Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

DAMHUS KØRESKOLE | Rødovre

I Rødovre ligger DAMHUS KØRESKOLE. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Velkommen til Rødovres ældste skole eksisteret siden 1965. Skolen er nyistandsat og indrettet med ægte biografstole og undervisningen foregår i de lyse lokaler med det nyeste indenfor undervisningsmaterialer. En køreskole der giver oplevelse af etik og kvalitet. Transportmuligheder til skolen er meget gode da køreskolen ligger på Roskildevejen blot 200 meter fra Damhussøen.

Vi sørger for at hver enkel elev får en god oplevelse af at erhverve et kørekort, for ordentlighed forpligter!

BESØG HJEMMESIDEN WWW.DAMHUSKOERESKOLE.DK

Vurderinger

Lise Stich
"Bare så I ved det. Det er ikke Ali der har Damhus køreskole mere. Den nye ejer syntes til gengæld ikke det er vigtigt at svare på SMS så min søns kørekort blev 2 måneder forsinket 😡. "
1 stjerne 25. maj 2019
Kenneth Gallon
"Jeg fik en rigtig god oplevelse af at tage mit kørekort hos dem! Både teori og det praktiske blev undervist perfekt af Ali!
Som også var med til at jeg bestod begge prøver, i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. december 2018
Benjamin Pardo Hansen
"Jeg havde et super godt forløb med Damhus Køreskole, hvor specielt Ali var med til at gøre at jeg bestod teori- og køreprøve første gang! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2018
Kristina Ford
"Super god køreskole. Ali er en virkelig god kørelære, der støtter og bakker en.op, når man har brug for det. Jeg kan kun varm anbefale den."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2018
Stine Nielsen
"Rigtig god køreskole, som varmt kan anbefales. Bestod både teoriprøve og køreprøve i første omgang. Jeg havde Kevin som kørelærer og det fungerede super godt. Han er rigtig dygtig og god til at hjælpe, hvis der skulle være noget. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2018
Maja Carvell Strecker
"Forløbet hos Damhus køreskole har været helt igennem fantastisk. Det har været let at kommunikere med køreskolen, og der har aldrig været problemer med at komme i kontakt med køreskole læreren ( og ejeren) Ali. Jeg begyndte mit forløb for 2 måneder siden, og jeg endte med at bestå min teori prøve og køre prøve første gang.
Jeg har ikke haft brug for hverken ekstra teori timer, eller køretimer. Ali har været en ekstremt god støtte, og selv da nerverne hobede sig op ift. Den endelige køreprøve, så var han ikke bleg for at lave at kort stop, og lige give en beroligende og inspirerende “pep-talk”.
Damhus køreskole fortjener helt klart 5 stjerner. 5 stjerner for den gode undervisning og for det gode selvskab under alle køreturene.
Tak! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2018
Christina Hansen
"Bestod teori- og praktiskprøve i første hug :) weee...
Havde Ali som kørelærer han er bestemt god til at bevare overblikket have humor og vigtigst tålmodighed. Hans måde at være på gjorde køreoplevelserne behagelige til trods for man var nervøs. Kompetent og dygtig .
Kan klart anbefale Damnhus Køreskole i Rødovre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2018
Mathias Angelsøa
"Damhus køreskole var et godt valg den lå tæt på og den var lærerig og man har nogle sjove kørelærere "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. april 2018
Kasper
"Hele forløbet har været i top. Bestod henholdsvis teori- og praktiskprøve i første hug. Humor kombineret med en kompetent og dygtig kørelærer, som Ali er, gjorde at jeg i den grad er tilfreds med forløbet.
Damhus køreskole kan derfor varmt anbefales til personer, som ønsker at tage kørekort i Rødovre og omegn. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2018
Claudia Bilberg
"Fantastisk lærer! Han gør det sjovt at tage kørekort og sørger for der aldrig er pinlig tavshed men istedet en god og tryg stemning! Al credit til Ali! Bestod begge prøver 1. gang"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. februar 2018
Lili
"Super kørerskole! Bestod det hele første gang! Kan kun anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2018
Adam
"Rigtig god køreskole!! Bestod det hele i første forsøg. Kan stærkt anbefales. Hele forløbet har været sjovt og lærerigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2017
Peter
"Fantastisk køreskole. Jeg bestod teori og køreprøve på første forsøg. Kan klart anbefales "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2017
Jessica
"En skole der forstår elevens behov, og tilpasser sig herefter. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2017
Peter
"Jeg synes personligt at Damhus Køreskole er en rigtig god køreskole. Jeg bestod teoriprøve og køreprøven på første forsøg, takket være Ali. Han er en fantastisk kørelære, som er rigtig god til at lære fra sig. Udover det så er også rigtig sjov og køre med. Alt i Alt har det været en fantastisk tid på køreskolen! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. september 2017
Ciara Crawford
"God køreskole med dygtige kørelærer👍🏻 Bestod både teori og køreprøve i første forsøg! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2017
Kira Dinesen
"De allerbedste, dygtigste og sødeste."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2017
Yunus
"Det er en god køreskole med nogle gode og glade kørelærere."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2017
Justyna K.
"Teori undervinsing meget god . Ali forklarede teori på sjovt, forståeligt og med stor tålmodigheds måde . Køre timer godt planlægt med god fokus på de steder hvor man fejle mest. Nogle gange kan han være lidt hidsigprop men tage det ikke så tung og hør efter hvad han sige så er han glad ;-) .Få minuter før køreprøve havde han stillet os tekniske spørgsmåle og prøvede at gøre os rolig. Han sikkert vil følge dig uden hele forløb hurtig , sikkert og med forstand-obs.og hvis han tilbyder ekstra køretimer udover lovpakke så ikke for at suge penge men for at gøre dig helt klar til køreprøve.
Jeg har bestået teori og køreprøve første gang med lovpakken .men hvis jeg skulle dumpe så vil det ikke være hans skyld men min egen eller bare uhelt situation..Tak for god forløb Ali ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. september 2017
Jeppe Jensen
"På Damhuskøreskole fik jeg kompetent undervisning og vejledning i forhold til teoriprøven, og god, kompetent og tålmodig vejledning og behjælpelige anvisninger til køretimerne. Det betød at jeg kunne bestå teori- og køreprøve i første hug.
Varm anbefaling herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2017
TIFFANIE Barslev
"Damhus køreskole er en fantastisk god køreskole.
Selve teori undervisningen er både sjov og nemt at forstå. Ali forstår virkelig hvordan man skal undervise så det er forståligt. Man kan altid spørger sig til råds eller have en god snak med ham, hvis man føler sig nervøs eller usikker. Han kan altid få en på rette spor og berolige en.

Jeg havde Ali som kørelære og han er
fantastisk engageret målrettet og meget dygtig, God til at lytte og nærværende. Han formår at holde enes nerverne i ro når man er ud og køre og er bare god til at forklar hvad der skal ske i trafikken så man føler sig tryg.

Verdens bedste kørelære "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2017
Kristoffer Blem
"Super god køreskole, gode kørelærer og der er styr på tingene! De er altid klar til at hjælpe, hvis man skulle have nogen form for spørgsmål!
Kan anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
David
"Damhus køreskole, kan klart anbefales!

Ali gør et fantastisk arbejde i at gøre teoriundervisningen forståelig og sjov, han er super afslappet og man kan altid snakke med ham, hvis der er noget man ikke forstår.
Jeg skiftede kørelærer undervejs til Ali, som endnu engang gjorde et fantastisk arbejde. Han er afslappet, som smitter af på en, han har tid og overskud til at snakke med dig og informere en på et pæn og forståelig måde når man skal forbedre eller gøre ting anderledes fremover i forhold til når man kører bil.

Jeg havde Admir tidligere som kørelærer og måtte skifte lærer da der ingen fremdrift var i mit forløb. Jeg blev fortalt jeg ville få tid til køreprøve i december sidste år, jeg endte med ikke at køre i 3mdr, der var manglende informationer, aftalte tider blev aflyst mm. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2017
Josephine kreutzmann
"Super perfekt forløb.
Jeg har simpelhen fået den bedste behandling.
Super dygtige teori undervisere.!
Og jeg havde den bedste kørelære. Jeg er så glad og tilfreds med hele forløbet.
Jeg bestod både teori prøve og køreprøve første gang!!
Bedste hjælp og vejledning findes ikke :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2017
Dorthe Lindegaard Nielsen
"Skøn køreskole med fantastiske empatiske lærer som forstår at lære fra sig og formidle tingene så pædagogisk godt. Gensidig respekt fra starten danner en god læringsproces. Kan varmt anbefale den skole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2017
Mila Kleit
"Damhus køreskole, kan varmt anbefales!

Alis teori undervisninger seriøse og lærerige - men også fuld af humor, så man kan se tingene fra andre vinkler af og bedre forstå og sætte sig ind i dem, hvilket gør det en del lettere for alle sammen at være med, med åbne øjne.

Køretimerne er også i den grad ekstremt professionelle. Ali er tålmodig, rar og venlig. Han formår at få en til at føle sig tilpas i bilen og på vejene! Har Man svært ved en bestemt ting, så lad det ikke gå dig på, fordi vi prøver bare igen indtil du får det på plads. Man går ikke fra en køretime med en følelse af at man ikke har lært noget nyt. Ali tror på hver og én, og han skal nok få dig igennem forløbet på en sjov og professionel måde! Før du ved af det, har du kortet i hånden ;-)
Vælg Damhus køreskole, Ali er nemlig den bedste til hans arbejde, og du vil være i trygge i hans hænder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. januar 2017
Anne Fuglsang-Damgaard
"Jeg kan varmt anbefale Damhus køreskole! Jeg er 56 og det var en stor beslutning at ville tage kørekort, men Ali har fra starten overbevist mig om, at det skulle jeg nok klare. Som kørelærer er han både empatisk, pædagogisk og dygtig til at undervise på lige præcis det niveau og den måde, der passer den enkelte elev. Der har været orden i forløbet, og opbakning også i en periode hvor min ansøgning blev forsinket i systemet. Jeg har bestået både teori og praktisk prøve i første forsøg og er meget tilfreds med hele forløbet! Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen, også tilsidst med nervøsitet inden prøven. Kan kun anbefale køreskolen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2016
Mia
"Helt suveræn godt køreskole, som klart kan anbefales. Der har ikke været et eneste problem gennem forløbet. Jeg bestod min teoriprøve første gang og køreprøven anden gang!
Jeg takker Kevin for at tro på mig fra starten af forløbet og hans fantastiske tålmodighed. Derudover skal det siges, at han er en fantastisk kørelærer, som ved hvordan man lærer fra sig!
Alis teoriundervisning kan man bestemt heller ikke klage over. Han har formået at gøre det underholdende samtidig med at det var seriøst og lærerigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2016
Maria Nørrevang
"En super god køreskole

Teoriundervisningen er super. Underviseren, Ali, underviser med et smil på læben og en god sjat humor.
Køretimerne med Ali er lærerige og han er god til at lære fra sig. Han er tålmodig, venlig og man føler at man er i gode hænder, når man skal lære at køre.
Jeg bestod både teori- og køre-prøve i første forsøg. Man bliver forberedt og klædt godt på, hvis man selv yder en indsats og prioterer det.
Jeg kan kun anbefale at tage kørekort på damhus køreskole.
Der er smil og humor til både teori- og køretimer :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2016
Mia
"Helt suveræn godt køreskole, som klart kan anbefales. Der har ikke været et eneste problem gennem forløbet. Jeg bestod min teoriprøve første gang og køreprøven anden gang!
Jeg takker Kevin for at tro på mig fra starten af forløbet og hans fantastiske tålmodighed. Derudover skal det siges, at han er en fantastisk kørelærer, som ved hvordan man lærer fra sig!
Alis teoriundervisning kan man bestemt heller ikke klage over. Han har formået at gøre det underholdende samtidig med at det var seriøst og lærerigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2016
Mia
"Helt suveræn godt køreskole, som klart kan anbefales. Der har ikke været et eneste problem gennem forløbet. Jeg bestod min teoriprøve første gang og køreprøven anden gang!
Jeg takker Kevin for at tro på mig fra starten af forløbet og hans fantastiske tålmodighed. Derudover skal det siges, at han er en fantastisk kørelærer, som ved hvordan man lærer fra sig!
Alis teoriundervisning kan man bestemt heller ikke klage over. Han har formået at gøre det underholdende samtidig med at det var seriøst og lærerigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2016
Martin meulengracht
"Super god køreskole men syns dog der er for lidt fokus på den enkelte elev man kunne ringe 5 dage i træk og prøve at få et svar men de lidt tunge i måsen men Alis måde at undervise er alt for Nice ikke sådan en tør morfar at høre på men forstår at lave jokes under undervisningen som kunne få en til at tænke fra andre vinkler og lære nemmere og kørselsmæssigt også super god dog nogle gange nedladende påtale men typisk med god grund. Thumps up. Ville anbefale denne køreskole til enhver både jeg og min søster bestod køreprøven 1 gang"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2016
Frederik koch
"Super flinke og sjove kørelærer "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2016
Heidi Wærum Alsø
""super fantastisk forløb"

Sjov og underholdende teoriundervisning. Gode køretimer med en super kompetent kørelærer, Ali.

Vil også lige rose Admir for 1. hjælpskursuset, dejligt at lidt tung teori kan gøres spændende.

Alt i alt, dejlige 91 dage under Damhus køreskoles vinger.

Både teori- og køreprøve bestået 1. gang

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2016
Sabrina
"super god køreskole!

jeg kørte med Ali, og er meget tilfreds med forløbet. han er ærlig og sender dig ikke til prøve før du er klar til det.
jeg brugte 114 dage på det, og jeg bestod teori i første omgang og køreprøven i anden omgang (en dum fejl fra min side gjorde at jeg ikke bestod første gang)

denne køreskole kan klart anbefales! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2016
Tobias L
"Super god køreskole. Det kan ikke beskrives på andre måder.
Meget professionelle på alle parameter, og seriøse kørelærere med en god indstilling.
Jeg kørte med Murat, kunne ikke have drømt om en bedre kørelærer, god til at lære fra sig, og indrette sine metoder, så det passer til den enkelte elev. De andre lærere som jeg mødte, virkede også meget kompetente.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2016
Martin
"Sjov kørelærer, men meget uprofessionelt.
Aflyser køretimer minutter inden, kommer forsent, og spiller spil på Ipad mm. mens eleven kører.
"
1 stjerne1 stjerne 31. maj 2016
Marcus Wiatr Olsen
"Synes det har været et pisse fedt forløb, med massere af humor og selvfølgelig massere af kørsel, og med dette snakker jeg om Ali, min kørelære! Super person! Og god undervisning!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2016
Lisa
"Rigtig god køreskole.
Bestod teori og køreprøve i første forsøg.

Vil sige tak til Kørelære Kevin for at være god til at lære fra sig, samt at være meget tålmodig :-)


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2016
Michala
"God køreskole. Ali forstår at få noget liv i undervisningen, så det bliver mere spændene at have teori.
Alt i alt fuldt tilfreds med mit forløb :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. april 2016
Nicolai
"Fuldt ud tilfreds med Damhus Køreskole. Jeg bestod teoriprøven første gang og køreprøven anden gang. Jeg takker for Kevins tålmodighed under køretimerne, og hans måde at lære fra sig har været top klasse hele vejen igennem. Alis teoriundervisning har både været seriøs og underholdende, hvilket både gør det sjovt, men også lærerigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. marts 2016
Magnus
"Fedt!
Fik mit kørekort i første huk.
Sjov indlæring.
Gode kørelære."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2016
Anonym
"Billigt, men også langt under standard. Teori sjovt, men også mindre racistiskt og kan virke stødende. Kørelærer havde ingen tider andet end 1 gang hver uge, og virkede ikke interesseret i om man bestod, men valgte at reservere køreprøve efter flere ugers pause midt i myldretiden, også selvom der var blevet givet udtryk for, at der var et ønske om flere timer, men det blev der ikke lyttet til. Derudover var kørelærer mere interesseret i at man ikke beskadigede bilen end at man lærte at køre den. Derfor var det også næsten 100% sikkert at jeg ville dumpe prøven. Fejl i det administrative forlængte også forløbet betydeligt, selvom det var blevet udtrykt at det skulle gå så hurtigt som muligt. "
1 stjerne 8. marts 2016
nils-christian nilson
"Vi var lidt for mange til teoriundervisningen i forhold til kørekapaciteten, men undervisningen var god, og alle i køreskolen er rare bekendtskaber. Og det siger også noget, at jeg som 70-årig førstegangsaspirant bestod både teori og praktisk prøve i første hug. Du lavede kun de småfejl, som 18-årige typisk laver, og det er imponerende i din alder, sagde den sagkyndige.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2016
Mikkel Stich
"du er en idiot hvis du ikke vælger denne køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2016
Lykke meulengracht
"Jeg bestod det hele i første huk ☺️Vil sige tak til Ali for den store tålmodighed ned mig 😁

15/12-2015

Tak Ali for en god oplevelse og toen på jeg ville bestå"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2015
Natasja
"Super god køreskole. Der er styr på tingene og det hele kører bare. Teori undervisningen er rigtig godt og kørelærerne er super dygtige. Har kun ros at sige om Damhus køreskole!! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2015
Kia
"Fik mit kørekort i fredags d. 27/11. Bestod begge prøver første gang og det tog ikke mere end 3 måneder at blive færdig.

Meget glad for Kevins store tålmodighed under køretimerne, det gjorde det hyggeligt og lærerigt på samme tid :)

Kan helt sikkert anbefalde denne køreskole til andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2015
Theresa Aagaard Hansen
"Lækker køreskole, man kan mærke at de har styr på deres ting og er super gode til at formulere det videre til deres elever. Jeg er tilfreds! 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2015
Kristian
"Ali og hans hold af kørelærere sørger for at gøre teoriundervisning til en leg.
Med lige dele seriøsitet og humor.
Dette tager de med ud i køretimerne i bilen og giver god og saglig feedback både undervejs og efter.
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos jer.
De bedste anbefalinger herfra :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2015
Kenneth
"Fint forløb, god undervisning. Men også venlig med godt humør.
Fik mit kort på 3 måneder, selv om jeg er 68 år. Med tak og venlig hilsen ?
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2015
Jonathan Hvorslev
"Godt forløb, men der skete et par forvirringer, men det sker jo altid"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2015
Steen
"Fik mit kørekort 16/9, efter at have bestået både teori og den praktiske prøve første gang. For det skylder jeg kørelæren Ali en stor tak. Alis teoretiske og praktiske undervisning foregår i en afslappet atmosfære, men samtidig også meget seriøs. Ris og ros falder på rette tid og sted. Kan varmt anbefale Damhus Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2015
Philip
"Jeg har netop sagt farvel til Ali og damhus Køreskole, da jeg tidligere i dag bestod køreprøven.

Jeg vil gerne stor rose denne Køreskole og specielt Ali som har været min kørelærer. Han har formået at gøre teoretimerne interessante, hvor undervisningen altid blev taget med et smil men samtidig var meget lærerige.
- smilet tog han med i ud bilen, hvor mine køretimer foregik, hvilket gjorde det at lære, betydeligt nemmere.

Så hvis du leder efter en Køreskole, hvor humøret er højt samt niveauet på undervisning, kan jeg varmt anbefale Damhus Køreskole.
Jeg har ikke været andet end meget tilfreds.

-Philip "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2015
Kevin Arentoft Simonsen
"Damhus køreskole er rigtig gode til at tage imod en og give en lærerig teori undervisning!
Jeg bestod båede teori og køreprøven i første forsøg, og Ali er virkelig en cool kørelærer som altid er frisk på en snak og kommer altid til tiden som jeg ser som vigtig ting ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2015
Henriette
"Bestod køreprøve og teoriprøve første gang. Top god undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2015
kenneth
"God køreskole. Er 44år, så er nok ikke den nemmeste elev. Men jeg bestod både teori og køreprøven første gang.
Mange tak til Ali for teori undervisning og Kevins toldmodigehed under kørelektionerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2015
Shaymaa
"Super god køreskole! Kan helt klart anbefales, hvis man gerne vil have et hurtigt og lærerigt forløb!
Ali er en stjerne! ⭐️"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2015
Søren
"Rigtig god Køreskole, jeg bestod med det samme i både teori og køre prøve. Takket være Ali :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2015
Shania cloetta Larsson
"God kørestole. Og super godt samarbejde med kørelærene, kan varmt anbefales . "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2015
Rolf
"God skole, masser af støtte fra kørelærerne :)
Kevin holder ens humør oppe, også når man ikke selv synes det går så godt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2015
Valdemar
"Ali formår at gøre teoriundervisningen yderst underholdende og samtidig er det stadig lærerigt.
I starten, til ,mine første kørelektioner var jeg ret nervøs, og jeg følte selv, at jeg blev presset lidt for meget. Det er dog også det absolut eneste og pege på:) Men jo længere jeg kom ind i mit køreskole-forløb des hyggeligere og sjovere blev det at køre. Ali er meget nede på jorden, og han er dygtig til at forstå dine personlige behov for at forbedre ens kørsel. Jeg anbefaler varmt damhuskøreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2015
Stephanie
"Super god køreskole. Den kan stærkt anbefales. God og lærerig undervisning, godt tilrettelagt forløb, der passer til elevens behov, og i det hele taget meget professionel. Tusind tak til Ali, for at være en kanon god og dygtig kørelærer!
Køreskolen lever klart op til de 5 stjerne!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Signe
"Fantastisk køreskole! Ali får ekstra 5 stjerner for at være så fantastisk cool, sjov og virkelig god kørelærer! Der er plads til en masse smil og grin samtidig med, at du får et yderst lærerigt og seriøst forløb. Jeg anbefaler af hele mit hjerte; Damhus Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Natasja
"Super lækker køreskole, med ekstrem søde og i den grad kvalificerede lærer. Er rigtig glad for at jeg har valgt Damhus, man føler sig tryg fra start af og bliver ikke bare kastet ud i noget der ikke er rart for dig. Den allerførste køretime med Ali, bliver du kørt ud til Avedøre holme (område uden særlig meget trafik), og får så lov til at køre rundt der i et godt stykke tid før du bliver smidt ud i trafikken. Virkelig lækker start på en kørekort! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Signe
"Kan varmt anbefale Damhus køreskole! 5 ekstra stjerner til Ali, som er en super god og SÅ sjov kørelærer. Man får hele pakken ved Damhus køreskole, med et seriøst og lærerigt forløb, men også ALTID med et stort smil på læben til enhver køre- og teoritime. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Camilla Beck
"Jeg vil gerne give Damhus Køreskole 5 stjerner, da jeg synes at det er en helt fantastisk køreskole! Jeg høre om den igennem mange af mine venner, som havde taget deres kørekort på skolen og som ikke havde andet end positive ting at sige. På baggrund af min egen oplevelse, vil jeg gerne give køreskolen en vurdering. Som sagt har jeg valgt at give 5 stjerne. Skolen har styr på sine ting, er meget hjælpsomme og kørerlærerene er gode til at lære folk det nødvendige + en masse andre gode ting. Jeg havde selv Ali som kørelærer, og han er helt klart en fantastisk person. Han er altid smilende, forstående og hjælper en på rette vej til at bestå køreprøven. Han er meget fleksibel og så får man altid en god snak eller to, når man er ude og køre med ham.

Alt i alt, vil jeg sige at denne køreskole er alle pengene værd, og en oplevelse og hjælp til at blive en stabil bilist!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2015
Emilie
"God køreskole! :-) Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2015
Emilie
"Super køreskole! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2015
August H
"Super køreskole, kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2015
Dennis
"Super fed og underholdende undervisning kan klart anbefale damhus kørekort "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2015
Anders Stolpe
"Dejligt sted, glade mennesker og effektiv undervisning!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2015
sasha larsen
"Super fantastisk køreskole, credits til Ali.
Kan varmt anbefale denne køreskole. Plads til humor og spas, samt et meget seriøst køreforløb. Derfor giver jeg 5 store stjerner. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2015
Kathrine Andersen
"Rummelighed, tålmodighed og humor er den perfekt måde at beskrive Damhus køreskole på - De kan varmt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2015
Mert Teksen
"super god kørelærer "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2014
Martin Rådbjerg
"Jeg vil gerne give Damhus Køreskole 5 store *, fordi man føler sig i sikre hænder når man skal til og tage kørekort, alt er planlagt så der ikke opstår uoverensstemmelser gennem forløbet.

Tak for hjælpen til mit nye kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2014
Simone
"Super professionel behandling - de sørger for man bliver forberedt på bedst mulig vis til at kunne bestå både teori og køreprøve første gang! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2014
Amalie
"kan varmt anbefale Damhus køreskolen, og min lærer Ali.
Super hurtigt og velplanlagt forløb.
Jeg fik mit kørekort på lige knab 3 måneder.
Alt ved køreskolen er super professionelt, kan kun sige, hvis du skal have kørekort, så vælg Damhus køreskolen, så er det ikke noget problem at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2014
Gustav
"En af køreskolens kernekompetencer er kvalitet og det viser sig. Det handler nemlig ikke om at komme igennem forløbet hurtigt, men derimod om at blive helt klar og opnå alle de kompetencer, der forventes af en billist.

Skolen kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2014
Mads
"Super godt forløb med hensyn på at der er mulighed for at køre om aftenen, hvis man nu har en travl hverdag. Det er nogle gode og søde Kørelærer - alt i alt har det været en god oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2014
Emilie
"Jeg kan kun anbefale Damhus Køreskole. Jeg startede midt under mit forløb, og der blev taget godt imod mig. Det er en god køreskole og lærerne er virkelig gode. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2014
Josefine
"Damhus køreskole fortjener helt klart 5 stjerner! Jeg bestod teoriprøven første gang og det var altid sjovt at gå til teori med Ali som teorilærer.

Jeg havde også Ali som kørelærer, hvilket også var en fornøjelse. Han er nemlig en rigtig dygtig lærer og han er altid i godt humør. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2014
Nadia Winther
"Jeg kan varmt anbefale Damhus Køreskole!
Jeg bestod teori første gang og er lige bestået køreprøven idag, i andet forsøg.
Ali er en fantastisk lærer til både teori og kørsel. Humor er et nøgleord på køreskolen og man føler sig hurtigt tryg i hans selskab!
Intet mindre end fantastisk!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2014
Freja
"Super god køreskole, kan varmt anbefales!
Masser af ros til Ali (som var min kørelære) og som står for teori undervisningen.
Jeg bestod Teori første gang og køreprøven anden gang.

Sjov og forståelig undervisning, du keder dig aldrig i Ali´s selskab.

5 stjerne intet mindre kan gøre det! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2014
Christoffer Jalsoe
"Gode muligheder for teori lektioner flere gange om ugen.
Hurtigt til at få sat en igang med at få booket tider mm., og generelt god atmosfære i selskab med kørelærerene. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2014
Lucas N
"Har haft den bedste tid sammen med Ali og bestod alt første gang! Takker for et hyggeligt forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2014
Andrea
"Virkelig god oplevelse!! Kan ikke sige andet end at jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Jeg kørte med Ali, som virkelig har været utrolig en god og kompetent lærer. Kan bestemt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2014
Louise
"Jeg kan varmt anbefale Damhus Køreskole! Bestod 1. gang både til teori og køreprøven. Så stort tak til både Damuhus Køreskole og min kørelærer Ali for et rigtigt godt og sjovt forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juli 2014
Jacob
"Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte at tage mit kørekort på Damhus Køreskole. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem.
De har styr på tingene, og de ved hvad der kræves."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2014
Julie Pedersen
"Jeg har i dag, bestået min køreprøve :D
Det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort på Damhus køreskole, og jeg har haft Ali som kørelære, og kan kun varmt både anbefale Damhus køreskole og Ali :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2014
kenneth
"1. gang bestået til teori og køreprøve. Stort tak til dames køreskole og stort tak til min lære Ali, som forstår at humor er vejen frem til eleverne og rolig kørsel. Endnu engang tak."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2014
Sandra
"Jeg kan trygt anbefale Damhus Køreskole. Ali er en fantastisk kørelærer der ved hvordan han skal behandle eleverne ordenligt, og hvordan han lærer fra sig bedst muligt. Generelt er styr på tingene på Damhus Køreskole, og der er ikke noget minus ved denne skole overhovedet. Tak til Ali og hans gode humor - hvilket man uden tvivl kommer til at savne! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2014
Christina
"Den største ros til Damhus Køreskole, hvor der er styr på alt fra start til slut. Ali var som kørelærer engageret, og troede på mig, da jeg selv glemte det. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2014
Mikkel
"Det er en virkelig god køreskole. Ali er en flink mand med humor, som gør køreturen sjovere, derudover er han virkelig god til at lære fra sig.
Kan klart anbefale Damhus Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2014
Dan Ellis
"Jeg kan varmt anbefale damhus køreskolen ...og et stort tak til Ali"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2014
Caroline
"Det var for mig virkelig et godt forløb! Der var styr på tingene, og undervisningen var en meget positiv oplevelse. Kørelærerne var super søde, og jeg vil klart anbefale denne køreskole til alle:) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2014
Anthon
"Super god køreskole, bestod teori og køreprøve første gang! Kan kun anbefales "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2014
Louis
"Super god køreskole. Interresant teori med sjove input fra kørelærer. Super flinke kørelærere, plus dejlige biler at lære at køre i. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2014
Christine
"Damhus Køreskole kan jeg sagtens anbefale. Både den teoretiske og praktiske undervisning er helt i top. Der er styr på tingene, og jeg har kun positive ord om køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2014
Hatice
"Super god skole med de sødeste kørelærer!! Bestod både teori og køreprøve på første forsøg! Anbefaler gerne!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2014
maria
"En super god køreskole. En meget sikker vej til kørekort:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2014
Stefan
"Fremragende køreskole!
Meget fleksible tider og gode til at planlægge ens forløb.
Udover det havde jeg også en god og tryg oplevelse i bilen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2014
Jackie Thomsen
"Damhus køreskole er en fantastisk køreskole !!! De er meget friske og åbne over for enhver ! de tager ansvaret for eleverne, de er der til tiden, og de man lære hurtigt, da de er gode til at forklare for forskellige måder !

Jeg har været mere end tilfreds med at tage mit kørekort der !! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2013
Nanna
"Super god køreskole, kan varmt anbefale dem! Man føler sig tryg, og velkommen :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2013
Signe Lassen
"Kan varmt anbefale denne køreskole, siger mange tak for rigtig god behandling og oplæring af min kørelærer. - Super god køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2013
Sebastian
"Et sted med gode kørelærer og et sted hvor man er meget fleksibel med køretimer og teoritimer. De klæder en virkelig godt på til begge prøver, kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2013
Anders Winge
"Jeg synes at Damhus køreskole havde en meget professionel måde at håndtere det hele på. Mit kørekort forløb, gik med meget få forhindringer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2013
Josefine R
"Kan varmt anbefales. Styr på tingene og lærernem kørerlærer. Det er en helt igennem fantastisk køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2013
Sofie Mønster
"God og sikkert vej til kørekort! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2013
Anonym
"Bestod teori- og køreprøven første gang. Ali er en god kørelærer, som virkelig ved hvad han gør, og giver nyttige tips og råd, gennem forløbet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2013
Jonathan
"Alt forløb som det skulle, og der var styr på tingene!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2013
Medina NB
"Jeg har været virkelig glad for min forløb! Ville varm anbefalde den!! 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2013
karina
"Tak for en god oplevelse kan ikke sige noget dårligt om køreskolen:) så kan varmt anbefalde den til andre :)
fra karina :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2013
Caroline
"Bestod både teori - og køreprøve 1. gang. Dog havde jeg under mit forløb, en følelse af at køreskolen, tog ALT for mange elever ind ad gangen.

Jeg oplevede flere gange at der ikke var pladser nok i teorilokalet, så man måtte sidde på gulvet.

Derudover ventede jeg meget længe, på at kunne gå op til køreprøve. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2013
Heidi H Christophersen
"Alle mine bedste anbefalinger går til Ali og køreskolen. !!!!!
Har kun positivt at fortælle om mit forløb, så gør det nemt for dig selv og bliv en god bilist...vælg DAMHUS KØRESKOLE!!!!! det jeg troede var umuligt, bliv muligt :o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2013
Simon Lyngaa
"Damhus køreskole forstår virkelig at planlægge dit forløb, så det passer perfekt til dig. Jeg fik den tid jeg behøvede og der blev altid lyttet til mine ønsker om køretider osv. De er ude i god tid mht. Teori- og køreprøve, så man ikke skal gå og vente i flere uger. Alt i alt har mit forløb været fantastisk og jeg vil anbefale Damhus køreskole til alle der spørger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2013
Emil Larsen
"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Damhus køreskole, og det har været nogle rigtig gode lærere jeg har haft. Køreskolen klæder en rigtig godt på både til teori prøven, og den praktiske prøve. Jeg har haft et rigtig godt forløb og jeg vil anbefale skolen til alle der har lyst til at tage et kørekort af gode kompetente lærere."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2013
Rikke Bertolt
"Jeg takker Damhus køreskole for den bedste behandling og læring!
4 måneder også var kørekortet i hus, med begge prøver i første forsøg! Ali er meget forstående og god til at lære fra sig. Han gør meget ud af, at man først skal gå op til prøverne, når man selv føler sig klar. Jeg vil klart anbefale Damhus køreskole til alle, som ønsker at få sig et trygt, sjovt og fedt forløb! TAK TIL ALI OG DAMHUS KØRESKOLE"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2013
Daniel Cümen
"Jeg må ærlig indrømme, at da jeg først startede var jeg en smule skræmt, da jeg troede undervisninger ville være kedelige og langtrukken. Men gennem forløbet blev jeg kun positivt overrasket over strukturen, fagligheden og kørerlærernes undervisningsmetoder. Jeg havde for det meste Ali som kørerlærer, hvilket jeg var glad for, da han er god til at forklare og gøre en parat til prøverne - samt hans positive humør gennem forløbet.
Damhus Køreskole kan varmt anbefales
:) :) :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2013
Magdalene Mekni
"Uden tvivl Københavns bedste køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2013
Andreas Foged
"Der er ikke så meget pjat der, køreskolen har fine og ordenlige forhold i deres teorilokaler.


Jeg har ingen problemer oplevet med Thomas, der har en humør som ingen anden."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2013
Carina
"Super sej køreskole. Kan kun anbefale det til alle der vil ha kørekort. Jeg havde den bedste og sjoveste kørelære. Troede ikke det kunne være så sjovt og hyggeligt at tag kørekort :-)

Så de bedste anbefalinger fra mig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2013
Frederik Hansen
"Jeg havde en rigtig god oplevelse med Damhus Køreskole. Forløbet gik efter den tidsfrist som jeg selv havde forventet og de er meget fleksible ang. køretimer og teoriundervisning. Samtidig er det rart sted at være med nogle flinke kørelærer. Alle disse ting havde en stor betydning for, at jeg bestod teori og køreprøven første gang. køreskolen kan varmt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2013
Christian Snitkjær
"Fremragende køreskole med god planlægning og ikke mindst havde jeg en god oplevelse med min kørelærer, Ali."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2013
Bo Liliegreen
"Har generhvervet kørekort hos Damhus køreskole og har intet negativt at sige herom.
Ali har været klar til at hjælpe med spørgsmål og gjort hvad han kunne for at det blev overstået så hurtigt som muligt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2013
Line Kølvig
"Fra start blev det gjort klart hvordan forløbet ville være. Teoriundervisningen var god, og der var plads til at spørge om de ting man var usikker på. Selve kørslen var også god. Min kørerlærer, Ali, var god og tålmodig. Jeg vil klart anbefale Damhus Køreskole! Efter hver endt køretime evaluerede vi, så jeg kunne forbedre min kørslen til næste time. Køreskolen har været meget fleksibel med køretidspunkter, og de har styr på det, også til selve køreprøven."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2013
Amanda Møller
"Damhus Køreskole er virkelig fed! Man føler sig velkommen og de har styr på tingene. Jeg synes undervisningen var rigtig god, der var ikke noget man var i tvivl om når det kom til teoriprøven. Selv bestod jeg med 4 fejl, og det kan jeg kun takke køreskolen for! Jeg havde Ali som kørerlærer og han er rigtig sød og hjælpsom. Selv hvis man lavede fejl, så fik han en til at slappe af og starte forfra. Igår var jeg til den endelige køreprøve og jeg var, mildest talt, meget nervøs, desværre fik jeg også en rimelig stram person at køre med, men heldigvis fik jeg gode råd af Ali inden, så jeg bestod! Kunne ikke være mere glad, så jeg kan helt klart anbefale Damhus Køreskole! De gør det sgu godt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2013
Thilde
"Jeg har været utrolig glad for at gå på Damhus Køreskole. Havde Ali, som er en helt fantastisk, tålmodig, dygtig og rolig kørelære.
Bestod begge prøver i første forsøg, hvilket Ali helt klart har en stor fortjeneste af. Hans måde at undervise i teori på, gjorde det nemt og overskueligt at forstå. Derudover resulterede hans ro og gode humør i, at man som elev selv kunne bevare roen i pressede situationer. Damhus Køreskole kan helt klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2013
Jens
"En super skole hvor kvaliteten er i top! Jeg kom igennem teori og køreprøven første gang, selvom at jeg havde en lang pause på 2½ måned pga. nogle uoverensstemmelser hos kommunen.
Der var plads til sjov men stadig altid med en seriøs og skarp kørelærer ved din side.
De er gode til at rose og samtidig fantastiske til at fortælle hvad man har gjort galt, hvis nu bilen går i stå.
Alt i alt, en fantastisk oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. april 2013
Sebastian Hartmann Larsen
"Damhus køreskole er et pisse godt sted at tage køreprøve. Teorien blev gjort meget nemt og simpelt at forstå så det gik let som ingenting for mig.

Jeg har haft Ali som kørelærer. Jeg har haft en rigtigt godt forløb med ham som kørelærer, jeg lærte ikke så hurtigt at køre bil, men Ali var meget toldmodig og tog hånd om de problemer jeg nu havde med at lære at køre. Jeg bestod først femte gang før jeg fik mit kørekort, men selvom at jeg ikke bestod, så formået Ali at for mig til at tage det roligt og kæmpe indtil at jeg fik kortet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2013
Alexander
"Damhus køreskole er hvor jeg modtog køreundervisning og jeg vil varmt anbefale den til andre.

Der bliver gjort klart lige fra starten hvordan tingene kommer til at fungere. Både pris og forløb.

Min kørelærer der var dytig til at give feedback, samt havde stor respekt og tålmodighed for folk (som mig), der ikke bare lige forstår det at køre bil. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2013
Jeppe
"Damhus køreskole er nummer 2 køreskole jeg har gået på, og er klart den bedste. Der bliver tager hånd om en, og det var det der gjorde at jeg kunne bestå prøverne denne gang. Vælg denne skole, du vil ikke fortryde det.. Tak til Ali og Thomas! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2013
Oliver
"Er idag bestået, og fået mit kørekort. Rigtig god køreskole, de har styr på deres ting, og er rigtig gode til at videregive deres viden. Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve første gang jeg gik op.
Jeg havde Kevin som kørelære, og han var super dygtig, og kunne få en til at slappe af i de stresset øjeblikke.

5 stjerner her fra...!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2013
Liridon Bajrami
"Jeg valgte Damhus Kørekort da den lå tæt på min bopæl. Det valg har jeg ikke fortrudt.
Jeg har været virkelig glad for at være der. Ali har været en fantastisk teori med stor tålmodig og altid ved højt humør.
Jeg vil takke til Thomas som jeg har et kørekort nu. Og han er meget venlig mand og gør dig tryg ved trafik, hvis du valgte ham.
Rigtig stor ros til Thomas da han var min kørelærer. Meget behagelig person og rigtig god til at fortælle og forklare 
DE alle bedste anbefalinger fra Liridon Bajrami :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2013
Mia Aspelund
"Damhus køreskole kan varmt anbefales! Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang, takket være de dygtige lærere..
Ali er en behagelig og rigtig dygtig kørelære..! Jeg var ude for et alvorligt biluheld for nogle år siden, så jeg var meget nervøs for at skulle køre, men Ali gjorde det sjovt og spændende... Han har humor og er afslappet, hvilket får en til at slappe af.. Ifølge Ali er det vigtigste at "få smil på", så køretimerne er lærerige og afslappede, hvilket gør det let at lære..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2013
Alexander
"En fantastisk god køreskole med god undervisning både i teori og i praksis. Kørelæren hjalp mig hurtigt og godt gennem forløbet. Bestod første gang og er meget tilfreds med mit forløb hos Damhuskøreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2013
Mikkel
"Har styr på tingene, og gør det sjovt, at tage kørekortet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2013
Camilla Schou Hansen
"Har netop lige fået mit kørekort, og det er takket være en god køreskole. Jeg har haft et udemærket forløb..
Bestod både min teori og køreprøve første gang! Og det er fordi jeg har haft super dygtige Kørelærer Kevin og Ali. Ali havde jeg til sidst som min kørelærer, og han lærte mig til sidst hvor vigtig det var bare slappe af. Og det gjorde jeg. Alligevel til køreprøven var jeg spændt og lidt nervøs Selvfølg. Men det gik jo.. Selvom jeg ikke troede det.
Jeg kan kun anbefale damhus køreskole. For når jeg kan klare det kan andre også.. :-)


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2013
Martin Vidø Mortensen
"Godt styr på tingene, gode lærer og et godt lokale"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2012
mitzi Gödde
"Troede aldrig at det ville lykkes mig, at komme til at køre bil. Men med Ali´s hjælp er det blevet en realitet. Hvis man som jeg følte sig meget usikker på om, det var noget, man kunne lære (38 år), så er Ali den helt rigtige kørelære. Jeg er blevet opmuntret, presset, opmuntret hele vejen igennem.
Damhus køreskole får mine varmeste anbefalinger.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2012
Jonas
"En rigtig god køreskole, med fantastisk god undervisning. Jeg har selv haft et godt forløb på skolen og kan meget stærkt anbefale, at man vælger denne køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2012
Frederik R.
"Glimrende forløb hurtigt og effektivt. Teoriundervisningen foregår over et kort og intenst forløb således at man får særdeles godt overblik over teoridelen. Underviserne Ali/Thomas er gode til at forklarer teorien og der er massere af forberedende teoriprøver som bliver gennemgået i plenum, for at alle forstår billederne.
Jeg havde Thomas som kørelærer, hvilket jeg var rigtig glad for. Han er altid i godt humør og hyggelig at snakke med. Desuden er han god til at forklarer og hjælpe, uden at råbe af en hvis man ikke lige får trådt koblingen ned på de rigtige tidspunkter. Mit forløb resulterede i en teoriprøve med kun 2 fejl og køreprøve bestået i første hug og det kun med 3 ekstra køretimer. Så alt i alt, er jeg rigtigt godt tilfreds med et forløbet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2012
Marlene Rebenstorf
"Jeg vil anbefale Damhus køreskole! Det har været en fed oplevelse at tage kørekort der, du får altid på, og de er gode til at forklare ting du ikke forstår. Ali som var min teori og kørelærer er helt bestemt en rigtig god kørelærer, han hjælper, giver plads og forstår en, han gør så humøret bliver højt og at man går derfra med et smil!
Hvis ikke man er til kedelig teori, men er til sjov og seriøs teori, så vælg Damhus køreskole, det er en fornøjelse! ;-) Tak for alt Ali!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2012
Eliana Maria Araujo
"Det var dejligt at været på Damhus køreskole. For det først har vi Ali han er bare en af det sødest smukkest venligst og tåmoldig menneske jeg nogen sinde har mødt. Når du melde dig ind på skole, du melde dig ind til at være sammen med et stor familie. Du blive behandlet af Ali som han behanler sin egen famile. Ali vil passe godt på dig og lære dig alt det du har brug for, så du kan få din kørekort.Så melde dig ind på Damhus køreskole stor bror Ali venter på dig.Venlig Hilsen Feilberg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2012
klara
"Jeg synes måske godt min lærer kunne have været lidt mere tolmodig og pædagoisk. men men ellers et god skole med plads til fejl, brølere og sjov. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2012
Rojda Tükenmez
"Jeg kan varmt anbefalde Damhus Køreskole! Undervisningen er rigtig god og er på et niveau som alle vil kunne følge med til. Ali, som både er teorilærer og kørelærer, håndtere undervisningen på en rigtig god og sjov måde, da han altid er fuld af humor, men samtidig tager undervisningen seriøst.
Kan kun sige, at det har været en rigtig god fornøjelse at gå på køreskolen og takke Ali for de mange gode tider! :)
Jeg bestod selv både teoriprøven og køreprøven i et hug og kan kun takke min fantastiske teori/kørelærer for dette! Tak for hjælpen Damhus Køreskole! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2012
Kristine
"Jeg har været glad for Damhus Køreskole; god og fyldestgørende undervisning afholdt af en kompetent Ali (ejer af køreskolen) og herudover - og ikke mindst - en stor fornøjelse at køre med den yderst dygtige og imødekommende kørelærer Thomas. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2012
Helle
"Alis undervisning - både teori og praksis - er godt skruet sammen, det passede mig perfekt at lære tingene på sådan en velstruktureret måde. Jeg er langt fra at være 18 år mere, så jeg er MEGAstolt over mit KØREKORT! Tak Ali for de gode timer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2012
Jakob G Nielsen
"Jeg ved ikke hvor om man kan sætte stjerne på det, men det har været super fedt! *** er en fantastisk lærer, der hurtigt spotter ens fejl, så man kan rette dem. Undervisningen er god.

Mvh "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2012
Kristoffer Salomon
"Fremragende service!
Jeg havde Ali som kørelærer, og han var altid til at få fat på. Der var klarhed omkring totalprisen helt fra start, og princippet med fri teori er et kæmpe plus. Eneste minus var at der blev skiftet til en ny bil midt i mit forløb, og jeg derfor skulle vænne mig til en ny bil lige op til køreprøven!
Ellers et ganske optimalt forløb"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2012
Gina H
"Jeg har gået på damhuskøreskole og har Idag bestået min køreprøve. Jeg havde Ali som underviste mig teori og i praksis. Ali er rigtig god til at undervise i teoritimerne og sørger for at alle på holdet har forstået hvad der blevet sagt i timerne. Han er også god i det praksis, hvor han er meget forstående samt at han hjælper dig meget igennem hvis der er noget man er tvivl om. Jeg har haft det fedt mens jeg er blevet undervist af Ali. Tak for denne gang :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2012
Anders
"Jeg har været til orienterende køreprøve på grund af fart. Det har været humoristisk god teori undervisning med pointer der har gjort at jeg kunne huske det. Jeg har været presset på tid, men bestod dagen efter jeg havde 6 fejl i teorilokalet, med tre fejl til prøven. Den praktiske bestod jeg også første gang.
Derfor giver jeg denne køreskole 5 stjerner, selvom jeg er 47 år og sidder sammen med nogle på 18."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2012
Helene
"Følte aldrig mangel på undervisning eller usikkerhed ved prøver, takket være den gode vejledning og kundekontakt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2012
Marieke Schunck
"Jeg har haft fornøjelsen af at gennemføre dette forløb i selskab med Ali. Jeg har hele vejen igennem været utrolig glad for forløbet, og har bestået teori og praksis ved første forsøg. Ali er altid ved højt humør, så jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra, hvis du er klar til et lærerigt forløb med god humor og højt humør fra start til slut :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2012
Michael. B
"Jeg valgte Damhus Køreskole, da den lå tæt på min bopæl. Det valg har jeg ikke fortrudt, da jeg bestod alt i første forsøg. Ali underviste i teori, med stor tålmodighed, viden og god humor. Til det praktiske, havde jeg Thomas, som udover at være fleksibel m.h.t køretider, også kendte nogle super gode steder/veje hvor man kan lære alle de grundlæggende manøvrer. Så tak til Jer for medvirken til et hurtigt/billigt kort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2012
Amanda Pedersen
"Det er en super godt køre skole!
Jeg har været virkelig glad for at være der. Ali har være en fantastisk køre lære, og hvad jeg høre fra andre er de andre køre lærer også rigtig gode.
De aller bedste anbefalinger fra
Amanda Pedersen "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2012
Marie
"Har haft en super god oplevelse med damhus køreskole, den kan klart anbefales!
En særlig tak til Ali, som gjorde både teorien og kørslen til en fornøjelse :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2012
Kim & Sandra
"Vi kan klart anbefale stedet. God undervisning og styr på tingene.

Og rigtig stor ros til Thomas da han var vores kørelærer. Meget behagelig person og rigtig god til at fortælle og forklare :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2012
Sheena
"Har taget mit kørekort på Damhus køreskole, og kan klart anbefale den!
Har absolut intet dårligt at sige om den :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2012
Sarah Tomori
"Selvom jeg havde glædet mig til at få mit kørekort, har jeg været glad for forløbet på Damhus Køreskole. Særligt tak til Ali for at have gjort den kedelige teori sjov. Køretimerne har både været professionelle og underholdende på samme tid. Kan hvertfald anbefale denne køreskole :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. april 2012
Jan L. Mikkelsen
"Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole, Ali har en god tålmodighed med os elever, han forklare tingene på en nem og forståene måde, desuden har han en god hummer der gør det sjovt at komme hver gang.
Thommas var min kørelære, han havde en god måde at fortælle hvordan man skulle køre, samt rette på noget når han kunne se jeg havde problemmer, han giver samtidig en hyggelig stemning når man kørte hvilket fik mig til at slappe mere af.
Tak for det hele til både Thommas og Ali"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2012
Rikke Birk
"Først og fremmest tak til Ali.
Jeg har haft en virkelig god tid på Damhus Køreskole. Teoriundervisningen, har været super og er blevet udført på en måde så alle har kunne være med.
Endvidere har køretimerne, været helt i top, tingene har foregået stille og roligt, det er blevet grint og lavet små fejl, men det høre jo med.
Kan varmeste anbefale Damhus Køreskole..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2012
Morten Møller Bendixen
"Jeg kan efter en veloverstået køreprøve varmt anbefale Damhus Køreskole til alt og alle. Alis undervisning i teorilokalet foregår på en god og varieret måde. Ali er meget lyttende, og der findes ingen dumme spørgsmål. Teoriprøven blev bestået i første forsøg.
Thomas var min kørelærer i den praktiske undervisning, og jeg kan kun give ham den største ros. Han er utrolig behagelig og rolig at køre med. Han giver gode input og råd undervejs og hans humør er altid i top. Derfor følte jeg stort set lige fra starten godt tilpas bag rettet. Køreprøven var også klaret i første forsøg.
Overvejer du at tage kørekort, ja så snyder du dig selv ved ikke at vælge Damhus køreskole....5 stjerner er lige i underkanten :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2012
Rikke Birk
"Jeg har været super glad for Damhus Køreskole. Har en super skøn kørelærer, som har givet mig den tid jeg havde brug for, og har gennemgået alting, de gange jeg havde brug for det. Alt i alt har det været en kanon oplevelse. Hvorpå der er blevet taget hensyn og blevet planlagt køre timer, så det passede ind med dagens andre gøremål. :)
Kan varmt anbefale Damhus Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2012
Bjørn Sachs Møller
"Jeg var meget tilfreds med Damhus Køreskole. Teoriundervisningen var rigtig god og det til tider tører stof blev leveret med smil på læben og i et tempo så alle kunne være med.
Mange tak til Ali for at lære mig at køre bil, vi havde rigtig mange gode stunder i bilen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2012
Josephine Andersen
"Jeg vil gerne sige tak til Damhus Køreskole specielt Ali, for at være sådan en lærerig køreskole. Teoriundervisningen var suveræn, og foregår på en forståelig og fed måde så alle kan følge med.
Mange tak til Ali for nogle rigtig gode og lærerige køretimer, man er en heldig elev hvis man ender med at få Ali som kørelærer, for han formår at lære en færdselsreglerne på en god måde, og han får en til at slappe af og nyde køretimerne. Udover det så bliver man klædt godt på til køreprøven. Mange tak for hjælpen Ali og Damhus køreskole og held og lykke fremover :-)
Hilsen Josephine Andersen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2012
Simone
"Har været super glad for damhus køreskole, trods den lå langt væk. Har kun haft gode oplevelser med Ali som kørelære, der både har kunne grine af mine fejl, og har været god, uanset hvordan det er gået godt eller dårligt. Bestod både teori og praktisk prøve første gang. Begge dele undervist af Ali selv. Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2012
julie klinke hansen
"Jeg kan på det varmeste anbefale Damhus køreskole.
Humor og faglig dygtighed hjalp mig til at bestå begge prøver første gang (2 mdr)
Ali har en fantastisk enskab som kørelære/underviser, som gjorde at teoritimerne fløg afted.
Som kørelære er han altid positiv, forberedt og medlevende.
Tak for alt, og held og lykke til jer der skal igang :o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2012
Daniel Jørgensen
"Jeg havde en meget god oplæring dette sted, og havde en del sjov med det også. Jeg vil bestemt anbefale dette sted da der er gode lærere som gør opnåelse af kørekortet til en god oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2012
Zenia
"Fedt at have bestået teori og praktisk prøve første gang. Tak Ali for god behandling og undervisningen. Vil klart anbefale damhus køreskole til jer der vil tag kørekort på en seriøs køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2012
Kamilla
"Jeg har netop i dag bestået min køreprøve, efter et super fedt forløb hos Damhus Køreskole.
Jeg startede forløbet i foråret og har haft frihed til at tage det i et tempo der har passet mig bedst, med super god undervisning, både teoretisk og praktisk.
Den teoretiske undervisning modtog jeg hos Ali, og den praktiske var med Thomas.
Jeg har været enormt glad for at gå der hele vejen igennem og jeg føler at de har givet mig de bedst mulige kompetencer, til at kunne bevæge mig ud i trafikken på egen hånd nu.
Jeg bestod både den teoretiske og den praktiske prøve i første forsøg :)
Damhus Køreskole kan HELT klart anbefales! De lever virkelig op til deres gode ry!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2011
Berit Sørensen
"Stort tak til Ali for et rigtig godt forløb både med teoriundervisningen og kørslen. Jeg har været yderst tilfreds, og anbefaler hermed Damhus Køreskole til alle andre der gerne vil erhverve et kørekort.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2011
Jacob
"Rigtig god køreskole med effektiv teoriundervisning og god indlæring under den praktiske træning. Tak til Ali for at få mig professionelt igennem forløbet"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2011
Sofie
"Damhus Køreskole fik mig igennem mit forløb efter et halvt år, da jeg lagde mit forløb i feriemåneden juli, men jeg fik også lov til at tage min tid. Trods et par pauser, fik jeg alligevel bestået både teori- og køreprøve første gang, hvilket var virkelig dejligt.
Det er en flot skole med nye "biografstole" og seje biler, men skolen styres også professionelt af Ali, som var min kørelærer. Selv om han ser ud til at tage sig af næsten alle opgaver på skolen, ved han præcis hvad hver eneste elev skal gøre, har styr på alle papirer og regler.
Som kørelærer er han også god, da han råber op hvis nødvendigt, men er også rigtig god til at opmuntre og rose, samt lave sjov med een.
Efter at have orienteret mig om andre køreskoler, er Damhus ikke en af de billigste, (jeg købte derfor også mit førstehjælpkursus et andet sted) men den er også af rigtig god kvalitet, og kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2011
Nikolaj
"Kan varmt anbefale Damhus Køreskole. Professionel undervisning, men samtidigt forstår de også at gøre det sjovt og behageligt hele vejen igennem. Og en stor ros til Ali der fik mig igennem hele forløbet op til kørekortet. Helt klart en super køreskole der får topkarakter."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2011
Nikolaj Jønsson
"En rigtig god køreskole der forstår at gøre det sjovt når man kører bil, men også på en seriøs måde så man lærer det og respekterer trafikken. Gode kørelærer og man kommer super hurtigt igennem forløbet, da lærerne hurtigt finder prøver, førstehjælps kursus osv.

Kan helt klart anbefale skolen til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2011
Ib Jørgensen
"Har modtaget undervisning af Ali.
Ali er en god underviser, behagelig og ligetil ,men kan også vise tænder hvis man ikke tænker sig om.
Det har for mig været en god oplevelse og få første førebevis i en aller af 59 år"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2011
Ib Jørgensen
"Har modtaget undervisning af Ali.
Ali er en god underviser, behagelig og ligetil ,men kan også vise tænder hvis man ikke tænker sig om.
Det har for mig været en god oplevelse og få første førebevis i en aller af 59 år"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2011
Simone Bruun
"Jeg er meget tilfreds med mit forløb på Damhus Køreskole. Lærerne er dygtige og professionelle, og man får en meget personlig behandling, så man føler sig godt rustet til prøverne og tryg ved at færdes alene i trafikken bagefter."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2011
Nellie Landgreen
"Jeg har oplevet Damhus Køreskole som meget seriøs og professionel.
Teori undervisningen fremføres levende og engageret .
Køreundervisningen har båret præg af stor erfaring fra kørerlærers side, og en evne til at læse mine specifikke vanskeligheder meget præcist.
Har kørt min første tur i egen bil, og følte mig godt rustet til det.
:0) Nellie"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2011
Nellie Landgreen
"Jeg har oplevet Damhus Køreskole som meget seriøs og professionel.
Teori undervisningen fremføres levende og engageret .
Køreundervisningen har båret præg af stor erfaring fra kørerlærers side, og en evne til at læse mine specifikke vanskeligheder meget præcist.
Har kørt min første tur i egen bil, og følte mig godt rustet til det.
:0) Nellie"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2011
Helle Fundt
"Damhus køreskole kan jeg varmt anbefale. Min kørelærer har taget sig tid til mig med personlig vejledning og med konstruktiv kritik og ros, lige det jeg havde brug for. Bravo hvor professionelt."Bandit..." :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2011
John Flagga
"Damhus Køreskole kan varmt anbefales...
Teorien foregår i et lokale med behagelige stole og hvis man gider at følge med, så lærer man teorien, så det ikke bare er udenadslære.
Det kan anbefales at tage flere teori-timer om ugen, godt nok kommer man gennem samme lektion flere gange, men selv der finder
du information der måske ikke lige blev opfattet første gang.
Køretimerne sker i en bil, der er behagelig at have med at gøre og med god pædagogik fra din kørelærer, kommer færdighederne
til dig fra time til time. Du kan være sikker på at næste gang du skal ud at køre, så føler du dig den tand mere klar.

Jeg havde hørt fra mange steder at folk i min alder (44), er blevet for gamle til at lære at køre bil.
Det rygte kan Damhus Køreskole hermed afvise som fordrukkent sludder. Jeg bestod teori første gang, og bestod praktisk prøve
første gang.

Så igen... Damhus Køreskole kan varmt anbefales...

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. april 2011
Daniel
"Jeg synes det har været godt. Jeg kan anbefale køreskolen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. marts 2011
Linda Alsbæk
"Super dygtig og professionel vejledning samt humor, tålmodighed og forståelse for elevens personlige problemstillinger. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole.

Med venlig hilsen Linda"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. marts 2011
Gry Espe Dalsgaard
"Jeg kan varmt anbefale Damhus Køreskole. Den lever bestemt op til alle forventninger om en god køreskole - god teoriundervisning, sikker undervisning i det praktiske og ikke mindst professionelle og behagelige kørelærere. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2011
Robin
"Fremragende køreskole med en super teoriundervisning, der sikrer, at man er rigtig godt stillet til teoriprøven. Desuden er der lækre biografsæder, så man virkelig kan sidde og slappe af, mens man følger teoriundervisningen.
Køreundervisningen er også tilrettelagt, således der er god sammenhæng mellem teori og praksis. Og man får god feedback på sine kørelektioner.
5 store stjerner fra mig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2010
Jesper Malm
"Genial teoriundervisning, samt en god måde man lærer at klare sig i trafikken på.... Kan varmt anbefales...."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2010
Sally
"En rigtig god skole med ærlighed!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2009
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Ali Gözeri
Adresse:Roskildevej 272A
Post nr. & by:2610 Rødovre
Telefon:31359696
Hjemmeside:www.damhuskoereskole.dk
Email:info@damhuskoereskole.dk

Kørelærer:
  • Kun erfarne kørelærer

Køreskole galleri