Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Skanderborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Jeffs Køreskole | Skanderborg

I Skanderborg ligger Jeffs Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Tobias Rasmussen
"Det har kort sagt været en helt igennem en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Jeff. Her har jeg både taget kørekort til bil og MC og er i begge tilfælde bestået uden problemer!
Det har været en sjov og lærerig oplevelse og jeg vil klart anbefale Jeffs Køreskole til alle jeg kender!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2014
Dumpeprocent.dk
Flemming H Jørgensen
"Super godt forløb med den bedste og mest professionelle hjælp, man kunne ønske sig. Det var både sjovt og lærerigt at tage kørekort kort hos Jeff.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jeffs Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. november 2014
Majbritt Stenbøg
"er super glad for at jeg valgte Jeffs køreskole. har både taget mit bil kørekort og mc kørekort der og hverken på mc holdet eller bilholdet var der nogen der dumpede! Jeff er super dygtig og erfaren , nem at snakke med og forstå.
kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2014
Dumpeprocent.dk
Peter Due
"Yderst professionelt, lærerigt, sjovt og behageligt forløb hele vejen igennem. Man føler sig 100 procent klædt på til både teori- og køreprøve. Formularen hos Jeffs Køreskole virker, hvilket også understøttes af at alle bestod på det hold jeg var med på. Jeg kan klart anbefale andre at tage MC kørekortet her."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2014
Flemming H. Jørgensen
"Top karakter!

God vejledning og undervisning har resulteret i bestået teoriprøve og køreprøve i første hug.

Anbefaler klart Jeffs køreskole til andre, som vil have kørekort med den perfekte vejledning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2014
Henrik
""kanon forløb, hurtigt og nemt! Klasse fyr, professionel og dygtig! Kan meget varmt anbefales! 0 der dumpet"
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2014
Dumpeprocent.dk
Patrick/Dan
"Vi kan varmt anbefale Jeffs Køreskole! Vi har netop bestået både teori og køreprøve i første hug. Til teori er timerne aldrig kedelige og Jeff er ofte klar med en frisk kommentar. Jeff har ALTID styr på hvor og hvornår der skal køres og hvornår teori skal foregå - deriblandt samtlige navne på alle elever.

Min far og jeg vil gerne takke Jeff for en utrolig professionel og lærerig måde at håndtere sådan et forløb på.

Patrick & Dan"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2014
Gitte Bakkegaard
"Kompetent, underholdende og pædagogisk undervisning i god, afslappet stemning. Kan klart anbefales. Alle 10 på holdet klarede både teori og praktik i første hug!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2014
Morten Kaiser Olsen
"Har netop bestået MC kørekort hos Jeff. Kan kun anbefale ham da han er både sjov og dygtig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2014
Frederik Nielsen
"Jeg har netop taget kørekort til MC hos Jeff, og jeg må sige, at det har været en stor fornøjelse hele vejen gennem forløbet. Det har været en rigtig god og underholdende teoriundervisning. Den praktiske del lærte mig at køre MC og ikke kun at få mig igennem køreprøven. Alle på holdet bestod teoriprøven første gang, og de tre jeg var til praktisk prøve bestod ligeledes i første hug."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2014
Jeanette Rygaard
"Jeg har lige taget MC kort og mit valg faldt på Jeffs køreskole her i Skanderborg. Hjemmesiden virkede godt på mig og da jeg kontaktede Jeff fik jeg er superbehandling.
Køreskolen har levet fuldt og fast op til mine forventninger og krav. Der er hygge - sjov og seriøsitet - der gives super undervisning så man føler sig godt forberedt til såvel teoriprøve som køreprøve.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Jeffs køreskole i Skanderborg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2014
Anne-Dorthe
"Da jeg i sommer skulle vælge køreskole til MC anede jeg ikke hvem jeg skulle vælge. Valget faldt på Jeffs køreskole ud fra bla anbefalingerne herinde og selvfølgelig også med et kig på prisen. Det var det perfekte valg :-) Super undervisning på et uhøjtideligt plan. Ikke en eneste kedelig undervisningstime, hverken den teoretiske eller på hjul. Altid en eller flere underholdende kommentarer, med det formål at få banket tingene ind. Helt igennem en super oplevelse - faktisk så man næsten savner at skulle afsted :-) Takker, med de varmeste anbefalinger"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2013
Henning Nielsen
"KANON oplevelse at tage kørekort hos Jeff.Ikke en eneste gang har det været kedelig kommer sku savne den gode undervisning, både i teori lokale og på landevejen. STOR tak til Jeff "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2013
Lasse
"Jeg tog mc kørekort hos Jeff. Alle 12 fra mit holde neglede teoriprøven i første hug. Det samme billede gjaldte til køreprøven. ihvetfald var ingen fra holdet dumpet da jeg gik op som nummer 6.

Det siger da lidt om en kørelærer. :-)

Lasse
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2013
Rene Bartram
"Super køreskole bestået teori og køreprøve første gang. Jeff er en super kørelære. +++++ fra mig"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2013
Kenan
"Fremragende køreskole, Kørelærer og undervisning. Alle faciliteter er i top og du får den hjælp og undervisning som du har behov for. Kan varmt anbefales!
"Vejen er wonder - væk" :-) tak til Jeff! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2013
Kris Christiansen
"Kanon køreskole med super teori hvor det hele ik er tør undervisning, men hvor en joke og et godt grin er tilladt og læren er frisk med en tilbage;) fedt og sikkert forløb og alle bestod på vores mc hold!!;);) jeff = kanon lære og husk er der frit så det væk!!!!!! Afsted!!;););) ses på vejene alle fra holdet og jeff når jeg blinker med lygten , ja så det væk!!!!!!;););)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2013
Jess P.C.
"Kan varmt anbefale http://jeff-ks.dk/
Har lige taget MC kørekort og det var en sand fornøjelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2013
Christina skov
"Super forløb. På trods af blandet teori hold bil/mc var undervisningen helt i top ;)) kørsel på vej blev tilpasset til hvornår vi havde tid og mulighed ;)
Kan kun anbetales ;))
Bestod teori og køreprøve til kat A mc første gang ;))
Let, hurtigt og sikkert ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2013
Niki
"Har netop bestået MC kørekort hos Jeff, og både teori og praktisk i første forsøg.
Jeff er en dygtig og underholdende kørelærer. Han har godt med humor i undervisningen og timerne flyver af sted.
Hos Jeff ligger teorilokale, manøvrebane samt teoriprøve lokale samme sted. Det eneste man skal udenbys for, er teknisk anlæg på Jyllandsringen.
Jeg vil til enhver tid anbefale Jeff´s køreskole.!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2013
Dennis Søgaard Andersen
"Har lige taget MC kørekort hos Jeffs Køreskole. Som var en stor fornøjelse fra den første aften til teori, og lige til den sidste køretime før "mål" som selvfølgelig blev bestået i første "hug". Takket være rigtig god undervisning blandet super humor, samt Jeffs egnet køreteknisk anlæg "ad libitum" Jeffs Køreskole kan varmt anbefales

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2013
Lars Baltzer
"Det er wonder og fars guldkorn er 3 ord du kommer til at hører en hel del hvis du tager dit MC kørekort hos Jeff. Men hvis du kan overleve det så er du også sikker på at bestå første gang. Fra start til slut har Jeff været en super kørelærer og er super dygtig til at lære fra sig. Og med eget køreteknisk anlæg er der altid mulighed for at komme ind og øve EU prøverne så de sidder lige i skabet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2013
Jørgen Thøgersen
"Hvis du vil vide hvad: WonderAsfalt, Triller og "åll tier" betyder, og har lyst til at lytte til geniet oppe ved tavlen aften efter aften der fortæller om hvor nemt det hele er, bare man hører efter hans guldkorn, og så iøvrigt risikerer at blive kaldt en snegl efter at have bestået køreprøven, vil jeg på alle måder anbefale dig at melde dig ind hos Jeff, det var en kanon oplevelse, og ud over at det vi har betalt, vil jeg gernee sige tusind tak for en fantastisk oplevelse. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2012
Anja Johansen
"Jeff er sød sjov og sprængfyldt med humor. Det var en fornøjelse hver torsdag at skulle derover. Han lærer fra sig på en spændende måde med mange "skarpe" kommentarer. Det resulterede også i en bestået teori 1. gang og en bestået køreprøve 1.gang. TAK :o) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2012
Jan Bang Jensby
"Fremragende underviser. Med humor og skarpe bemærkninger er Jeff i stand til at tryllebinde holdet hver gang. Man glæder sig ligefrem til at blive underholdt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2012
Mogens Thye
"Super køreskole hvor man har det hyggeligt sammen, og en lære der forstår at undervise på en hyggelig måde"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2012
Rasmus Agerskov & Knud jensen
"Daddy og jeg har lige taget kørekort ved jeffs køreskole. Forløbet har varet en måned. - Og det har været skide sjovt. Selv teorien som alle ellers synes er røv sygt har fået et pif alla jeff. Vi har ikke synes at det har været kedeligt på noget tidspunkt!
Når det så er sagt kunne man frygte at der gik for meget sjov og spas i den men da det kom til stykket og vi skulle til prøve bestod alle både teori og køreprøver i første hug.
Herfra er der kun at sige at han klart kan anbefales til jer der gerne vil have kortet. Og til jeff, tak for et lærerigt og sjovt forløb!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2012
May-Britt Navne
"Har lige deltaget på mc turbohold hos Jeff´s køreskole. Han er en super kørelærer.Han giver en helt igennem suveræn sjov, underholdende og lærerig undervisning. HAN kan lære alle det, og tro mig, det er ikke på noget tidspunkt kedeligt. Jeg takker mange gange :-) . Kan absolut anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2012
Christina og Christian
"Vi er mand og kone, som netop har fået MC kørekort hos Jeffs køreskole. Supergod oplevelse, en munter tilgang til den tørre teori og en rolig tilgang til det køretekniske, når vi var ude på vejene.
Uanset om du er til den hurtige racer eller den adstadige chopper, så er Jeffs køreskole den rigtige. Her får du valuta for pengene - og kaffe ad libitum...."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2012
Hardy Iversen
"Jeg har taget MC kørekort her i foråret 2012 og jeg vil gerne rose Jeffs Køreskole i Skanderborg for en meget grundig og interessant undervisning. Teorien bliver gennemgået på en engageret og letforståelig måde således at et ellers tørt stof bliver interessant og stoffet hænger ved.
Køretimerne foregår med moderne mcere og vi bliver grundig trænet i at håndtere trafikkens mange udfordringer. Sammenfattende kan jeg klart anbefale Jeff Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2012
Esben Nielsen
"Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Jeff´s køreskole i Skanderborg. teoritimerne har han gjort rigtig spændende, og man glædede sig til hver eneste køretime. det har alt i alt været en utrolig god oplevelse, og vil råde alle som skal til at tage et kørekort, til at vælge Jeff´s køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2012
Jannik Holm
"Jeg har lige taget MC-kort hos Jeff, og det har vært med rigtig god, sjov og spændende undervisning. Jeff har humoren med sig på arbejde, og den formår han at bruge meget godt. Det gør det hele lidt sjovere når man skal køre alle billederne igennem til teori. Men seriøsiteten ligger stadig øverst på listen!
Man kan stille spørgsmål til Jeff uden at man føler sig til grin. Der findes ingen dumme spørgsmål hos ham. Når man er ude at køre på vejen, så er Jeff også rigtig god til at fortælle om de forskellige ting, som man skal være særlig opmærksom på. Han gør det godt!
Det kan sagtens anbefales at tage kørekort hos Jeff :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2012
Emilie Stabell
"Kort sagt - skide god køreskole! Jeg blev flyttet herover efter et mildest talt ringe forløb hos driverz. Jeff havde derefter 1,5 uge til at lære mig at køre bil, eftersom den anden køreskole knap nok havde lært mig at skifte gear på den rigtige måde. Men så skal jeg ellers love for der skete noget! Har aldrig modtaget så effektiv undervisning før, og kunne på ingen måde være mere tilfreds. Jeg håber på at ingen andre må tage deres kørekort hos driverz, men i stedet vælger Jeffs køreskole. Det andet er ikke pengene værd, og man bliver bogstaveligt talt snydt på flere områder! Jeffs køreskole, det er noget man kan bruge til noget! 5 stjerner!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2011
viola nielsen
"Det har været en rigig god oplevelse at tage kørekort ved Jeffs køreskole. Der er professionel behandling fra start til slut og man føler sig absolut i trygge hænder!
Der er rigtig god teoriundervisning, med underviser, som gør at næsten alle består teorien uden problemer.
Derudover var det en fornøjelse at køre med Jeff, der er rigtig god til at lære fra sig - også selvom det med at køre ikke falder en helt naturligt!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. november 2011
Frederik Emil Larsen
"Jeff er en god lærer, og man får hurtigt styr på hvad man skal kunne og hvordan det skal gøres. Man får prøvet alt det af som man lærer i teorilokalet i praksis, og jeg var slet ikke nervøs til min køreprøve, for jeg følte ikke at noget kunne gå galt, jeg havde styr på det hele, takket være Jeff."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2011
Anne Nethe Sørensen
"Der har været et super godt samarbejde imellem kørelære og elev, samt andre kørelære i forbindelse med teori undervisning. Et godt sted at komme hvor folk er glade - og hjælp til alt. Seriøs undervisning, både i teorilokalet og på vejen. Eleverne sidder ikke selv med teorien, men modtager istedet undervisning fysisk. Dette resultere i et bedre resultat til teoriprøven og et bredere forståelse for tingene. Udover det er der god service fra køreskolens side i forbindelse med til og fra kørsel fra glat-bane. elverne står ikke selv med ansvaret for papirerne til politiet og alle bliver bedt om at aflevere lægeerklæringen hurtigst mulig. Dette sikre at ingen elever kommer bagud i forløbet.
5 stjerner! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2011
Mads Villesen
"Jeff er afslappet og humoristisk men alligevel professionel og seriøs. Det er en uhyggelig svær balance, som jeg synes han mestre perfekt.
Der til kommer at udstyr, lokaler og pris er helt i top.
Alle 40 på holdet fik deres MC kørerkort i første forsøg.
Kan kun anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2011
Søren
"Let, sikker og hurtig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2011
Martin Löffgreen
"Nu har jeg taget 3 kørekort ved Jeff indenfor halvanden år, og alle 3 gange har det været en fornøjelse. Fantastiske faceliteter, gode lokaler fin bil, og gode MC,er. Selv 3 timer med kedeligt og tørt teori, kan Jeff få til en sjov oplevelse. Kanon kørerlærer! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2011
Michael Lunde
"Jeff har en fantastisk egenskab i at kunne videregive sin viden om teori på underholdende og lærende måde, hvor samtlige 40 elever bestod på første dag. Det er i sig enestående...

Og selve køre delen, man mærker tydelig at Jeff brænder for det, og han har en stor faglig stolthed om at han skal lære lige præcis dig at køre perfekt .

Jeff kan virkelig anbefales .. Det er en utrolig god oplevelse at tage kørekort hos Jeff,, så kom nu igang .....

Kanon Jeff - du slog alle mine forventninger om at skulle tage kørekort igen.... positivt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2011
Peter Holm
"Topkarakter herfra.
Jeg var på MC holdet hvor hele 40 elever blev kørt igennem uden nogen dumpede (to mangler at komme ud og køre i skrivende stund).

Ikke alene er det super kompetent undervisning både i teori og praksis, men Jeff er også mindst ligeså underholdende som Baunes Brevkasse.

Fik jeg sagt at kaffe og afslutnings pizza med i prisen.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2011
Ditte Nielsen
"Undervisning så alle forstår det... fængende og kompetent. Kan kun varmt anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2011
Pepe Roca
"Har lige taget mc kørekort hos Jeffs køreskole. Jeg kan meget varmt anbefale denne køreskole. Den meget høj faglig kompetence i undervisning samt humor er sat i høj sæde, dette gør indlæring væsentlig næmere. Jeg har ikke andet end ros. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2011
Hr & Fru Jakobsen
"Vi kan kun varmt anbefale Jeffs køreskole det er både sjovt og lærerigt, han er utrolig god til at lære fra sig og ingen bliver overset...
kan kun gi 5 stjerner...

Hr. & Fru Jakobsen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2011
Jens Jacob Iversen
"Hos Jeff får du et MC kørekort der er mere end bare et stykke plastic. Her lærer man rent faktisk at køre ordentligt. Og så er der en pølsevogn lige om hjørnet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2011
Michael Lund
"Super Jeff"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2011
Arne Pedersen
"Jeg kan kun give Jeffs køreskole 5 stjerner for den måde at får både gamle som unge elever igennem på , har pt taget kørekort to gange ved Jeffs køreskole, det har være positiv hver gang Mvh Silkeborg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2011
Lars Bile og Eva Bræstrup
"Vi har lige taget MC kort på Jeffs Køreskole og det har været en kanon oplevelse hvor vi på den bedste måde er blevet undervist af Jeff i såvel det teoretiske som det praktiske. Derudover har prisen for MC kort absolut været fornuftig sammenlignet med andre steder. Kan varmt anbefales til andre"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2011
Peter Sejersen
"Har som "erfaren billist" billist nu taget et MC kørekort hos Jeff. Og jeg må sige at hele forløbet har været super godt: Professionelt og dygtigt gennemført af Jeff. Oven i købet var udstyret i topklasse. Næsten nye MC, godt tøj og støvler samt en fin manøvrebane lige ved siden af køreskolen. Hvis man lige står og mangler et MC kørekort kan jeg varmt anbefale Jeff!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2011
Peter Sejersen
"Har som "erfaren billist" billist nu taget et MC kørekort hos Jeff. Og jeg må sige at hele forløbet har været super godt: Professionelt og dygtigt gennemført af Jeff. Oven i købet var udstyret i topklasse. Næsten nye MC, godt tøj og støvler samt en fin manøvrebane lige ved siden af køreskolen. Hvis man lige står og mangler et MC kørekort kan jeg varmt anbefale Jeff!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2011
Jesper bolvig
"Jeg har lige bestået mc kørekort og det har været en super god oplevelse. Teori undervisning har været seriøs men i en sjov og afslappet atmosfære.
Køre undervisning, kravlegård samt bane helt været helt i særklasse. Motorcykler nye og rene
Alt sikkerhedsudstyr lånes gratis, hjelm, bukser,jakker og støvler findes i alle størrelser og er i særdeles god stand
Jeffs køreskole får hermed mine bedste anbefalinger
Med venlig hilsen
Jesper"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2011
Kasper
"Perfekt forløb, hurtigt og nemt! Klasse fyr, professionel og dygtig! Kan meget varmt anbefales! 0 dumpet på mit hold!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2010
Merete Lindstrøm
"Startede på mc kørekort på en køreskole i kbh. nåede ikke at tage det færdigt før jeg flyttede til Skanderborg hvor jeg tog det sidste hos Jeff. Det gik hurtigt og smertefrit og jeg bestod selvfølgelig første gang;-) I modsætning til den første kørerskole jeg var hos har Jeff super udstyr, også til os piger der ikke har så store fødder og brede skuldre;-) Jeff er meget dygtig til at forklare det tekniske omkring de øvelser man skal bestå på manøvrebanen. Han har en super humor og er MEGET profesionel så man føler sig i trygge hænder ved hans undervisning. Kan varmt anbefale Jeffs køreskole til alle der skal have MC kort "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2010
Peter Rasmussen
"Simpelthen DK bedste køreskole.
Min søn,jeg og 7 af hans venner tog MC kørekort i November 2009 og har kun positivt at sige om JEFF som kørelære.
Meger proff og seriøs MEN samtidig morsom og underholden, når der var plads til det.
ALL 12 på holdet bestod både teori og praktisk prøve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. november 2009
Torben Wallner
"Har haft Jeff som kørelærer til MC. Har været overordentlig tilfreds med Jeff som kørelærer, god humor, konsekvent undervisning og en god måde at overbringe budskabet på. Jeff er en del af køreskolen i Skanderborg, med fine faciliteter lige fra fri kaffe til airkonditionerede undervisningslokaler.

Jeg kan kun anbefale Jeff som MC lærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 12.000,00 500,00
Kategori A 8.500,00 500,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jeff Hansen
Adresse:Skovkanten 29
Post nr. & by:8660 Skanderborg
Telefon:21601759
Hjemmeside:www.jeff-ks.dk
Email:jeff@c.dk

Kørelærer:
  • Jeff Hansen

Teorilokale:
Adresse:Norgesvej 15
Post nr. & by:8660 Skanderborg

Køreskole galleri