Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Sorø:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Steen Dansgård Kristensen | Sorø

I Sorø ligger Kørelærer Steen Dansgård Kristensen. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Sara
"Dette er ikke baseret på Steen som person, men hans måde at undervise på.

Jeg kan langt fra anbefale Steen som kørelære til personer der usikre på sig selv og gerne vil køre godt. Min oplevelse var meget skræmmende, jeg følte mig heletiden talt ned til og vidste aldrig hvad jeg gjorde forkert. Hvis jeg forsøgte at spørge ind til hvad jeg kunne forbedre fik jeg ikke noget svar, jeg blev ignoreret eller der blev talt uden om.
Det endte for mig et et mareridt, hvor jeg mistede troen på om jeg overhovedet var i stand til at køre en bil. Et scenarie som var det mest frygtindgydende, var at han begyndte at råbe af mig og skælde mig ud, uden at få et klart svar på hvad det var jeg havde gjort galt.
Min personlige oplevelse var at han som kørelære ikke var interesseret i at jeg skulle blive bedre. Jeg føler jeg har smidt mine penge væk. Jeg tager nu kørekort ved en ny lære der forklar og koder teori og praksis sammen. "
1 stjerne 25. marts 2018
Dumpeprocent.dk
Mikkel Søefeldt
"For mig var det en stressende oplevelse.
Steens undervisningsmetode kan virke frygtindgydende. Du skal være bange for at skulle betale for ekstraundervisning og nye køreprøver. Du skal frygte at køre galt, ikke respektere. Sådan var det desværre hele vejen igennem, og det blev typisk udtrykt gennem en form for latterliggørelse. Hvis man dog allerede kan finde ud af at køre i bil, så er det hyggeligt som de fleste beskriver. Hvis man gør noget rigtigt, er han stille. Der bliver sjældent rost for noget, man gør rigtigt, men hvis man begår fejl, er det en kæmpe gåde, og det forventes altid, at du selv er klar over, hvad du gjorde galt, så hvis du spørger ind til din fejl, så kan du blive yderligere latterliggjort - eksempelvis en bemærkning om, at du ikke bør sove til teoriundervisningen. Det er ærgerligt, at man i virkeligheden betaler et femcifret beløb kun for rettigheden til at køre i sin kørelærers bil for så også at skulle håndtere latterliggørelse udover det at styre en bil og orientere sig i trafikken samtidig.
Derudover gav Steen mig ikke besked om, at han havde bestilt en teoriprøve til mig. Det fandt jeg først ud af 20 timer inden gennem koreprovebookings automatiske besked. På dette tidspunkt skulle jeg være til fysikprøve i skolen. Det var i øvrigt også langt efter afbestillingsfristen, og da jeg gik til ham for - igen - at prøve at få noget ud af ham, så fik jeg ikke andet en forklarelsen om, at "det var vel nok en forglemmelse fra min side, ja", og at "så må du betale for en ny prøve". Sådan her var det desværre hele vejen igennem.
Noget helt tredje er, at han godt kan lide at tale sig eget kunstneriske sprog, så når du spørger ind til en situation i trafikken, så bliver du mødt med en gåde, hvis morale du skal sidde og aflede ved at gætte, hvad han oprigtigt tænkte. Absolut ikke straightforward. Vildt ineffektivt.
For det fjerde staver han ikke ordentligt, og han sætter hverken punktum eller komma. Han vil nemlig have sine elever til at ringe til ham, men fordi han er en travl mand, er han tit optaget, så det giver god mening at skrive en besked til ham, som han kan vende tilbage til, når han har tid.
Du kommer ikke til at LÆRE noget fra din køreLÆRER. Det står du fuldstændig selv for. Heldigvis gik jeg ikke til teoriundervisning hos Steen."
1 stjerne 6. januar 2018
Victoria Svensson
"Jeg har haft 2 rigtig gode og lærerige måneder med teori og køreundervisning hos Steen. Steen er rigtig god til at komme ind på elevens fejl og mangler og få disse rettet op, så at man helt sikkert er klar til køreprøve. Jeg kan varmt anbefale ham, hans gode teoritimer og hans hyggeligt køretimer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. oktober 2015
Dumpeprocent.dk
Nicolai Aller
"Rigtig god køreskole, med fokus på den enkelte elevs behov. Kan klart anbefales både til motorcykel og bil kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2013
asger
"han er en skidegod kørerlære som virkelig kan banke nået ind i hovedet på dig! ..... han er super god og jeg kan kun anbefale ham.

har lige været til teoriprøve og alle bestod. tror ikke der er mange kørerlære der kan prale med det. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2012
Henrik Andersen
"Frisk, energisk, humoristisk kørelærer.

Meget seriøs undervisning...
Kan KUN anbefales....

Gi den gas, Steen :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Julie
"Kan kun anbefales..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2008
Stefan Jensen
"Jeg tog selv kørekort til både motorcykel og bil kat. B hos Steen i 1986. Allerede dengang leverede Steen en perfekt undervisning, både teoretisk og praktisk. Min kone har senere taget kørekort til alm. personbil i 1996, og hun har ligeledes været fuldt tilfreds med hele forløbet. Min bror tog kørekort til alm. personbil i 1997, hvor han startede hos en anden kørelærer,hvor han mistede troen på at få kørekort. Jeg anbefalede, at han skulle prøve at starte hos Steen. Han startede hos Steen, og her fik han den undervisning, som han var berettiget til. Han fik sit kørekort. Nu er det min datters tur og mon ikke det også bliver Steen, der får lov til at undervise hende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2007
Christian Sørensen
"Godt nok er det ikke længere tilbage end 1998 jeg tog kørekortet ved Steen, men min hukommelse er ikke til at give anden beskrivelse end at jeg syntes det var vældigt hyggeligt.

Husker Steen som altid venlig og frisk og det hændte da, at der i kravlegården faldt en sjov kommentar på bekostning af en af eleverne, men sådan er det.

Nu var (er?) det også Steen som stod for undervisningen til knallertkørekort, så man kendte ham fra tidligere. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Steen Dansgaard
Adresse:Østervænget 13
Post nr. & by:4180 Sorø
Telefon:20251050