Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Slagelse:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Vagns Køreskole | Slagelse

I Slagelse ligger Vagns Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Jean
"Tog kørekort hos Vagn for 1 år siden, han er bare den bedste, jeg havde aldrig prøvet at sidde i førersædet før og er noget over 18 år, men Vagn havde tålmodighed og humor og fik mig igennem uden problemer, han er rigtig god til at være rolig og ved hvad man laver før man selv gør det når man kører"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2017
Dumpeprocent.dk
jannick falk andersen
"Vagn er bare 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2016
Ida D.
"Vagns Køreskole er stedet der helt klart kan anbefales til alle! Vagn er en virkelig erfaren kørerlærer, med alle de år på bagen. Han er meget fleksibel når det angår tider, samt enormt forståelig. Den teoretiske undervisning går næsten alt for hurtigt, da man hurtigt føler sig godt tilpas i Vagns selskab. Det er så pædagogisk som det kan være, og der er ingen dumme spørgsmål at stille - han lærer godt fra sig, og det er en lærerig tavle-undervisning. Man bliver altså IKKE sat bag en skærm og skal til at lærer for sig selv. Vagn er godt nok oppe i alderen, men det mærker man slet ikke, med det høje humør han altid er i. Når man er ude og kører, er der altid en god stemning i bilen, og der er ingen stress på. Vagn taler altid pænt til en, og tilpasser sig fra hver enkelte elev. Han er en meget rolig person, og der er ingen akavet stunder. Det er tilladt at lave fejl når man er ude i trafikken med Vagn - dem bliver der selvfølgelig hurtigt rettet op på, og man fortsætter igennem det med et smil. Man mærker virkelig at Vagn elsker sit arbejde, og det smitter kun af på eleven. Hos Vagn får man virkelig den krævende undervisning, samt noget for pengene, og man går kun smilende hjem, når man har haft en lektion med ham! Bestod både teori og køreprøve 1 gang, og det kan jeg kun takke Vagn for. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2016
Dumpeprocent.dk
Ida D.
"Vagns Køreskole er stedet der helt klart kan anbefales til alle! Vagn er en virkelig erfaren kørerlærer, med alle de år på bagen. Han er meget fleksibel når det angår tider, samt enormt forståelig. Den teoretiske undervisning går næsten alt for hurtigt, da man hurtigt føler sig godt tilpas i Vagns selskab. Det er så pædagogisk som det kan være, og der er ingen dumme spørgsmål at stille - han lærer godt fra sig, og det er en lærerig tavle-undervisning. Man bliver altså IKKE sat bag en skærm og skal til at lærer for sig selv. Vagn er godt nok oppe i alderen, men det mærker man slet ikke, med det høje humør han altid er i. Når man er ude og kører, er der altid en god stemning i bilen, og der er ingen stress på. Vagn taler altid pænt til en, og tilpasser sig fra hver enkelte elev. Han er en meget rolig person, og der er ingen akavet stunder. Det er tilladt at lave fejl når man er ude i trafikken med Vagn - dem bliver der selvfølgelig hurtigt rettet op på, og man fortsætter igennem det med et smil. Hos Vagn får man noget for pengene, og man går kun smilende hjem, når man har haft en lektion med ham! Jeg bestod både teori og køreprøve 1 gang, og det kan jeg kun takke Vagn for. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2016
Michelle
"Vagn er den bedste kørelærer! Ligesom rigtig mange andre hos Vagn bestod jeg både teori- og køreprøven første gang. Der er virkelig styr på tingene, og man keder sig aldrig i teoritimerne. Hos Vagn får man en kørerlærer i topklasse og en god oplevelse! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2015
Maggie
"Vagn er den bedste kørelærer man kan få, er glad for at jeg valgte Vagn ellers havde jeg ulke haft mit kørekort "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2015
Dumpeprocent.dk
Simone
"VAGN ER DEN BEDSTE KØRELÆRER!
Der er styr på tingene og han er super til at planlægge. Kun ros til Vagn!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2013
rene henriksen
"en køreskole i topklasse"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2011
D.Wilkens
"Vagn er verdens bedste kørelære! Så enkelt kan det siges... Vagn virker altid som om han er jordens lykkeligste menneske, hvilket absolut smitter af på undervisningen, der aldrig bliver kedelig. Humoren og selvfølgelig humøret er altid i top og Vagns passion for trafik og undervisning skinner så absolut igennem både i bilen og i undervisningslokalet i form af god undervisning, top underholdning, tilstedeværelse, god personlig kontakt, stor hjælpsomhed og et godt menneske med stor empati for det enkelte individ. En køreskole i absolut verdensklasse! Kan kun anbefales!!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2011
Marie
"Jeg startede hos Vagn midt i mit kørekort forløb efter at have været længe ved en anden køreskole. Vagn levede op til alle mine forventninger af en god køreskole og mere til. Vagn er utrolig god til sit arbejde, og han er god til at spotte forskelligheder og planlægger sin undervisning i bil fra person til person. Jeg fik lysten og troen tilbage til at køre bil, og alt i alt har mit forløb hos Vagns Køreskole været rigtig godt - jeg vil varmt anbefale andre til at starte hos Vagn. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2010
Ibrahim
"Da jeg kom til Vagn, havde jeg lige stoppet hos en anden kørelære. Vagn fik mig op i gear og lysten til at køre bil, han er både god teoretisk og på det pædagogisk plan, og ikke nok med at han er fantastisk god kørelære så er han ligeså fantastisk menneske.
Kan helt klart anbefales. 5 stjerner her fra.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2009
eleven
"Vagn er en fantastisk køreskolelærer, han forstå sig på sine elever individuelt og har evnen til at lave undervisning på et individuelt plan. Han har fantastisk humor og er altid i det bedste humør og du føler dig tryg og godt tilpas i hans selskab.
Teoriundervisningen bliver altid gjort sjov, så det ikke føles tørt, hvilket er rigtig dejligt og hjælper en til at huske alle detaljer meget bedre.
Det er den rareste oplevelse man kan ønske sig :-) og vil anbefale det til alle som skal tage kørekort i slagelse og omegn."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2008
Stine
"Vogn er den bedste kørelærer i hele byen. Og får du ikke lov til at køre med Vagn, får du Vibeke i stedet, hvilket er mindst lige så godt.
Vaagn er utrolig fleksibelt, har en fantastisk humor og personlighed! Personligt vil jeg sige at det er en af de bedste oplevelser jeg har haft! Han er fantastisk og kan kun anbefales stort!!
Man lærer enomt meget af ham. Både ude i trafikken og til teoritimerne. Han printer det hele ind i hovedet på en, så man lærer utrolig meget af ham.
Vagn ved hvornår du er klar. Både til teori og til kørsel, derfor kommer du ikke op til prøve før du ER klar! Han opmundrer dig og forsikrer dig om at du er god til at køre. Alt kritik er konstruktivt.
Derudover ELSKER han sit arbejde, hvilket du mærker i hans undervisning på alle mulige måder. Denne mand kan ikke have en dårlig dag.
Vælg Vagn, og du får en oplevelse med i købet:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. april 2008
Cathrine
"Fantastisk humor, service og behjælpelighed! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2007
Stefan Petersen
"god oplevelse da jeg tog kørekort.

Kostede 10.280kr"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Vagn Larsen
Adresse:Sct.Mikkelsgade 1 C
Post nr. & by:4200 Slagelse
Telefon:40100315