Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Solrød Strand:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Per Ahlehoff | Solrød Strand

I Solrød Strand ligger Kørelærer Per Ahlehoff. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Heidi Simonsen
"Nedgørende og halv racistisk overfor sine elever. Derudover overholdes de etiske regler omkring tavshedspligten ikke og der bliver nævnt flere navne på tidligere elever under undervisningen som nedgøres på grov vis. "
1 stjerne 2. juli 2020
Dumpeprocent.dk
Heidi Simonsen
"Der gøres grin med tidligere elever. Også med navns nævnelse så flere af eleverne kunne genkende hvem der omtales.
Grov i tonen.
Hvis jeg kunne give et stort fedt NUL ville det være mere passende. "
1 stjerne 20. januar 2020
Heidi Simonsen
"Ville give 0 stjerner hvis muligt.

Har intet godt at sige. Kan give tidligere personer ret i at kørelærer Per Ahlehoff er en tand for vittig på det platte niveau og samtidig opleves der racistiske udmeldinger samt tavshedspligten/ etikken omkring at udgive andre elever ved navns nævnelse er lige nul.
Blev selv smidt ud af Per da han mente jeg lavede en dårlig stemning i klassen. Ja det er aldrig så sjovt når en voksen på 44 år deltager i klassen som mest består af 17 årige,. Jeg var nemlig ikke bange for at sige min mening omkring etikken omkring at omtale tidligere elever ved navns nævnelse. Det kostede mig jo så en del penge.. Men kan godt se mig selv i øjnene og fik hurtigt et kørekort hos anden kørelærer, der rent faktisk kunne undervise! "
1 stjerne 13. januar 2020
Dumpeprocent.dk
Birgit Torngaard
"Uforskammet og rakker ned på eleverne
Min datter har kørt hos Per Ahlehoff og hans opførsel er fuldstændig uacceptabel.
Han nedgør andre elever under kørslen og giver dem gerne en sviner. Han kommer kun med kritiserende bemærkninger så eleven mister selvtilliden. Når man så efter at have købt den fulde pakke stadig skal tilkøbe timer - fordi man bliver usikker når man kun får skæld ud - ender det i truende adfærd og en besked om at sætte sig på bagsædet da han ikke kan lære en at køre bil.
Heldigvis for Rudis køreskole i Køge - der fik rettet selvtilliden op på meget få køretimer (for hun kørte jo fint nok, når bare Per ikke var der) bestod hun køreprøven første gang."
1 stjerne 14. april 2019
Emil Vang Madsen
"Valget af Ahlehoff køreskole er en af de dårligere beslutninger jeg længe har taget... Kørelærer og ejer af "Ahlehoff køreskole", Per Ahlehoff er i sine udmeldinger både racistisk, nedværdigende og mandschauvinistisk. Desuden bagtaler og udstiller han andre elever primært, mens de ikke er til stede, men det hænder også, at han udstiller elever foran andre. Bestemt ikke en kørelærer der kan anbefales."
1 stjerne 6. december 2018
Anne Mette
"vælg ikke ahlehoff. Der gøres grin med de elever som har udfordringer. Køreskolen kan absolut IKKE håndtere elever med udfordringer. man skal være rimelig selvsikker for at kunne klare tonen som er lidt for jovial og vittig."
1 stjerne 1. november 2018
Dumpeprocent.dk
Anne Mette
"vælg ikke ahlehoff. Der gøres grin med de elever som har udfordringer. Køreskolen kan absolut IKKE håndtere elever med udfordringer. man skal være rimelig selvsikker for at kunne klare tonen som er lidt for jovial og vittig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2018
Carsten
"Er enig med min søn, Søren. Har kun hørt dårlige ting omkring Per, når sønnike er hjemvendt fra teori og/eller kørsel.

Kan ikke anbefale Per Ahlehoff som værende et godt sted at tage sit kørekort hvis man lægger vægt på at have det sjovt og føle sig tilpas under oplæring. "
1 stjerne 25. februar 2016
Søren A.
"God teori, mindre god service!
Per, som er ejeren bag, taler kun om sine hunde og laver jokes med personer med etnisk baggrund. Det er altså ikke særlig fedt at høre på, når man egenlig bare godt vil have sit kørekort.

"
1 stjerne 25. februar 2016
martin petersen
"Han er en super cool kørelærer.. der er ikke så mange dikkedare.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Per Ahlehoff
Adresse:Nøddehaven 3
Post nr. & by:2680 Solrød Strand