Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Slagelse:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Ditlevs Køreskole | Slagelse

I Slagelse ligger Ditlevs Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Ronja
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Jacob Ditlevsen. Han er utroligt dygtig og engageret. Mundtlig teori, er et stort plus, og Jacob har en effektiv måde at undervise på. Han er god til at sætte tingene i en metafor, for at få en bedre forståelse. Derud over, spiller humoren også ind. Det er aldrig kedeligt eller usikkert at køre med Jacob. Han er helt klart byens bedste kørelære. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2013
Dumpeprocent.dk
Sofie
"Jeg har været rigtig glad for at gå hos Jacob! For det første var teoritimerne rigtig gode i og med at han selv underviser i stedet for at bruge computerteori. For det andet er han en rigtig god kørelærer som hjælper under kørsel, men nogle gange lader han beslutninger være op til dig selv og det synes jeg er en rigtig god måde at lære på. Sidst men ikke mindst er Jacob rigtig sød og let at snakke med!!

Jeg kan stærkt anbefale Ditlevs Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2012
Rikke Pico
"Jeg giver mine varmeste og bedste anbefalinger til Ditlevs køreskole ! Det har udelukkende været et positivt forløb for mig. Udover hans alt for seje personlighed, humør, hjælpsomhed, venlighed og hans hjerte af guld, så er han sindsyg dygtig til at undervise. -både teorien og på vejene. Man føler sig virkelig tryg bag rattet ved hans side. Og undervisningen formår han at gøre spændende og vild hyggelig. Jeg ku ikke have ønsket mig en bedre kørelærer end Ditlev. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. juli 2011
Dumpeprocent.dk
Rikke pico
"Jeg giver mine varmeste og bedste anbefalinger til Ditlevs køreskole ! Det har udelukkende været et positivt forløb for mig. Udover hans alt for seje personlighed, humør, hjælpsomhed, venlighed og hans hjerte af guld, så er han sindsyg dygtig til at undervise. -både teorien og på vejene. Man føler sig virkelig tryg bag rattet ved hans side. Og undervisningen formår han at gøre spændende og vild hyggelig. Jeg ku ikke have ønsket mig en bedre kørelærer end Ditlev. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. juli 2011
Bjarne Vidar Yttri
"Nu er det jo 3 år siden jeg tog kørekort hos Jacob Ditlev til bil og jeg hilser stadig på Jacob Ditlev når han køre rundt i Slagelse med sine nye elever og jeg kan stadig huske følelsen af at få kørekort og den lidt svære vw passat gamle model som han havde dengang og hans jubilærum han holdte engang og stadig til jer nye elever der skal tage kørekort så kan jeg kun sige helt inderst inde at skal i lære noget og have de mest vilde oplevelser og glemme alt om det alvorlige i at køre bil så det Ditlev i skal have fat i "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2011
Rasmus Tønder
"Ditlevs køreskole, har været en ren fornøjelse indtil videre. Jacobs måde at undervise en at køre på gør at man virkelig føler sig tryg under kørselen. Desuden det er jeg også rigtig rigtig tilfreds med teori undervisningen, fordi han virkelig gør det interessant og laver lidt sjov engang imellem. Jeg har lært utrolig mange ting hos Jacob og kan kun anbefale ham videre til jer som søger efter en køreskole her i Slagelse.
5+ stjerner fra mig af. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2011
Dumpeprocent.dk
Nana Christensen
"Jeg har taget kørekort hos Ditlev, og jeg været yderst tilfreds med hele forløbet.
Da jeg ringede rundt til de forskellige køreskoler i Slagelse, for at finde ud af, hvor jeg ville tage kørekort, fangede Ditlevs venlige sind og store entutiasme mig meget hurtigt, og valget var derfor åbentlyst. Et valg jeg på intet tidspunkt har fortrudt!
Nogle af Ditlevs forcer er hans oprigtige interesse i eleverne. Han er meget lyttende og behagelig at omgås.
Derudover er Ditlev dygtig til at lære fra sig på en sjov men samtidig saglig måde. Det er ingen hemmelighed, at teori ikke er det mest interessante, men Ditlev gør virkelig sit til at gøre det mere spændende, hvilket for mig betød, at jeg lærte det hurtigt og grundigt.
At tage kørekort hos Ditlev har været yderst positivt, og jeg vendte derfor trygt og sikkert tilbage til ham, da jeg skulle tage til mototcykel også."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2011
Dorte Larsen
"Jeg gav helst 0 stjerne - men det er ikke muligt. Jeg har lagt en forespørgsel i sidste uge og har stadig ikke fået svar.... "
1 stjerne 26. marts 2011
Daniel
"hvad sker der for de vurderinger af denne såkaldte kørelærer. det er den værste der findes.

han ligger an på stort set alle piger. og endda hørt fra en pige at han ikke ville lade hende være efter hun var færdig hos ham.

han har tilbudt biller kort. mod sex.

men Jakob overlader stort set eleverne til sig selv. rigtig dårlig lærer.

har hørt så meget om Jakob. men desværre først efter jeg var stoppet hos ham.

jeg har prøvet 2 gange at have en aftale med ham hvor han slet ikke dukkede op til køretimen. og så kom han altid for sent..

alle de vurderinger der er skrevet om denne skole. er helt sikkert nogle han har fået til det eller selv har gjort det. "
1 stjerne 17. februar 2011
Carsten Heidelbach
"Hvis man gerne vil have valuta for sine penge er det hos Jacob, han springer absolut ikke hen over tingene som andre kørelærere. Jeg har taget næsten alle kort, men er i skrivende stund ved at tage kort til mc hos Jacob.
Han er nok uden sammenligning den mest engagerede kørelærer jeg har mødt. Hvis du gerne vil have den bedste mulighed for at bestå både teori og kørsel, er han absolut en du skal ringe til."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2009
Bjarne Vidar Yttri
"Der er ingen tvivl folkens Ditlevs køreskole er den bedste køreskole i hele verden synes jeg da jeg kender kørelæren meget godt i forvejen så hvis i vil ha kørekort så det hos Ditlev og det passer for jeg har taget kørekort hos ham og sýnes han er en fantstisk lære så til jer nye derude vælg ham og i vil få en kæmpe oplevelse

PS. DITLEV STYRE"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2008
Jacob Svejgaard
"Med Ditlev på passagersædet følte man at man havde styr på det. Man lærte ikke bare at køre bil så man lige kunne bestå køreprøven. Man lærte at køre bil godt, så man fra dag 1 alene i bilen følte sig tryg. Ekseptionel kørelærer der virkelig tager sine elever ind under vingerne.

Jeg må se at få skaffet mig et par ekstra køretimer når han får sin nye fede bil, bare for at prøve:D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2008
Lotte Ventrup
"Der er ingen tvivl om at pengene er godt givet ud når man vælger at tage kørekort hos Ditlev, da man får så meget mere end kun dette for pengene!
Ditlev er den største menneskekender jeg har mødt til dags dato, og det gør at han virkelig får en til at føle sig 110% tryg i bilen allerede fra dag 1.
Ditlev har en evne til at forklare tingene så de bare sidder der,
og samtidig gøre det hele en tand sjovere...
Jeg kan varmt anbefale Ditlev, og der er ingen tvivl om at når jeg engang i fremtiden
skal generhverve mit kørekort blir det hos Ditlev ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2008
Simon Frimann
"Halløj Allesammen!
Ikke byens næst bedste men byens bedste køreskole... Sjov og ballade gør det mest syge sjovt.. Altid et smil på læben med glæde.
Vælg Ditlevs køreskole hvis du vil smile og le (og bestå)
Hilsen Simon Købmand"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2008
Maria Larsen
"Jeg tog kørekort hos Ditlev her i efteråret 2007. Jeg var ekstremt glad for mit valg af kørelærer. Han er meget ung, frisk og til at tage gas på. Dette er meget vigtigt for mig (måske ikke så meget alderen, men de andre ting), for man kan lære de ting man skal, er man nød til også at have noget fis og ballade, og dette er Ditlev rigtig god til. - På de rigtige tidspunkter vel at mærke. Teori timerne var aldrig kedelige, for der var forklaringer til alle, og ellers fik du det ekstrs kursus på vejen (Ditlevs vurdering). Han er en super person til at lære fra sig, og kommer med både negative som positive kommentarer hele tiden. Under kørslen kunne jeg ikke have forestillet mig nogen anden kørelærer. Gik turen skidt fik vi rettet det sammen, gik den godt sang vi en lille sang.
Han kan sit kram, og er smadder god til sit job, samt til unge mennesker. Hel fantastisk kørelærer, og rigtig dumt at fravælge ham.
Tak for alt Ditlev. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2008
karina nielsen
"ja jeg tog også kørekort hos ditlev i 2000. han var grøn og ny kørelære der . men tros det havde han en evne til at berolige og forklare selv en halv gammel tøs som mig tingene så det sad der . når man tager køre koet i en alder af 30 år skal der en vis tolmodighed til fra kørelærens siden og ja han er sgu sådan en jeg ville kunne sige om vis han var en pige ville jeg ønske han var min venninde for han er ærlig god til båden ris/ ros. og det skal der til i sådan et job. god gået ditlev. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. april 2008
Jacob Jeppesen
"Jeg tog mit kørekort hos Ditlev tilbage i 2005. Ditlev har alt i alt en god didaktisk indgangsvinkel med hensyn til teoritimerne og kørelektionerne, da han forstår at forklare tingene på et niveau, hvor alle kan være med.

Med hensyn til kørelektionerne er han også god til at rose én, når man gør noget rigtigt, men han er også hurtig på bremsen eller ligefrem et hurtigt ryk i rattet, hvis man har været tæt på noget grelt. Det gode her, er, at han uden at hidse sig unødigt op forklarer én hvad man har gjort forkert og hvad skal huske på.

Desuden er han god til at tilpasse sig den enkelte elevs væremåde, da han også forstår at sludre med folk under kørselslektionerne, så man får taget det værste af nervøsiteten væk fra det noget udfordrende at skulle begå i trafikken og ledt han på noget rart.

Ditlev vinker da stadigvæk til mig, hvis jeg ser ham på vejene i Slagelse-området.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Ditlevs Køreskole, hvis man skal tage kørekort.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2008
Lis Elkjær
"Jeg har lige taget kørekort hos Jacob D. Min ros til ham er, at han har en vældig god måde at lære fra sig på. Teoritimerne blev aldrig kedelige, selv efter en lang arbejdsdag. Han forstår at give ris og ros på de rigtige tidspunkter. Han har orden i sine ting og sørger for, at alt er i orden til teoriprøven og den praktiske prøve, så man ikke behøver at stresse over det. Giver én selvtillig når man kører og er uendelig tålmodig. Det er helt sikkert hans fortjeneste, at jeg i en alder af 51 år fik mit kørekort i et hug:-) Ham giver jeg mine varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2008
Lis Elkjær
"Jeg har lige taget kørekort hos Jacob Ditlevsen. Min ros til ham er, at han har en vældig god måde at lære fra sig på. Teoritimerne hos ham blev aldrig kedelige, selv efter en lang arbejdsdag. Han forstår præcis at give ros og ris på de rigtige tidspunkter. Han har altid orden i sine ting og sørger for at alt er i orden til teoriprøven og den praktiske prøve, så man ikke behøver stresse over det. Giver én selvtillig når man kører og er uændelig tålmodig. Det er helt sikkert hans fortjeneste, at jeg i en alder af 51 fik kørekort i første hug. Ham kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2008
Gitte
"Jeg fortryder bestemt ikke, at jeg tog mit kørekort hos Ditlev. Han er en god kørelærer, og han hjælper gerne, hvis man har et problem eller et spørgsmål.

Jeg anbefaler ham gerne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2008
Michelle
"Hvis man vil have en rigtig god kørelære der har styr på tingene og på sine elever skal man helt klart vælge Ditlev. Kan ikke forstå tidligere kommentarer om at man skulle have problemer med Ditlev når man er pige, for det har man overhovedet ikke. Han er en rigtig rigtig flink mand med godt humør, der altid er der for en hvis man har en dårlig køre-dag.
Han er god til at forberede og berolige en både i kravlegården, på glatbane og til køreprøven. Teoritimerne bliver brugt godt og han underviser på en nem og forståelig måde, som også er sjov så man ikke falder i søvn.
Tusind tak for en masse gode og sjove køretimer:)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2008
Christina
"karater: 0/10 han er nok den væreste kørelære der findes, dårlig undervisning. snakker ned til en når man er ude at køre, ligger an på en, hjælper ikke en nok, ringer ikke hvis han kommer for sent eller slet ikke kommer når man skal køre,

kan ikke anbefale jocob ditlev"
1 stjerne 21. januar 2008
Ida
"Jeg har ikke taget kørekort hos jacob ditlev, men jeg har været hos ham.. og kan sige at det ingen fornøjelse var.. det var ikke rart at være pige hos ham fordi ham er så nærgående og påtrængende, jeg har hørt det samme for flere der har været der.
det jeg egentlig bare vil sige er.. ikke tage kørekort hos jacob ditlev i vil helt sikkert fortryde det

Hilsen Ida"
1 stjerne 21. januar 2008
Nick H. Olsen
"Virkelig dygtig kørelærer.
Han er helt utrolig god til at lære fra sig, både i teorilokalet, samt på vejen.
Han besidder en vild evne til at kunne have fokus på ALT, og har 100% kontrol over det hele. Det indtryk giver han også en når man sidder i bilen med ham. (Og det synes jeg er vigtigt)
- Ja, må indrømme at jeg savner at have ham på sædet ved siden af, ikke kun som min "exceptionelle sikkerhed"(Han gav mig følelsen af sikkerhed, mere end sele og airbags gør), men også fordi han er en rar person at køre med.
Ditlev han får 6 stjerner af mig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2008
Bianca
"Ditlev er en god kørelærer. Jeg har kun positive ting at sige. Han er i dialog med eleverne og sørger for at det er sjovt at lære at køre bil (de fleste gange i hvert fald). Ditlev er en menneskekender og det kommer også eleverne til gode. Og selv efter 3 år får man stadig et lille vink, når man møder ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2008
Julie Elkjær Jensen
"Jacob Ditlevsen er kort og godt suveræn. Køretimerne og teorien var på seriøst plan, men samtidig formåede Jacob, at gøre det sjovt. Jeg glædede mig altid til teori og køretimerne, og det var rigtig hyggeligt. Og fik man en skideballe, så var det fortjent, for Jacob er virkelig tålmodigheden selv :-) Tak for en sjov tid! Og hvis der var flere stjerner, ville han få det!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2008
Bettina Kofoed
"Jeg så lige, at der var forkert adresse og nummer på Jacob K. Ditlevsen. Adressen er Jyllandsvej 4, 4200 Slagelse. Telefonnummer: 26373738..

Vælg Ditlev!! han er byens bedste kørelære! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2008
Pernille Ringø Hansen
"Ditlev kan virkelig anbefales. Han har en rigtig god personlighed, og det betyder meget, hvis man er presset i en situation i trafikken. Teoritimerne er på ingen måde kedelige, og man er altid med i timerne.
Når man var ude og køre i trafikken, var man altid afslappet, og hvis man lavede fejl sagde han det på en stille og rolig måde.
Der var aldrig lang tid i mellen køretimerne, og det var dejligt at man ikke skulle vente.
Jeg følte mig meget sikker i trafikken, da jeg havde fået mit kort, og skulle ud at køre alene."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2008
Bettina Kofoed
"Ditlev får 5 stjerner fordi: 1. Han gjorde undervisningen (teoritimerne) spændende, og hans undervisningsmåde gjorde, at jeg lyttede efter og det blev interessant. Dét, at han er så energisk og livlig gjorde netop at det aldrig var kedeligt at have teori, og derfor hørte jeg efter, når der blev fortalt. Og var der noget jeg ikke forstod, så var jeg ikke bange for at spørge, fordi jeg vidste jeg ikke ville få et surt svar tilbage, og han forklarede det, indtil man havde forstået det.
2. Når vi var ude i trafikken, var det også en fornøjelse. Der skulle rigtig meget til, før hans tone ændrede sig. Lavede jeg fejl, fik jeg det at vide på en rolig måde. Og det er en god måde at sige det på, så eleven ikke er bange for at komme ud og køre næste gang, hvis den vidste, at kørelæren blev sur, hvis man lavede fejl. Under kørslen fik Ditlev mig til at snakke osv., så jeg ikke kun koncentrerede mig om kørslen. Det var rigtig rart, at han gjorde det, for så forsvandt nervøsiteten og de store tanker om, om jeg nu gjorde det rigtigt osv. Og det giver også lidt træning/erfaring til, når man skal ud og køre selv, for der har man nok også en med i bilen, som man snakker med.
Efter kørslen fik jeg at vide, hvordan jeg havde kørt, og hvilke fejl jeg havde lavet. Ved at få fejlene at vide, gjorde at jeg ikke lavede de fejl næste gang, og på den måde blev min kørsel bedre og bedre for hver gang.
3. Havde jeg haft en køretime som var rigtig rigtig skidt, var han ikke bleg for at sige det, og så skulle jeg ud at køre samme dag for at rette op på de fejl. Det var rigtig lækkert, for så rendte jeg ikke rundt i lang tid og tænkte på den dårlige køretime.

En rigtig god kørelærer, der stærkt kan anbefaldes !!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2008
Therese
"Jeg bestod netop min køreprøve d. 4/1, og føler mig allerede tryg på vejen pga. Ditlev. jacob Ditlevsen er en meget sarkastisk mand, selvom man laver fejl, kan han altid gøre det til noget sjovt. han gør dog stadig opmærksom på at han mener det alvorligt. Ditlev interessere sig for sine elever, han lytter til hvad der foregår i deres liv. Jeg har altid følt mig tryg ved hans side. Også teoretisk er han en fantastisk fremlægger, og han gør undervisning til noget sjovt.
Jacob Kornerup Ditlevsen er alt i alt en rigtig dejlig mand at tilbringe så mange timer sammen med. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2008
Zuzette
"Igennem mit køreundervisningsforløb, havde jeg en rigtig god oplevelse.
Teoriundervisningen foregik i dialog med eleverne og hans metode var god, da han brugte ting, vi unge kan relatere til i vores hverdag og han er ikke monoton.
Han er en underviser, der interesserer sig for sine elever.
Under køreundervisningen sørgede han for, at man følte sig tryg i bilen.
Miljøet er altid venligt og han er god til at læse hvor meget han kan presse eleverne.

Jeg vil til enhver tid anbefale Ditlev!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jacob Ditlevsen
Adresse:Jyllandsvej 4
Post nr. & by:4200 Slagelse
Telefon:26373738