Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Silkeborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kvik Trafik | Silkeborg

I Silkeborg ligger Kvik Trafik. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Kviktrafik.dk, her kan du få kørekort til bil, kørekort til motorcykel, mc sidevogn samt generhvervelse af dit kørekort. Hos Kviktrafik.dk giver vi dig et intensivt kursus til bil kørekort og motorcykel kørekort, så du både sparer tid og penge. Foråret og sommeren igennem tilbyder Kviktrafik.dk, dig også weekendhold til motorcykel kørekort. Hos Kviktrafik.dk, som er den lille hyggelige køreskole i Silkeborg, er vores hold små og intensive, og det betyder at der altid er plads og tid til hver enkelt elev. Selvom det går hurtigt, går Kviktrafik.dk ikke på kompromis med uddannelsen.

Køreskolen Kviktrafik.dk er din køreskole i silkeborg, hvor det hele er lidt sjovere, lidt bedre og hvor det går lidt hurtigere, fordi du er:

KLAR TIL TEORIPRØVE PÅ UNDER EN MÅNED

Vurderinger

Astrid
"Jeg skiftede til Kvik trafik efter ikke at havde bestået min første køreprøve, og det var det helt rigtige valg! Claus er en super rar kørelærer og tager sig god til til at lære dig det hele.

Kan kun varmt anbefale! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2018
Dumpeprocent.dk
Sophie Simonsen
"Jeg har intet negativt at sige om Kviktrafik! det har været en stor fornøjelse at tage mit motorcykelkørekort til mellem størrelse, både teorien og det praktiske i selskab med Claus. Begge prøver blev bestået i første omgang, teori enda med 0 fejl. Claus er en genial kørelærer, da han tror på en og formår at give en bedre selvtillid og troen på at man nok skal klare det! Jeg kommet uden tvivl tilbage til kviktrafik om to år, hvor jeg skal opgradere mit mellem motorcykelkørekort til det store (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2014
trine
"Jeg har kun kæmpe roser at gi kviktrafik, jeg havde et fantastisk forløb som næsten stoppede alt for hurtigt, den måned gik lynenes stærkt. men det er klart en køreskole jeg vil anbefale alle andre at vælge, ikke kun fordi det er sjovt og hyggeligt men også fordi man føler sig klar og sikker til at køre rundt selv når man er færdig..
jeg siger mange tak for kørekortet :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2014
Dumpeprocent.dk
Kasper Mikkelsen
"Har taget mine kørekort til både bil og motorcykel hos kvik trafik, og det er helt klart noget jeg kan anbefale andre. Man føler sig velkommen lige fra man træder ind af døren og på vores hold var der et super godt sammenhold. Jeg havde hørt undervisningen i teori var kedelig, men det var ikke det jeg oplevede, det er ihvertfald langt sjovere end undervisningen i skolen :) Og lækkert at tage sit kørekort i en Audi A5, så helt klart Thumbs Up herfra..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2014
Søren Hansen
"Har taget mit kørekort til bil her hos kvik trafik, og kan kun anbefale det. Super go stemning, seriøst og ikke mindst effektivt. Tak for denne gang :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2014
Søren Hansen
"Har taget mit kørekort til bil her hos Kvik Trafik, og kan klart anbefales. Hurtig, effektivt, seriøs og super go stemning :) Takker for denne gang og ses til mc kortet :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2014
Dumpeprocent.dk
Malene Nielsen
"Kvik Trafik kan klart anbefales. Fik mit kørekort til bil, og det hele gik legende let og var super sjovt og hyggeligt. Så Thumbs Up herfra :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2013
Eskild Børsting Sørensen
"Super køreskole der har det hele, inkl. kage til teoritimerne;). Bestod første gang, både teori og i praksis. Havde kørekortet i hånden en go måned efter jeg var startet, hvor jeg havde gået ind med frygt for at køre, men kom glad ud. Kan klart anbefales! 5/5"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2013
Daniel Domino
"Jeg har haft et fantastisk forløb med Claus hos Kvik Trafik!
Jeg tog kort til motorcykel, hvilket tog 4-5 uger.
Undervisningen har været intensiv, lærerig og ikke mindst underholdende!
Jeg vil til hver en tid anbefale skolen til enhver som ønsker at erhverve kørekort til bil eller motorcykel!

-Tak for denne gang :)
/Daniel"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2013
Jeanette
"Der har ikke været problemer med mit forløb overhovedet. I teoritimerne er man bare 100% på, fordi det er nogle friske og sjove undervisere.
Jeg troede aldrig at jeg ville få kørekort, men at jeg så fik det på en måned, det er da fedt!
Det har bare gået flydende, og hurtigt, uden at det er gået ud over kvaliteten af undervisningen. Det er imponerende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2013
Emilie Damgaard
"Jeg kan meget varmt anbefale Kvik Trafik efter at have haft en fuldt ud tilfredsstillende oplevelse, da jeg tog mit kørekort til personbil. Bodil og Claus er begge et par søde og friske kørerlærere som gør undervisningen underholdende og selvfølgelig lærerig. De er gode til at personliggøre ens undervisning, så man får arbejdet ekstra godt på ens mangler. Kurset er hurtigt overstået samtidig med at de er meget fleksible, idet holdene er små og der dermed er den højst mulige fokus på den enkelte. Og så lærer man jo selvfølgelig at køre som en drøm (jeg havde drømme om at starte en racerkarriere..). "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2013
Vibeke
"Jeg bestod teoriprøven og køreprøven 1. Gang.
Teori-undervisning var super god, meget enkelt og til at forstå, ikke bare en tør bog man skal gå hjem og læse, en anderledes måde at blive klar til prøven.
Køretimerne var også super gode, der var tid til at lave fejl og få dem udbedret, og til sidst en god snak om hvad man skal gøre bedre og hvad det at køre bil går ud på.
Jeg var færdig på ca en måned, hvilet jeg syndes er rigtig fedt så man ikke glemmer noget.

Kan kun anbefale kvik trafik køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2013
Didde Kyhl
"Har peersonligt haft en god oplevelse med kvik trafik, bestod teoriprøve med 0 fejl, og bestod selve køreprøven på første forsøg! jeg kan varmt anbefale kvik trafik, de er nogle super søde og dygtige mennesker :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2013
Rasmus
"Fremragende. Kan varmt anbefale Kvik Trafik.
Tog mit bil-kort ved Kvik Trafik og fik det lynhurtigt. Dejlig stemning og god undervisning både teori og køretimerne, og der var altid højt humør og dygtig vejledning i kørslen.
Desværre kan det være svært at undgå forløbet ikke går udover skoletimer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2013
Cecilie Mathiesen
"Jeg var fuldt ud tilfreds med forløbet! Gode lærere der forstår at hjælpe og vejlede."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2013
Christian
"Super fed køreskole, fantastisk sammenhold mellem kørekærer og eleverne. Meget venlige folk både Bodil og Claus
De er gode til at give noget brugbar kritik når du laver noget lort men også rigtigt rigtigt godt når du så gør det rigtige!
Kan klart anbefales!!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2013
Marlene
"Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit forløb hos kvik trafik. De kan varmt anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2012
Tomasz
"En varm anbefaling af Kviktrafik herfra. :)

Jeg tog kørekort til MC og jeg synes at forløbet har været kanon. Både køretimer og teori har været både sjovt og ikke mindst lærerigt.

Ikke mindst skal min kørelære have stor ros.

Jeg bestod selvfølgelig teori og køreprøve i første hug. Ligesom resten af MC holdet. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. november 2012
Kevin Neergaard
"Har taget kørekort til alm. bil hos kvik trafik.
selve teori-undervisningen har været rigtig sjov og underholdene.

kørertimerne har været behageligt og de har også gjort meget for at undgå man kommer til at køre under arbejdstiderne. ialt har jeg kun været fraværende 5-6 gange på hele foløbet. hvoraf det blev gennemført på 6 uger ialt.

Gik igennem teoriprøven uden fejl.
og køreprøven var dejlig og man havde fået den bedste opbakning fra kørerlæreren.

-Kevin"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2012
Martina Kusnitzoff
"Jeg havde en rigtig god oplevelse med Kvik trafik. Claus stod for en meget god og surveræn undervisning, hvor han trak egne oplevelser ind, og gjorde undervisningen sjov ved at trække os elever ind i undervisningen. Jeg bestod teoriprøven1 gang. Bodil og jeg gjorde vejene usikre i starten, men med hendes tålmodighed, dygtighed og forståelse for mit til tider følsomme sind, og med 9 ekstra køretimer, så lykkedes det at bestå køreprøven i første hug!!!! Jeg har været meget tilfreds med mit forløb og vil give mine bedste anbefalinger til Kvik Trafik. Martina. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2012
Morten Skov
"God og hurtig undervisning. Det er et par rare lærere der underviser, sjov og lærerig teoriundervisning, og køretimer når det passer eleven."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2012
Rasmus
"Har taget MC-kort ved Kvik Trafik (fik til bil i 2010 der også) og kan varmt anbefale andre at tage deres kort der. Super undervisning hvor man får svar på alle sine spørgsmål og hvor der er plads til lidt sjov så det ikke kommer til at virke tørt. Køretimerne bliver afviklet meget professionelt og laver man småfejl undervejs kommer der kun konstruktiv kritik og altid med et smil på læben så man kan gøre der bedre næste gang. Teoriprøven bestod jeg med en enkelt fejl (som var en tanke-torsk fra min egen side) og køreprøven var legende let.

En skam de ikke også tilbyder kørekort til trailer, da det er det næste der skal stemples på det lyserøde plastik.. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2012
Thomas Larsen
"Fremragende. Kan varmt anbefale Kvik Trafik. Tog mit MC kort ved Kvik Trafik og fik det lynhurtigt. Dejlig stemning og god undervisning både teori og MC køretimerne var rigtig gode, og der var altid højt humør og dygtig vejledning i kørslen.
Så skal du have MC kort eller Bil kort, kan jeg ikke se andre muligheder end Kvik Trafik. 5 stars herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2012
Mia Aunsbjerg
"Hele forløbet har været rigtig godt, kørelærene er utrolig søde og hjælpsomme."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2012
Simon Innleggen
"En super køreskole som sørger for kørekort i en fart uden at gå på kompromis med undervisning. Teori er et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte. Køretimerne er meget flexible og trygge. Det er især kørelæren Claus, som har gjort forløbet til et rigtigt godt, hyggeligt og lærerigt forløb.

Tak for denne gang og tak for kortet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2012
Mathias Vestergaard
"Jeg har haft en yderst tilfredstillende oplevelse med Kvik trafik. Forløbet gik problemfrit og hurtigt. det tog kun 5 uger og på trods af det synes jeg gennemgangen af teori har foregået i et velfungerende tempo. Køreskolen er flexible med køretimer hvilket er meget behageligt når man går i skole. derudover bestemmer man selv om man vil have undervisning i teori mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag samt er der et hold der først starter kl 19 hvis man ikke kan komme før.

Her fra skal der lyde en klar anbefaling af Kvik Trafik som styres af 2 sjove og friske kørelærere fyldt med god undervisning. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2012
Ole Winter
"Et hurtigt og sikkert forløb til mit MC-kort. Selv med varierende arbejdstider og udlandsrejse i den uge hvor der var teori-prøver formåede Claus, at få mig igennem forløbet på ca. en måned. Tak for en hyggelig, sjov og ikke mindst lærerig måned."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2012
Jakob Nielsen
"Tog bilkørekort, og det gik rigtig godt. Bodil er rigtig god både til teori og når man kører, og forløbet gik hurtigt! Bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg. Derfor kan køreskolen kun anbefales til andre. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2012
Jeppe Knudsen
"fantastisk forløb kunne ikke have været meget bedre tog både til bil og mc og det var rigtig morsomt!!!!! :D
fantastisk kørelærer og energiske teori timer med både Claus og Bodil"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2012
Anette Damgaard
"Jeg har taget MC-kørekort hos Kvik Trafik. Det var et sjovt og lærerigt teoriforløb med god undervisning fra Claus.
Under selve køreundervisningen var Claus god til at opmuntre mig, når mc´en ikke lige gjorde, som jeg forestillede mig at den skulle gøre :-) Claus var god til at give gode fif og hjemmeøvelser, som kunne forbedre min kørsel. Bestod begge prøver første gang. Hermed min bedste anbefaling."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2012
Danni
"Super god køreskole! Bodil er god til at lære fra sig og til at påpege fejlene, man begår under kørslen, så man kan få rettet op på dem.

På trods af min nervøsitet igennem hele forløbet bestod jeg teoriprøve og køreprøve første gang! Kvik Trafik kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2012
Jeannie Heiselberg
"Bestod min teori - og køreprøve i første forsøg efter et super godt forløb hos Kvik Trafik! Jeg kunne ikke have valgt en bedre køreskole, eller mere tålmodig kørelærer. Plus teoritimer i verdensklasse med læring, samt sjov og spas.
Claus og Bodil bør uden tvivl vælges til alle jer der overvejer køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2012
Benedicte
"Både teori og køretimer har været super gode!

Bestod både teori og køreprøve første gang.

Helt klart værd at anbefale :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2012
Daniel Neumann
"Jeg bestod teori-prøven med 0 fejl og køreprøven på andet forsøg. Ved den første køreprøven skete der noget i trafikken som jeg ikke var forberedt på, og det var den eneste grund til jeg ikke bestod.

Alt i alt, en rigtig god køreskole som virkelig forbereder en rigtig godt til prøverne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2012
louise thyra
"god køreskole, man kommer sikkert igennem, og kørelærene har deres baggrundsviden iorden.

kan kun anbefale kvik trafik,
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2012
Nikolaj P. Simonsen
"Rigtig gode køreskole med utrolige gode kørelærer som har styr på tingene! Kan ikke blive bedre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Sofie
"Super god køreskole!! bestod alt første gang:-) og Claus havde helt vildt tålmodighed med min kørsel hehe:-) og teori var sjovt!! kan kun anbefale Kvik Trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2012
Lene Lyngaa
"Det har været et super forløb, med enkelte forhindringer. Claus er en kanon formidler og er rigtig god til at lære fra sig. Det var dejligt at komme til teori og køretimer, da der altid var en afslappet stemning.............kanon forløb og kan varmt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2012
Jens-Christian Steffensen
"Dejligt forløb. Teorien er overstået hurtigt, hvor i man også får kørt og afsluttet det hurtigt. Man lærer det man skal og bliver klar til køreprøven. Godt valg til at tage kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juni 2012
Martin
"Kunne ikke være meget bedre.
Teori undervisningen var både sjov og samtidig lærerig. Alle elever blev impliceret i undervisningen og der var tid til alle.

Kørelektionerne var helt suveræne. Det har været nogle hyggelige køretimer og det har været med til, at jeg nu føler mig rigtig tryg og sikker i trafikken.

Bestod både teori og køreprøve første gang! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2012
Jakob
"Rigtig god køreskole, kan kun anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2012
Jens
"Super køreskole, det gik hurtigt og smertefrit, kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2012
Daniel Sørensen
"Rigtig god både bil og mc ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2012
Signe
"Jeg synes det er en rigtig god køreskole. Jeg er lige sluttet her d. 23/04-12, fordi jeg bestod min første køreprøve, den dag. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2012
kent lyngaa
"Har lige taget kørekort til motorcykel ved kvik trafik i silkeborg og det gik som en leg takket være claus som er en virkelig god underviser både til teori og ikke mindst i trafikken viser han stor styrke med at lære fra sig det eneste man kan være lidt ked af ved ikke at dumpe er at man ikke skal tilbringe mere tid sammen med ham og ikke mindst de fantastiske medelever som jeg var sammen med kan varmt anbefale kviktrafik til alle som gerne vil erhverve sig et kørekort mvh kent lyngaa skanderborg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2012
Peter Bach
"Erhvervede mig et MC-kort hos Kvik Trafik, da politiet synes det kunne være en god idé lige at få frisket kundskaberne lidt op.
Claus Nielsen har vist sig som en yderst kompetent underviser både i teorilokalet som på kørebanen. Ydermere skal Kvik Trafik roses for weekend MC. Super godt hold, hvor vi har haft det sjovt. Anbefales hermed."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. april 2012
Karoline
"Super god oplevelse, kan kun anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. april 2012
Kirstine Svensen
"Det har været supergodt at tage kørekort ved Kvik Trafik i Silkeborg! Jeg var klar til at komme til teoriprøve på under en måned, og både teori- og køretimer kunne sagtens kombineres med skole, uden det gav for meget fravær.
Kørelæreren var for mit vedkommende enormt rolig og tålmodig og forstod at få det størst mulige udbytte af enhver køretime.
Køreskolen kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2012
kasper skov
"det er en helt igennem fantatisk køre skole . . hvor man rigtig for kørt et intensiv og højt niveau . . og så to det præcis 1 mdr. og 5 dage . . det var perfekt :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2012
Mathias Mouritzen
"Jeg har netop lige bestået køreprøven, og har ikke andet end ros til denne køreskole, de har klædt mig rigtig godt på til trafikken, og så er de rigtig gode til at lære fra sig, jeg har kun haft positive oplevelser her. Deres måde med at lave ekspress hold, er suveræn. Man lærer en masse og glemmer det ikke, og så når man at bruge det i praktis inden næste teoritime, på denne måde mister man ikke grebet om kørelesen. Kan varmt anbefale denne køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. marts 2012
Mikkel Georg Hendriksen
"dejligt at det kun tager en måneds tid. og med meget gode lærere er den en let sag at tage de afgørende prøver.

TAK TIL BODIL OG CLAUS!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2012
Mads Østergaard Pedersen
"at tager kørekort hos kvik trefik var en god oplevelse for mig. lærene var dygtige og søde. jeg kom hurtigt igennem, og bestod ved første forsøg. så alt i alt var det rigtigt godt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2012
Teresa Østergaard
"Helt perfekt forløb! Tak, Claus, for en veltilrettelagt, god og meget kompetent undervisning. samt nogle hyggelige timer i Audien :-)
Begge prøver bestået i første forsøg - og 15 dage efter køreprøven hentede jeg så min spritnye, dejlige Suzuki Swift hos forhandleren. Nu, to måneder efter, har jeg allerede rundet de 7.000 kørte km - elsker at køre bil! Mine varmeste anbefalinger - sådan skal det være! Vi ses når der skal et MC-kort i hus i 2013 :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2012
Nikolaj
"Jeg synes, de gjorde super, både i teori lokalet samt ude på vejene. Der var klare beskeder, beskeder som man kunne være i stand til at forstå, på det niveau man nu er.
Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.
Alt i alt en super køreskole, som jeg kun kan anbefale!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2012
Nikolaj
"Jeg synes, de gjorde super, både i teori lokalet samt ude på vejene. Der var klare beskeder, beskeder som man kunne være i stand til at forstå, på det niveau man nu er.
Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.
Alt i alt en super køreskole, som jeg kun kan anbefale!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2012
Victoria
"Godt forløb, hvor det var muligt at lave forløbet så det passede til en selv :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2012
Beatrice
"God og lærerig køreskole. Glade og Positive kørelærer med god humor :):) ANBEFALDES "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2012
Trine Jakobsen
"super god kørerskole, med gode kørerlærer og små hold så alle kan følge med. Bestod teoriprøven første gang og selv om jeg ikke bestod min første kørerprøve var claus hurtig til at bestille en ny og hjælpe mig igennem. jeg er rigtig glad for at jeg valgte at tage mit kørerkort hos kvik trafik og kan kun varmt anbefale det til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2011
Kasper
"Kvik trafik er en rigtig god køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2011
Jonas Holmark
"Super gode lærere, der har styr på deres ting.

Gode muligheder.

Godt forløb uden noget som helst at klage over.

BIG UP TIL KVIK TRAFIK!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2011
Lars Linnebjerg
"Virkelig super!!!
Dejligt med små hold så alle bliver inddraget og man kommer ud med bedst mulig viden. Køretimerne var helt suveræne! Altid fleksible og søde kørelærer :)
Kan varmt anbefale jer Kvik Trafik.
Bestod begge prøver første gang :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2011
Cecilie
"God og lærerig køreskole. Glade og Positive kørelærer med god tålmodighed :) KLART ANBEFALDES!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2011
Christina Jensen
"Virkelig god køreskole, rigtig god undervisning og nogle fantastiske gode lærer. Bestod både teoriprøve og køreprøve første gang.
Kan varmt anbefales.. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2011
Charlotte
"Rigtig god køreskole med god og lærerig undervisning både teoretisk og praktisk! Jeg bestod begge prøver uden problemer første gang, og det er fantastisk at stå med kørekortet i hånden efter blot 1,5 måned! Kvik Trafik kan varmt anbefales! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2011
Jarl Greve
"God vejledning. Ingen problemer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2011
Monica Jørgensen
"Jeg vil helt klart give køreskolen 5 stjerner! De er rigtig dygtige. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2011
Mark Hammershøj
"Fantastisk stemning til timerne og i bilerne. Derudover et hurtigt overstået forløb. Det er en god oplevelse man får."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2011
Tanja Pedersen
"super dejligt formål, med to skønne og sjove lærer. kan kun varmt anbefale dem til andre. de gør alt for du kommer til og føle dig sikker bag et rat. + det ligger lige til busseren, så man ikke skal gå hele byen igennem for at komme til teori."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2011
Fanny
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos kvik trafik. Claus og Bodil er flinke og rare og så går det dejligt tjept. Der er intet at klage over."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2011
Sisse
"Jeg vil klart give Bodil og Claus 5 stjerner for deres indsats.. Jeg tog kørekort på 1½ månede og bestod begge prøver første gang, og ja jeg kører jo som en drøm;-D Kæmpe stor og varm anbefaling herfra. Kommer til at savne jer.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2011
Naja Søland Andreasen
"Jeg var været super tilfreds med mit forløb hos kvik trafik! spændende teori med Claus og gode køretimer med Bodil! jeg vil klart anbefale kvik trafik til andre der skal til at starte på kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2011
Kristian
"Forløbet hos Kvik Trafik har været super godt!
To rigtig gode kørelærere har gjort forløbet til en god oplevelse og en køreskole der varmt kan anbefales. Nogle er måske chokeret over, at det tager ca. 1 måned. Det går "kvikt", men jeg ser det personligt kun som en fordel, hvis man har meget travlt i hverdagen som jeg havde og trods det hurtige forløb, bestod jeg uden problemer :) Så det er bare med at komme i gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2011
Jakob
"Fantastisk køreskole med 2 super gode og sjove kørelærere kan KUN anbefales.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2011
Jeppe M. Westendorp
"Super Måned. klar med det samme, og hvis der er noget, er de der for at hjælpe dig. puls humoren er god."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2011
Christina Søs Jensen
"Kvik Trafik er en god køreskole. Det går hurtigt men samtidig når man helt i bund med den teori man skal lære. Og kanon gode lærere..
Kan kun anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2011
Rune Lysdahl
"Hey derude! Jeg havde et super forløb hos kviktrafik. Både teori og køreprøve bestået første gang. Kørte hos Bodil - hård men retfærdig! Teori hos Claus var også super (og så er der gratis kaffe). Lokalerne ligger super centralt. Man skal naturligvis være forberedt på, at der går rigtig meget tid med det, den tid man er i gang - men så går det til gengæld super hurtigt - ligesom de lover! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2011
Rasmus H
"det er en helt ubeskrivelig god undervisning. Der er både plads til sjov, og alvor. det er hurtigt, nemt, og behageligt at være der. Personligt glædede jeg mig til alle teori- og køretimer. Begge Kørelærerne er meget venlige, og professionelle, jeg klarede det på en måned og en uge, så det kan næppe gøres hurtigere.

Tusind Tak for alt B. & C."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. september 2011
Peter Andersen
"Jeg giver den 5 stjerner fordi jeg lærte det jeg skulle, så jeg bestod 1 gang"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. september 2011
Peter Andersen
"Jeg har valgt at give 5 stjerner fordi det er en rar kørelærer og man lærer det man skal så man kan bestå køreprøven første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2011
Peter Andersen
"Fordi jeg lærte det hele så jeg bestod første gang ;D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2011
Emil Birk
"Kanon god undervisning. Kørelærenen er engagerede og rigitg flinke. Lokaler og biler er også iorden.
Bestod begge prøver første gang. Kan klart anbeafales til andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2011
Ferdinand Heiselberg
"very good
Gilda was kinda harsh, but in the end I had it all learned
+1"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2011
Runa Isabell Dalby
"God, letforståelig, sjov og underholdende teoriundervisning. Høj fleksibilitet. Meget hjælp og støtte i bilen. Kan helt klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2011
Maria Warming
"Bestod begge prøver med det samme og har dagen i dag fået kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2011
Oskar Sørensen
"Kvik Trafik var et super sted at tage kørekortet, og jeg følte mig sikker da jeg skulle til både teoriprøve og køreprøve - stor ros til både Claus og Bodil."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. september 2011
Kasper Jakob Haarup
"jeg har været super glad for mit mc kørekort forløb. Nu har jeg taget bil, trailer, speedbåds kørekort og mc kørekort for nyligt, og jeg kunne ikke ønske mig et beder sted at have taget mit mc kørekort, for syntes jeg har fået super god rådgivning og undervisning igennem hele forløbet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2011
Frederik Skov
"Bestod begge prøver i første forsøg .. en rigtig god køreskole og gode kørelærer! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2011
Line Gade
"En fantastisk køreskole, hvor der er plads til lidt sjov, samtidig med man hurtigt kommer igennem teorien. Rigtig gode kørelærere der altid er i godt humør. Vil klart anbefale Kvik Trafik til alle der skal i gang med kørekort :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juli 2011
Cecilie Boye
"Super god køreskole, hvor man godt og hurtigt kommer igennem forløbet. Med kørelærere som Bodil og Claus bliver det meget sjovere at tage sit kørekort. Kvik Trafik kan varmt anbefales! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2011
Line Tvorup
"Super forløb. God undervisning og meget fleksibel planlægning. Kan varmt anbefale Kvik trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2011
Isabella Gjødvad Berg Nielsen
"Bestod teoriprøven og køreprøven til motorcykel og bil første gang.
Jeg har været meget tilfreds med undervisningen. Jeg havde Claus, og han er mega nice ! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2011
Casper Bay Primholdt
"Ingen klager herfra. Alt i orden og tilrettelagt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2011
Anders Thormann
"Ingen klagepunkter overhovedet. Go stemning under hele forløbet, seriøs undervisning, fine nye MCer og stor fleksibilitet mht. køretimer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2011
Malene Knudsen
"Flinke lærer og en sjov undervisning. Kan helt klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2011
Emil
"virkelig god køreskole, som føre en hurtigt til ens kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2011
Kristian Frost
"Jeg oplevede hele vejen igennem et yderst tilfredsstillende forløb. Dejligt med en atmosfære hvor godt humør og konstruktiv undervisning kan forenes. Jeg vil fremover til hver tid anbefale Kvik Trafik. Både teoriprøve samt køreprøve til motorcykel kom i hus i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2011
Camilla Pages
"Denne køreskole er helt igennem drømmekøreskolen af dem alle og kunne ikke blive bedre på nogen punkter."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2011
Helle Michaelsen
"Tak for en dejlig tid, kommer nok til at savne jer :) 2 knald gode lærere, som både har tid til sjov og spas men også kan være grav alvorlige når det gælder.
Jeg bestod begge prøver i første hug og det er helt sikkert Kvik Trafiks fortjeneste. Jeg kan varmt anbefale andre at tage kørekort der. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2011
Regitze
"Jeg har taget kort til både bil og mc ved kvik trafik, og har igennem hele forløbet været super tilfreds. Claus formår at få teori og praksis til at være super underholderne og lærerigt, hvor der er plads til at grine og stille dumme spørgsmål. Og jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Alt i alt rigtig godt, kan varmt anbefales:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2011
Uffe
"Har taget kort både til mc og bil hos Kvik-Trafik, begge forløb har været hurtige og effektive, og på de hold jeg var på, bestod alle i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2011
Lasse Bech
"Rigtig godt sted at tage kørekort :)! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2011
lasse bech
"rigtig godt sted og tage kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2011
Christian Hesselaa
"Super fleksibilitet hvad angår teoriundervisning. God vejledning i bilerne, men dog til tider en hård sprogtone. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2011
Henrik Graversen
"Super god undervisning, hvor Claus får alle eleverne med og motivere en til at følge med. Ville ikke ændre på noget, hvis jeg kunne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2011
Marc Fisker
"God teoriundervisning.
Kontant men meget behjælpelig vejledning i bilerne!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2011
Henrik
"Super sted at få sit kørekort i Silkeborg. Blev altid mødt med et smil, og teorien som jeg troede var super kedelig var faktisk underholdende. Kan helt klart anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. april 2011
kasper fribo
"jeg har selv tage mit kørekort i Kvik Trafik og jeg syns at de alle der var meget søde og tog sig gode tid til at lære os alt vi skulle bruge også hvis det skulle sige det til os flere gang.

stede var godt og hygglie at være i. selv når man er ude og køre og det ikke går så godt. ( som de første gang med mig) tog de det meget roliget og taler stille og rolig til en. så alt i alt ville jeg sige at Kvik Trafik er et meget godt sted at taq sit kører kort..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2011
Martin Ellehede
""Super Køreskole havde Bodil som kørelærer som hjalp mig godt igennem det hele så jeg bestod både teori og køreprøve første gang så kan kun anbefale Kvik Trafik" "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2011
Johanne Sehested Thomsen
"God køreskole, begge kørelærer er meget venlige. Og det var dejligt at få det hele overstået på så kort tid. Bestod teori og køreprøve første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2010
Nadia Donnerborg
"Jeg kan kraftigt anbefale Kvik trafik, det er en super køreskole med engagerede og kompetente kørelærere.
Jeg havde både teori - og køretimer med Claus, og han er en rigtig dygtig lærer, som gør hele forløbet sjovt og underholdende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2010
Aleksander R. Welander
"At tage begge mine kørekort hos Kvik Trafik har været en beslutning jeg på ingen måde fortryder. Både til bil og motorcykel har det været yderst kompetent undervisning fra engagerede lærere, der kan sit kram og som altid tager imod dig med smil. Mange tak for et rigtig godt og hurtigt forløb og klap på skulderen, det skal i ha ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2010
Michael Grosbøl
"Jeg har taget motorcykelkørekort hos Kvik Trafik. Super god og underholdende undervisning. Alt i alt en rigtig god oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2010
Camilla Gosvig
"Jeg giver Kvik Trafik 5 stjerner, fordi det har været hurtigt, nemt og ikke mindst sjovt at tage kørekort. Begge kørelærer er super søde og de forstår hvordan man får en ellers kedelig teoritime til at blive sjov. tak for en god oplevelse :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2010
Christian Nedergaard
"Super god køreskole. Stemningen er i top og der er altid mulighed for at få en hjælpende hånd. Nogle lækre motorcykler at køre på."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2010
Jesper Pedersen
"Super køreskole, hvor man godt og hurtigt kommer igennem forløbet. Det er to rigtig gode og venlige kørelærere, som gør både teoriundervisning og køretimer rigtig sjove. Plus de er altid smilende og glade, så man føler sig tryg og velkommen. Kan varmt anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. november 2010
Jeppe Brædder Madsen
"En rigtig god køreskole med dygtige og venlige kørelærere, hvor jeg kom godt og hurtigt fra start til slut. Så et stort tak til Kvik Trafik her fra.! : ) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2010
Hannah Svinrh Clausen
"Hurtigt og godt. Jeg betod teori og køretimer første gang - helt uden ekstra køretimer - takket være gode lærere"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2010
Casper Mouritsen
"Jeg kan kun videre give de bedste anbefaleringer af Kvik Trafik i Silkeborg. Klaus og Bodil er to meget kompetente kørelærerer som forstår at kombinere det tunge stof med god humor og et godt smil."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2010
Morten Fjord
"Rigtig god fra start til slut!
5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2010
Morten Sørensen
"Skal du have motorcykel kørekort i Silkeborg er Kvik Trafik et sted der varmt kan anbefales. Jeg har lige fået mit kørekort til mc, efter et super forløb. Servicen er helt i top, og så er det hurtigt overstået så man kan komme ud og køre ;) Og super med mc tur :) Glæder mig til næste."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2010
Kennet
"Kan kun anbefales.
Har nu både taget bil og mc kørekort ved kviktrafik og servicen er helt i top.
Kanon god oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2010
Nadja
"Jeg kan varmt anbefale Kvik Trafik til alle der skal til at tage kørekort. Jeg havde hørt at teorien var tør og kedelig at komme igennem, men Claus fik gjort det underholdende og lærerende, så jeg bestod min teoriprøve. Og Bodil fik mig igennem køreprøven med kryds og slange, så nu er mit kørekort er nu i hus. Hvis man leder efter et sted, hvor man gerne vil føle sig velkommen og hvor man ikke bare er et nummer i rækken, så er det hos Kvik Trafik man skal tage kørekort. :-) Der møder man altid smil og positive mennesker.

- Nadja "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2010
Benedikte Mathiassen
"Kvik trafik kan stærkt anbefales !
1ooo Tak for en sjov tid samt et lærerigt forløb, og den professionelle undervisning ! med et bestået kørekort.

Glæder mig rigtigt meget til Mc forløbet med jer !

Hej fra Benedikte Mathiassen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. september 2010
Helle H Dornhoff
"Hej
Kvik Trafik kan anbefales, jeg tog til Mc og var lidt " meget " nervøs ved det. Men Claus fik det til at virker nemt. Og jeg bestod første gang det hele.
Mvh Helle "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2010
Lars
"Kan kun anbefale kviktrafik. Det går hurtigt at få sit kort, jeg fik mit efter 1 måned og 10 dage."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2010
Brian Nielsen
"Tak for et rigtig godt forløb (og tak fordi man kan tage kørekortet selv om man ikke kan bruge armene - suk for en afkrysningsfejl).

2 thumbs up her fra, jeg blev klædt på til at tage en teoriprøve og køreprøve, så nu kan jeg (med en af kørelærenes udtryk) være selvfed på den fede måde.

Jeg kan varmt anbefale Kvik Trafik, det ER et koncentreret forløb, men er man indstillet på det, er det bare at hoppe ud i det.

God fornøjelse"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2010
Mathias B. Laursen
"Denne køreskole kan varmt anbefales. Både Claus såvel som Bodil er 2 rigtige gode og dygtige kørelærer, og køreforløbet er hurtigt men grundigt overstået. 5 Stjerner er der i hvert fald igen tvivl om, thumbs up!! og tak for et super kørekort-forløb, som jeg på ingen måde kunne have ønsket bedre :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2010
Dorthe Lindmann
"Glimrende køreskole! Takket være Bodil kom jeg igennem både teori og køreprøve i første hug.
Og så var det rigtig dejligt at de tog så meget hensyn til at jeg havde et arbejde der skulle passes. Det var intet problem at få timerne til at passe efter det.
Kan varmt anbefales.
Tak for jordbær Bodil :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2010
Kamilla Rydén
"Ingen tvivl her, 5 stjerner!! Kvik trafik kan kun anbefales. Bodil og Claus er rigtig gode til at lære fra sig, både i teorilokalet og på vejen. Med et smil og lidt humør, så kører det!! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2010
Casper Noes Mikkelsen
"Jeg kan absolut kun anbefalde Kvik Trafik. Jeg havde Bodil, og hun formåede og gøre selv den tungeste undervisning sjov og på samme tid rigtig lærerig ! Udover det har gået utrolig hurtigt, så lærer man utrolig meget på den kortet tid.

Jeg vender ihvertfald tilbage til køreskolen til næste sommer til noget motorcykel

5 Stjerne herfra ! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2010
Nadja Holm Jensen
"Kvik Trafik skal selvfølgelig have 5 stjerner !! De er gode til at lære fra sig, og gør det hele med et smil og en smule humor :D .. Det var med til jeg bestod både teori og køreprøven første gang :D ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2010
maria lezhshede
"Kvik trafik styre!!! ^_^
nu min anden anmeldelse er blevet fjernet grundet kritik af andre køreskoler i silkeborg skriver jeg da bare en ny dejlig anmeldelse af køre skolen Kvik trafik!!!

Bodil og Claus styre! de hjalp mig godt igennem så jeg bestod alting med det samme. . . Super god undervisning plus godt sammenhold i form af teori holdene.

det gør man får lyst til at komme og deltage. De har haft en kanon forståelse overfor jeg har 3 børn jeg er alene med. Hvor jeg bla. har måtte tilpasse mine timer hos dem med hvordan jeg kunne få passede mine børn :) ! <3

Jeg har bare haft en kanon oplevelse hos jer. . ! hvis man kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg gerne det! :)

Og med Claus som direkte kørelære passede det perfekt til mit temperament. Han kunne styre det på sådan en behagelig måde. . . dog gjorde han mig altid nervøs men tror simpelthen det er fordi jeg er vandt til folk råber mig i hovedet og det gjorde han ikke!

Så her med sender jeg alle mine bedste tanker til jer to skønne mennesker og ikke mindst Claus alene for en kanon undervisning :)

Kommer til at savne mine timer hos jer. <3 :) !

De kærligste hilsner og bedste anmodninger . . .

Maria Lezhshede ( 0 ) ha ha! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2010
Charlotte Hvid Andersen
"Kvik Trafik skal selvfølgelig have 5 stjerner.
Det har været et hurtigt og effektivt forløb. Teorien med Claus var super og der blev undervist så det var let og forstå. Køretimerne og køreprøven gjorde mig mest nervøs, men Bodil var go og fik mig igennem det hele.
Men jeg kom igennem det og sidder nu og er lettet over og ha fået kørekortet med hjælp fra Kvik Trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2010
Rasmus A
"Kan ikke give andet end 5 stjerner. Generhvervede mit kørekort ved Kvik Trafik og det var en ren fornøjelse. Bobil og Claus er superdygtige til at lære teori fra sig og undervisningen er altid sjov og underholdende. Bestod teoriprøven med 0 fejl. Når MC-kortet skal i hus, bliver det ved Kvik Trafik.

Tak Bodil og Claus, for go undervisning :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2010
Camilla Nonbo
"Hejsa Claus og Bodil..
Først og fremmest tusind tak for et fantastisk forløb, både med teori og køretimer.
Bodil er rigtig god til at formidle teorien og hun forstår at gøre undervisningen sjov og spændende, så man glæder sig til at komme hver gang..
Og Claus er fantastisk at køre med, godt nok var jeg s.... nervøs når jeg skulle køre, men det hjalp en del at han altid er frisk på en snak og altid med et smil på læben.. Alt i alt er de nogle dejlige og underholdende mennesker, som man kommer til at savne... Takket være dem bestod jeg begge prøver første gang..
KVIK TRAFIK KAN KLART ANBEFALES...
De kærligste hilsner en rigtig glad Camilla.. :o)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2010
Hanne Britorn
"Jeg har lige taget MC kørekort hos Claus. Det har været et godt og "kvikt" forløb, hvor Claus har formået både at gøre teorien interessant, seriøs og sjov. Claus er rigtig god til at berolige, når der er brug for det, samt at fortælle, hvis det er nødvendigt at øve mere. Han er meget diplomatisk i sin væremåde og formidler ros og ris på en rigtig hensigtsmæssig måde. Jeg havde en rigtig god oplevelse med min køreprøve, og kan til enhver tid med rosende ord anbefale Claus (Kvik Trafik) :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2010
Emil Holm Thorsen
"Jeg skulle bruge mit kørekort på en måned - og det fik jeg. Claus var virkelig god til at formidle teorien og køretimerne med Bodil var intense. STOR tak til Claus for at få det til at fungere og finde tid så hurtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2010
Christian Lyck Hansen
"Har taget MC kørekort hos Claus. Han formidler teorien rigtig godt uden det bliver kedeligt og giver én selvtillid i køretimerne. Ingen problemer i nogle af prøverne :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2010
Kristian B. Rasmussen
"Fem stjerner er sikret, intet mindre.

Har oplevet den bedste teoriundervisning man kan ønske sig .Claus fik det til at føles som en hyggeferie at tage teorien

Jeg kan varmt anbefale kvik trafik, Claus var ren B.S.Christiansen til at berolige mig til køreprøven. Tak for et godt forløb....

Mange hilsner Rasmussen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2010
Rasmus Normann
"Super godt!! Godt teoritisk og praktisk undervisning ja meget andet er der ikke at sige!! GODT GODT!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2010
Anders Harris Eskildsen
"Meget professionelt. Tog MC kort hos Claus og det gik let og smertefrit. Teorien blev leveret meget enkelt og forståeligt, og køretimerne var sjove til trods for det kølige vejr.

Helt sikkert en anbefaling herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2010
Sabrina Gjødvad Berg Nielsen
"Flotte fem stjerner! Det var en rigtig god fornøjelse at tage både bil- og motorcykelkørekort hos jer! Både Bodil og Claus er to meget gode lærer der formår at gøre undervisningen ikke kun spændende og lærerig, men også sjov! Det har været nogle rigtige hyggelige timer. Tak for det hyggelige forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2010
Jan Hansen
"Det kan kun blive til 5 stjerner! Tak for en fantastisk god tid hos Jer, seriøs og målrettet undervisning. man er ikke i tvivl om noget når man går fra undervisning hos jer. Claus formår at gøre undervisningen underholdende og spændende aldrig kedelig. Kan kun sige kør på som i gør nu så vil i få mange der er glade for at havde valgt jer. Tak for din måde at være på Claus, du stod der som bakup lige til det sidste. Vil til enhver tid anbefale andre at bruge Kviktrafik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. april 2010
Karin Leth
"Helt klart 5 stjerner !
Tusinde tak til både Claus og Bodil! Bodil formåede virkelig at gøre teorien spændende, så den fes ind og blev siddende !
Claus har været en meget tålmodig kørelærer og forstår virkelig, at få en til at holde modet oppe og tro på sig selv. Han forstår at snakke om alt andet og dermed holde nervøsiteten væk ! Tak Claus !
Det er også rigtig rart, at man kan kommer igennem så hurtigt!
Og til allersidst, hvor er det super fedt at gå på en køreskole, hvor man føler sig velkommer og virkelig godt tilpas! Tak begge to !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. april 2010
Martin Maagaard
"Min oplevelse med kvik trafik har simpelthen været fantastisk. Jeg havde Claus som underviser og han formåede hver gang at gøre teorien sjov og spændende. Man bliver taget godt i mod og hjulpet rigtig godt hvis dette er nødvendigt. Kan kun anbefale Kvik Trafik til alle som vil tage kørekort !!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. marts 2010
Michelle Klint
"Det er en fantastisk god køreskole. Stor ros til både Claus og Bodil som jeg har haft fornøjelsen at tilbringe timerne sammen med. Jeg havde svært ved at tro at jeg ville bestå både teoriprøven og køreprøven med begge dele gik ud over alle forventninger. Køreprøven skulle jeg ikke vente længe på, jeg kom til køreprøve hverdagen efter min fødselsdag. Køreprøven var stille og rolig. Claus var rigtig god til at forberede mig til prøven som jeg ellers var utrolig nervøs for. Men Claus formåede alligevel at berolige mig. Det er godt at køre med Claus fordi han tager det stille og rolig og tager tingene som de kommer. Har kun ros til Kvivtrafik og til køreprøven. Mvh og tak for denne gang, Michelle Klint (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2010
Mette Overgaard
"Jeg kan kun anbefale kvik trafik til alle. Rigtig godt tilrettelagt med teori og kørsel, og der er en rigtig god stemning med plads til spas. Det har været en fornøjelse at køre med Claus :-)
Derudover er det jo dejligt at bestå køreprøven1. gang, og det gør man hos kvik trafik :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2010
Sanne Münter
"Tak for et rigtig godt forløb. Det har været dejligt at møde både Claus & Bodil .Man føler sig meget velkommen når man starter dernede fra første gang.Der er en rigtig god humor og stemning i teoriundervisningen.En særlig stor Tak til Claus for køretimerne.Jeg kan varmt anbefale Kvik Trafik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2010
Nicolai
"Super fedt forløb med Kvik Trafik. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang. Struktureringen af teori og køretime passer perfekt sammen idet man først får undervisning i de givne situationer og derefter prøver dem af i praksis. Der er en rigtig god humor og stemning i teori undervisningen, som gør at man lærer både sjovere, hurtigere og bedre. Så stor ros til Bodil. Hvis man vælger denne køreskole er man rigtig godt rustet til at færdes i trafikken. Jeg ser tilbage på et super forløb, hvor der både er ris og ros. Klar anbefaling af Kvik Trafik.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2010
Lasse Johansen
"Rigtig godt forløb, bestod første gang i både teori, og køreprøven.

Stor ros til Bodil for de gode teoritimer, og stor ros til Claus for de gode og nemme køretimer. :-)

Fortryder aldrig at jeg valgte den køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2010
Mette Jørgensen
"Kvik Trafik er en rigtig god køreskole. Teorien er klaret på en måned og køretimerne er tilpasset teoriundervisningen, så at man kommer ud i trafikken og prøver det man har lært.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit forløb, og derfor får køreskolen de bedste anbefalinger fra mig :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. januar 2010
Michelle Klint
"Kvik trafik er en super god køreskole. Deres faciliteter er helt i top og undervisningen er fantastisk god. Jeg synes det er godt at der er så meget humor i teoriundervisningen uden det bliver useriøst så det ikke går hen og bliver kedeligt at være til teori. Også i praksis er det en fornøjelse at køre i bil med kørekørerne fra kvik trafik. kørelærerne er gode til at rose hvis man gør noget rigtig og også godt til at forælle hvornår man laver en fejl på en sød måde. Alt i alt er det en fantastisk god køreskole. (: "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2010
Line Stenhøj
"Kvik trafik er en super god køreskole. Teorien er klaret på under en måned, og derfor når det aldrig at blive surt og kedeligt. Undervisningen er rigtig god, og eleverne bliver selv gjort aktive, ved at få stillet spørgsmål osv.
I trafikken har jeg også kun haft gode erfaringer med en kørelærer som på en pæn måde fortæller om fejl, men også altid roser når noget er godt.
Alt i alt har jeg været glad for min tid i kvik trafik. Det har været hyggeligt og lærerigt.
Køreskolen kan klart anbefales :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2010
Søren Dam
"Kvik trafik er en rigtig god køreskole! Man får hurtigt et indblik i trafikken. Claus og Bodil er to meget kvalificerede kørelærere, de trækker teorien ned på det pædagogiske plan så alle kan følge med. Jeg er glad for min tid hos Kvik Trafik, fordi jeg fik kortet på cirka en måned. Mange tak!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2009
Elvis
"" Rigtig god køreskole... Kan kun anbefale den til andre...kørelærene er fantastiske og forstående... en super god køreskole"... Tak :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2009
klaus magnussen
"kviktrafik er i top!- efter mange år som trafik forskrækket er jeg just blevet færdig med kørekortet. teorien er planlagt så alle kan følge med,. forløbet er kort og koncentreret. kørelærene har udvist den største forståelse uden dog at afvige fra målet- :).. har været rigtig tilfreds hele vejen igenem forløbet. ... tak"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2009
Jonas Hovesen
"Hurtigt forløb og rigtige søde kørelærer! Kan varmt anbefales.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2009
Lea Hansen
"Rigtig god køreskole.. Kan kun anbefales. Det var super fedt, at blive færdig med kortet på så kort tid (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. november 2009
Laurits Thomsen
"Kvik Trafik er en god køreskole. Terorien er god samt køretimerne hvor man får at vide hvad man gør forkert. Et godt slogan. Mange køreskoler dur, men det er Kvik Trafik man bruger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2009
Morten K. Schmidt
"Kvik Trafik er en herlig køreskole. Ud over man kommer hurtigt igennem forløbet er det også hyggeligt. Jeg havde Bodil og hun var frisk og afslappet, hvilket hurtigt smitter af. Det stress og den frygt jeg gik ind med da jeg startede var væk da jeg kom til køreprøven."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2009
christoffer harritz
"rigtig god køreskole med hurtig forløb.
har både taget mit kørekort as og b der nede og alle på holdet består hver gang. så det må jo være en god køre lære. kan stærkt anbefales.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2009
Simon Højland
"Efter jeg tog kørekort hos Kvik Trafik for 1,5 år siden, valgte jeg at tage MC-kortet her. IGEN kan jeg konstatere at der bare er styr på sagerne, var igennem teorien på 1 mdr. Legende let med så kompetente lærere!
Man kommer ud og afprøve det man har lært i teorien, umiddelbart efter teorien er gået igennem, og det er rigtigt rart! Desuden er det jo en fantastisk oplevelse med Claus :) Køreprøven var faktisk underholdende, selvom man jo er lidt nervøs.
Skøn køreskole, kunne jeg tage flere kort skulle det være hos Kvik Trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2009
Laurits Beck
"Hvis man er nervøs for at tage kørekort, og måske ikke føler det overhovedet kan lykkedes at få det pokker plastickort, så skulle man måske lige først stikke hovedet forbi Kvik Trafik.
Dette er IKKE bare en køre skole hvor du skal sidde og kede dig til nogle teori timer 1 gang om ugen, hvor du skal køre med en kørelærer som ikke andet end gør dig nervøs, eller hvor du tænker: "Åhh nej - Så er der teori igen..." . Alt dette oplever du IKKE hos Kvik Trafik. Jeg tænkte før jeg startede til min første teori time, at dette bare var noget der skulle overståes, og så kunne jeg komme ud og køre... Jeg tog fejl. Aldrig har jeg glædet mig så meget til at komme til teori, hvor der både ventede kage, og man havde en hyggelig tirsdag/torsdag aften med de andre på holdet, og hvor man fik en utrolig god og alligevel seriøs teori time. Kørelærerne gør det alle godt, og sørger for at alle følger godt med, og gør det mere spændende.
Kørertimerne er super - Man lærer hurtigt hvordan man slapper af, stresser mindre af, og kommer godt igang.

5 Stjerner til Kvik Trafik.
1 for Claus
1 for Bodil
1 for Trine
1 for kagerne til teori
1 for køretimerne

Kan kun anbefale Kvik Trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2009
Søren Rasmussen
"Jeg kan varmt anbefale Kvik Trafik til alle.
Både teorien og den praktiske kørsel var professionel og gennemtænkt. Underholdende og seriøs teoriundervisning og målrettet praksis.
Det er sådan det skal gøres."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2009
Maria Louring
"Hvis man vil tage kørekort, skal man helt klart vælge Kvik Trafik. Det går hurtigt, undervisningen er god og køretimerne er sjove, men seriøse.. Jeg fik selv mit kørekort for en uge tid siden og jeg tror aldrig jeg ville have fået pga. nerver og nervøsitet hvis det ikke var for min kørelærer Claus, som er verdens bedste kørelærer, han er sjov, glad, rolig og utrolige støttende, så hvis man har mange nerver og nemt bliver nervøs, så skal man helt klart vælge Claus. Så jeg kan kun varmt anbefale Kvik Trafik....."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2009
K. Nygaard
"Jeg har netop bestået køreprøven, og jeg har kun ros til overs for Kvik Trafik. Undervisningen var både underholdende, professionel og grundig, og man var på intet tidspunkt usikker på, om man ville bestå. Køreundervisningen var også helt i top, og kørelærerne er meget dygtige, erfarne og tålmodige. Kan varmt anbefales. . "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. september 2009
Kristian Houlberg Øllegaard
"Gik helt smertefrit, bestod første gang i både teori og køreprøve.

Jeg synes indtil køreprøven ikke rigtig at jeg havde lært nok, men da jeg så kom op gik alt perfekt, og det var super fint under selve køreprøven, alt hvad man blev hevet igennem havde man prøvet før.

Desuden gik det ret hurtigt, hvilket jeg synes var rigtig lækkert :-) Kan klart anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2009
Rasmus Lemche
"Super super god skole!!! Jeg havde Bodil som kørelærer og hun var bare helt fantastisk god hele vejen igennem. Man fik god opbakning men der var også rigtig god konstruktiv kritik når det var på sin plads! Teorien blev gjort sjov og køretimerne var en blanding af seriøs kørsel og sjov - en perfekt combo. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2009
Susan Eskildsen
"Hvis man vil generhverve sit kørekort kan jeg kun anbefale Kvik trafik, det er hurtigt og effektivt og Claus er den bedste kørelærer i verden. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2009
Carl-Erik Christensen
"Har haft en god oplevelse med kvik trafik, teori undervisning var ikke en kedelig og tør omgang, men der imod et godt , sjov og hurtig forløb,
så jeg kan kun anbefale kvik trafik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2009
Magnus Schneider
"Super gode lærer og hurtig styr på alt.. 2 fejl i teori, og en køreprøve uden problemer. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2009
Keld Andreasen
"Super kompetent og pædagogisk undervisning, såvel teoretisk som praktisk, og samtidig plads til at have det sjov. Kan varmt anbefales. Eneste minus er, at alt for mange regler er ændret siden jeg tog kørekort til bil i 1976!!!.
Men det kan Claus jo ikke gøre for."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2009
Lonnie Wittmarch
"kvik trafik er et fantastisk sted (:
klar til teoriprøve på en månede. fantastiske teorilærere (bodil og trine) og kanon kørelærer (claus).
gør man noget skidt får man det afvide, men gør man noget godt får man det I DEN GRAD afvide. og så er det jo altid hyggeligt at høre radio og spise labre larver og bokstav lakrids. fantastisk køreskole, ville ikke tage det et andet sted hvis jeg skulle tage det om. skulderklap til jer alle 3, og 5 stjerne + momsm herfra!! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2009
Kim Schmidt
"Den bedste kørerskole:D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2009
Kasper Vindum
"jeg var rigtig glad for og tage det ved Kvik Trafik. så det kan jeg godt anbefale :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2009
Mai
"Skal du have et hurtigt kørekort, så tag ned til Kvik Trafik. På kun en måned havde vi alle bestået teoriprøven (selvfølge med alle de teoriprøver vi blev tæsket igennem.)Og derefter gør Claus alt for at få os op til køreprøve hurtigst muligt. Og føler man sig ikke helt klar til køreprøve, så skal Claus nok få dig klar alligevel :o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2009
Søren Holmgaard Jørgensen
"Kvik trafik er en virkelig god køreskole, hvor du føler dig velkommen fra dag et. Flinke mennesker, rigtig god og underholdende undervisning. Du er i gode hænder, og man er hurtigt færdig med teorien, hvilket er et stort plus for mit vedkommende. Så hvis du vil have et kørekort hurtigt og i særdeleshed effektivt, så bør du vælge Kvik Trafik - det kan jeg kun anbefale.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2009
Rasmus Vester
"Super undervisning, kørertimer og orden i tingene. Jeg følte mig meget velkommen og det som burde have været noget surt og tørt at kommen igennem, blev faktisk lidt undeholdende. Jeg kan kun anbefale kvik trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2009
Mads Thomsen
"Kan kun give den varmeste anbefaling denne køreskole. Ikke mindst kvik trafik som gør teori undervisningen hurtigt overstået, men især til min kørelære Bodil. Bodil og jeg har haft nogen sjove timer sammen, både i klassen og i Bilen. Det gode ved kvik trafik er i følge min mening at man har teori 2 gange om ugen i stedet for 1. På denne måde kommer stoffet til at sidde bedre fast, og man kan husk alt det man har lært når man skal til prøve. Så hvis du ikke vil dumpe, så ta hos Kviktrafik!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2009
Mikkel Bundgaard
"Teori kan være kedeligt! men bodil gør det med stil og humor! Hendes timer er altid til at holde ud, kan jeg sige af erfaring, efter at have været der efter 6 timers hjernevridene undervisning på Gymnasiet. Altid hyggeligt med en lille kop kaffe eller the til :]. Trine er en god kørelære, med hende får du styr på det med at køre bilen! Hun er mega hyggelig at køre med, og hun elsker at snakke om x-factor og sidsel, og om resten af den dejlige by silkeborg. Så hvis du vil have dit kørekort første gang! så tag det hos Kviktrafik! 8D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2009
Mikkel
"Mega hyggelige teori undervisning! Bodil gør det til en leg med sine sjove indfald, også gør hun også det er til at holde ud! Selv efter 6 timers hård og kedelig undervisning på Gymnasiet. Trine er god at køre med, og kan silkeborg ud og ind. Så elsker hun også at snakke om x-factor med sidsel og andre ting fra den dejlige by silkeborg. 5 stjerner fra mig, tag dog kortet i kvikttrafik man!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2009
André Snede Hansen
"Teori undervisning behøver ikke være kedeligt, det er Bodil fra KvikTrafik et rigtig godt bevis på. Undervisningen er omfattende, den er lige på, og fylder godt ud, så du til teori prøven ikke er i tvivl!
Køre lektionerne, ligeså, super gode, dejlige kørelærer og dejlige biler. Der er ikke en finger at sætte på det.
Kvik Trafik, kan jeg i stolt anbefale dig. Plus så er priserne hos Kviktrafik, rigtig gode ;D
Held og lykke!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. februar 2009
Christian Niebuhr
"Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at tage mit kørekort hos kvik trafik. Da jeg startede forløbet, anede jeg simpelthen næsten intet omkring vigepligt, vejstriber osv. Men da jeg var så heldig at få Bodil som kørelærer ved jeg nu alt :-)
Hun er rigtig behagelig at køre sammen med i trafikken og er rigtig dygtig til at få en til at kunne mere, end man selv troede man kunne før. Så alt i alt er jeg rigtig tilfreds med forløbet. Vælg kvik trafik :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2009
Rasmus Yeoman
"Jeg tog mit kørekort hos Kvik Trafik og jeg kan 100% sige at det var en rigtig hyggelig, seriøs og god oplevelse.

Da undervisningen omkring hvide kridtsteger, underlige regler og højre vigepligt ikke lyder sindsoprivende spændende, så syntes jeg at Bodil fra Kvik Trafik formår at sætte et hyggeligt, sjovt og seriøst præg på denne undervisning. - Og så får man kortet på omkring en måned, kan det blive meget bedre? :-)

Stur stur 5-tal fra fyren der ved ingenting om biler og bestod begge prøver første gang!


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2009
Kathrine Højlund Rasmussen
"Hvis du skal til at tage kørekort, så skal du vælge Kvik Trafik! For det første, så går det hurtigt med at få kortet og derudover er det bare en kanon hyggelig køreskole med dygtige, tålmodige og sjove lærere :D Jeg har nydt at tage kørekotet og synes faktisk, at det er sørgeligt at være færdig så hurtigt :) Jeg bestod både teori- og køreprøve uden problemer, så jeg siger tusind tak til Bodil og Claus ;D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2008
Daniel Fly Nygaard
"Jeg tog mit Kørekort hos Kvik Trafik, og det har kun været positiv. Toerien på under en måneden, og køreprøven lige bagefter. :) Teori timerne er sjove. Bodil er god og lærer godt fra sig. Lige ledes når jeg kørte med hende :) Tog det hele i første hung :) 5 Stjerner fra mig "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2008
Nanna Hvam
"Jeg tog kørekort til bil hos Kvik Trafik, og valgte naturligt igen Kvik Trafik da jeg skulle have til MC, da det er et rigtigt godt sted, hvor tingene bliver taget seriøst, men stadig med en god humør. Claus er en rigtig god og ikke mindst tålmodig lærer. Han sætter 100% sine elever i første række! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2008
Emma Jensen
"Jeg tog kørekort hos Bodil og bestod uden problemer. Jeg har været 100 % tilfreds med mit forløb. Bodil er en rigtig dygtig kørelærer med både humor og god tålmodighed, og der har slet ikke været problemer med at finde tider der kunne passe med mit arbejde. Både venner og familie synes jeg køre fantastisk godt, så tak for det Bodil ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2008
Anita Jensen
"Tog kørekort til bil hos Claus og var super tilfreds, og ringede derfor straks til ham, da jeg skulle have til MC. Jeg har været meget tilfreds begge gange og vil klart anbefale køreskolen til andre. Som bonusinfo sagde prøvesagkyndig (som må være pålidelig kilde) til min køreprøve, at Kvik Trafik var en af byens bedste køreskoler, og her var der altid orden i papirerne..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2008
Morten Poulsen
"Det er ikke så længe siden at jeg fik mit motorcykel kørekort hos Kvik trafik. Havde Claus og han er nu helt dygtig. Siger tingene lige ud så man kan forstå hvad man skal arbejde på. Samt det er intensivt på en måde så man ikke føler sig efterladt. Så hvis der skal tages kørekort. Så kan jeg klart anbefale Kviktrafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2008
Ditte Vandborg
"Har netop bestået min køreprøve og alt er bare gået godt, Claus er langt fra kedelig og tør i teorien og Bodil er en god og tålmodig kørelærer. Så alt i alt alletiders sted at tage kørekort. Hele forløbet tog ca 10 uger men vi ramte også ind i lidt ferie og i sommerperioden er der en del motorcykel-elever. Men generelt hurtigere end andre køreskoler. Vil helt sikkert anbefale Kvik Trafik i Silkeborg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2008
Annette K Krogh
"Hej! Jeg har lige fået mit MC kort ved Kvik Trafik og Claus har bare været super god til at lære fra sig. Og så skader det jo heller ikke at han har humor. Ja, kort sagt har hele forløbet været super godt! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2008
Alstella segawa
"I THANK YOU KVIK TRAFIK SKOLE! FOR THE HELP YOU GAVE ME AND YOUR PATIENCE. AM SO GREATFULL FOR THE GOOD WORK AND ALL THE EFFOT TO MAKE ME WHO IAM TODAY. BODIL AND CLAUS, I THANK YOU A MILLION TIMES. I OWE YOU ONE!
YOU ARE THE BEST!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2008
Klaus B
"Kort fortalt - det kører bare...
Vi blev godt klædt på til både teoriprøve og køreprøve, "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2008
Jesper Høyer Bølcho
"Helt klart byens bedste køreskole. det mest hyggelige teoritimer med Claus, hvor man har lyst til at komme, og gider deltage, og tiden flyver afsted. Så til de sjove og lærerige køretimer med Bodil. Man får sjove samtaler omkring alt, lige fra ens interesser til fx de olympiske mesterskaber, og samtidigt lærer man hurtigt at få styr over den fede Hyundai.
Teoriprøve og Køreprøve, begge bestået i første hug, Fedt! :D
Tusinde tak for alt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2008
Maiken Lykke Karup
"Bodil har en fantastisk bil at køre i og det er en fjong køreskole.

Alle var flinke og der var få sure miner. En god oplevelse, med mange smil og en masse slik ;P

Bestod første gang i både teori og køreprøven.
Tak for kortet!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2008
Annette Ulrich
"Claus hos Kvik Trafik er en fantastisk kørelærer. Jeg startede faktisk hos en anden af Silkeborgs Køreskoler. Her var jeg dog slet ikke tilfreds med køretimerne og efter at have bestået teoriprøven og haft mange unyttige køretimer skiftede jeg til Kvik Trafik. Hurra - sikke en forandring. Kvik Trafik lever helt op til sit navn. Claus er en rigtig energisk person, som er meget engageret i sit arbejde. Han kunne virkelig tage fat i de svagheder, jeg havde. 14 køretimer mere hos Claus og jeg bestod køreprøven i første forsøg. Jeg giver Claus hos Kvik Trafik de varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2008
Mads Eriksen
"Har lige fået mit MC kort ved Claus og kan kun tilslutte mig alle de ting som folk herinde skriver.
Helt klart et super forløb hvor der er styr på alt og alt er planlagt til mindste detalje.
Nu er jeg en af dem der er lidt oppe i årene og troede egentlig ikke jeg kunne lære mere, men hold da op, det kunne jeg.
Tak for alle de gode råd og fif og ikke mindst at du har gjort mig til en skide god MClist :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2008
Christian Frost
"kanon sted til at tage kørekort til både bil og mc. Der er ingen kedelige teoritimer og kørelærerne er fantastiske. Jeg kan kun anbefale køreskolen til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2008
Christina Krogsgaard Kylling
"Det er en fantastisk køreskole, hvor der er plads til alle. Dem, der ikke fatter en dyt, bliver mødt med anerkendelse - både i teori og praksis. Det kan ligefrem være sjovt at tage kørekort :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2008
Rolf
"Det er en super god og hyggelig køreskole. Bodil formåede at gøre teoritimerne fantastisk sjove, men også rigtig lærerige.
Kan stærkt anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2008
Catrine Jensen
"Det er en super god køreskole. Trine er en rigtig, rigtig god teori- og kørelærer.. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle... !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2008
Finn Andersen
"Super køreskole, særdeles effektiv og motiverende teoriundervisning og rigtig gode kørelektioner hvor man lærer at blive en god og sikker traffikant."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2008
Claus Rasmussen
"Fik mit MC-kort i går d.12/8 efter et særdeles behageligt og effektivt undervisnings-forløb hos Claus på KVIK Trafik. Både teori og praktik foregår på en proffesionel og effektiv måde, og der er altid et snært af humor som gør undervisningen sjov samtidig. Tak til KVIK og Claus for nogle gode timer. jeg vil varmt anbefale jeres køreskole til alle. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2008
Lars Jakobsen
"Hele forløbet med teori og køretimer til motorcykel var perfekt. Teorien var god og sjov og køretimerne foregik super.
Der var på ingen tidspunkter nogen sure miner, men kun gode og venlige miner og rigtig god måde at Claus lære fra sig på.
Bestod teori og køreprøven første gang.
Jeg kan kun anbefale at tage kørekort gennem Claus."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2008
Søren B.
"Fik MC-kortet i formiddags efter kun 5 uger!. PERFEKT forøb ved Claus, som formår at formidle både teori og praktik så prøverne beståes første gang. Tilslutter mig fuldt ud de andre positive vurderinger herinde og anbefaler Claus og KVIK Trafik på det varmeste."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2008
Tommy Andersen
"Har haft et rigtigt godt forløb med claus igennem mit mc-kørekort. rigtig god og sjov teori. bestået både teori og køreprøven første gang. Kvik trafik kan varmt anbefales herfra ihvert fald."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2008
Vladan
"Det hele gik perfekt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2008
Søren Christophersen
"bestod første gang det er en god køreskole kan godt anbefale KVIK TRAFIK.god stemning derinde:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2008
Marlene Jensen
"En super duper god køreskole! Du kommer hurtigt og effektivt igennem systemet. Timerne er hyggelige og man får uden tvivl den bedste undervisning :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2008
Jan Knudsen
"Jeg kan kun lige som så mange andre herinde anbefale KVIK TRAFIK, idet alting fungere og det hele bare køre efter en snor. Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Kvik Trafik, og man kommer helt til at savne køretimerne og den gode stemning..... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2008
AnitaML
"Kvik Trafik - Det er en køreskole jeg varmt kan anbefale. Teorien går hurtig og nemt. Kørelærerne er fantastiske, seriøse og giver dig en god oplevelse bag rattet. Man kan komme helt til at savne køretimerne, nu da forløbet er slut. Jeg er glad for at have taget kortet hos Kvik Trafik - der følte jeg at jeg var i rette hænder. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2008
kim pedersen
"jeg kan kun tilslutte mig alle de andre fine anmeldelser. Har lige taget kortet i formiddag, og det har været et hyggeligt forløb, både ved Claus og på "ringen". Der er styr på det."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2008
Anita
" "Kvik Trafik" lever helt klart op til sit navn, jeg havde mit MC kørekort på bare 6 uger, og bestod både teori og køreprøve første gang. Teorien går nemt og er vel tilrettelagt. Det er super dejligt at man skal have køretime i det man lige har haft i teori. En køreskole der helt klart kan anbefales. " En kørelære med humor Dejligt :-) ""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2008
Tine
"En rigtig god og seriøs køreskole. Teorien går hurtigt og nemt. Det er godt man har mulighed for at kunne øve hjemme på teori CD.

Nogle flinke lærer, som er behagelige at være sammen. Jeg var helt tryk ved at køre med Claus. Det er dejligt med en lære der ikke er så stiv i det, men tilgengæl har lidt humor :)

En køreskole der klart kan anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2008
Finn
"Lever op til sit navn "Kvik Trafik" klar til prøver på en måned, og til teori bliver man hold vågen, selv efter en travl dag på arbejde, var helt tryk ved Claus, bestod første gang, kan absolut anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2008
Sarah
"Et rigtig dejligt forløb!
Teorien gik hurtigt og sikkert - det var en rigtig dejlig måde at lære det på,
med flere evaluerende prøver hver aften - også dejligt med CDerne som man kunne øve prøver på.
Blev rigtig godt rustet til at klare teorienprøven, som jeg bestod i første forsøg...
Kørelektionerne gik også dejligt, smart at det teori man lærte passede med det man skulle køre...
Udviklede mig hurtigt på de områder som ikke gik så godt i kørslen..
Blev rigtig godt forberedt til køreprøven som jeg også bestod i første forsøg.

Trine har været en super dejlig lærer at have til både teori og kørelektioner!

De bedste anbefalinger fra mig!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2008
Lise
"Tag dit kørekort her! det kan du kun blive glad for, jeg har taget kørekort ved Kvik Trafik, både til bil og mc.
jeg tror ikke på at man kan finde en bedere køreskole.
virkelige Dygtige kørelære, de er altid glade, søde, rolige, velformulerede og nede på jordener man i tvivl om noget kan man altid få et svar og fårstår man det stadig ikke bliver det bare forklaret igen på en anden måde. ja ud over det er det jo også helt super at Kvik Trafik lever op til deres navn, jeg var også heldig med prøver men fik mit kørekort efter 5 uger.
som mads også skriver er 5 stjerner slet ikke nok.
en skyfri nattehimmel fra mig :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2008
Mike Jørgensen
"Et godt forløb frem til MC kørekort. Dejligt at det gik så hurtigt med 2 teoriaftener pr. uge. Så Kvik Trafik levede op til sit navn."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2008
Ole Jørgensen
"Det var en sjov og effektiv måned. Trist at politietaten er faldet i søvn i deres citronmåner - men så må man jo håbe de er ligeså sløve med bøderne som de har været med køreprøve tider.
5 * til Claus og Kviktrafik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2008
Mads Nielsen
"DANMARKS BEDSTE KØRESKOLE, kort sagt! Har taget mit Mc kort ved Kvik Trafik og det er en af de bedste oplevelser i mit liv. Teorien var hverken tør eller kedelig, men sjov og meget levende og lærerig. Det samme gælder for køretimerne, og undervisningen på jyllands ringen var også helt i top. Alt bliver forklaret pænt og på et plan hvor alle kan følge med og hvor alle lærer noget. Og utroligt at en kørelærer kan være så rolig. Cool med en kørelærer der selv er klar på at tage en Mc og undervise derfra. 5 stjerner kan slet ikke gøre det, 100 stjerner herfra :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2008
martin harrild
"rigtige gode lærer, trine fantastisk til at undervise i teori ,det bliver banket ind...claus en dygtig kørelærer som lige giver den en tack merwe så man er godt rustet til køreprøven,han er også en man er tryg ved ..
ANBEFALES SOM NR 1"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2008
Simon Højland
"Super køreskole! Meget fleksibel i forhold til planlægning af køretimer og køreteknisk anlæg. Køretimerne var generelt en god oplevelse, og jeg bestod første gang. Teori kan nok ikke blev mere interessant, god humor, god undervisning. Teori bestået med 2 fejl.

Claus er en super kørelærer! Bed om ham hvis du får valget. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2008
Asbjørn Rand
"Tog Mc kørekort ved Kvik Trafik og er helt tilfreds med forløbet.
Teori: Sagligt og underholdende.
Køre lektioner: Grundigt og fyldenstgørende.
Kvik Trafik har rustet mig godt til at færdes i danske trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2008
Michael Charly Bjerg
"Syndes det er en kanon god køreskole, hvis man følger med i timerne skal man nok bestå, gjorde jeg, og var virkelig tilfreds. køretimerne var også kanon. Kvik Trafik , et sted jeg godt kan anbefale!

Mix.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2008
Simon Mou
"Bestod i første huk :-D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2008
Steffen Ahlmann
"Hej...

Jeg har været utrolig godt tilfreds med min oplevelse af Kvik Trafik, lærte utrolig hurtigt mit teori, synes at køre lektionerne var gode og det var let og tilpasse sine køre timer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2008
Mette Dahl
"Super god undervisning, humorne er med hele vejen og det med virker til, at man glæder sig til næste gang. Det bliver forklaret meget logisk. Det at det er meget koncentreret er bare ekstra godt, da man ikke når glemme noget inden man kommer igen næste gang. Man bliver 100% klar til teoriprøven og køreprøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2008
Jørgen Rosenkrands
"En anderledes måde at lære teorien på end jeg havde forventet, ingen terpen bøger, men en god pædagogisk indlæring, og mine egne notater var stort set alt hvad jeg brugte, som "lektie", og 2-3 teoriprøver pr. aften, det gav en masse sammen med den CD der kan lånes så man kan øve sig igennem teoriprøven.
Køretræning var også helt i top, gode cykler og mulighed for at øve de, for den enkelte, svære ting.

Et meget hurtigt forløb som passede mig godt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2008
Birthe Arnold Pedersen
"Målrettet og organiseret forløb.
Fin Koordinering af teori og kørselstider.
Et underholdende - sikkert og hurtig forløb til kørekort.
YES det kan vi li`!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2008
Filip Lindum
"ja, hva kan man sige.
kan stærkt anbefale, det gik som smurt.
det er det bedste der er sket for mit liv,
stor stor 5 tal fra mig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2008
Emil Dyrvig
"Hurtigt og let. Man lærer tingene. Havde ikke brug for at øve op til teori, da jeg havde lært alt til teoritimerne.

tager kun en måned at blvie klar til teori.

Min køreprøve blev bestået uden fejl eller bemærkninger fra motorsagkyndig.
Min teoriprøve med 1 fejl."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2008
Malene harlev Nielsen
"Jeg er utrolig glad for, at have taget mit kørekort hos Kvik Trafik. Teori undervisningen har været super god, og fordi vi har haft teori to gange om ugen, var vi efter en måned klar til teoriprøve! Claus og Trine er begge flexible når det gælder køretimerne, hvilket også er dejligt! Man har ligeledes hele tiden kunnet få svar på sine spørgsmål og hjælp når der var brug for det. Man føler sig utrolig velkommen hos Kvik Trafik. Det har som sagt været et rigtigt godt og sjovt sted at tage kørekort, alt i alt én stor fornøjelse. Jeg vil derfor varmt anbefale Kvik Trafik til andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2007
Peter Simonsen
"Det er hurtigt overstået med teori og køreprøve og det er dygtige kørelære som er gode til at lære fra sig, og besvare spørgsmål. Kan varmt anbefale køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2007
Anders Skov Lyngaa
"Jeg syntes at det var helt vildt godt at tage kortet ved kvik trafik. man får kortet hurtigt ca. efter 1,5 måned.
Teoriprøven er overstået efter ca. 1 måned.
Både Claus og Trine er meget gode til at forklare hvad man skal og svare på alle dine sppørgsmål.
Kvik Trafik har 2 nye og gode biler, som er nemme og køre i."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2007
Johan
"Hvad er der at sige udover at det har været en fed oplevelse, med udfordringer. flinke mennesker og gode køreture på alm. vej og vores tur til tyskland. kæmpe smiley herfra :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2007
Annedorte Jensen
"Jeg har været rigtig glad, for at være elev hos Kvik Trafik. Undervisningen blev givet udførligt, og jeg følte, at jeg fik styr på tingene forholdsvis hurtigt.
Jeg tog kørekortet på lidt over halvanden måned, hvilket jeg har været meget glad for. Der var altid styr på tingene, og jeg har altid følt mig velkommen hos Kvik Trafik. Tiden både i den praktiske- og teori delen blev udnyttet, så vi som elever fik mest muligt ud af det. Kørelærerne var fleksible, så køretimerne lå, når jeg havde tid. Det var et kæmpe plus. :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2007
Ronni Sørensen
"Det var en kanon oplevelse :D
De er gode til at blande unervisning og humor :)
Jeg Kan VARMT anbefalde den her kørerskole:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Alexander
"Fik mit kørekort til mc i sommers, det gik hurtigt og der var effektiv undervisning. Alt i alt kan kvik trafik varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2007
Lill Østergaard
"Kvik Trafik er på mange måder en rigtig god køreskole. Den har små hyggelige teorihold, hyppig opstart af hold hvilket minimerer ventetiden, en hyggelig atmosfære, et godt sammenhold, god og kyndig undervisning, gode undervisningsfaciliteter og ikke mindst rigtig fine skole -vogne og
-cykler.

Generelt har mine forløb hos kvik trafik været en rigtig positiv oplevelse"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2007
Daniel Milo
"tog mit kørekort i kvik trafik og fik en rigtig god oplevelse ud af det, da jeg tog det med en masse venner hvilket gjode det både sjovt og lærerigr"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2007
Lena Jensen
"Jeg har været meget glad for at tage kørekort hos kvik trafik.
De planlægger tingene godt og man får meget ud af teorien. Plus så har de humoren med sig ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2007
Svend Lykke
"Jeg tog mc kort i 2006 og var meget glad for kvik trafik,det var aldrig kedlig at skulle til teori og kørsel på mc var når det passe ind i min kalender"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2007
Carsten Holst
"Super undervisning. Super faglig viden. Underholdende teori.
Altid klar på selv at hoppe med på en MC, og bare køre med en tur."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2007
Steven Svendsen
"Jeg har taget mc-kort hos Kvik Trafik, jeg fik en kanon kørelære (Claus).
Han var fleksibel, og det gjorde det muligt af tage kortet, kort tid efter jeg havde taget til bil. kanon køreskole, også fordi der bliver arangeret ture, med gocart og spisning, osv...
Meget glad for at har taget mit mc kørekort hos Kvik Trafik. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2007
Troels Horsholt
"Jeg tog MC-kørekort ved Kvik Trafik, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt. Saglig og humørfyldt teoriundervisning blandet med fleksibel planlægning af køretimerne, gjorde det til en sand fornøjelse at erhverve kortet her. MCen (Suzuki 500ccm) var i god stand og er en passende størrelse til en nybegynder som mig. Køreskolen kan klart anbefales ;o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2007
Alexander Vinbæk Jensen
"jeg synes teorien hos kvik trafik var meget sjov for vores lærer var rigtig sjov og frisk, så det gjorde teorien mere spændende.
Køre timerne var jo helt sikkert de bedste, for læren var meget god til at lære fra sig og udviste enorm tillid.

kvik trafik er helt sikkert et godt sted at tage sit kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2007
Malene
"Jeg følte gennem hele forløbet, at der blev holdt øje med min udvikling, og hvad jeg havde brug for at lære, ikke bare for at bestå men også for at blive en god og sikker billist. Vi var mange på mit hold og alle bestod både teori og køreprøve første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2007
Jonas Borg
"Jeg havde et rigtigt behageligt forløb, i en dejlig Audi, med en behagelig kørelære både i og udenfor bilen, der førte mig sikkert og fint igennem første gang. Bilen er nem og køre i og alting foregår til sin tid. Så jeg vil klart anbefale Kvik Trafik til mine kommende bilist venner"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2007
Kristian Klesner
"Super køreskole, super undervisning og super kørelærer... Teoriundvisningen var dagens gode indslag... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2007
Henrik Pedersen
"Alt ved at tage kørekort var godt her. Teorien var ikke kedelig som man kunne have frygtet. Og synes de var gode til at lærer fra sig. Kan sagtens anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2007
David Mikkelsen
"En god køreskole med unge kørelærere, som jeg godt kan anbefale"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2007
Christina Veis Pedersen
"De folk der er på den skole er venlige og behagelige. De er med til og give en god stemning, hvilket for mit vedkommende, hjalp meget på lysten til og tage kørekortet. Deres undervisningsmetoder er pedagoiske uden at det bliver for meget. I det hele taget en rart sted og tage sit kørekort:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2007
Mette Jakobsen
"Super fedt skoleforløb hos Kvik Trafik. Frisk(e) ung(e) kørelærer(e)men samtid også meget dygtig(e) og rar(e) at tage kørekort hos. Kvik Trafik skal have 5 stjerner pga den støtte og tillid de udviser overfor deres elever og det engagement de har i hver enkelt elev. Jeg er rigtig glad for at have taget mit kørekort hos Kvik Trafik, bruger det meget og føler mig godt køreteknisk udrustet når jeg kører!
Kvik Trafik kan helt klart anbefales.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2007
Sanne
"God service, fleksible køretider. Kan kun anbafales - en køreskole, der stiller eleverne tilfredse. Kan kun anbefales. Tak for det.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2007
Morten Lewandowski
"Min oplevelse med Kvik trafik var rigtig positiv. Det var god kvalificeret teoriundervisning, og køretimerne foregik på en god afslappet måde, med god vejledning til forbedring af sin kørsel. Desuden var køreskolen åbne for at planlægge køretimerne efter ens arbejde og øvrige hverdag. 5 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2007
jens
"super godt, kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 10.200,00 600,00
Kategori B 12.400,00 500,00
Kategori generhverv 3.000,00 500,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Claus Nielsen
Adresse:Christian 8.s Vej 58
Post nr. & by:8600 Silkeborg
Telefon:86 820 810 - 61 61 70 10
Hjemmeside:www.kviktrafik.dk
Email:mail@kviktrafik.dk

Kørelærer:
  • Claus Nielsen
  • Bodil Stub-Holm

Teorilokale:
Adresse:Christian 8.s Vej 58
Post nr. & by:8600 Silkeborg

Køreskole galleri