Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Slagelse:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Brians Køreskole | Slagelse

I Slagelse ligger Brians Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

bereket embaye
"jeg vil gerne startere hos. må jeg høre noget om hvordan det er?"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2018
Dumpeprocent.dk
Kia Skouenborg
"Brian er en fantastisk kørelære! Der gik kun lidt over tre måneder og så havde jeg bestået det hele. Bestod teori- og køreprøve i første hug, så noget gør han rigtigt! Super professionel og rigtig nem at snakke med. Jeg vil helt klart anbefale Brian."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Kia
"Brian er en fantastisk kørelærer! Der gik kun lidt over tre måneder og så havde jeg bestået det hele. Bestod teori- og køreprøve i første hug, så noget gør han rigtigt! Super professionel og rigtig nem at snakke med. Jeg vil helt klart anbefale Brian."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Dumpeprocent.dk
Line Thorup
"Jeg havde ikke den store interesse i det, at skulle have et kørekort og dette var også grundlaget for, at jeg startede senere end mine venner og veninder - simpelthen fordi jeg ingen interesse havde i det. Men dette viste sig hurtigt at vende sig til det modsatte! På grund af, en fantastisk dygtig kørelærer, glædede jeg mig til en køretime, hver gang. Brian er rigtig engageret i sit arbejde og derfor kommer man kun igennem med et stort smil på læben hele vejen igennem. Han ikke kun underholdende i skolevognen, men også i teori og førstehjælp! Derfor jeg kun anbefale at starte hos ham, da han gør perioden om, at få kørekort til noget sjovt, spændende og mindeværdigt!! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2012
Michelle F
"Havde Brian til både teori og kørsel, og kan kun anbefale at tage kørekortet hos Brian!
Er enig med de andre vuderinger, engageret og sjov m.m.
Brian sørger for, at man ikke føler sig dum bag rettet, samtidig med, han gør det lidt sjovere at køre. Efter kørslen, vurderer man sammen med brian hvordan det går, og han kommer med gode råd.
Jeg bestod både teori og køreprøve i 1. forsøg. Men Brian er heller ikke typen, som kunne finde på at sende dig til f.eks. teoriprøve, hvis du ikke er klar.
1000 tak til Brian for en fantastisk god periode på køreskolen!! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2011
Aliona
"Jeg tog mit kørekort hos Brian - havde ham både som teori og- kørelærer. Lars har jeg også mødt på manøvrebanen og havde ham til min sidste køretime inden køreprøven. Det har været en fornøjelse at møde de søde mennesker, som gør alt for at få dig på den rette vej til kørekort. Jeg bestod både teorien og køreprøven første gang, så man kunne ikke ønske sig bedre. Tak til Brian, han er klart en af dem som er bedst egnet til at være kørelærer. Kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2010
Dumpeprocent.dk
Nanna
"Jeg tog mit kørekort hos Brian, og havde ham både som teori - og kørelærer. Han er engageret i sit arbejde, og er samtidig god til at motivere sine elever. Han kommer med konstruktiv kritik af ens kørsel, og fremhæver altid styrkerne ved ens kørsel frem for kun svaghederne. Sker det, at man føler sig dum til at køre bil, fortæller han om andre i samme situation, hvilket hjælper på selvtilliden (:
Køreskolen er klart anbefalelsesværdig (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2009
Christina Larsen
"Er i gang med at tage kørekort hos Brian, og vil på alle måder anbefale brian, han er så cool og nede på jorden er helt sikker på at bestå første gang!!
Stor tak til Brian, verdens bedste kørelære!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2008
Ene Holmboe
"Brian kan helt sikkert kun anbefales. Både min søster og jeg tog kørekort hos Brian og bestod begge både den teoretiske og den praktiske prøve FØRSTE gang. Brian er en rolig lærer, hvilket smitter af, hvis man selv er nervøs. Han er god til at lære fra sig og engagerer sig i sit arbejde. Kan kun anbefale at tage kortet hos Brian :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Brian Lund Hansen
Adresse:Holbækvej 58
Post nr. & by:4200 Slagelse