Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Sorø og tag køreskort

Find køreskole i Sorø (4180). Din guide til kørekort i Sorø. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1784 skoler og 11966 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Birgits Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Steen Dansgård Kristensen   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Krølles Køreskole Karin Solarz   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Torben`s Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Sorø

Mikkel Søefeldt - Kørelærer Steen Dansgård Kristensen
"For mig var det en stressende oplevelse.
Steens undervisningsmetode kan virke frygtindgydende. Du skal være bange for at skulle betale for ekstraundervisning og nye køreprøver. Du skal frygte at køre galt, ikke respektere. Sådan var det desværre hele vejen igennem, og det blev typisk udtrykt gennem en form for latterliggørelse. Hvis man dog allerede kan finde ud af at køre i bil, så er det hyggeligt som de fleste beskriver. Hvis man gør noget rigtigt, er han stille. Der bliver sjældent rost for noget, man gør rigtigt, men hvis man begår fejl, er det en kæmpe gåde, og det forventes altid, at du selv er klar over, hvad du gjorde galt, så hvis du spørger ind til din fejl, så kan du blive yderligere latterliggjort - eksempelvis en bemærkning om, at du ikke bør sove til teoriundervisningen. Det er ærgerligt, at man i virkeligheden betaler et femcifret beløb kun for rettigheden til at køre i sin kørelærers bil for så også at skulle håndtere latterliggørelse udover det at styre en bil og orientere sig i trafikken samtidig.
Derudover gav Steen mig ikke besked om, at han havde bestilt en teoriprøve til mig. Det fandt jeg først ud af 20 timer inden gennem koreprovebookings automatiske besked. På dette tidspunkt skulle jeg være til fysikprøve i skolen. Det var i øvrigt også langt efter afbestillingsfristen, og da jeg gik til ham for - igen - at prøve at få noget ud af ham, så fik jeg ikke andet en forklarelsen om, at "det var vel nok en forglemmelse fra min side, ja", og at "så må du betale for en ny prøve". Sådan her var det desværre hele vejen igennem.
Noget helt tredje er, at han godt kan lide at tale sig eget kunstneriske sprog, så når du spørger ind til en situation i trafikken, så bliver du mødt med en gåde, hvis morale du skal sidde og aflede ved at gætte, hvad han oprigtigt tænkte. Absolut ikke straightforward. Vildt ineffektivt.
For det fjerde staver han ikke ordentligt, og han sætter hverken punktum eller komma. Han vil nemlig have sine elever til at ringe til ham, men fordi han er en travl mand, er han tit optaget, så det giver god mening at skrive en besked til ham, som han kan vende tilbage til, når han har tid.
Du kommer ikke til at LÆRE noget fra din køreLÆRER. Det står du fuldstændig selv for. Heldigvis gik jeg ikke til teoriundervisning hos Steen."
1 stjerne6. januar 2018
Jacob - Torben`s Køreskole
"Torben er en rigtig god kørelærer kan kun anbefale ham, han er tålmodig samt god til at lære fra sig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne27. juli 2016