Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Skårup Fyn:

  • Kørelærer Charles Stærmose
DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Charles Stærmose | Skårup Fyn

I Skårup Fyn ligger Kørelærer Charles Stærmose. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Anjamarie
"Lad være med at anvende denne køreskole, dialog er ikke mulig, og vi har kun oplevet utilregnelig adfærd."
1 stjerne 21. oktober 2021
Dumpeprocent.dk
Anne
"Jeg kan se det ikke er blevet bedre med årene. Hvor er jeg ked af, at jeg ikke ledte efter reviews inden jeg begyndte - og at reviews ikke er nemmere at finde på især denne kørelærer. Jeg kan nikke genkendende til hvad bla. Victor skriver.
Efter corona-pandemien var jeg bare glad for at finde en der havde tid til mig. Teoriundervisningen er kedelig, men fin nok, på computer. Køretimerne er forfærdelige. Han skifter humør hele tiden. Den ene dag er han glad, og det går virkelig godt - den næsten er han helt modsat. Sur, siger ubehagelige bemærkninger, snakker nedsættende. Truer med at aflyse f. Eks. Turen til køreteknisk Anlæg, hvis man ikke kører bedre. Jamen hallo, jeg er elev, jeg skal undervises!
Der var dog intet med cigaretter, men vi lever jo også i mere moderne tider.
Jeg har gennemført alt jeg SKAL, men han siger han aflyser min praktiske prøve, hvis jeg ikke betaler for flere ekstra timer. Det vil jeg ikke, ganske enkelt fordi jeg ikke kan holde ud at køre med ham. Han gør mig usikker, og hver gang jeg går ud til bilen, er jeg ved at bryde sammen. Så selv om jeg egentlig er færdig, må jeg nu betale for at skifte kørelærer, og få et par ekstra timer der.
Han siger han kører små hold hurtigt igennem, fordi det holder folk motiveret... Nah, det er nok mere fordi det er en ren pengemaskine for ham. Han er en autoritet i sin rolle, nemt at sige folk skal betale for flere timer hele tiden.
Brug ham aldrig!

"
1 stjerne 2. juli 2021
Victor
"Aldrig vælg denne kørestole!!!
Denne mand burde stoppe med at være kørelære for lang tid siden, han er blevet alt for gammel. Manden er ikke normal, og han opføre sig sådan at man føler sig utryg ved at køre bil. Teoritimerne kører fint, bortset fra at der er nogle fejl hans teorimatriale, når man prøver at hjælpe og fortæller ham det flipper han fuldstændig ud.
Jeg var meget tæt på at skifte til en anden kørelære, men da jeg var langt henne i forløbet valgte jeg at færdigøre det ved ham. Han prøver at få en ud og køre flere extratimer, og siger at man ikke er klar for at han kan få Extra penge i kassen, men jeg valgte at takle nej til hans ekstratimer og gik op og bestod første gang, så det var løgn det han sagde. Alt i alt en meget dårlig oplevelse herfra😓"
1 stjerne 9. juli 2018
Dumpeprocent.dk
Anne-Mette
"Jeg tog kørekort hos Charles Stærmose for cirka 10 år siden, og jeg må indrømme at jeg er overrasket over at den køreskole stadig findes. Jeg kan 100% nikke genkendende til alle de negative anmeldelser – stinkende cigaretter, nedladende bemærkninger, manglende forklaringer og stor hidsighed var en del af "pakken". Jeg fortryder stadig idag at jeg lagde mine penge i den virksomhed.
Jeg fik mit kørekort, og det var hovedsagen, men det var en meget dårlig oplevelse."
1 stjerne 23. november 2012
Martin
"Kan slet ikke erklære mig enig i de dårlige anmeldelser af denne køreskole. Jeg har været yderst tilfreds fra start til slut. Jeg synes at undervisning ved pcere fungerer rigtig godt, og jeg kunne til hver en tid få svar på mine mange spørgsmål ved kørelæreren. Køretimerne var meget givende, jeg blev rettet når jeg lavede fejl, og fik forklaret tingene igen når jeg havde brug for det. Alt sammen på en behagelig måde.
Alt i alt er jeg meget tilfreds, og vil gerne anbefale denne køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2011
Christine
"Charles Stærmose - Det værste kørelærer i Svendborg
Hold jer fra Charles Stærmose, den mest forfærdelige kørelærer nogensinde i hele Svendborg. Behandler sin elev som skidt. Han jorder dig til og snakker ned til dig, når du begår fejl, få dig til at føle som lort. Og stiller du spørgsmål for at have en forståelse, så hidser han op og sig at du skal find en anden kørelærer. En fuldstændig uacceptabel adfærd. Hans arrogante og voldsomt temperament gør, at han er ikke til at snakke med. Han er kun ud efter din pengepung og ikke gå op i at lære dig at køre. Han prøver helt bevidst med at trække det køretimer ud så du i sidste ende får brug for flere køretimer end nødvendigt og så kan du godt regne med uventet regninger hos ham og den kom uden varsel. Og forstiller dig hvor utrygge og ubehageligt det er, at køre med røg og skal høre hoster hele køretur og ikke nok med det, så hugger han konstant bremsen under kørsel? Fortryder virkelig, at jeg har valgt ham. Fortjener ingen stjerne!

Råder ABSOLUT INGEN til at starte hos Charles Stærmose!
"
1 stjerne 22. oktober 2011
Dumpeprocent.dk
Jack Olsen
"Har intet at udsætte på nævnte køreskole, erhvervede førerbevis til personvogn, og lastvogn, alt foregik uden den før nævnte palaver. Undervisningen foregik i fine lokaler, på moderne undervisnings udstyr, og var der spørgsmål af nogen art blev der givet et sagligt svar samt en uddybende forklaring.
Begge førerbevis blev erhvervet på 1. prøve forsøg, og teorien blev bestået et pænt stykke inden for marginen på 5 tilladte fejl, derfor stiller jeg mig lidt uforstående over for nogle af de tidligere vurderinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2011
William Benton
"Det lyder meget mærkeligt alt det der står her.
Jeg har erhvervet trailer kørekort ved denne køre lærer og kan ikke genkende den negative omtale af den undervisning der er i den køreskole.
Teori undervisningen foregår rigtigt i et moderne lokale med PC undervisning hvor lektionerne kan foregå i det tempo der passer lige til en selv.
Kørslen foregår i nye moderne biler der passer til det kørekort der skal erhverves, og for mig på en god pædagogisk måde.
Vejledende og rolig undervisning ved kørsel, men dog bestemt og det kan man vel også kun forvente at vi som elev er aktiv og deltagende.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2010
Joachim
"Jeg kan nikke genkendende til alt hvad Sanna A. skriver.. Derfor også kun 1 stjerne. Jeg skiftede også kørelærer, hvilket jeg på intet tidspunkt har fortrudt."
1 stjerne 12. januar 2010
Sanne A.
"ADVARSEL!
Tænk dig godt om før du vælger denne køreskole, for den har et meget dårligt ry, både hos andre kørelære som har overtaget elever fra denne køreskole, og blandt personer som har taget kørekort hos ham.
Efter 15 minutter i 3-4. køretime, siger han pludseligt uden noget motiv til mig, at hvis jeg ikke var tilfreds, så kunne jeg bare vende bilen og køre hjem, og finde mig en anden kørelære. Da jeg er i 40´erne, og aldrig har haft kørekort før, og tager det fordi jeg er fysisk handicapet og har fået mig en handicapbil, har jeg på ingen måde nogen erfaring med at køre bil. Dertil skal det siges at jeg skal tage kørekort i en minibus, som er væsentligt større end en personbil. Teori undervisningen er et selvstudium, og hvis man har spørgsmål, skal man henvende sig i et andet lokale, hvor man skal afbryde ham i privat samtaler med andre kursister, for at kunne stille sine spørgsmål. Han kritisere alt og alle, kommune, kørelære på AMU Fyn, lokale køreskoler, køreteknisk anlæg, Politiet, osv.
Køretimerne er rædslesfulde, og han gør en utryg og usikker, og hugger bremsen i, eller siger brems, brems, brems brems så tidligt at bilen holder stille længe før den skal - og så brokker han sig over at man har stanset bilen - utrolig dårlig til at komunikere.
Jeg skiftet kørelære efter 4. køretime, og jeg fik afvide at jeg bestemt ikke var den første som havde stoppet med at køre ved Charles Stærmose, og startet ved en anden kørelære. Hvis du kan finde dig i ringe teoriundervisning, og nervepirrene køretimer, så er det muligt at det er en kørelære for dig. Jeg kan dog ikke anbefale at man spilder sin tid og penge her, da der findes andre meget bedre køreskoler i Svendborg.
Jeg havde ikke givet nogen stjerne hvis det var muligt, men det er det ikke - derfor en stjerne."
1 stjerne 30. juli 2009
Sine
"Kan ikke være mere uenig med Maria B og Christian. Oplevede selv da jeg tog flere forskellige kørekort rigtig god undervisning. Teori ved PC gjorde det foregik i mit tempo, og fik uddybende forklaringer til det jeg evt. ikke forstod. Køretimerne var altid hyggelige, og når man lavede fejl blev de rettet, så man lærte det korrekte. Vil klart anbefale denne køreskole, og de jeg kender, der også har taget kørekort her, har som jeg været meget tilfredse. Skal jeg på et tidspunkt have kørekort til flere kategorier er jeg ikke i tvivl om, at jeg vælger denne køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2009
Christian
"Jeg kan kun give Maria B ret. Teori timerne foregår individuelt på PC uden hans indblanding, blot i hans lokale. Det er vel fint nok, men køretimerne derimod, de er forfærdelige. Som maria skriver gør han en utrolig utryg og hugger bremsen i fra tid til anden. Når man spørger gider han ikke svare, og i det hele tage lærer man ikke det store, og ser i hvertfald ikke frem til køretimer i selskab med ham og hans cigaretter.... Jeg ved fra de par andre jeg kender, at jeg ikke er den eneste der har haft dårlige oplevelser ved ham.."
1 stjerne 26. februar 2009
maria B
"meget meget dårlig kørelærer...kan ikke anbefales. forfærdeligt temprement...og skælder og smælder. kan slet ikke anbefales. Hans teori undervisning på pc fungerer fint men køre timerne er skrækkelige."
1 stjerne 8. februar 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Charles Stærmose
Adresse:Skårup Stationsvej 2
Post nr. & by:5881 Skårup Fyn