Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Rønde:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Jimmys Køreskole | Rønde

I Rønde ligger Jimmys Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


-Lille, hyggelig køreskole. Små hold med max. 5 elever af gangen.

.

 

Vurderinger

Jens-Kristian Bech Weesgaard
"Jeg er 110% tilfreds med Jimmys køreskole! Super undervisning i teori, hvor der er plads til at stille spørgsmål og hvor spørgsmålene bliver taget seriøst og svaret på en måde, så alle kan forstå det.

Køretimerne er også bare super! Jimmy tager det stille og roligt og tilpasser sig ud fra hvem, der sidder bag rattet og hans/hendes køreevne. Han er altid frisk på en snak, hvilket gør det meget mere betryggende at køre ude i trafikken som ny. Kan kun sige "Thumbs up" herfra! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2010
Dumpeprocent.dk
bo hjelmager
"Som 44-årig har jeg lige fået kørekort for første gang. Jeg valgte Jimmys Køreskole pga. de små hold. Det viste sig at være godt. Jimmy er god til at følge op, således at man efter en teorilektion kommer ud at køre i nogle af de situationer, man lige havde lært. Med sit rolige tålmodige væsen, fik han mig igennem, selvom det i starten ikke altid gik lige godt :) Tak til Jimmy for en god oplevelse. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2010
Nicoline Wolk
"Jeg kan varmt anbefale Jimmys Køreskole. Jimmy har været utrolig god til at få mig til at slappe af og føle mig godt tilpas i bilen. Jeg har været rigtig glad for hele forløbet, og Jimmy har altid udvist stort overskud og engagement. Det har derfor været en fornøjelse at have Jimmy som kørelærer, og jeg kan på det varmeste anbefale ham. Tusind tak for denne gang :o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. april 2010
Dumpeprocent.dk
Anne Carlsen
"Jeg kan på det varmeste anbefale Jimmys køreskole! Jimmy er en fantastisk kørelærer, og hans rolige sind gør det til en fornøjelse at tage kørekort. Jeg vil nok aldrig glemme de hyggelige teoritimer, hvor Jimmy altid var klar til at besvare spørgsmål og derudover utrolig god til at forklare tingene, så man forstår dem. Jeg var meget nervøs for de første køretimer, men Jimmy virkede utrolig afslappet og med styr på tingene, så jeg lige fra første køretime nød at køre bil. Han er utrolig dygtig og samtidig virkelig rar og nem at snakke med. Så jeg kan varmt anbefale Jimmys Køreskole - tak for denne gang :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2010
Lene Dalegaard
"Jeg kan varmt anbefale Jimmys Køreskole.
Han er den bedste til at forklare, og fik at føle mig tryg. Selv den allerførste køretime, hvor jeg ikke mente at jeg ville komme til at køre med end 40 km. Men jo jo, uden at vide det, måtte han jo lige sige at jeg skulle sænke farten :-)
Hans tåldmodighed er helt fantasisk. Han sætter eleven i centrum, og er god til at se hvor ens svagheder er, og arbejde med det, til man kan!.
Jeg kan derfor kun anbefale, at hvis du skal have kørekort, eller blot nogle ekstra timer, så skal du vælge Jimmy!! Tak for denne gang.. :0)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2009
Anne Schou
"Jeg kan kun på det varmeste anbefale Jimmys Køreskole: Jeg havde ikke kørt bil i over 20 år og ville tage nogle genopfriskningskøretimer, da jeg ikke længere turde køre. Jeg følte, det var ligesom at starte forfra efter alle disse år og var mega nervøs til første køretime. Her var Jimmy helt fantastisk med sit rolige, tålmodige og utrolig behagelige væsen. Efter nogle køretimer over kun 2 uger var jeg klar til at køre igen, hvilket virkelig er stort for mig efter så mange år – 1000 TAK for hjælpen og for en formidabel køreundervisning til Jimmy....."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. august 2009
Dumpeprocent.dk
Line R. Jørgensen
""At skulle tage kørekort kan godt virke som en kæmpe udfordring, men Jimmy har en dejlig beroligende udstråling, som skinner igennem på såvel teoritimer som køretimer. Alt sker i et tempo, hvor der er plads til alle. Han er meget overbærende og utrolig god til at holde gejsten oppe. Hans måde at håndtere hele forløbet er uovertruffent. Mit valg af kørelærer vil jeg ALDRIG fortryde! Endnu engang TAK for hjælpen Jimmy :-)" "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2009
Heidi Zaccho
"Jimmy er en kanon underviser ... han har Tålmodigheden og man kan mærke at man er i trygge hænder ... der er plads til spørgsmål .. man kan mærke jimmy er glad for sit job ...og selv om man laver nogle store fejl er der stadig et smil at få ... han er pædagoisk på den gode måde... jeg kan kun varmt anbefale Jimmys Køreskole ..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2009
Kasper Rasmussen
"God undervisning og hyggelige teoritimer, kan kun sige godt om ham +++"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2009
Peter Sand Hansen
"Jimmy er en god underviser.
Han tager sig tid til de mange spørgsmål, og formår at skabe en afslappet atmosfære, så man ikke bliver nervøs for hverken teori eller køreprøve..
Det kan mærkes at han er nystartet, da der er en stor entusiasme for jobbet.

Jeg kan varmt anbefale Jimmys Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2009
Anders N. Petersen
"Små hyggelige hold, hvor der er tid til hvert eneste spørgsmål, der er en rigtigt god stemning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 12.500,00 475,00
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Kategori generhverv 2.200,00 450,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jimmy Aakjær
Adresse:Birkevej
Post nr. & by:8410 Rønde
Telefon:41563222
Hjemmeside:jimmys-koreskole.dk
Email:Jimmyaakjaer@gmail.com

Kørelærer:
  • Jimmy Aakjær

Teorilokale:
Adresse:Birkevej 35
Post nr. & by:8410 Rønde

Køreskole galleri