Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Skårup Fyn og tag køreskort

Find køreskole i Skårup Fyn (5881). Din guide til kørekort i Skårup Fyn. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1800 skoler og 13059 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Schmidts Køreskole på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Kørelærer Charles Stærmose   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Skårup Fyn

Victor - Kørelærer Charles Stærmose
"Aldrig vælg denne kørestole!!!
Denne mand burde stoppe med at være kørelære for lang tid siden, han er blevet alt for gammel. Manden er ikke normal, og han opføre sig sådan at man føler sig utryg ved at køre bil. Teoritimerne kører fint, bortset fra at der er nogle fejl hans teorimatriale, når man prøver at hjælpe og fortæller ham det flipper han fuldstændig ud.
Jeg var meget tæt på at skifte til en anden kørelære, men da jeg var langt henne i forløbet valgte jeg at færdigøre det ved ham. Han prøver at få en ud og køre flere extratimer, og siger at man ikke er klar for at han kan få Extra penge i kassen, men jeg valgte at takle nej til hans ekstratimer og gik op og bestod første gang, så det var løgn det han sagde. Alt i alt en meget dårlig oplevelse herfra😓"
1 stjerne9. juli 2018
Anne-Mette - Kørelærer Charles Stærmose
"Jeg tog kørekort hos Charles Stærmose for cirka 10 år siden, og jeg må indrømme at jeg er overrasket over at den køreskole stadig findes. Jeg kan 100% nikke genkendende til alle de negative anmeldelser – stinkende cigaretter, nedladende bemærkninger, manglende forklaringer og stor hidsighed var en del af "pakken". Jeg fortryder stadig idag at jeg lagde mine penge i den virksomhed.
Jeg fik mit kørekort, og det var hovedsagen, men det var en meget dårlig oplevelse."
1 stjerne23. november 2012