Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Silkeborg:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kristinas Køreskole | Silkeborg

I Silkeborg ligger Kristinas Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Kristina
"Hej Anne som har vurderet kristinas køreskole i september 2018. Der må være sket en fejl i vurderingen, da ingen elev med det navn er registreret på køreskolen. Mvh kristina "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2018
Dumpeprocent.dk
anne
"Jeg havde en ret skidt oplevelse hos Kristina. Hun var meget hård, både i teorilokalet og i bilen. Jeg følte ofte at jeg skældt ud på, for fejl som en hver ville lave, når man tager et kørekort. Jeg snakkede med en pige på mit hold for at finde ud af om det bare var mig hun var hård ved, men hun sagde at hun følte det på helt samme måde.

Efter ikke at havde dumbet min første køreprøve, valgte jeg at stoppe hos Kristina, fordi jeg fik det skidt når jeg skulle ud og køre med hende. Da min mor så kommer efter mine papirer, blev hun blev ubehagelig og krævede at jeg skulle betale for en køretime som jeg ikke havde modtaget, før jeg kunne få mine papirer.

Jeg ville ikke anbefale Kristinas køreskole, slet ikke til folk der følsomme. "
1 stjerne 19. september 2018
Ann Brogaard
"Jeg har været glad for Kristinas køreskole fordi hun er en rigtig god lærer hun sender ikke en til prøve før man er klar. Kristina er dygtig og hun kan virkelig fornemme hvor man er henne ens kørsel og hvad man mangler at lave! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2015
Dumpeprocent.dk
Emma Jo Ejskjær
"Rigtig behagelig, effektiv og god undervisning - både i teorilokalet og på vejene.
Jeg har alt i alt været meget glad for at gå på Kristinas køreskole, og kan gladeligt anbefale den
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2015
Søren
"Jeg valgte Kristinas køreskole da jeg skulle til en krontrollerende køreprøve pga. hastighed. Jeg havde hørt godt om Kristina fra venners børn, og jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg, jeg fik lige den hjælp jeg havde brug for. Kristina har en dejlig rolig måde at undervise på.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2015
Majbritt
"Personlig havde jeg en rigtig dårlig oplevelse, da jeg tog kørekort og fortryder meget mit valg af Kristinas Køreskole.

I teorilokalet var der ikke noget, der virkede Kristina venlig, og jeg havde det rigtig godt med mit teorihold, men så snart vi kom ud på tomandshånd i bilen, blev stemningen rigtig dårlig.

Jeg havde det rigtig dårligt med at køre med Kristina og jeg følte mig meget utryg i bilen. Jeg synes hun var meget hård i bilen, og jeg endte altid med at have det virklig dårligt, når køretimerne var ovre. Jeg var altid nervøs, når jeg skulle ud og køre med Kristina og det smittede af da jeg skulle op til køreprøven. Derudover fik jeg flere regninger fra køreskolen, som enten skulle betales den dag jeg fik dem eller dagen før de skulle betales.

Jeg fik dårlig oplevelse ved at tage mit kørekort der. Jeg kan ikke anbefale ikke Kristinas Køreskole."
1 stjerne 10. maj 2015
Dumpeprocent.dk
Mads
"Perfekt køreskole og ikke mindst kørelærer. Mottoet om, at hun tager sig af alle, er i den grad passende. Hun er ekstremt engageret på dine veje. Hun er personlig og i lærer hinanden at kende. Kan klart anbefales! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2015
Nanna
"Jeg er rigtig glad for at jeg valgte Kristinas køreskole for at tage mit kørekort.
- Hun er super god til at lære fra sig, både i teori og køretimerne. Hun beroligede mig rigtig meget, så jeg næsten glemte nervøsiteten under både teori og køreprøven. Hun har rigtig meget tålmodighed og man er på ingen mulige måde nervøs for at køre med hende, da hun er god til også at hyggesnakke med en under køretimerne.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Kristinas køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2015
Mads
"Du bliver ikke snydt for pengene. For mit vedkommende lærte jeg noget hvergang jeg havde været ude og køre.

Teorien var også i tip top. Tog aldrig hjem uden at være tvilv om en eneste ting.

Jeg håber at alle fremtidige elever får den samme oplevelse som mig og ellers held og lykke.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2015
Anders.
"Det er en køreskole i verdens klasse. Man glæder sig altid til når man skal ud og køre. Og når man er færdig, så er man meget mere glæde efter. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2015
Emma Pilegaard
"Jeg kan varmt anbefale Kristinas køreskole. Hun er rigtig god til at få teorien til at føles nem, og på vejen er hun en man kan snakke med om alt det der bekymrer en. Skide god mht. tålmodighed, da jeg skulle til at lære det hele med bilen. Jeg bestod min teori første gang med 0 fejl og bestod også køreprøven første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2015
Annemette
"Jeg kan varmt anbefale Kristinas Køreskole. Hun er tålmodig og god til at lære fra sig. Til køretimerne hygge snakkede vi, så jeg helt glemte at jeg var nervøs. Teori timerne var hyggelige og hun lærer fra sig på en god måde, så teorien ikke virker tung."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2015
Trine
"Super skønt sted at tage kørekort!
Er rigtig glad for at jeg valgte netop kristinas køreskole :)!
- Ta samme valg!! Du vil ikke fortryde det ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2014
Mark Rasmussenm
"Den Bedste kørelærer man kunne ønske sig! Hun er Seriøs og dygtig til at lære dig hvordan du skal udføre tingene korrekt. jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg pga af hende.
så hvis du gerne vil mødes med et smil hver teori og køretime og have dit kørekort i første forsøg kan jeg klart anbefale Kristinas Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2014
3 x venner
"Den bedste køreskole i silkeborg er Kristinas køreskole. Vi er tre venner der alle har taget vores kørekort ved Kristina, vi er altid blevet mødt med et smil også selvom vi spurgte om den samme ting flere gange. Kristina er super god til at undervise så det er sjovt og lærerigt, både i teorilokalet og kørsel. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2014
kristina C. Thorup
"Jeg synes at Kristinas køreskole er super god. Fordi hun er tålmodig og hun ville gerne forklar tingen flere gange. Hun er også super god til at få dine køretimer til at passe dig.
I alt er jeg super glad for at jeg valget Kristinas køreskole... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2014
Emma
"
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2014
Oliver Theibel
"Jeg valgte Kristinas køreskole fordi jeg fik den anbefalet af forskellige venner/bekendte.

Kristina var fra start god til at være rolig omkring det hele, og dette gav en god fordel i kørelektionerne. Jeg var selv ret nervøs i flere dele af forløbet, men hendes måde at altid virke positiv og opmuntrende, gjorde at forløbet kom til at virke overskueligt og rigtig sjovt.

Jeg kan kun anbefale køreskolen, til andre som også vil have en glad, positiv og god kørelære :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2014
Nicholai Læsøe
"Rigtig god køreskole.
Man føler sig godt behandlet og der tages godt hånd om den enkelte elev.
Alt i alt et godt forløb, som jeg er glad for blev hos Kristinas Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2013
Stephanie christensen
"Jeg valgte Kristinas køreskole fordi min kæreste havde taget sit kørekort ved Kristina, og roste hende til skyerne, og sagde til mig hvis du virkelig vil ha en kørelærer der forstår en og er rolig så er det hende du skal vælge..

Jeg valgte kristinas køreskole... og jeg fortryder det slet ik jeg har været så glad for det forløb og jeg bestod både teori og køreprøve første gang :)
kan intet negativt skrive. At man kan ha så meget overskud og tålmodighed er en gave og den besidder kristina:)

Så vælg kristinas køreskole i vil ik fortryde det :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2013
Christina D Lange
"Jeg bestod både teori i første forsøg, og køreprøven :) jeg vil helt klart anbefalde kristinas Køreskole, da Kristina altid er positiv og smilende og støtter en lige til det sidste. Selv om man er 23 år er det aldrig for sent at tage et kørekort Vil klart give det 5 stjerner :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2013
Sonia Vilches
"Jeg startede med Kristina efter et ikke særlig behagelig forløb i en anden køreskole. Kristina hjalp mig, at få min selvtillid tilbage og at tror på mig selv igen. Hun er varm og professionel lærer, der behandler sine elever med respekt og tålmodighed.. Jeg er utrolig taknemmelig for at Kristina hjalp mig med at få mit så ønskede kørekort!! Jeg bestod teori og køre prøve i første forsøg!! Tak Kristina!!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2013
Julie
"Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Kristinas køreskole, hvor man indgår i et rigtig godt samarbejde med Kristina. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug, så kan klart anbefale Kristinas køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. oktober 2013
Julie
"Har været superglad for mit forløb hos Kristinas køreskole! Et rigtig godt forløb hvor man har et rigtig godt samarbejde med Kørelæreren. Bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug, så vil klart anbefale denne køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. oktober 2013
Daniel Dyberg
"Fantastisk køreskole og fantastisk lærer! God kvalitet, bestod alt i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2013
Jeanetta Britt Mikkelsen
"Øv jeg bestod. Nej spøg til side,Jeg er meget glad for mit kørekort, men kommer til at savne de hyggelige og særdeles gode undervisnings- og køretimer hos Kristina. Hun smiler altid, udstråler ro og tålmodighed og riser og roser på en rar måde. jeg er 40 år ,da tog kørekort. Og ja skulle have lidt ekstra køretimer, men ikke på en måde så følte, der skal bare penge i kassen. Men fordi det var en hjælp for mig. Bestod teori og køreprøve første gang "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2013
Jeanetta Britt Mikkelsen
"Tak for god undervisning, Tak fordi du er god til at give respons både positiv og "negativ" så kan få rettet det op der mangler. For at lytte hvad man gerne lige vil have lidt mere køre erfaring i. Dit gode humør, så man mærker du har lyst til at undervise og de små snakke på turene. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2013
Katrine H
"Kristinas Køreskole kan klart anbefales! Jeg har haft en super god oplevelse hele vejen igennem, med både tid til smil og seriøsitet.
Jeg har ikke noget at sætte en finger på, og derfor de 5 stjerner, her fra :-)


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2013
Katrine
"Jeg har haft en super god oplevelse hos Kristinas køreskole, med både plads til sjov og seriøsitet!
Kristina er en super sød person, og jeg har ikke noget at sætte en finger på. Derfor de fem stjerner og stor ros her fra! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2013
Simone Pødenphant carlsen
"kristina er en super god kørelære, alt godt her fra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2013
Jacob Søgaard
"Jeg har taget mit kørekort hos Kristinas Køreskole, hvilket jeg har været rigtig glad for. Kristina er en glad og positiv person, som også smitter af på hendes undervisning i både teori og kørsel. Kristina er en rolig og engageret kørelære, som er god til at inddrage sine elever, så man får den optimale forståelse af trafikken.

Glad er jeg - bestod både teori og kørsel første gang. Jeg siger tak for det gode samarbejde, og jeg kan kun varmt anbefale Kristinas Køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2013
Jacob Søgaard
"Jeg har taget mit kørekort hos Kristinas Køreskole, hvilket jeg har været rigtig glad for. Kristina er en glad og positiv person, som også smitter af på hendes undervisning i både teori og kørsel. Kristina er en rolig og engageret kørelære, som er god til at inddrage sine elever, så man får den optimale forståelse af trafikken.

Glad er jeg - bestod både teori og kørsel første gang. Jeg siger tak for det gode samarbejde, og jeg kan kun varmt anbefale Kristinas Køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2013
Jacob Søgaard
"Jeg har taget mit kørekort hos Kristinas Køreskole, hvilket jeg har været rigtig glad for. Kristina er en glad og positiv person, som også smitter af på hendes undervisning i både teori og kørsel. Kristina er en rolig og engageret kørelære, som er god til at inddrage sine elever, så man får den optimale forståelse af trafikken.

Glad er jeg - bestod både teori og kørsel første gang. Jeg siger tak for det gode samarbejde, og jeg kan kun varmt anbefale Kristinas Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2013
Emilie Sofie
"Kristinas Køreskole er en køreskole, som varmt kan anbefales til tage sit kørekort. Holdene er små hvilket gør, at der bliver taget tid og hånd om den enkelte. Noget som Kristinas Køreskole virkelig skal have ros for er dygtigheden og tålmodigheden overfor eleven samt det ALTID smilende, og gode humør man bliver modtaget med. Kristina køreskole skal have 5 stjerner ud af 5 stjerner, da der absolut intet dårligt er, at sige om denne køreskole eller kørelæreren. Kristinas køreskole kan klart anbefales til de, som gerne vil have en god samt tryg oplevelse, med en sød, tålmodig og smilende kørelærer.
Tusind tak for en god oplevelse og et godt forløb Kristina! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. marts 2013
Simone
"Kristinas køreskole, er en køreskole for dem der ønsker en sød og dygtig kørelærer. Jeg har selv kun haft positive oplevelser på denne køreskole, og fortryder ikke valget af den.
På denne køreskole bliver der startet mindre hold op, hvilket jeg selv mener er meget positivt, da man som elev får mere ud af undervisningen og man kan få sit kørekort omkring ens fødselsdag - hvorimod det måske kan sværere på større hold.
Kristinas køreskole fortjener 5 stjerner, fordi der ikke kan sættes en finger på noget som helst. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2013
Emil N
"Jeg anbefaler varmt Kristinas køreskole, da Kristina udover at være yderst professionel og imødekommende også gør undervisningen til noget særligt, og noget som man kan glæde sig til hver gang.

På Kristinas køreskole får man således fantastisk undervisning, samt gode oplevelser, og et stort smil på læben (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2013
Christel Bergenser
"I en alder af 30 år gik jeg først i gang med at tage kørekort. I en jungle af Silkeborgs køreskoler, faldt valget på en kvindelig kørelærer-Kristina, som jeg ikke har fortrudt det mindste sekund. Med familieforøgelse, angst for trafikuheld og den højere gennemsnitsalder for at tage kortet, var det en større udfordring for mig. Kristina udviste den største empati for min situation. Den yderst forsigtige kørsel medvirkede til, at jeg tog flere køretimer. Men altid blev jeg mødt af stor tålmodighed, smil og troen på, at jeg nok skulle gennemføre forløbet. I hyggelige og trygge omgivelser var der altid plads til spørgsmål. Kristinas teoriundervisning virkede levende, interessant og lærerig. I mit tempo bestod jeg teoriprøve og køreprøve første gang, så til jer, der er kommet senere i gang med kortet, er der de bedste argumenter for at lade valget falde på Kristinas Køreskole. Det er aldrig for sent at komme i gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2013
Julie
"Dygtig kørelærer
Det har været en god oplevelse at tage kørekort på Kristinas køreskole. Hvis i vil have en dygtig, smilende og en kørelærer der altid snakker pænt til jer -- skal i vælge Kristinas køreskole
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2013
Nanna Schrøder - Hansen
"Kristinas køreskole får et stort 5-tal af mig, ville gerne give mere:).
Gennem hele forløbet har Kristina evnet at opretholde lysten til at blive ved, også selvom man havde nogle udfordringer undervejs. Hver morgen er man mødt med et smil og en positivisme, som har gjort, at man også har glædet sig til næste, og næste gang, man skulle ud at køre.

Dengang jeg søgte på alle køreskoler i Silkeborg, var det klart Kristinas hjemmeside, der var den mest imødekommende og tiltalende.

Jeg kontaktede Kristina angående start på kørekort, men det passede desværre ikke ind i mine planer, da jeg fik arbejde i Vejle, og derfor kun kunne køre de dage, jeg havde fri. Kristina udviste en stor interesse, lyst og vilje ti lat hjælpe mig og forklarede, at hun da kendte til en anden køreskole (Janni´s), hvor de lige var starte på teori de dage, en dag jeg kunne.
Vi fandt ud af en løsning og jeg startede til teori ved Janni, men havde køretimer ved Kristina.
En super løsning. Kristina har taget udgangspunkt i den enkelte, mig, og fået det bedste ud af forløbet:)

Kristina har igennem hele forløbet været rigtig pædagogisk, ærlig, imødekommende, smilende, nærværende, frisk, menneskelig, faglig, personlig mv.

Kan kun meget varmt anbefale andre at tage kørekort her<3
Hvis ikke i vælger denne køreskole, så vil i gå glip af en masse!

Vil oprigtig savne de hyggelige køretimer, jeg har haft med Kristina :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2013
Jakob
"Kristinas Køreskole kan varmt anbefales! Kristina er en dygtig kørelærer, med even til nemt at lære fra sig, hvilket også medvirkede til at jeg bestod både teori og køreprøve første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2013
Jacob. P
"Kristinas køreskole kan varmt anbefales.

Kristina tager sig god tid til at lære hver enkel person som på den måde gør det nemmere at tage kørekortet.
Desuden er hun altid glad og kommer aldrig med dårligt humør.

Et kørekort hos Kristina kan kun anbefales med 5 ud af 5 stjerner!

Tak for alt Kristina!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2013
Sara
"Kristina er en rigtig dygtig og sød kørelære, som tager behov til hver enkle. Det har været en god oplevelse at tage kørekort der, kan varmt anbefale hende! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2013
Rasmus J
"Kristina er en yders venlig kørelærer, der virkelig tager sig tid til en, og altid er glad. Desuden er hun yderst god til at lære fra sig. Alt i alt var der en meget behagelig oplevelse, der helt klart kan anbefales. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2012
Winnie Bæk
"Jeg har været rigtig godt tilfreds med at tage kørt hos Kristina. Hun tager sig tid til en og hjælper samtidigt med at hun beroligere en. Tag kørekort hos Kristina hvis du vil have det godt med din kørelærer og få en dejlig oplevelse ud af det. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2012
Camilla
"Kristina underviser på en rolig og meget tålmodig måde, så jeg hurtig lærte at slappe af. Kristina er altid sød og smilende. Tak for mange hyggelige grin sammen. Kan kun varmt anbefale at tage kørekort hos Kristina"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2012
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Chr. d. 8 vej 24
Post nr. & by:8600 Silkeborg
Telefon:60 83 15 04
Hjemmeside:www.kristinaskoreskole.dk
Email:kristina@koreskolensilkeborg.dk

Kørelærer:
  • Kristina Mortensen