Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Skive:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Kjeld Riis | Skive

I Skive ligger Kørelærer Kjeld Riis. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Sarah Pedersen
"Ja, jeg er tilbage på køreskolen igen og er ved, at tage lastbilkørekort. Har allerede været ude, at køre i lastbilen tre gange og det er bare fedt.
Med en enkel undtagelse dog ...
Kørelæreren Niels, det er Kjelds far, virker rar, at være sammen med indtil man starter motoren.
Han virker rimelig skrap ligesom inde ved militæret. Har en rimelig hård tone og i de 4½ time i lastbilen sammen, var det et under, jeg ikke græd ... Jeg plejer at græde ved sårn noget. Den tredje gang, vi kørte inde i Skive bad, jeg ham om, at være rolig. Han svarede pænt hårdt tilbage.
Da gik det op for mig: Ej, det her kan jeg ikke holde ud!
Der gik to døgn så ringede, jeg til Kjeld efter, at have grædt en del de sidste to dage og fortalte om, hvordan hans fars opførsel i lastbilen.
Heldigvis får jeg bare Kjeld i stedet for. Der blev jeg rigtig glad! Især også fordi det ville jo være møg ærgeligt med en dårlig oplevelse lige op til ens fødselsdag.

Jeg giver ikke under 3 stjerne da, jeg kom til, at sige jeg elsker lastbilen. Det er en Scania lastbil og jeg er stor Scania fan, så nok derfor jeg holdt det ud. Men har aldrig kunnet med skrappe/strenge personer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. april 2017
Dumpeprocent.dk
Sarah Pedersen
"Det med, at køre bil er, jeg ligefrem ikke den bedste til. Teoritimerne var ikke kedelige overhovedet og der var også tid til sjov. Der blev fortalt historier om kørelærernes oplevelser i trafikken, i dette tilfælde var det både Kjeld og Connie.
Men trods det bestod jeg teoriprøve første gang.
Nok har jeg taget ekstratimer, men Mathias sørgede for, jeg i sidste ende fik mit kørekort. Hvad vi ikke har snakket om i bilen og hygget os med. Gjorde grin med slamsugere om det var et lortejob, at have.
Jeg dumpede køreprøven første gang og han støttede om op, at jeg nok skulle bestå næste gang. Timen op til køreprøven gik ikke så godt, men han sagde, jeg skulle tage det hele i mit eget tempo og så bestod, jeg dælme prøven!
Han fortalte også en sjov historie om en kvinde og noget motorolie.
Savner at have køretimer med ham, han deler en førsteplads med kun to andre fantastiske lærere.
Kan klart anbefale Mathias, som kørelærer ved Riis Køreskole.
Han bliver meget sjældent sur og skal nok få dig igennem uanset hvad.
Hans tålmodig er fantastisk, nok også fordi han har været lastbilchauffør. Det gjorde, min respekt for ham steg 10 foldigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. marts 2017
Ulla Ø. Jegsen
"Jeg har taget kørekort til både bus og mc ved Kjeld og Niels Riis. Begge er gode til at skabe en god stemning som gør det hele lettere og mere forståeligt. Køretider har man selv stor indflydelse på, så det passer ind i ens kalender. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Gitte Pedersen
"Godt nok er det snart 3 år siden, jeg i en alder af 40 år, tog kortet hos Kjeld. Tålmodig, humoristisk, ja alt i alt, en meget behagelig kørelærer.
M.V.H. Gitte Pedersen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Kjeld Riis
Adresse:Kærvænget 14
Post nr. & by:7800 Skive