Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Slagelse:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Lars Køreskole | Slagelse

I Slagelse ligger Lars Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Lars er 48 år og uddannet kørelærer Kat. B (bil) hos Dansk Kørelærer skole i Glostrup Nov. 2000. Efter endt uddannelse har Lars nogle år haft kørelærer jobbet som fritidsbeskæftigelse, indtil han i 2003 gik fuldtid. Stor tålmodighed og altid sjov, med tendens til plat humor, det er Lars. Lars kører i en Opel Astra.  

Thomas er 47 år gammel og uddannet kørelærer Kat. B (bil) hos Stjerneqvist kørelærer skole i Kbh. 2010. Thomas er oprindeligt fra Schweiz, men flyttede til Danmark for 16 år siden. Han bor i Slagelse, har 3 børn og bilen som han kører i er en Mercedes A klasse.

 

Vurderinger

Erik Hansen
"Lars’ køreskole er en rigtig god køreskole. Lars formår at gøre selv relativt kedelig teori sjov og ligefrem underholdende. Han er en god og tålmodig kørelærer, der hele tiden udfordrer dig lidt mere, når han kan mærke at du er klar. Jeg kan kun give Lars’ køreskole mine varmeste anbefalinger. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, og det selvom det er et stykke tid siden jeg var i 20’erne 😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2020
Dumpeprocent.dk
Erik Hansen
"Det har været en fornøjelse at være elev på Lars’ køreskole. Teorien, der ellers kan være noget tung blev gjort sjov og til tider ligefrem underholdende. Lars er en god og tålmodig kørelære, og er hyggelig at køre sammen med. Jeg kan kun give Lars køreskole mine varmeste anbefalinger. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, også selvom det er et stykke tid siden jeg var i 20’erne 😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2020
azad
"hej lars jeg hedder azad mohssen jeg cil gerne starte kørekort "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juli 2016
Dumpeprocent.dk
Kristina
"Lars Køreskole er en rigtig god køreskole. Jeg havde Lars til teori, her formåede Lars at gøre teoriundervisningen sjov, og det var hurtigt overstået. Jeg kørte med Thomas, han er en rigtig dygtig kørelære som forstår at lære fra sig. vha. Lars Køreskole bestod jeg både teori og køreprøve i første hug.
Lars Køreskole kan kun anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juni 2015
Michelle
"(Y) (Y) (Y)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2015
Nicolai
"Super køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Dumpeprocent.dk
Cecilie
"Har givet Lars køreskole 5 stjerner! Jeg synes helt klar de fortjener 5 stjerner, jeg glædede mig altid til, at skulle ud og køre og de var mega gode til at hjælpe en så man forstod det. Desuden var de virkelig søde og hjælpsomme og forklarede alle ting, så de var sikre på alle var med. Tiden gik super og hurtigt og bestod både teori og køreprøve første gang.. Synes det er super godt og de er mega søde! Vil helt klart anbefalde køreskolen til andre! Jeg ved mange af mine venner også synes rigtig godt om køreskolen og jeg har faktisk aldrig hørt dårligt om køreskolen. Virkelig billigt og super søde kørelærer som kan lide det."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Laura
"Har kun godt at sige om Lars Køreskole. De hjælper dig igennem både teoriundervisningen og køretimerne på bedst tænkelige måde og de går langt for at sikre at du gennemfører til den ønskede tid. Hvis der sker en fejl fra deres side tager de ansvar for den. Servicen er i top. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Sofie Bülow
"Jeg kan kun anbefale Lars Køreskole til alle jeg kender, der skal starte på kørekort. Det har en god beliggenhed i forhold til skolerne (STX, HHX mm) og så er det enormt dygtige kørelærere. Selv havde jeg Thomas til teori og Steen som kørelære. Jeg tog kortet på tre måneder og bestod begge ting i første hug takket være en god køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Sofie Bülow
"Jeg kan kun anbefale Lars Køreskole til alle jeg kender, der skal starte på kørekort. Det har en god beliggenhed i forhold til skolerne (STX, HHX mm) og så er det enormt dygtige kørelærere. Selv havde jeg Thomas til teori og Steen som kørelære. Jeg tog kortet på tre måneder og bestod begge ting i første hug takket være en god køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Sofie J
"Jeg har været ganske tilfreds med undervisningen. De er rimelig fleksible, og da Lars, som var min kørelærer, var ude at rejse, kørte jeg nogle gange med Thomas i stedet. Har kun haft gode oplevelser derfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Mikkel
"Jeg tog mit kørekort hos Lars Køreskole og kan kun anbefale dem til alle. Jeg havde et fantastisk forløb med Thomas som kørelære. Han formået og forklare både teori og praksis på en meget forståelig måde! En køreskole helt nede på jorden. Jeg kom hurtigt og nemt igennem mit forløb! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Nageib Hanin
"Dette er helt klart køreskolen man skal til hvis man vil have kørekortet! Ikke nok med at der er gode kørerlærerer, men man lærer også tingene på en seriøs, men også sjov måde og man kommer næppe til at glemme det! Jeg havde teori med Thomas og også som kørelærer. Thomas har en rigtig god måde at lære folk tingene på, om det er små ting eller helt tore ting, man kommer til at lære det da han meget pædagogisk, kan tilrette sig de forskellige individer! Han skælder ud når der er god grund, men på en måde så man lærer det, men samtidig ikke får lav selvtillid af den lille skæld ud! Jeg havde dog Lars en enkelt gang, men der var helt klart blevet talt sammen fra Thomas og Lars side for han vidste lige præcis hvad vi var nået til og hvad vi havde problemer med, samt kunne de flestes navne på trods af ikke at kende os som Thomas gjorde! Alt i alt, en køreskole som kan anbefales!!! Dog ikke hvis man ikke kan tåle en lidt sjov, men seriøs tilgang til at lære tingene på!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2015
Iben
"Jeg har været rigtig glad for Lars Køreskole. Jeg havde Thomas som kørelærer og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre lærer. Thomas har været god til at lære fra sig og har bevaret roen og ikke skældt alt for meget ud, selvom man laver de samme fejl igen og igen.
Jeg kan klart anbefale Lars køreskole og Thomas som kørelærer! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. september 2014
Frederikke
"Teorien var ikke altid super godt tilrettelagt eller godt forklaret, men Thomas er en helt fantastisk kørelærer!
Han formåede både at gøre det interessant og udfordrende at køre bil. Han blev ikke vred over fejl, men var god til at korrigere én, og samtidig var det reelt sjovt at være ude at køre.
Jeg blev rigtig godt forberedt til at køre, og kan sagtens anbefale køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2014
Simon Zielinski
"Jeg startede til teori præcis 3 måneder før min 18-års fødselsdag, i håb om at kunne gå til køreprøve på min fødselsdag. Desværre var der 1 måneds ventetid på køreprøver, således at jeg først fik kortet 1 måned efter min fødselsdag. Køreskolen kan slevfølgelig ikke gøre noget ved ventetiden til køreprøver hos politiet, men måske kunne de have kordineret det lidt bedre med den den enkelte elev. Måske tager de en anelse for mange nye elever ind på samme tid.
Alt i alt har jeg været tilfreds med undervisningen, både i teorilokalet og i skolevognen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2014
Martin Dursun
"Super undervisning med meget humoristisk kvalitet. Der mangler intet i forhold til teori og køreundervisning. Aftaler overholdes og forløbet gennemføres utrolig hurtigt hvis det ønskes! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2013
Tobias
"Jeg fik kortet for et par uger siden. Mit teori-forløb var med Lars. Jeg havde forventet, at teori var virkelig virkelig kedeligt og tage til, men Lars fik gjort det ret sjovt istedet.
Jeg kørte sammen med Thomas og det har jeg været virkelig glad for. Thomas er en super kørelærer, som er virkelig god til og forklarer en tingene, og lærer fra sig.
Jeg kan klart anbefale Lars køreskole, hvis du gerne vil have dit kort hurtigt og sikkert!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2013
Camilla Maria Petersen
"Det er lidt over et halvt år siden jeg fik mit kørekort. Valgte Lars køreskole da de havde det bedste og billigste tilbud på kørekort til alm bil som jeg kunne finde i Slagelse.

Lars var min kørelære. Utrolig tålmodig og humoristisk hvilket helt sikkert hjalp på min nervøsitet!
Jeg bestod teoriprøven første gang med 0 fejl og køreprøven blev også bestået i første hug. - Det havde jeg ikke kunne uden Lars hjælp.

Ang tider og det at få fat på Lars: ja, der var enkelte gange hvor det var lidt svært at få kontakt og hvor Lars kom 5-10 min for sent, men det synes jeg kun er at forvente af en køreskole! Grunden til det i mit tilfælde var at Lars ikke tager tlfen når han har køretime og stresser dig ikke eller skynder på dig når du kører, så nogle gange var man et par minuter forsinket.

Jeg fik mange rigtig gode "huskeregler" til at køre bil både af Lars og Brian, som jeg stadig bruger i dag.

God køreskole med dygtige og realistiske! kørelærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2013
Mathias Hyllen
"Suveræn køreskole, alting fungere i skønneste orden og ikke mindst kørelærerne.
5/5 herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2013
Mathilde Ingerslev
" Jeg valgte at tage mit kørekort hos Lars Køreskole, fordi jeg kender mange, som har taget det der og har sagt rigtig meget positivt om det - og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik!
Jeg havde Lars til teori, hvilket han formåede at gøre sjovt, så det gik rent ind - og endte med en bestået teoriprøve i første forsøg med en fejl.
Til køretimerne var det Brian jeg havde, og det har jeg været rigtig glad for! Det var altid hyggeligt og behageligt at køre med ham. Det var langt fra hans skyld, at jeg dumpede min første køreprøve! Der var det mine nerver, som gik ind og var en hindring.
Alt i alt en rigtig god køreskole, som også har en fantastisk placering i forhold til uddannelsesstederne og stationen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2013
Mathilde Berner
"Rigtig god køreskole - gode kørelærere der har styr på det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2013
Julie
"Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale denne køreskole. Jeg har både kørt med Brian og haft teori med ham. Han er en fantastisk, snaksagelig læremester med masser tålmodighed og humor. Man bliver endda en anelse trist når det hele er ovre. Kan kun anbefales :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2013
Karl
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
11. september 2013
Laura Ekkenberg
"Det har været et super godt forløb, og Brian har været en utrolig god kørelærer! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2013
Christian
"Jeg har ikke haft nogle problemer med Lars køreskole og jeg kom hurtigt igennem:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2013
Frederik Stein
"Helt klart den bedste køreskole i byen! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2013
David
"dejlig køreskole, hvor lærerne er i godt humør, samtidig med at de har rigtig godt styr på det de laver."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2013
Emilie
"Fantastisk sted at tage kørerkort! Der var styr på tingene, og jeg fik kortet forholdsvist hurtigt. Kan stærkt anbefales, da kørerlærerne er utroligt venlige og imødekommende! Topkarakter herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2013
Nanna Sjelle
"Super fed køreskole, jeg havde ingen problemer med at komme hurtigt igennem! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2013
Marcus
"Jeg har haft teori med Lars og jeg har lært rigtig meget! Lars er fantastisk sjov samtidig med, at han lærer godt fra sig!
Når det kommer til, at betjene bilen har jeg også lært rigtig meget! Han er god til, at holde roen under kørslen og samtidig give gode råd til forbedringer imens!

Jeg kunne ikke forestille mig et andet sted, at tage kørekort! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2013
Simon
"En rigtig god køreskole med søde og rare kørelærere med humor.

Der er altid styr på tingene ift. køretider og faste teoridage, samt en sammenhængende gennemgang af emnerne inden for teoridelen.

Kan klart anbefales til andre der overvejer at tage kørekort! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2013
Mikkel Meron Kolding
"Jeg har kun gode ting at sige om Lars Køreskole. Jeg har haft teori med Lars, førstehjælp med Brian og haft køretimer med Thomas. Især Thomas har efterladt et stort indtryk hos mig, utrolig flink mand med god sans for humor samtidig med at være utrolig dygtig at lære fra sig, samt få én til at være rolig i pressede situationer.

Selvom jeg ikke var den bedste bag rattet i starten fik Thomas både gjort mig mere sikker og bedre til at køre bil. Jeg har kun godt at sige om alle tre og hvis du er i tvivl om hvem du skal køre med vil jeg stærkt anbefale Thomas. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2013
jeppe
"Jeg havde Brian som kørelærer. Super flink mand, som var god til lære fra sig. Det var bestemt ikke hans skyld, at jeg ikke bestod køreprøven første gang.
Desværre havde jeg ofte problemer med at komme I kontakt med ham, og fik ofte svar meget sent eller slet ikke."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2013
Amanda Holst Meyer
"Rigtig god køreskole og søde kørelærer, man føler sig altid velkommen. Det er underligt når man skal til, at vende sig til ikke at have sin kørelærer med ved siden af mere :-D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juni 2013
Ziad El-Hossari
"Lars køreskole er helt fantastisk!
Teori undervisningen fungere godt- både sjovt og lærende :) Brian som kørelærer, er også i top! Man lærer virkelig af ham (også selvom vores små diskussioner, hehe) :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2013
Xenia Rasmussen
"Kan kun sige gode ting omkring køreskolen! Jeg havde Thomas som kørelærer, kan ikke sige noget dårligt om det, lærte meget om kørsel med ham! Nogle gode, sjove køretimer! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2013
Maj boraso
"Lars køreskole kan helt klart anbefales! Jeg bestod teori og køreprøve i første hug, og det var så fedt! Det var altid sjovt, og hvis man ikke lige er til teorien, så er det helt sikkert Lars køreskole, man skal søge. Det er nemlig ikke tungt og kedeligt, men humoristisk! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2013
Jonas Dige
"Lars og Brian er begge meget flinke mennesker. De ved hvad de snakker om, de kommer med de god råd som der er brug for og lige meget hvilken prøve det er, om det er Teori- eller Køreprøve kan du være SIKKER på at de har gjort deres for at du skal bestå og gøre det godt.
Jeg har personligt kørt med Brian som er meget, meget hyggelig og rar mand. Men vigtigst af alt er han dygtig!

Tag dit kørekort her!
Du vil slet ikke fortyde det 1 sekund hvis du følger hvad de siger til dig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2013
Camilla Zaher
"Har haft et fantastisk forløb med Lars som teori lærer og Brian som kørelærer.
Bestod endda første gang i teoriprøven, og køreprøven. Kan helt klart anbefales! :) Man får en god oplevelse hos dem begge. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2013
Mette Riis Jensen
"Hvis uheldet en dag skulle være ude (7-9-13) ville jeg til enhver tid generhverve mit kørekort hos Brian! Det var en sand fornøjelse at bruge tre mdr med de to gæve gutter, som altid er god for en kæk bemærkning :-)! Lars køreskole får de bedste anbefalinger herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2013
Mette Riis Jensen
"Hvis uheldet en dag skulle være ude (7-9-13) ville jeg til enhver tid generhverve mit kørekort hos Brian! Det var en sand fornøjelse at bruge tre mdr med de to gæve gutter, som altid er god for en kæk bemærkning :-)! Lars køreskole får de bedste anbefalinger herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2013
Tobias Pedersen
"Efter at jeg er færdig med mit kørerkort hos Lars kørerskole, følte jeg mig faktisk ret trist. Det var så rart at møde op hos dem hver gang, da de altid er i godt humør. De er altid fulde af humor og gode råd. Jeg kan klart anbefalde Lars kørerskole. Både billigt og sjovt! Det lige hen af vejen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2012
Amanda Vang
"Jeg havde en super oplevelse med Lars som kørelærer. Jeg var meget nervøs, og han var enormt god til at få ens tanker andre steder hen! Jeg bestod begge prøver første gang takket værd ham og Brian. Kan kun anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2012
Tobias
"Er netop bestået i dag kl. 11:40 ca., første forsøg og ligeså med teorien.

Dette er en køreskole der helt klart kan anbefales. Jeg havde Lars til teori og Brian til det praktiske og uanset hvem jeg havde, så havde jeg det lige sjovt hver gang.

Lars er ekstrem god til at få teorien ind i hovedet på en på en virkelig humoristisk måde. Teori er slet ikke så kedeligt som man har fået fortalt med Lars som lærer.

Brian er også en ekstrem god praktisk lærer og han sørger for at snakke med dig under timerne, hvis du vel og mærket vil snakke. Han er også sjov og du kan ikke undgå at smile til dine køretimer.

Så hvis du ikke vil bruge en masse timer på at terpe kedelig teori og mutters stille sidde i en bil med læreren, OG oven i det også bestå første gang som umiddelbart erfaret, så vælg Lars Køreskole. Billig, hurtigt og virkelig sjovt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2012
Emina
"Kan helt klart anbefale denne køreskole... Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang.
Jeg kørte med Brian, og hold nu op, den mand er jo jordens bedste kørelærer:)

Så hvis du skal tage kørekort, så vælg Lars Køreskole, fordi det er det eneste rigtige at gøre :)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2012
Mads Lyhne Nielsen
"Jeg kan klart anbefale at smide sine penge hos Lars køreskole. Jeg har haft et fantastisk forløb, hvor alting er gået nemt og hurtigt. Det tog mig 3½ måned fra jeg startede til jeg stod med kortet. Jeg kørte med Lars, som er meget underholdende at have med på vejene og hans mærkelige form for humor gør at man bliver mindre nervøs end højest nødvendigt. Udover dette er det en rimelig fed oplevelse at køre i Lars Mercedes, det er en fornøjelse ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2012
Stephanie Andersen
"Super god køreskole - man kommer ud med følelsen af at man er hærdet til at begive sig ud på de danske veje, alene. Har ikke forladt én teoritime eller én køretime uden et smil på læben. Kan kun anbefales! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2012
Amanda Vang
"Super fin køreskole! Jeg kan ikke klage over en eneste ting. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2012
Casper Svendsen
"God køreskole der gør den ellers kedelige teori spændende og underholdende. De gør dét at tage kørekortet til en god og lærerig oplevelse. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2012
Xenia Møller
"Kan klart anbefale Larss køreskole, da det er en super god køreskole, med nogle fantastiske og dygtige lærer :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2012
Fikreta
"fantasitsk køreskole. gøre det sjovt at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2012
Mette Nielsen.
"Jeg har både taget førstehjælp og kørekort på denne køreskole, og synes at begge gutter er super gode! Både førstehjælp og teori bliver taget med et grin og en masse spas, så man ikke bare sidder på sin flade og falder hen. Masser af snak under kørsel, hvilket for mig, gjorde det til nogle sjove timer på vejene.
Og så har de jo nogle dejlige priser, så hvorfor ikke vælge dem?"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2012
Rikke
"Jeg kan uden tvivl anbefale Lars’ køreskole, det er alle pengene værd..! Både Lars og Brian er nogle flinke mennesker og er rigtig gode til at lære fra sig. Har taget både førstehjælp og kørekort på køreskolen :) Har haft Lars til både teori og køretimer og det har jeg været rigtig glad for. Han er god til at forklare ting og samtidig formår han at gøre den ellers kedelige teori sjov og kommer med gode huskeregler. Lars er en mand med sort humor og kan altid bringe et smil på ens læber :D Man er ikke i tvivl om at disse to kørelærere er glade for deres job, hvilket afspejler sig ved deres altid gode humør, som smitter af på deres elever.

Bestod teori med 0 fejl første gang og køreprøven i første hug ;)

En køreskole man kommer til at savne når man først er færdig og sidder med kortet i hånden :) Men det er heldigvis altid tilladt at kigge forbi ;) Så selvfølgelig skal den have 5 stjerne..!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2012
Mette Riis Jensen
"Uden tvivl alle pengene værd! God pris, service og geniale kørelærere. Et par underholdende måneder - ville til hver en tid generhverve mit kort hos Larss køreskole, hvis jeg kom i den situation."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2012
Natascha Kock
"Det allerbedste sted at tage sit kørekort! Begge kørelærer er søde, sjove og dejlig tålmodige. Til teori bliver tingene sagt som de er, en spade er en spade, og det er det er nu meget rart. :) Hvis man er i tvivl om, hvor man skal tage kortet, så vælg Lars og Brian, det har jeg i hvert fald ikke fortrudt ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2012
Juie
"5 stjerner til denne fantastiske køreskole, kan kun anbefales. Jeg havde nogle gode og sjove køretimer med, Lars! Jeg bestod det hele i første forsøg, så kan ikke være andet end tilfreds."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2012
Louise Laakkonen
"En køreskole lige i øjet, hvis man er på udkig efter en køreskole, hvor der er tid til én i ens eget tempo.

Fantastisk engagement fra de to kørelærer (Brian og Lars), som altid er i godt humør. Altid klar på at hjælpe, og give én et klap på skulderen.

Man får helt sikkert nogle køreturer, som er lærerige og som kan bruges i ens fremtidig kørsel."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2012
Ann Knudsen
"super god køreskole, bestod det hele i første hug"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2012
Gitte
"Jeg giver 5 stjerner til Larss køreskole, kan kun anbefale køreskolen. Ung som gammel de køreskolelærer, kan bare deres kram og kan kun anbefale dem, også når man er over de fyrre(40) jeg har fået mit kørekort i dag jubii :-)
Mange Hilsner fra Gitte"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2012
Melina Rasmussen
"Vil uden tvivl give Lars Køreskole 5 stjerner, da jeg virkelig har nydt at tage kørekort der. Havde Brian til teori og mine køretimer var med Lars, og de begge formådede at gøre gøre timerne til alt andet end kedelige. Bestod både teori- og køreprøve første gang!

Jeg vil klart anbefale Lars Køreskole til andre, som gerne vil tage kørekort i deres eget tempo. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2012
Sarah Asping
"Lars køreskole er et fantastisk godt sted at tage kørekort! Både mine teoritimer og køretimer var med Brian og det var nogle gode timer, uden tvivl. Brian tog også godt hensyn til at jeg var utroligt nervøs for køreprøven, det var helt klart en fordel! Jeg var på manøvrebane og glatbane med Lars, hvilket der heller ikke er noget negativt at sige til. Bestod både teori og køreprøve første gang. :-)
Tusind tak til køreskolen :-D
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2012
Line Thorup
"Der er absolut ingen tvivl om, at det er den bedste køreskole! Stortset alle mine venner og veninder har taget deres kørekort her og jeg kender også op til flere, som er startet et andet sted, hvor de har været utilfredse og derefter startet på Lars/Brians køreskole og derefter kommet stolte og glade ud i trafikken med en sikker viden i bagagen! For ikke mindst deres gode humør, som smitter særdeles af, så har de også den bedste måde at støtte dig på, så netop DU får dit kørekort i dit eget tempo. Kort sagt! - Du bliver ikke glemt eller snydt! :-) Både deres køre og teoritimer er underholdende og man glæder sig til hver time. For ikke at tale om en meget god og underholdende førstehjælp, som man også hurtigt får med på vejen her. :-) 5 Stjerner herfra og endnu et stort tak(Specielt til Brian, da jeg kørte med ham) for at jeg kom sikkert ud i trafikken! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2012
Christian Dandanell
"Jeg tog mit kørekort i sommerferien 2011 og fik kortet en måned efter jeg blev 18. Jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg. Køreskolen kan stærkt anbefales. Jeg kørte og gik til teori med Lars, som er en meget underholdende og venlig mand. Samtidig tog jeg mit førstehjælpsbevis på skolen, så jeg sparede besvær med at tage det et andet sted.
Helt klart bedste køreskole jeg har gået på (og den eneste)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2012
Jonas marker
"super hyggeligt sted med super søde og imødekommende mennesker. Der er styr på tingene, jeg bestod teorien i første forsøg med en fejl og køre prøven første gang, kan varmt anbefale Lars køreskole. ( og Lars er mindst lige så sød og lækker som Brian =P ) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2012
Zerina
"Kan ikke andet end at stærkt anbefale Lars Køreskole. Havde både teori og køretimer med Brian, som virkelig er den sødeste, gladeste, mest forstående og hjælpsomme mand. Udover det er han professionel og utrolig sjov på samme tid. En herlig mand, som kan sit arbejde! Bestod både teori og køreprøven første gang. Har ikke et eneste sekund fortrudt at jeg valgte Lars køreskole!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2012
Eleven
"Jeg er elev hos Lars..
Han er dårlig til at svare på smser, og han er ikke særlig god til at finde tider til en. Man skal møde PERSONLIGT op, før han forstår man skal havde en tid til at komme ud at køre. OG han har alt for mange elever til at han kan holde styr på dem, den eneste grund til jeg giver 2 stjerne, er at jeg også har været ude og køre med Brian, og han er bare kanon!"
1 stjerne1 stjerne 23. april 2012
Katrine Mie Klausen
"Kan kun anbefale Lars Køreskole. Tog både teori og køretimer hos Brian, virkelig den sødeste, mest forstående og hjælpsomme mand. Samtidigt med dette yderst professionel og sjov på samme tid. Har ikke fortrudt ét sekund jeg valgte denne køreskole, bestod teori og køreprøve første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2012
Jakob
"Gode undervisere, samt meget tiltalende skolevogne :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2012
Peter Eriksen
"Super god køreskole!
Både pris og så at de formår at gøre de kedeligt teori timer lidt sjovere :D jeg kørte med Brian, hvor vi fik nogle meget sjove ture :D og frem for alt så har jeg jo fået mit kørekort :D
Mange tak til Lars køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2012
Randi
"Jeg var ret nervøs omkring det at skulle tage kørekort, så derfor ringede jeg rundt til forskellige køreskoler inden jeg valgte en. Jeg valgte Lars Køreskole, fordi der var stor forståelse for min nervøsitet, og jeg følte mig godt tilpas.

Nu har jeg afsluttet mit kørekort, og jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Det har været en rigtig god oplevelse, og jeg har været meget glad for både min teorilærer og min kørelærer. Der var stor forståelse for min nervøsitet, og derfor forsvandt den hurtigt. Jeg fik hurtigt selvtillid foran rattet takket være min kørelærer. Det hele gik i et tempo jeg selv valgte og derfor var tilfreds med.

Jeg har kun rosende ord at sige om Lars Køreskole, og derfor skal de selvfølgelig have den højeste karakter muligt. Og jeg vil anbefale denne køreskole til alle, der er lidt nervøse omkring at skulle tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. februar 2012
Gina Dalby
"-Jeg kan varmt anbefale Lars Køreskole. Det er god undervisning og gode lærerer som tager hensyn til en og som ved man kan have en travl hverdag. Jeg havde Lars til teori og Brian som kørelærer. De er begge fantastiske lærere og gjorde det muligt for mig at bestå både teori og køreprøve første gang. De forstår at vurdere én rigtigt og hvis du bare giver lidt af dig selv så får du så meget tilbage af de to. Lars Køreskole er helt klart et godt valg hvis du vil have en god kørelære og bestå hurtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2012
lone larsen
"Super sted at ta kørekort :) god behandling og rigtig flinke kørelære :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2012
Diana Holtegaard Schrøder
"Kan kun varmt anbefale Lars køreskole.
Tog teori hos Brian og Kørte hos Lars..
En oplevelse for sig selv, to glade drenge der formår at gøre alt det tørre teori lidt sjovere :) Og samtidig med at det hele sidder fast og man får den rette hjælp ved spørgsmål mm.. Bestod selv Teoriprøven med 0 fejl i første forsøg og bestod køreprøven i første forsøg.. Super god oplevelse selv for dem som er lidt ældre end gennemsnittet...."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2012
Christian Brunholm
"Lars køreskole får af mig 5/5 stjerner. Bestået første gang både i teori og i det praktiske. Dejlige friske kørelære timer og teori timerne funger samtidig med at man lærer hvad man skal. Hurtig respons på kørerprøven og på køreteknisk anløg.

Tak for kortet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2012
Alexander
"Supervenlig, fremragende priser, altid at snakke med! Tak, gutter"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2012
Gitte Miller Jørgensen
"Lars Køreskole er et fantastisk godt sted at tage sit kørekort!
Teori, kørsel og humor går hånd i hånd og dermed bliver hele forløbet yderst lærerigt og underholdende.
Jeg vil klart anbefale Lars Køreskole til andre, der ønsker at erhverve sig et kørekort.
Fem store stjerne herfra! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2012
Line Hauritz
"Hvis jeg kunne give Lars Køreskole flere end 5 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg vil især give en stor ros til min kørelærer, Brian, som var grunden til at jeg bestod i første forsøg. Med en lærerig, konstruktiv og humoristisk undervisning formået han at få de bedste køreegenskaber frem i mig. Hvis man vælger Lars Køreskole, kan man forvente en tryg og proffessionel undervisning, hvor man altid går der fra med et smil på læben:) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2011
Daniel Munck Søe Jensen
"Lars køreskole var et fantastisk valg af køreskole. Brian stod for min teori undervisning og Lars for kørslen. De er begge højt professionalle og rigtig søde mennesker. Jeg bestod både teori og køreprøven første gang, og det samme gjorde flere andre fra mit hold. Skal du have dit kørekort hurtigt og nemt så er Lars køreskole helt sikkert det eneste rigtige valg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2011
Rasmus Tønder
"Lars Køreskole var uden tvivl det rigtige valg for mig. Havde Lars i både teori og kørsel og må sige det langt fra har været kedeligt.
Lars er meget rolig og hyggelig at være sammen med. Han er god til at påpege ens fejl, så man retter dem hurtigt.
Bestod første gang ved begge prøver."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2011
Mille N
"Nu har jeg kun haft Brian, men kan på ingen måde sige andet end godt om mit forløb på Lars køreskole og jeg vil helt klart anbefale det til alle andre som også gerne vil have en kørelære med skøn humor og god tålmodighed (: "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2011
Josefine Holmqvist
"Jeg tog mit kørekort hos Lars Køreskole. En stor ros til alle tre kørelærere, og især til Pia, som var min kørelærer. Pia er altid nede på jorden, og har altid givet sig tid til mig, som har gjort mig tryg bag rettet. Tonen er altid god og desuden er fejl altid blevet rettet på en god og konstruktiv måde. Den gode teori- og køreundervisningen bevirkede derfor også at jeg bestod, teori- og køreprøve første gang.
Lars køreskole er helt klart en køreskole jeg vil anbefale, til alle andre, derfor får den også 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2011
Cecilie Wittrock
"Lars køreskole er helt klart den bedste køreskole i byen, mindre kan ikke gøre det. Bestod teori og køreprøve første gang :-). Jeg tog teori hos Pia, som var en dygtig lærer, der inddrog os godt i undervisningen, som hermed blev mere end bare et kedeligt "fordrag". Køretimerne tog jeg sammen med Lars, som var rigtig dygtig til at få én selv til at bevare roen når man følte sig presset i trafikken. Lars gode humør og sorte humor smitter helt klart af, hvilket giver plads til fejl som irrettesættes på en god, ærlig og konstruktiv måde. Derudover tog Lars sig tid til mig søndagen før jeg skulle op og var generelt fleksibel. Førstehjælpskursuset kan du tage på skolen sammen med Brian for billige penge, hvilket kun kan anbefales.
- TUSIND tak for alt :-D!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2011
Katrine Hulstrøm
"Jeg vil helt klart anbefale alle at tage kørekort hos Lars køreskole i Slagelse. Jeg startede på en anden køreskole, men pga. dårlig kemi imellem mig og min tidligere kørelærer skiftede jeg til Brian på Lars køreskole. Det viste sig at være det bedste, jeg kunne for for mig selv. Han fik mig til at føle mig tilpas bag rattet og gjorde mig tryg op til køreprøven. Han var rolig, når vi var ude og køre og var yderst dygtig til at forklare tingene ordentligt, så intet kunne misforstås. Alle på køreskolen var professionelle og tænker kun på elevens bedste. En helt igennem fantastisk køreskole! 5 stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2011
Michelle F
"Vil ligesom alle andre kun anbefale denne køreskole!
Når man er færdig, kommer man helt til at savne ens kørelærer i bilen, for det er bare ikke lige så sjovt uden dem :-)
Bestod både teori og køreprøve 1. gang. Og oplevelsen med denne køreskole har i bund og grund været HELT I TOP. Og den anbefaldes STÆRKT til alle jer andre :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2011
Adam
"Min vurdering for Lars Køreskole har været ekstrem positiv! De giver en hvis tryghed hos en som aldrig har siddet bag et rat før, som ingen andre køreskoler kunne have haft gjort. Bestod teori, og køreprøve første gang som alle andre fra Lars Køreskole har gjort. Lars Køreskole anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2011
Amanda Liv Berg
"God service og en yderst venlig mand!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2011
Andreas Nielsen
"Jeg kørte med Brian da jeg tog mit kørekort. Det var perfekt, for vi kørte dobbeltlektioner hver gang, så jeg var klar til køre/teoriprøve da jeg havde været igang i 2 måneder. Jeg kan varmt anbefale lars køreskole, både fordi lars er rigtig god til at gøre teorien sjovere og fordi Brian er en go kørelære. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2011
Daniel Crone Jensen
"Kørte med Brian. Super flink og meget behagelig. Gjorde mig tryk så jeg ikke blev nervøs inden køreprøven
Rigtig god køreskole. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2011
Mr. Meng
"Hey lars og co.

Jeg fik endelig mit kørekort idag og selvom det tog lidt længere tid end forventet, ikke pga. køreskolen skal lige siges.

Men selvom det tog lidt tid fik man støtte hele vejen igennem og lars dejlige humør med alle hans sorte jokes, det var sku meget sjovt.

Også Brian som jeg har mødt få gange virker som en rigtig rar mand.

Også er det rigtige lækre lokaler de er flyttet over i så vil anbefale alle at tage kørekort hos lars.

Over and out, Mr. Meng, glad ejer af et kørekort :-))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2011
Daniel
"Jeg kan ikke sige noget dårligt. Lærerne er flinke, og gode til at undervise. Denne køreskole kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2011
Simone Blaabjerg
"Rigtig god køreskole. Nogle gode og behagelige kørelærere. Jeg bestod i første forsøg både i teori og køreprøven, så jeg har intet negativt at kunne tilføje. :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2011
Steen Jensen
"Kontrollerende køreprøve. Bestod teori- og køreprøve 1. gang. Fik en god gennemgang af både teori og praktisk kørsel for at kunne bestå. Tænede selv teori på nettet. Kørelæreren var Pia Stevnsborg.
Mvh
Steen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2011
Martin Widenborg
"Lars køreskole er uden tvivl det sted man skal vælge hvis man gerne vil bestå både køreprøve og teoriprøve første gang! De hjælper dig igennem på den bedste måde en lærer kan gøre det på, også er de gode til at lære fra sig! ;-)
Lars køreskole får den varmeste anbefaling fra mig!! Kunne ikke have taget kortet et bedre sted.
Det ville være at skyde sig selv i foden, ved ikke at vælge dette sted ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2011
Jeanet Espelund Nielsen
"Byens bedste køreskole.. Mere præcist kan det ikke siges. De hjælper dig så du er godt rustet til både teori- og køreprøve. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug. Havde Pia til teori og hun er rigtig sød og hjælpsom. Køretimerne foregik sammen med Lars. Lars er super sød og altid parat til at lave sjov ;o) Takker for en rigtig god oplevelse hos Lars køreskole.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2011
Michelle Jensen
"Rigtig god køreskle.. Kan stærkt anbefale Lars Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2011
Rune
"Jeg har lige taget mit kørekort her, og kan varmt anbefale Lars Køreskole! Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Hvis Du får valget, så kan jeg helt klart anbefale at komme på glatbane ude i Holmegaard! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2011
Lizette
"Lars køreskole er det bedste sted, som man kan tage sit kørekort! Jeg har været rigtig glad for det, især fordi det er nogle herlige kørelærere, der er på stedet. Jeg havde teori med Brian, hvilket udrustede mig rigtig godt til teoriprøven - som selvfølgelig blev bestået første gang. Køretimerne med Lars var bare kanont! Har lært så meget af ham, og samtidig haft det yders morsomt :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2011
Astrid
"Suverænt den bedste køreskole! Teorien blev aldrig kedelig, kørelektionerne var altid lærerige og Brian var bare den sødeste, mest støttende og opmuntrende lærer man kan forestille sig! Jeg vil gerne sige tak til jer allesammen, Brian, Lars og Pia, fordi I var så søde og støttede mig, når tingene blev svære :-) Jeg dumpede min køreprøve de første to gange, men jeg var stadig færdig ca. 3 måneder efter påbegyndt dato.
Lokalerne er dejlig centrale, holdstørrelsen er tilpas, stoffet kan let blive tungt - men de formår at gøre det sjovt og spændende og bilerne er gode. Men vigtigst af alt, så er det nogle virkelig søde mennesker som står parat til at støtte dig og hjælpe dig igennem denne skræmmende periode :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2011
Kamillla
"Jeg syntes at det var super fedt at tage kørekort hos Lars.. Teoritimerne var morsomme og selvom det godt kan virke lidt tørt gjorde Lars det gerne morsomt og havde gode huskeregler til at huske det hele.. Med hensyn til køretimerne var Brian super forstående og der var aldrig problemer med at få arbejde og køretimer til at passe sammen.. alt i alt en super fornøjelse. Kan varmt anbefales.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2010
Alex
"Altså, jeg ved ikke hvad Marie har for et problem. Gutterne er søde og hjælpsom, prisen kunne ikke være bedre og de gør alt for at du består. Hvad ville man ellers?"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2010
Amalie
"Jeg har været meget glad for at tage kørekort hos Lars og Brian.
Jeg oplevede teoriundervisningen som spændende med gode muligheder for spørgsmål. Både dette og køretimerne var med et glimt i øjet og en sjov bemærkning! :-)

Det kan klart anbefales!
Tak for en hyggelig tid - "Spørgejørgen""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2010
Marie
"Jeg startede hos Lars Køreskole, men det blev hurtig en lang og dyr proces. Jeg blev sendt fra en kørelærer, som også er ansat i køreskolen, og videre til Lars midt i mit forløb. Lars levede ikke op til mine forventninger overhovedet - det er en svær opgave at få fat på ham, og han er ikke god til at tage imod opkald eller svare på sms. Han lærte mig ikke det nødvendige for at kunne køre i bil, og basale ting som vendinger og paralelparkering blev tit sprunget over. Jeg oplevede ikke nogen form for opbakning fra Lars side - tværtimod kom han med upassende kommentarer. Jeg havde en yderst dårlig oplevelse med Lars Køreskole, og jeg endte med at skifte til en anden køreskole. Jeg kan ikke anbefale Lars Køreskole til andre - ønsker du god undervisning og respons samt vejledning til betjening af bil i forskellige situationer er Lars Køreskole ikke det oplagte valgt. "
 

Bemærkning fra Lars Køreskole

Overtog Marie fra Pia. Marie mente hun var klar til køreprøve efter 16 lektioner. Jeg kørte 4 lektioner med hende. . Sjovt så forskelligt man kan se på samme sag. Lars

1 stjerne 5. december 2010
Aliona
"Jeg tog mit kørekort hos Brian - havde ham både som teori og- kørelærer. Lars har jeg også mødt på manøvrebanen og havde ham til min sidste køretime inden køreprøven. Det har været en fornøjelse at møde de søde mennesker, som gør alt for at få dig på den rette vej til kørekort. Jeg bestod både teorien og køreprøven første gang, så man kunne ikke ønske sig bedre. Tak til Brian, han er klart en af dem som er bedst egnet til at være kørelærer. Kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2010
Mette Riis Jensen
"De fleste har nok allerede sagt alle de rosende ord, der er at sige om Lars køreskole, men jeg vil da lige supplere :-) - jeg kunne ikke ha taget mit kørekort et bedre sted! For mig har det har altid være smadder hyggeligt, yderst underholdende og lærerigt at tage kørekort og jeg husker kun tilbage på forløbet med positive øjne. Jeg kørte med Brian igennem hele forløbet og det har jeg bestemt ikke fortrudt :-)! - han er super hyggelig, humoristisk og utrolig rolig samt tilpas skør. Det har været som en leg at tage kørekort og nogle gange ville jeg ønske jeg ikke allerede var færdig. Jeg kan kun sige, at jeg håber mange andre tager samme valg som jeg :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2010
Helene F.
"Lars reddede mit kørekort. Jeg valgte at skifte køreskole og læste om Lars Køreskole her på siden. Bestemt det bedste valg. Fornuftige råd, ærlighed, overskud og en god portion humor. Den bliver taget med ro og man får den tid man skal bruge. Der er plads til at kvaje sig uden at man føler sig dum. Jeg kørte med Lars og en enkelt gang med Brian. Stor fornøjelse - jeg bestod første gang!
Tusinde tak til jer begge for hjælpen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2009
Christina K. Jensen
"Lars køreskole er suveræn!! Jeg bestod begge dele første gang, så det var bare super rart. Havde Janus og få gange Lars, og begge to er da helt igennem geniale.
Hvis lavede en rimelig dum fejl, så grinede Janus bare og sagde "Jaaa, du ved det jo nok selv!" - Så man følte sig ALDRIG dum eller dårlig, men havde opbakning 100 procent fra dem.
Tak Lars og Janus.. Det er jeres skyld, at jeg får ros fra andre omkring min kørsel.. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2009
Mette
"Jeg er superglad for at jeg valgte Lars køreskole ! Der er masser af sjov og det er dejligt afslappet. Der er en god tone og de har styr på tingene. Giver besked og laver aftaler i god tid. Bonus at beliggenheden også er perfekt! Jeg havde Lars til teori og Brian til kørsel. Både Lars og Brian er mere end villige til at forklare tingene igen og igen, indtil man har forstået det. Teori bliver aldrig kedeligt med Lars :). Brian er ærlig og altid glad. Han er super rolig og behagelig at være i selskab med. Dejligt menneske ! Man føler at han slapper af og stoler på én, når man kører. Sammen med en masse ros gør det det hele meget lettere. Jeg savner virkelig at køre med Brian. Anyways: Hos Lars køreskole er det hurtigt, billigt og sjovt at tage kørekort. Og husk : Man skal smile når man kører ;-P"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2008
Christina Larsen
"Den første gang jeg skrv en lille hilsen til Brian, var dagen før min teoriprøve, var ret nervøs, følte at det slet ikke ville gå, (er blondine, så hørte tit den der hahaha, som om man, 3 gang sku være lykkens gang)
Men brian gjorde mig klar på at jeg kunne kare alt i hele verden! jeg bestod 1.gang! min køreprøve var perfekt, ingen fejl, ved brians hjælp var jeg helt roli og stod og sagde til sagkyndige at jeg ikke var nervøs"ses når jeg har bestået sagde jeg til brin!" og jeg kom tilbage og var bestået:)
Citat af sagkyndige efter prøven, hmm, hun var sku slet ikke nervøs brian! hun bestod! WEE bliver ca stoppet af politiet en gang om ugen, men har endnu ikke fået hverken klip eller bøder eller noget...
Hver gang jeg køre bil tænker jeg tilbage på de fede timer jeg har haft med brian og resten af holtet!

vil du bestå første gang, så er det li noget for dig!

Tak brian fordi du er den du er:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2008
Pernille T. Olsen
"Lars er simpelthen den bedste. Ikke nok med at manden har humor, men han er også rigtig god til at lære fra sig. Han bliver aldrig sur, men tager det hele med et smil og man føler sig godt tilpas i hans selskab. Hans undervisning er aldrig kedelig, og han er yderst rimelig i pris. Kan klart klart anbefales :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2008
Mikkel
"Lars Køreskole kan helt klart anbefales. Det er sjovt at være der, men samtidig seriøs undervisning. Hvilket resulterede i at både teoretisk og praktisk prøve blev bestået uden problemer.
Så tak for det Janus :o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2008
Alex
"totalt iorden lærer lars har janus er sku en sjov lære og kommer med mange gode guldkorn som man kan bruge under teori eller til køreprøven. Total super fed køreskole TOP NICE :0)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2008
Christina Jørgensen
"Lars´s kørerskole er helt sikkert den bedste i Slagelse.. De lærer deres elever det de skal men samtidig med en masse humor (især Janus og Lars) :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2008
Camilla Lundberg
"Mit kørekort kom til at tage lige lovlig lang tid, ikke fordi jeg dumpede hverken det ene eller andet, men fordi Lars havde lidt for mange elever! Så kom Brian heldigvis, og Lars betalte tilbage til os køreelever der var blevet overset ved at købe en Mercer! Vi havde de sejeste timer, humoristisk, ærlig og fuldtændig politisk fordrejet det er LARS. Tak for alt Lars Køreskole, i gjorde mig til den billist jeg er idag og lur mig om en af Lars kække kommentarer ikke engang i mellem flyver gennem mit hovedet når jeg brænder dæk af:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2008
Stine Skonning Plasmann-Hansen
"Fadervor, Du som er på Lars Køreskole!
Hellige blive dit navn
komme dit kørerige
ske din vilje
som i teorilokalet, således også på vejen
giv os i dag vor daglige lærdom
og forlad os vor skyld som også vi forlader vore skyldnere
og led os ikke ind i fristelsen til at køre for stærkt,
men fri os fra det farlige
For Lars Køreskole er Riget, Magten og Æren i Evighed.
Amen

Tak for en super fed oplevelse i min tid som køreskoleelev! Humor, venskab og seriøsitet blev mixet sammen til den bedste cocktail i køreskole-verdenen. TAK LARS KØRESKOLE!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
Chili
"Lars køreskole er super! Både Brian, Lars og Janus er nogle rigtig seje gutter. Jeg har været tilfreds med alt, og det er hænger nok også sammen med, at de alle tre har en sans for humor, selvom Lars nogen gange tror han er mega sjov, men nej ;). Lars, nogen gange skal man stoppe mens legen er god :P. Jeg bliver tit spurgt om jeg kendte et godt sted at tage kørekort, og jeg har altid svaret; Lars Køreskole, med et smil på læben. Brian er den søde, stille gut, er mega flink og bliver aldrig sur, Lars er den "sjove", er mega flink, og er til at snakke med. Janus er den "seje", lidt drengerøvs-agtig, men også en mega flink gut :). Ville komme igen, hvis jeg en gang i fremtiden skal tage kørekort igen :D. Tak for en SUPER oplevelse. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
Ida E. Nielsen
"Jeg var ikke i tvivl, hvor jeg skulle tage mit kørekort, da tiden var inde. Lars´ køreskole er ikke kun det billigste sted i byen at tage kørekort, det er/var afgjort også det sjoveste sted. Jeg har siden tvunget mine yngre venner og bekendte til at tage det der. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
Max Petersen
"Det er simpelthen en genial køreskole. Kørelærerne er rigtig gode til at forklare tingene, og gerne flere gange. Man kan føle at de brænder for det de laver.
Der er altid en god stemning til teori-lektionerne, og det samme når man sidder i bilen.
Jeg kan slet ikke finde nogle negative sider af forløbet. Så kan med god samvittighed anbefale Lars Køreskole til alle andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
Jesper Schmidt
"Lad os lige stedfaste to ting først; Lars’ Køreskole er både den bedste og den billigste køreskole! Det er sjældent disse to ting hænger sammen, så godt som det gør hos Lars’ Køreskole. Man føler sig altid velkommen og føler kørelærerne brænder for det de laver, og gør alt hvad der står i deres magt for at gøre det så nemt, hurtigt og sjovt at tage kørekort. Nu har jeg taget både A- og B-kørekort her, og 4 af mine familiemedlemmer har også taget B-kørekort hos Lars’ Køreskole; Så pas på med at starte hos Lars’ Køreskole, det smitter! ;D Tusind tak til mine kørelærere Lars (B) og Janus (A) for en masse sjove, lærerige og underholdende timer i jeres selskab, både i bil og på motorcykel. Kan klart anbefales til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
jesper buchwald
"Har ikke stødt på en kørerlærer der underviste, med så meget interesse og ønsket om det bedste for deres elever, som på Lars Køreskole.
den kompetence og lyst til at undervise folk i og om en motorcykel er sjælden hos kørelærere nu til dags, men man finder den stadig på denne skole.
jeg føler mig virkelig heldig over at mit valg endte på Lars køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
Gitte Kristiansen
"Super køreskole.
Nu har jeg prøvet to køreskoler og lars´s køreskole var den bedste af dem. Janus var en fantatisk teori lære der var man ikke bange for og sige hvis der var noget man ikke forstod for han forklaret det bare igen og igen og Lars var super som kørelære men føgler sig virkelig tryk ved at køre sammen med ham, nok er det lavet fejl men ikke EN gang blev stemmen hævet. Jeg synes skolen i sig selv fortjerner et stort 5 tal. Tak fordi i hjalp mig til, mit kørekort!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
Sabrina Dalsø
"TOPKARAKTER - Der er ikke så meget andet at sige. Fede og humoristiske kørelærere. Uden tvivl den bedste kørerskole i Slagelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2008
Maria Jensen
"DEN BEDSTE KØRESKOLE I BYEN!
Det kan vist ikke siges mere tydeligt.
Lars er en fantastisk kørerlærer. Teori og køretimer er aldrig kedelige hos ham, der er en hyggelig stemning og tiden går altid hurtigt.
Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole. Så vælg Lars - du vil ikke fortryde det! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2008
Nicki Agertoft
"Fantastisk køreskole :) Super fede personer som gør deres bedste for alle deres elever. Kan klart anbefales !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2008
Janni Andersen
"Fantastiske mennesker - både Janus men også Lars.

Teorien bliver ALDRIG kedelig da de meget hurtig svinger et par sjove bemærkninger over bordet, hvis teorien bliver lidt tør. ;o)

Deres slogan "Bliv hurtig kørende" lever fuldt ud op til forventningerne. Hurtige køretider, hurtige teoriprøve(r) og hurtige køreprøve(r)..

Simpelthen de bedste med de billigste priser oveni købet.

Alt under 5 stjerne er useriøst. ;o)
D A N M A R K S B E D S T E K Ø R E S K O L E !!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2008
Ceylan
"Start hos Lars hvis du vil består både teori og køreprøven første gang!!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2008
carlsen
"vis i skal tage kørekort .. så skal det være hos lars .. vis man ik lige forstår noget når man er ude og køre .. så siger han det på en måde så man forstår det ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2008
Ida
"Bare alletiders og rigtig hyggeligt at tage kørekort hos Lars. Ligger tæt på gymnasiet så man lige kan "futte" derover efter skole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2007
Jan
"Lars er en glimrende kørelærer. Altid i godt humør, positiv og god til at lære fra sig. Man kører i en lille ny handy toyota corolla, der er meget nem at køre i. Vil helt klart anbefale Lars køreskole til andre der skal tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 13.200,00 450,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Lars Nielsen
Adresse:Marievangsvej 18
Post nr. & by:4200 Slagelse
Telefon:20733212
Hjemmeside:www.Larskoreskole.dk
Email:Lars@larskoreskole.dk

Kørelærer:
  • Lars
  • Thomas

Teorilokale:
Adresse:Marievangsvej 18
Post nr. & by:4200 Slagelse