Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Skanderborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

KØRESKOLEN.DK | Skanderborg

I Skanderborg ligger KØRESKOLEN.DK. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

connie baier klausen
"Jeg har kun ros til køreskolen dk
Har lige taget kørekort til mc, og var ret meget nervøs da jeg startede i august , men med meget kompetente kørelærere og meget god teori og køre undervisning, bestod jeg 1. gang til begge dele.
VIL i allerhøjeste grad anbefale denne køreskole til alle der på tænker at tage køre kort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2012
Dumpeprocent.dk
Jan
"Dårlig køreskole, som slet ikke levede op til mine forventninger. Man sad bare inde i et gammel og alt for småt teorilokale, hvor man skulle læse det hele på computeren. Kørelæren (Kim) var ikke til meget hjælp når man ikke forstod tingene. Næsten halvdelen af vores hold dumpede og de fleste endte med en masse ekstra kørelektioner. havde helt klart valgt en anden køreskole hvis jeg kunne gøre det om.
Skuffende :("
1 stjerne1 stjerne 2. februar 2012
Nanna
"En køreskole, hvor man føler, at der er styr på sagerne. Alle på mit hold (ca. 8 stykker) bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg med hjælp fra gode, kompetente kørelærer og teorielærer. Var en rigtig dejlig oplevelse at føle at ens kørelære og teorilære tager sig tid til at sørge for, at man er dygtig nok, før man går op til de forskellige prøver. Vores teorilære tilbød os endda ekstra teoritimer gratis, hvis vi havde brug for det.

Køreskolen består af en samling af kørelærer, hvor vi i vores tilfælde fik 2 forskellige til henholdvis teori og selve den praktiske del altså kørslen. Fungerede rigtig godt, og har været meget glad for at tage kørekort der. Har hørt mange skrækhistorier om andre køreskoler, som i deres iver efter at være billigst giver køreundervisning/teori, som ligger langt fra den standard, der skal til, før man består første gang. Man kan sagtens finde køreskoler, der er billigere end køreskolen.dk, men kan ligeså godt sige med det samme, at man ikke får den samme service, som man gør på køreskolen.dk. Vil helt klart anbefale denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2008
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Norgesvej 15
Post nr. & by:8660 Skanderborg