Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ringe:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Fyns Trafikcenter | Ringe

I Ringe ligger Fyns Trafikcenter. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

 

 

Fyns Trafikcenter - Den bedste vej til kørekortet

 

Hos Fyns Trafikcenter er du altid sikret en god og grundig undervisning, der skaber de bedste og mest sikre billister.

Vi har mere end 10 års erfaring som kørelærer, og bruger kun personlig undervisning hvor der altid er plads til humor, spørgsmål og alvor. 

Vi har holdstart hver måned, så ring eller skriv angående et hold der passer til netop dig.

 

Vurderinger

Tina Nørremann Larsen
"Super sted. Super kørelære.
Rasmus har været god til at støtte en især ved angst til prøver mm. Super undervisning. De får mine bedste anbefalinger til andre der skal bruge en god kørelære. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2020
Dumpeprocent.dk
Kirsten Timm
"Fyns Trafikcenter er et super sted at tage sit kørekort. Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort her, og bestod begge prøver i første forsøg. Både teoritimer og de praktiske køretimer er godt struktureret og undervisningen er underholdende samtidig med at man lærer det nødvendige stof, og Fyns Trafikcenter kan derfor varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2016
Maria
"Super god køreskole, og super god kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2015
Dumpeprocent.dk
Line
"Super god køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2015
Stine Lindbjerg
"Super god køreskole. Undervisningen er lærerig og godt struktureret. Fyns Trafikcenter kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. oktober 2015
Adam jarren
"Super super god køreskole ved Rasmus demescko, han er en fantastisk kørelærer som kan sine ting og ikke mindst at lære fra sig. Gik igennem begge prøver i 1 hug. Kan kun anbefale Fyns trafikcenter til andre. Er meget glad for jeg valgte at tage det hos ham.!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2015
Dumpeprocent.dk
Thomas Dahl
"Et super godt valg hvis det er et kørekort man ønsker sig. Rigtig god kørelærer som gør det nemt at lære at køre bil. 5/5 helt sikkert!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2015
Amanda
"Jeg tog mit kørekort ved Fyns trafikcenter, og kan ikke andet end at give mine varmeste anbefalinger. Rasmus er en super god kørelærer, der vil én det bedste. Det er både seriøse og sjove køretimer, så jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte dette sted!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2015
Malte
"Super fed køreskole, bestod begge prøver i første hug! Klart det bedste sted at tage kørekort :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2015
Jonas Starklint
"Ærlig talt en fed fed køreskole. Det bedste er det forhold man får med kørelæreren, det hjælper en super meget at føle sig tryg hvis man har det godt sammen med sin lærer, og det har man ve Fyns Trafikcenter
- Jonas Starklint"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2015
Stella P
"Startede desværre de første par køretimer ud med nervøsitet og anspændthed, men med Rasmus som kørelærer har mit forløb været fantastisk :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2015
Emma Hansen
"Jeg var meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Fyns Trafikcenter. Både teoretisk og praktisk undevisning var god. Køreskolen kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2015
Vibe Juul
"Jeg er glad for, jeg valgte at tage mit kørekort hos Fyns Trafikcenter. Jeg har været tilfreds med hele forløbet, og den gode både rolige og dygtige kørelærer Rasmus. Man får god og hyggelig undervisning både i teori og praksis. Så alt i alt, helt klart anbefalelsesværdigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2015
Emil Hougaard
"Bestod begge prøver i første hug, takket være den kompetente undervisning der gives i teori, og tilpassede, vejledende og hyggelige kørelektioner. Jeg har nydt godt af undervisningen og jeg er mægtig glad for at jeg valgte at tage kortet her :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2015
Simon Westermann
"Fyns Trafikcenter er et super godt sted at tage sit kørekort! Lærerne er rigtig forstående og tager hensyn til den enkeltes behov.
Fyns Trafikcenter, kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2015
Amanda
"Havde fornøjelsen af at have Rasmus som min kørelærer. Bestod begge prøver i første hug, og det kan jeg kun takke ham for. Han gør det ikke bare lærerigt men også sjovt når han underviser og det er helt klart et + :-)! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2015
Cecilie Kirkeløkke
"Jeg tog mit kørekort ved Fyns Trafikcenter og det er jeg fuldt ud tilfreds med. Kørerlærerne er dygtige og engagerede, så undervisning bliver både seriøs og sjov. Det er en hyggeligt og klart anbefalelsesværdig køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2015
Ditte Bjorholm
"Jeg tog mit kørekort, ved Fyns Trafikcenter hvilket jeg overhovedet ikke har fortrudt. Kørelærerne er super dygtige og formår at gøre teori undervisningen sjov og spændende, så den ikke bliver kedelig.
Et valg jeg bestemt ikke har fortrudt.
Kan helt klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. april 2014
Nikolaj Stadil
"Jeg tog mit kørekort ved Fyns trafikcenter. Et valg som jeg er rigtig tilfreds med. Kørelærerne er rigtig dygtige og seriøse, men der er samtidig plads til en masse sjov og ballade. Og jeg har ikke det mindste fortrudt jeg har taget det hos dem. Det kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2014
Julie Møldrup
"Jeg tog mit kørekort ved Fyns Trafikcenter - et valg jeg har været rigtig glad for. Kørelærerne er altid klar på noget sjov og ballade, så teori og praksis aldrig bliver kedeligt. Alt i alt, har det været rigtig godt sted at tage kørekort, et valg jeg ikke vil fortryde. Så jeg kan helt klart anbefale Fyns Trafikcenter. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2014
Camilla Larsen
"Jeg tog kørekort hos Fyns Trafik Center, et valg som jeg er meget glad for at have truffet. Det er nogle skøre, sjove men dygtige kørelærere, som formår at gøre både teori og praksis underholdende og lærerigt. Det er altid plads til spørgsmål og sjov såvel som der er plads til at lave fejl, uden at få en utålmodig kørelærer. Under hele forløbet følte jeg mig tryg og sikker, og ikke mindst godt rustet på til at gå til prøverne. Fyns Trakfik Center kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2013
Camilla Larsen
"Jeg tog kørekort hos Fyns Trafik Center, et valg som jeg er meget glad for at have truffet. Det er nogle skøre, sjove men dygtige kørelærer, som formår at gøre både teori og praksis underholdende og lærerigt. Det er altid plads til spørgsmål og sjov såvel som der er plads til at lave fejl, uden at få et par utålmodige kørelærer. Under hele forløbet følte jeg mig tryg og sikker, og ikke mindst godt rustet på til, at gå til prøverne. Man får altid et skulder klap og et smil med på vejen, Fyns Trakfik Center kan klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2013
Camilla Larsen
" Jeg tog kørekort hos Fyns Trafik Center og har været fuldt ud tilfreds, det er nogle skøre, sjove men dygtige kørelærer som formår at gøre både praktisk og teoretisk undervisning sjov og lærerig. Der er altid plads til spørgsmål og sjov såvel som der er plads til at lave fejl, uden at få et par utålmodige kørelærer. Det har været et rart forløb, og jeg har følt mig sikker og tryg ved at køre bil ligefra start til slut. Ikke en eneste gang har jeg fortrudt mit valg af køreskole. Man får altid et skulderklap og et smil med på vejen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2013
Lasse Bruun-Jensen
"Jeg tog også mit kørekort ved Fyns Trafikcenter i Ringe. Selvom jeg var meget nervøs for at dumpe, både den teoretiske og praktiske prøve, kan jeg med stolthed sige at jeg bestod begge i første huk! Dette skyldes min kørelæres indsats. I både den teoretiske og praktiske undervisning, var der plads til humor, men selvfølgelig også gode råd og vejledning samt kvalificeret køreundervisning. Jeg tror ikke jeg havde bestået i første omgang hvis jeg havde taget kortet ved en anden køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2013
Sarah
"Den bedste køreskole. De bedste kørelærer der forstår at gøre undervisning + køretimer sjove og lærerige. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. marts 2013
maria
"gode og rare kørelære
der gjorde timerne nemme at forstå"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2013
Ida Balle
"Jeg tog kørekort ved fyns trafikcenter, og har været meget tilfreds med undervisningen, både i teori og i praksis. Kørelærerne forstår at gøre teoritimerne sjove og interessante samtidig med at man forstår det hele. I praksis får man en grundig gennemgang af hvad der er nødvendigt at vide, samt råd og vejledning som passer til sin egen kørestil. Jeg kan klart anbefale fyns trafikcenter, da man får den undervisning der er nødventig til at bestå første gang og kunne færdes sikkert i trafikken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2013
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Rasmus Demescko
Adresse:Jernbanegade 24 B
Post nr. & by:5750 Ringe
Telefon:28181582
Hjemmeside:www.fynstrafikcenter.dk
Email:info@fynstrafikcenter.dk

Kørelærer:
  • Rasmus Demescko
  • Janni Søberg

Teorilokale:
Adresse:Jernbanegade 24 B
Post nr. & by:5750 Ringe

Køreskole galleri