Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Slagelse:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Grathwohls Køreskole | Slagelse

I Slagelse ligger Grathwohls Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Bente Ettebjerg
"Grathwohls kørerskole...det bedst valg jeg har gjort... fik kørerkort i 2003
troede aldrig at det skulle lykkes for mig...bestod første gang..Kan kun sige noget positivt...om Grathwohl...
god kørerlærer, underviser og samtidig en god psykolog...jeg kan stadig huske tilbage på de mdr. det tog for mig at tag det som det mest lærerige der er sket for mig...Jeg kan faktisk nogen gange næsten føle at han sidder ved siden af og siger...Det der skulle du gøre anderledes...det var ærgeligt at du fik gjort sådan for hvis ikke så var det helt perfekt...Jeg kan kun sige... Jeg er så glad for mit Kørerkort og er så stolt over at kunne sige Grathwohls kørerskole er byens bedste...
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2011
Dumpeprocent.dk
martin rasmussen
"jeg har nu taget bil, lastvogn og mc kørekort, dog kun bil hos grathwohl, men det er den bedste kørelærer jeg har oplevet.
planlægger også at tage mit stor hængerkort hos ham..
super god, kan kun varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2008
Morten Winther
"Grathwohls køreskole er en super god køreskole han strukturer undervisningen på en super god måde, man føler sig altid tryg og tilpas i bilen og i teori lokalet han er hurtig til at gøre dig parat til teoriprøven, han bestiller lynhurtigt tid til køreprøven og du føler dig super tryg... Grathwohl kan kun anbefales varmt det er ærgligt man ikke kan give mere end 5 stjerne han er super dygtig..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juni 2008
Dumpeprocent.dk
Heidi Elkjær Andersen
"Jeg er godt tilfreds med at kører hos Jørgen Grathwohl, han er en kanon god kørelærer og opgiver ikke bare sådan sine elever. Jeg føler mig også tryg i teori lokalet og føler mig også sikker på manøvrebane, og det er jeg også 100 % sikker på at jeg kommer til på vej. Mit råd er vælge Grathwohl´s køreskole han er en kanon god kørelære ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. april 2008
Maja
"Jeg har aldrig fortrudt, at jeg tog mit kørekort hos Jørgen Grathwohl. Under hele forløbet følte jeg mig tryg både i teorilokalet og på vejen. Undervisningen var struktureret og lærerig. Det var langtfra en kedelig oplevelse. Til begge mine prøver, var jeg 100 pct. sikker på, at jeg ville bestå. Jeg kan helt klart anbefale Grathwohls køreskole.
Vælger du denne, kan du være sikker på at få den bedste kørelærer i
Slagelse. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jørgen Grathwohl
Adresse:Skovlodsvej 16
Post nr. & by:4200 Slagelse