Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Skårup Fyn og tag køreskort

Find køreskole i Skårup Fyn (5881). Din guide til kørekort i Skårup Fyn. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1803 skoler og 13185 vurderinger. Læs også alt om kørekort


Se Schmidts Køreskole på dumpeprocent.dk


DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Kørelærer Charles Stærmose   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Skårup Fyn

Anne - Kørelærer Charles Stærmose
"Jeg kan se det ikke er blevet bedre med årene. Hvor er jeg ked af, at jeg ikke ledte efter reviews inden jeg begyndte - og at reviews ikke er nemmere at finde på især denne kørelærer. Jeg kan nikke genkendende til hvad bla. Victor skriver.
Efter corona-pandemien var jeg bare glad for at finde en der havde tid til mig. Teoriundervisningen er kedelig, men fin nok, på computer. Køretimerne er forfærdelige. Han skifter humør hele tiden. Den ene dag er han glad, og det går virkelig godt - den næsten er han helt modsat. Sur, siger ubehagelige bemærkninger, snakker nedsættende. Truer med at aflyse f. Eks. Turen til køreteknisk Anlæg, hvis man ikke kører bedre. Jamen hallo, jeg er elev, jeg skal undervises!
Der var dog intet med cigaretter, men vi lever jo også i mere moderne tider.
Jeg har gennemført alt jeg SKAL, men han siger han aflyser min praktiske prøve, hvis jeg ikke betaler for flere ekstra timer. Det vil jeg ikke, ganske enkelt fordi jeg ikke kan holde ud at køre med ham. Han gør mig usikker, og hver gang jeg går ud til bilen, er jeg ved at bryde sammen. Så selv om jeg egentlig er færdig, må jeg nu betale for at skifte kørelærer, og få et par ekstra timer der.
Han siger han kører små hold hurtigt igennem, fordi det holder folk motiveret... Nah, det er nok mere fordi det er en ren pengemaskine for ham. Han er en autoritet i sin rolle, nemt at sige folk skal betale for flere timer hele tiden.
Brug ham aldrig!

"
1 stjerne2. juli 2021
Victor - Kørelærer Charles Stærmose
"Aldrig vælg denne kørestole!!!
Denne mand burde stoppe med at være kørelære for lang tid siden, han er blevet alt for gammel. Manden er ikke normal, og han opføre sig sådan at man føler sig utryg ved at køre bil. Teoritimerne kører fint, bortset fra at der er nogle fejl hans teorimatriale, når man prøver at hjælpe og fortæller ham det flipper han fuldstændig ud.
Jeg var meget tæt på at skifte til en anden kørelære, men da jeg var langt henne i forløbet valgte jeg at færdigøre det ved ham. Han prøver at få en ud og køre flere extratimer, og siger at man ikke er klar for at han kan få Extra penge i kassen, men jeg valgte at takle nej til hans ekstratimer og gik op og bestod første gang, så det var løgn det han sagde. Alt i alt en meget dårlig oplevelse herfra😓"
1 stjerne9. juli 2018