Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Skive:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Jørn Vinding Larsen | Skive

I Skive ligger Kørelærer Jørn Vinding Larsen. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

lene plougmann
"Vurdere kørelæren som et meget ubehageligt menneske, min datte gik der og blev kørt helt ned pga. af han råber og skriger af eleverne og fortæller dem de ikke kan køre bil, underligt da min datter kom til en anden kørelære fik hun det modsatte at vide og bestod så nej ikke et sted jeg vil sende flere børn hen og få kørekort med sådan en behandling"
1 stjerne 14. maj 2016
Dumpeprocent.dk
A
"Jeg brugte 14 uger på at tage mit kørekort, Jørn siger at det kun vil tage 7 uger, at tage kørekortet. Men det gør det i hvert fald ikke hos ham.
Jeg har ikke haft ekstra køretimer, så jeg kan ikke forstå, at det har taget så lang tid. Til sidst mistede man helt lysten til, at få kortet.
Jørn råber, bander, kigger ikke en i øjnene, roser aldrig og bliver aldrig tilfreds. Jørn er upædagogisk, hvilket undre mig, da han stort set kun arbejder med unge mennesker. Man føler sig nervøs hver gang man skal, man skal ud og køre, så det gør det ikke bedre, når Jørn råber.

Jeg fik aldrig læst Jørns anmeldelser igennem, og det fortryder jeg rigtig meget nu. Jeg ville hellere tage kørekort ved en der kostede 15,000kr end at tage det om, ved Jørn igen.."
1 stjerne 18. februar 2015
anonym
"teori timerne fungere helt fint jeg har lært en hel masse på kort tid og der er plads til alle.
køretimerne er så knap så gode syntes jeg ikke.
jeg har lige været til min første køretime idag
der bliver forventet alt for meget af en på en gang og det er ekstremt svært at følge med til
jeg blev råbt af hele tiden hver gang jeg lavede den mindste fejl og det gjorde mig sindsygt nervøs om der gik en klap ned for mig jeg fik stress og kunne overhoved ikke se eller høre noget som helst.
til sidst kunne han bare råbe og snakke og skælde ud
det eneste jeg hørte var
"bla bla bla bla"
det var totalt umugligt
og det ødelagde bare hele min dag og i skolen brød jeg grædene sammen fordi jeg fuldstændig havde mistet troen på mig selv og selvtilliden var helt i bund.
så min vurdering er at hvis man er nybegynder er det det helt forkerte sted men hvis man skal generhverve tror jeg det er en helt fin køreskole
"
1 stjerne1 stjerne 27. januar 2015
Dumpeprocent.dk
Julie
"Jørn er den værste lære jeg nogensinde har haft. Han råber hele tiden, og man bliver helt vild bange for ham. Hvis bare man glemmer den mindste ting går han bananas. Jeg kiggede også på nogle af de forrige vurderinger, og så at en der hedder Victor skrev at han flækkede en tåre. Jeg græd der hjemme i mine mors arme. Aldrig tag ham som kørelære."
1 stjerne 19. september 2012
Victor
"Jørn er den sidste kørerlære jeg ville anbefale til andre mennesker der skal til at have taget kørekortet. Han råber op omkring den mindste ting, og selv når man spørger om et ganske enkelt spørgsmål, får man i den grad en skideballe, hvis bare man har hørt det én gang før. Og selvom jeg er en ung mand på 19 år, med psyken på det rette sted, vil jeg gerne indrømme at der da var et par gange, hvor jeg forlod bilen med en tåre i øjet, enten på grund af raseri, eller fordi jeg simpelthen er blevet raset ud på for meget. Utrolig nok er hans teoritimer ok. Men hvis ikke du er en Chuck Norris-lignende fyr eller dame, kan jeg langt fra anbefale ham."
1 stjerne 19. september 2012
Rolf
"Jeg synes ikke særligt godt om køreskolen. Hvis du forventer at din kørelære er stille og rolig skal du ikke tage kørekort her. Han råber af en, hvis du laver den mindste fejl, og ros er ikke en del af hans ordforråd. Jeg har selv taget kørekort her, men jeg magtede til sidst ikke, at blive råbt ind i hovedet, i hver eneste køretime. Så jeg skiftede kørelære lige inden jeg skulle op til min køreprøve. Jeg fik 4 ekstra køretimer ved den nye kørelære, Da min daværende kørelære gjorde mig usikker på at køre. Jeg bestod første gang ved den nye kørelære. Det skal dog siges han er flink i Teoritimerne. Alt i alt, så kan jeg slet ikke anbefale køreskolen. Vi var flere fra mit hold der skiftede."
1 stjerne 30. december 2011
Dumpeprocent.dk
Lea
"Teoritimerne er helt fine, men under køretimerne er Jørn det mest upædagogiske menneske jeg nogensinde har mødt. Han skælder ud og råber, og er bestemt ikke pengene værd, selvom han er blandt de billigste i byen. Han nærmest tvinger folk til at skifte til en anden køreskole, og han kan derfor på ingen måde anbefales. "
1 stjerne 30. december 2011
Ali Azzam
"Jørn er en super fin fyr og teoritimerne går super hurtigt samtidig med at de er lærerige! Bestod både teori og køre prøve første gang, det siger vel alt! kanon god køreskole, plads til alle, og bonus er at det er det billigste sted i byen ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2010
Cecilie
"Hvis man føler sig usikker og måske også utryg ved at skulle ud og køre, vil jeg ikke anbefale Jørn, men hvis man føler sig nogenlunde sikker på det, er han sikkert fin. Teorien er også okay og prisen fin."
1 stjerne1 stjerne 20. juli 2010
sille riis nielen
"super fin kørelærer... :) hyggelig lille køreskole, der er tid til alle... :) jeg bestod også første gang :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2009
Martin
"Bestod 1. gang uden problemer. Jørn er super flink! Det hele kørte bare!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2008
kamilla brun rasmussen
"jeg bestod.. det må være bevis nok.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2007
MArtin Pilgaard
"top dollar"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jørn Vinding Larsen
Adresse:Frederiksgade 44 ST
Post nr. & by:7800 Skive