :P

PS: Hos Jeanett får man en ven for livet, samt en UNIK oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2008
Lone Kiilerich
"Jeanett gør alt hvad der står i hendes magt, for at eleverne skal lære hurtigst og bedst muligt at køre bil, så de kan få deres kørekort. Det er en fornøjelse at køre med hende og at have hende til teori :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2008
joan
"Jeanette er en god kørelære. Hun er
god til at lære fra sig - også til dem der ikke er helt unge længer.Og hun er meget tålmodig - hvis man ikke lige forstår det - så gentager hun det indtil det hænger fast."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2008
Louise Hauge Jørgensen
"Der er ikke noget at tage fejl af...Skal man ha kørekort, skal det tages hos Jeanett !!!
Hun gøre den mindre sjove teori til noget sjov og på sammen tid lærerigt, og får en til at føle sig tryk bag rattet allederede den første tur.
Jeanett har en skøn personlighed, sjov humor og er altid klar med et lille fif. Hun giver sig tid til hver enkelt elev, og forstår man det ikke lige 1 eller 2 gange, jamen så gentager hun det gerne igen.
Hun er altid glad med et smil, men pas på for det smitter. (:
Der er ikke noget at diskutere, Jeanett fortjener 5 stjerner. Længere er den ikke !!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2008
Nathja Dupont
""Jeanett er en SUPER DUPER kørelører"...Hun har en meget god tålmodighed, er ærlig omkring ens kørsel...pakker ikke noget ind..hehe:)
Det er skønt at komme ud at køre med en kørelærer som Jeanett, hun er altid glad og fuld af godt humør...
Tak for kampen, som med din store hjælp blev vundet !!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2008
Charlotte Sibbesen
"Jeanett skal helt sikkert have 5 stjerner, hun er uden tvivl Danmarks Bedste Kørelærer.. Dette er især pga. hun er meget tålmodig og yderst god til at lære fra sig. "Keep up the good work!" Tak for kampen!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2008
Simone Clausen
""Jeanett er en frisk kørelærer, som ikke bare kan lære fra sig! Men også gør det med et smil! Hun gør alt for elevernes bedste, og det er sådan en kørelærer man glæder sig til at komme ud og kærer med!
Tak for en super tid hos dig Jeanett:)" "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2008
Sanne Petersen
"Jeanett er en rigtig god kørelærer, og er fuld af sjov og tålmodig, selvom man ikke altid lige forstår det hele :) Tusind tak for alt Jeanett :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Granly 2
Post nr. & by:7451 Sunds
Telefon:2428 9020
Hjemmeside:www.unikkoreskole.dk
Email:jo@unikkoreskole.dk

Kørelærer:
  • Jeanett Orbé
  • Lars Funder