Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Roskilde:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Roskilde Køreskole ApS | Roskilde

I Roskilde ligger Roskilde Køreskole ApS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Alle vores kørelærere er kompetente og besidder den ro og pædagogiske tilgang, der er nødvendig. Der er ingen, der har glæde af en hidsig kørelærer, der banker i instrumentbrættet, hver gang man begår en fejl. For fejl vil der komme, og det er en del af en naturlig læringsproces. Det er lige præcis, noget vi forstår her på Roskilde Køreskole. Det handler i høj grad om at føle sig tryg og, at der er en god kemi mellem dig og din kørelærer!

Vurderinger

Annemette
"Rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Roskilde køreskole. Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner, da jeg havde et rigtig godt forløb tog ca 3måneder. Fik kortet hurtigere en forventet, da jeg havde brug for ekstra mange køretimer. Min kørelærer var professionel, og havde rigtig godt tålmodighed, jeg føler mig nu utrolig tryg bag rettet. kun de bedste andbefalinger herfra"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2018
Dumpeprocent.dk
Wasima
"Man skal holde sig væk fra denne køreskole. Deres kørelærer er kun interesseret i penge, hvilken afspjler deres valg af glatbane og kørebane, som ligger i næstved osv.
Derudover har kørelærer ikke tid. De er dovne til at tage din telefon og snakke med dig eller svare din besked og der kan gå flere uger. Og da de endelige svar tilbage, siger de at de ikke havde tid til dig. De udtrykker sig klart at du skal komme med kontanter, selvom du insister på at du vil overføre penge til dem. Du får ingen faktura.
De gøre ikke noget for dig under teori undervisning. Du skal lære det hele selv. Du skal bare side foran computer mens de hygger sig på kontoret.


Kan ikke anbefale dette køreskole til nogen."
1 stjerne 10. januar 2017
Dennis Hansen
"Roskilde Køreskole er en skole hvor du med garanti får noget ud af dine penge! Lærerne er virkelige søde og sørger for, at man får lært både det teoretiske og praktiske. De går virkelig op i at man består. Jeg begyndte uden uden at vide en eneste ting om bilens udstyr, trafikregler og hvordan man kører en bil. Men alligevel gik jeg derfra med et kørekort! Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven første gang! Det har 100% noget, at gøre med den måde, de underviser en på.
Jeg har ihvertfald været rigtig glad for skolen, og jeg kan kun anbefale den til dig. Derfor 5 stjerner! Hilsen Dennis fra Jyllinge"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2015
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 8.495,00 350,00
Kategori BE 3.695,00 400,00
Kategori A 7.995,00 375,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Jernbanegade 3a
Post nr. & by:4000 Roskilde
Telefon:42494449
Hjemmeside:www.roskildekoreskole.dk
Email:Info@roskildekoreskole.dk

Teorilokale:
Adresse:Jernbanegade 3a
Post nr. & by:4000 Roskilde