Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Randers:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Schyttes KØRESKOLE | Randers

I Randers ligger Schyttes KØRESKOLE. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Niels Verner Larsen
"Schyttes Køreskole kan på det kraftigste anbefales til alle! Jeg var selv udtalt nybegynder mht. biler og MEGET nervøs for at skulle sidde bag rattet, men dette var ikke noget problem for Tommy. Takket være hans input og sublime kompetencer som kørelærer og menneskekender rustede han mig til at bestå teori- og køreprøve i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2012
Dumpeprocent.dk
Louise Hamborg Madsen
"Kan ikke andet end at anbefale schyttes køreskole til alle.. Han er bare super til og gøre teorien til andet end bare det tørre stof man skal igennem.. på vejene er han god til og presse en så langt som muligt.. men ved også hvornår han skal holde igen.. Og så keder man sig aldrig i hans selskab.. Han formår og gøre hele forløbet til en god oplevelse.. Jeg havde det i hvert fald rigtig sjovt og rigtig mange gode stunder i den fede bil.. han fik mig til at tro på mig selv.. Som endte i bestået første gang i teori og praktisk prøve.. Så kun varme anbefalinger herfra.. Og fair pris for hvad man får ud af det.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2011
Malene Cecilie Christensen
"Schyttes Køreskole er en super god køreskole. Tommy er en super god lærer der gør så du er helt med i teorien, men også på vejene. Det er ikke på nogen måde kedeligt, han har sine helt egne metoder til at gøre det spændende. Jeg er super glad for at jeg valgt Schyttes køreskole og anbefaler den til alle jeg kender. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2011
Dumpeprocent.dk
Kathrine Bay
"Gode centrale lokaler, fleksibel og meget venlig kørelærer, der kan håndtere masse forskellige typer! Meget positivt!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2010
Frederik Bendixen
"Alt fungerede optimalt, kun positivt herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2010
Sascha Michelle Larsen - Hold 1
"Jeg giver schyttes køreskole 5 stjerner, fordi han har været der for en. Og støttet en igennem hele forløbet, når man har næsten opgivet det. Han er til at snakke med, han har givet masser af ros, men også ris. Jeg dumpede 2 teoriprøver - m. 6 & 7 fejl, men så bestod jeg 3 gang kun m. 2 billed fejl & dumpede også lige 1. køreprøve. de ekstra køretimer, man fik op til køreprøven var vigtige timer for at vedligeholde sin kører egenskaber. han var flexsibel med tiderne, og han kunne forstå at gøre teori timerne spændende. Jeg kan kun varmt anbefale schyttes køreskole. Og held & lykke til dem der i fremtiden skal tage deres kørekort hos den bedste kørelærer! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2010
Dumpeprocent.dk
Peter Bang
"Super køreskole! Lækre lokaler, lækker bil og en reel og meget kompetent kørelærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2010
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Viborgvej 3 C
Post nr. & by:8920 Randers
Telefon:40748484
Hjemmeside:www.forhjul.dk
Email:tommy@forhjul.dk

Kørelærer:
  • Tommy Schytte