Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Stenløse:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Stenløse Køreskole | Stenløse

I Stenløse ligger Stenløse Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Martin Pedersen
"Helt sikkert en god køreskole. Man lære at køre bil og brian er helt sikkert et plus at have i bilen. Jeg synes personligt det er et rigtigt godt sted at starte og har intet negativt at sige om skolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2010
Dumpeprocent.dk
ulrik Helsing Binau
"stenløse kørerskole er det bedste sted du kan tag dit kørerkort så længe du hører efter gør jeg kørerlæren siger går det let som en leg..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2008
Christian Hartvig
"Stenløse kørerskole kan helt klart anbefales. Det har været sjovt og meget lærigt. Mange af mine venner har været nervøse når de skulle sidde i en bil. Det er jeg ikke efter jeg har gået i stenløse kørerskole med Brian og Johnny. Bestod begge prøver første gang. på utrolig kort tid og meget billigt i forehold til nogle af de andre skoler jeg har set på.
Et lille tip til jer der ude: Når Brian og Johnny ber jer om og aflever noget, f.eks prøvegebyr, lægeartest eller andre ting, så gør det med det samme! så får i et hurtigt og billigt kørerkort! Jeg vil helt klart anbefale denne kørerskole. Held og lykke :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2008
Dumpeprocent.dk
Emilie Josephine Foged
"Stenløse Køreskole kan varmt anbefales! Hele forløbet har været virkelig sjovt, spændende og udfordrende, og der blev taget virkelig god hånd om en.
Brian Folkmann, som står for de praktiske timer, gør det trygt og sjovt at køre, og han er rigtig god til at lære fra sig, så man næste gang man sætter sig ind i bilen, ikke gentager evt. fejl.
De teoretiske timer med Johnny har også været meget mere spændende end man umiddelbart skulle tro, især efter en lang skoledag. Det er seriøst, men med plads til fis og ballade ind i mellem, så man ikke falder helt i søvn :)

Det eneste jeg ærgede mig lidt over, var at teori og praksis endte med at blive så forskudt, og ikke fulgtes mere ad. Jeg havde glemt en del fra de første teoritimer, da jeg endelig nåede til teoriprøven. Men heldigvis gik alt jo glat, med begge prøver bestået i første forsøg.

Stenløse Køreskole får fem stjerner, fordi de gjorde det virkelig sjovt, spændende og ligetil, at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2008
Lise Torp Burmester
"Stenløse Køreskole er en skole hvor alt ikke går op i tid og penge, men hvor der bliver lagt vægt på at føre de mange elever gennem et trygt forløb for til sidst at ende som ansvarsfulde bilister. Teorien kan føles lang efter en hel dag i skole eller på arbejde, men den er heldigvis forsynet med rigelige pauser og en hyggelig sludder med underviseren, så man altid går derfra i godt humør! Brian Folkmann er desuden en person som er rigtig god at have med i bilen da han yder en fantastisk støtte på både det faglige og personlige plan. Han er god til at tage hånd om den enkelte elev og dennes behov for undervisning, samtidig med at han ikke lægger fingre imellem når der bliver fremsagt vurdering efter hver køretime. Der er bestemt plads til at lave fejl, men man bliver også presset lidt når det er nødvendigt. At tage kørekort er et forløb med både op- og nedture, men med Brians hjælp skal man nok komme sikkert ud på den anden side!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2008
Maja Starup Larsen
"Fra aller første teori-aften og til jeg stod præcis 4 måneder efter med kortet i hånden, har alting været rigtig hyggeligt og top-professionelt. Teori-undervisningen gik godt, og alle spørgsmål var tilladt. Ligeledes var det i bilen, hvor jeg aldrig er blevet skældt ud og alting blev taget med et smil på læben. I bilen var en god stemning og man glædede sig altid til at skulle køre næste gang. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, og det kan jeg takke både Johnny og Brian for.

Jeg kan varmt anbefale køreskolen til alle andre, der søger en seriøs køreskole med tingene i orden og samtidig et MEGET højt humør. :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2008
Dumpeprocent.dk
Jonas Lund
"Stenløse Køreskole med Brian Folkmann kan helt bestemt anbefales. Eneste minus er lidt rod i det rent formelle, hvor det var svært altid at finde ud af, hvor og hvornår man skulle hvad, men når man var kommet i gang gik det helt som det skulle. Teori var ok, og det praktiske forløb var endnu bedre - der var altid en god stemning i bilen. Bestod teori- og køreprøve første gang og det tog knap fire måneder fra første teoriaften til bestået køreprøve og kom til at koste mig 12090 kr. alt i alt. Thumbs up herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2008
Regitze Køhler
"Det har ærlig talt bare været super hyggeligt at tage mit kørekort hos Brian. Teori-undervisningen var hyggelig og ikke på noget tidspunkt kedelig og køretimerne har været smadder behagelige. Han er nem at snakke med og han formår at irettesætte dig på en god og konstruktiv måde.
Det har været en fornøjelse at tage mit kørekort hos Brian og han kan varmt anbefales!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. april 2008
Helle Larsen
"Jeg kan varmt anbefale Folkmanns køreskole...

Da jeg dumpede min teoriprøve 4 gange, var Brian en rigtig god trøst! Man føler det hele ser lidt håbløst ud, men han er god til at få en ned på jorden, når man er lidt et nervevrag, som jeg er, til tider...

Udover det, fik jeg mit kørekort igår, og den praktiske prøve gik så let som ingenting. Brian er god til at rose én når det er godt, men han er også god til at fortælle hvis der er noget der virkelig skal arbejdes på. Han sender ikke folk til prøve, der ikke er klar ...

Det er en hyggelig tid jeg har haft på skolen, og som sagt, kan jeg varmt anbefale den!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2008
Frk. Abildgaard
". 1 klasses køreskole!
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Brian, da han er super dygtig til at lære fra sig og han er meget tålmodig. Han får en til at føle sig tryg i bilen, og tilmed har han også humor, så sjove køretimer bliver det også til :)
Og utroligt nok, så formår Brian også at gøre teoritimerne interessante.
Køreskolen er ikke den billigste i området, men de ekstra par hundrede kroner er kun en genial investering, hvis man vil være sikker på et godt forløb og sikker på at bestå sin teori/køreprøve første gang.

Kan ikke andet end varmt at anbefale køreskolen, man får fuld valuta for sine penge!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2008
Julie Bonderup
"Super god køreskole!
Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos Brian, ikke mindst fordi man altid har kunnet føle sig tryg, når man var ude at køre.
Og da jeg har været oppe til køreprøve et par gange, er jeg imponeret over den måde Brian har taklet det på. Han har været en god trøst de gange det gik galt og har god forståelse for de fejl man har laver og kan rette op der på.
Så jeg vil klart anbefale Folkmanns Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori BE Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Brian Folkmann Espersen Svejstrup
Adresse:Stenløse center 53A
Post nr. & by:3660 Stenløse
Telefon:30564822
Hjemmeside:www.stenlosekoreskole.dk
Email:mail@stenlosekoreskole.dk

Kørelærer:
  • Brian Folkmann Espersen Svejstrup
  • Johnny Smidt
  • Kim Høpfner

Teorilokale:
Adresse:Stenløse center 53A
Post nr. & by:3660 Stenløse