Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Sæby:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Porsborgs Køreskole | Sæby

I Sæby ligger Porsborgs Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Buster jensen
"Jeg her lige taget MC kort,ved Jens.
Jeg vil 100% Anbefale ham. Han er en spasmager / sjov og absolut ikke en kedelig kørerlære. Men men lige så sjov han er lige så seriøs er han.☺️ Jeg vil ønske at jeg kunne give ham flere stjerner 5 er sku ikke nok! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2018
Dumpeprocent.dk
Lars Munk
"Har lige taget mit MC-kort hos Jens (Efterår 2014)
Vil uden tøven og tvivl anbefale Jens til alle og enhver der står og skal have kørekort.
Jens er en spasmager uden lige, men hele tiden indenfor rammerne hvor man ikke er i tvivl om seriøsiteten bag.
Har set frem til hver eneste teori-time ved Jens og er lidt ærgelig over det nu er slut, efter jeg er bestået både teori og køreprøve i 1. forsøg, takket være Jens.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2014
Erik Berg
"Må en "gammel" elev bidrage med lidt her også....nå gør det aligevel,jeg fik mit kørekort hos Jens tilbage i 2000 og jeg må indrømme at det var en fornøjlse at trille med ham,det var et lynkursus som eksesterede dengang,ved ikke om det stadig gør men jo jens kunne lære fra sig og det var bestemt ikke kedeligt i han teoritimmer,5 stjerner skal han have og jeg vil sende min datter over til ham når hun vil have kørekort,jeg bor på sjæland nu men vil aldrig glemme jens og hans måde at være på og takle os kursister,så jo igen,jeg har ingen som helst tvivel om at jens må tage endnu en af familiens medlemmer under sine trykke vinger og lærer fra sig igen,har en bror som også kørte hos jens og også han var super tilfreds med Jens (biker Jens ) ;O)) nå nej det er jo taget,held og lykke til jens og alle nye elver,kan roligt vidrebringe de gode resutatter jeg og andr har haft på netop Jenses køreskole,bare spring på og kom igang det vil i ikke fortryde.

vh Erik Berg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2012
Dumpeprocent.dk
Line
"Jens er en kanon kørelærer!
Var så glad for at tage kørekort der, sammen med mine veninder - vi har flere gange snakket om, hvor sjovt det ville være, hvis vi kunne tage kørekortet igen. Jens var virkelig god til at gøre undervisningen levende og anderledes, men stadig seriøs og han er god til at lære fra sig. Den dag jeg skal have motorcykel-kørekort, bliver det helt sikkert ved Jens! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2011
Morten
"Har taget stort MC kort hos Jens, og Kan kun give ham de VARMESTE anbefalinger, manden er genial og hyggelig og helt nede på jorden på en og samme tid, endvidere forstår han at rette på en uden det virker som andet end konstruktiv kritik. Jeg døjer meget med eksamener men bestod teori og køreprøve i første forsøg takket være Jens."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2011
Melissa Juul
"Mandag plejer ikke at være noget særligt, men pga. teoritimer mandag aften, ser jeg med glæde frem til mandag aften :) Jens er super god til at lærer fra sig, og det betyder meget! Der er altid godt humør og en dejlig stemning, når han er i nærheden! Jeg vil helt sikkert anbefale alle at tage kørekort hos Jens!

Det er en unik oplevelse, og du er sikker på at få det bedste ud af det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2009
Dumpeprocent.dk
Dennis Høyer
"Forrygende undervisning. Sjov, lærerig og hyggelig underviser. Bliver aldrig sur og man gik næsten aldrig hjem fra teoriaftener uden at der havde været mindst 5-6 grinepauser pga. sjove bemærkninger fra ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2006
Ann Louise Andreasen
"Jens er en hel speciel person, som gjorde oplevelsen helt unik. Man bruger jo en del tid med sin kørelærer og det betyder derfor utrolig meget, at man går i spænd.
Han forstår at lære fra sig på den gode måde. Jeg døjer fx meget med eksamener eller lign og gruede derfor for køreprøven. Alligevel fik han mig til at slappe af i bilen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:jens porsborg
Adresse:Sønderstrand 8 1 th
Post nr. & by:9300 Sæby
Telefon:20429601