Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Sorø og tag køreskort

Find køreskole i Sorø (4180). Din guide til kørekort i Sorø. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1789 skoler og 12454 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Birgits Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Steen Dansgård Kristensen   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Krølles Køreskole Karin Solarz   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Torben`s Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Sorø

Lasse - Kørelærer Steen Dansgård Kristensen
"Fantastisk køreskole.
Efter mange anbefalinger valgte jeg Sorø køreskole ved Steen.
MC kort er nu vel overstået, alle på holdet bestod teori og køreprøve, første gang.
Steen underviser roligt velbalanceret, og analyserer professionelt med stor erfaring, hvor der skal sættes ind.

Jeg kan se en useriøs og alternativ anmeldelse længere nede på denne side, jeg betragter den som spam, og uden hold i virkeligheden.
Mvh. Lasse
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne23. oktober 2018
Lone Lorentzen - Kørelærer Steen Dansgård Kristensen
"Jeg kan bestemt ikke anbefale, snarere fraråde, at vælge Steen Dansgård som kørelærer.
Jeg valgte på baggrund af de kvaliteter han som kørelærer på sin hjemmeside gav udtryk for at have, som engagement, tålmodighed og kvalitetsbevidsthed. Det var bestemt ikke den billigste køreskole i byen. Med i overvejelserne var også, at han for nogle år siden havde et godt ry. Jeg havde ikke læst vurderingerne på dumpeprocent.dk desværre.

Det skulle imidlertid vise sig, at han under køretimerne i stedet var utålmodig, talte ned til mig, rystede på hovedet, hvis jeg var usikker eller gjorde noget forkert.
Jeg blev aldrig korrigeret eller understøttet. Han koblede aldrig teori på praksis. Jeg blev aldrig rost. Jeg formoder, at når han var tavs, gjorde jeg det rigtige i trafikken.
Han besvarede sjældent mine spørgsmål om navigationen eller trafikken under kørslen. Han havde tit lange mobilsamtaler under mine køretimer.
Jeg blev bebrejdet at ødelægge hans gearstang, og at jeg kunne gå hjem og ødelægge min mors gearkasse i stedet. Blev truet med at jeg selv skulle betale, hvis jeg ødelagde noget. At jeg røg af holdet og var en af dem, der skulle have mange køretimer for at bestå.

Min mor bad om en samarbejdssamtale med ham for at afstemme forventninger midt i forløbet, da jeg var rigtig frustreret og utilpas, når jeg skulle til køretime.
Steen Dansgård kunne ikke investere tid i dette, så det lod sig kun gøre, hvis hun mødte op sammen med mig til næste køretime, hvor tiden vi samtalte blev fratrukket min køretime.
Under denne samtale læste min mor de øvrige vurderinger fra dumpeprocent.dk op for Steen, da det var nøjagtigt de samme oplevelser, jeg havde.
Min mor bad om respekt og en ordentlig tone i bilen, at han understøttede mig og at jeg ikke skulle gætte mig til fejl mv.
Det mente Steen godt at kunne honorere. Tonen var lidt pænere og Steen ikke nær så højlydt irriteret under de næste 2 køretimer, men så faldt han tilbage til vanlig adfærd.

Teori bestod jeg pga. teoriklar.dk, jeg færdiggjorde manøvre- og glatbane hos Steen og ønskede derefter frigivelse til anden køreskole, Birgits Køreskole, hvor jeg under respekt og tryghed opnåede helt andre kørefærdigheder.
Til trods for appel om sund fornuft og rimelighed ville Steen ikke tilbagebetale den del af depositum, der indholdt leje af bil til køreprøve og til motorsagkyndig. Det mente Steen, at jeg havde sat til, selvom jeg havde overholdt min del af kontrakten. Tværtimod syntes jeg jo ikke, at Steen levede op til sine udtalelser fra hjemmesiden.

Det blev derfor en noget anden oplevelse end forventet for mig at tage kørekort. Meget dyrere og med ubehagelige oplevelser.

Alexander"
1 stjerne9. august 2018