Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Randers:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Nordbyens Køreskole | Randers

I Randers ligger Nordbyens Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

Køreskole med vægten lagt på den enkelte elevs individuelle behov og tilpasset derefter.

Som elev får du den lovpligtige undervisning og kørelektionerne bliver lagt så det passer bedst ind i din dagligdag.

Færdselsrelateret førstehjælpsbevis får du igennem køreskolen til en fordelagtig pris som er en af de laveste i byen

Teorilokaler

Køreskolen har teorilokaler centralt placeret i byen på Rådhustorvet med udsigt til Niels Ebbesen. Lokalerne ligger på 1.sal lige oven over "Kylling & Co" og indgangen til trappen ligger i mellem "Tiger" og "Kylling & Co"

Nemmere kan det ikke blive uanset om du er med bus eller på cykel. Der er 5 min til fods fra busterminalen

Teorilokalerne haves i samarbejde med Wolffs Køreskole.

Teoriundervisningen

Teoriundervisningen er holdundervisning ved tavle og ved hjælp af dias på storskærm. Denne form for undervisning er den bedste og den der giver den bedste beståelsesprocent

Samtidig er holdundervisning den slags undervisning hvor der er plads til debat om emnerne, hvis der er noget man ikke helt forstår.

Hos Nordbyens Køreskole bliver du ikke bare placeret foran en pc og overladt til dig selv.

Hos Nordbyens Køreskole er det muligt at gå til ekstra teori uden beregning hvor vi bruger IT som et supplement til tavleundervisningen. Det er muligt at gå til ekstra teori helt op til 4 gange om ugen.

Praktisk Undervisning (øvelseskørsel)

De praktiske lektioner i skolevognen sker i og omkring Randers by og disse lægges altid så det passer i forhold din skole, arbejde og fritid. Der er afhentning på dit arbejde, skole eller dit hjem, hvis dit hjem ligger i Randers eller tæt på.

Som kørelærer har jeg i et år arbejdet for Wolffs køreskole, og her på dumpeprocent kan du under Wolffs Køreskole læse nogle anbefalinger om mig som kørelærer

Ring for en uforpligtende samtale hvis du påtænker dig at tage kørekort

Du kan også besøge min hjemmeside og på den finder du blandt andet tilmeldingsformular hvis du har lyst til at tage dit kørekort i Nordbyens Køreskole

 

Lovpligtig førstehjælpsbevis

Et af byens bedste tilbud. Førstehjælp til kun 400,- kr. for egne elever. Endnu en grund til at vælge Nordbyens Køreskole

Køreskolen er medlem Dansk Kørelærer Union

Det er din garanti for at undervisningen sker efter loven

Vurderinger

Julie
"Bjarne er en rigtig god kørelærer som elsker at snakke. Man keder sig aldrig når man har teori eller en køretime med ham. Han er god til at fortælle hvad man kan gøre bedre på en god måde, og hjælper en godt med de spørgsmål man du måtte have. Han er god tilbage vurderer hvornår man er klar til henholdsvis teoriprøven og køreprøven. Bestod begge prøver i første hug, pga Bjarne. Anbefaler helt klart nordbyens Køreskole;))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2019
Dumpeprocent.dk
Lana
"Nordbyens Køreskole er en super god og ikke mindst lærerig køreskole, hvor alle elever/kunder bliver behandlet med respekt og værdighed, og hvor der desuden bliver taget hensyn til den enkelte elevs køre- og indlæringsfærdigheder.
Kørelæren er en suveræn og erfaren kørelærer, der er ærlig omkring tingene samt retfærdig. Han giver kun konstruktiv kritik og feedback, når det virkelig gælder. Ydermere er hans teoritimer og de praktiske køreture på ingen måder ensformige eller kedelige, men derimod underholdende og spændende. Og jeg må ærligt tilstå, at da jeg fik mit kørekort i hånden, var jeg både glad og tilfreds med min oplevelse som elev i køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2019
Nikolaj Elgaard
"Jeg valgte udelukkende nordbyens køreskole uddrag den måde han havde lavet hans hjemme side og fra dag 1 i teori lokalet, var jeg ikke i tvivl om at få taget et kørekort ville blive nemt og bekvemt. Bjarne er super flink og glad, men frem for alt tålmodig. Han gentager gerne sig selv for at få alle med og tager udgangspunkt i Den enkeltes evner og færdigheder når man sidder i bilen. Jeg har ikke en finger at sætte på min oplevelse af denne køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2016
Dumpeprocent.dk
Nanna Gertsen
"Nordbyens Køreskole er uden tvivl en rigtig god køreskole. Bjarne er en kørelærer som viser hensyn til hver eneste elev og viser stor forståelse for nervøsitet - han sikre sig derfor at eleven altid går derfra med en god fornemmelse i maven og glæder sig til næste køretime.
I teoritimerne er Bjarne god til, at formidle teorien til eleverne og han sørger altid for, at alle eleverne er med og forstår undervisningen.
Derudover er Bjarne utrolig fleksibel med hensyn til køretimer og tager højde for det eleven nu ellers har, at se til i sin hverdag.
Jeg kan derfor helt klart anbefale Nordbyens Køreskole og jeg kan forsikre dig om, at du ikke vil fortryde dit valg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2016
Rozeta
"Han er en virkelig god kørelære.
Hjælper dig med alt hvad du skal have hjælp til. Han er rigtig god til at guide dig igennem dine teori timer.
Nordbyens Køreskole du vil ikke fortryde det.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. april 2016
Nicklas Møller Madsen
"Jeg giver denne køreskole 5 stjerner da jeg har været super tilfreds med undervisningen. Jeg ville forslå denne køreskole til alle jeg kender!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2016
Dumpeprocent.dk
Daniel korreborg
"Super god oplevelse med norbyenskøreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2016
Kasper Nielsen
"Super god kørelærer. I starten var jeg meget nervøs, men min kørelærer var god til at hjælpe mig på rette vej. Det endte endda med en fejlfri køreprøve uden nervøsitet. Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2016
jesper
"kan kun varmt anbefale denne køreskole. bestod teori og kørsel 1 gang. Bjarne har en meget let, og ligefrem måde at lære fra sig på, og gør ikke tingene sværere end de er. så klart 5 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2016
Jeanette
"Bjarne har en fantastisk køreskole. Han er sympatisk at køre med, ikke kedelig at have til teori. Og med lidt chokolade på alle bordene til teori er det altid hyggeligt.
Han giver kun konstruktiv kritik når man køre med ham og dette er også med til at hjælpe i stedet for man sider og tænker på alt det man ikke må men tænker det man må og skal gøre.
Bjarne er også super godt til at gøre teorien lidt mere spændende ved at have en masse gode historier i baghånden. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2015
Asger Larsen
"Personligt har jeg har haft et rigtigt forløb hos Nordbyens Køreskole. Bjarne har alle de kvaliteter, som jeg mener at en lærer bør have: Han er venlig, tålmodig og forstående, men han er også i stand til at give sine elever et "los i røven", hvis det altså er en nødvendighed, og han kommer kun med konstruktiv kritik. Desuden har han noget humør og er behagelig snakkesaglig, så hverken teori- eller køretimerne bliver kedelig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2015
Daniel G Larsson
"det er en rat gode køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2015
Anita S. Jensen
"Kan kun anbefale Bjarne, han er rolig og ligetil. Teoriholdene er max på 12 elever og han sikrer derved at alle er med, vi kunne få al den ekstra teori vi ville og ingen bliver meldt til teoriprøve før man føler sig klar. Vi var 5 afsted samme dag og alle bestod.

Ang. Køretimer, så er det super dejligt at han tager ens problemer et af gangen så man ikke har 7 forskellige ting at tænke på samtidig. Derudover kommer han med konkrete eksempler fra ens kørsel, jeg døjede længe med at huske sidespejlet, lige indtil den dag han fortalte om en potentiel farlig situation jeg havde overset, så huskede jeg det pludselig hver gang.

Han er desuden god til at planlægge køretimer i ens fritid, jeg har kun taget fri til prøverne og ikke en eneste gang til undervisning.

Med begge prøver i første hug giver jeg gerne mine bedste anbefalinger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2015
Laura Louise
"Jeg var rigtig glad for at tage mit kørekort hos Nordbyens Køreskole. Vi fik givet alle de nødvendige midler til at bestå, dvs. både bøger, cder og vejledning. Hele mit hold bestod den teoretiske og praktiske prøve på første huk, hvilket kun kan skyldes en tålmodig kørelærer. Jeg vil helt klart anbefale jer, der er i tvivl, om hvor i skal tage jeres kørekort henne, til at vælge denne køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2014
johannes
"jeg var yderst tilfreds med at køre med Bjarne,en utroligt rar og opmuntrende mand, der tog hensyn til mine behov og på den måde effektiviserede undervisningen så jeg fik mest muligt ud af den."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2014
Annika Bech
"Bjarne er en utrolig dygtig kørelære, som er god til at lære fra sig. Han er beroligende og formår at få en til at slappe af, når man køre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2014
Sanela Sejdic
"Har aldrig oplevet Bjergene sur, og det køre bare køretimerne og teoritimerne meget bedre.
Det er en rigtig god køreskole, og en jeg ihvertfald vil anbefalde til folk som er lidt i tvivl om hvilken en køreskole de skal vælge. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2014
Nicole
"Fantastisk forløb, hele vejen igennem!
Dygtig og rolig Kørelære, som er god til at lære fra sig og berolige en, når man køre, uden af at blive sur, når man laver fejl :-)! Kan varmt anbefaldes til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2014
Mads
"Jeg har haft et super godt forløb hos Nordbyens køreskole, ikke nok med den har Randers bedste kørelærer, så har køreskolen også Randers fedeste skolevogn! Jeg vil stærkt anbefale Nordbyens køreskole til alle dem der står og skal igang med deres kørekort :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. februar 2014
Camilla Sivertsen
"Nordbyens køreskole er et rigtig godt sted at tage kørekort, i store træk er jeg rigtig tilfreds med hvordan undervisningen og kørelektionen har foregået.
Det eneste jeg ikke er så tilfreds med er at jeg ikke havde fået noget information om at Bjarne tog til USA i 3 uger og derfor kunne jeg ikke komme til kørelektion i den tid, så følte at jeg mistede lidt ved ikke at kunne køre i den tid.
Men der var dog en god ting, at jeg kunne få teori hos to andre kørelære helt gratis, og det var da et plus så jeg ikke glemte det hele fuldstændig.
Derfor er det en fordel at der er 3 køreskoler som arbejder sammen, i sidste ende er det jo godt at man kan hjælpe hinanden.
Men jeg synes godt at, min kørelære kunne have skrevet på hans hjemme side at han skulle på ferie.
Så man havde en mulighed for at vide det.
Det kan godt være at det bare er mig der havde overset det.
Men jeg blev i hvert fald lidt forbavset over at jeg ikke havde fået noget af vide om det.
Men alt i alt har det været et rigtig godt sted at tage kørekort, og til jer som skal til at igang med det, så vil jeg anbefale Bjarne til jer.
Han er rigtig god til at lære fra sig og han er god til at vurdere om man er klar til at komme til køreprøve eller om man har brug for nogle flere køretimer.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2014
Emilie JinJin Shao Rønnow
"God lærer, god køreskole :)
Bjarne er rigtig flink og perfektionistisk, men det jo kun fordi, han vil en det bedste"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2013
Maria Louise Mark Nielsen
"0 fejl i teoriprøven, og køreprøven er bestået i første forsøg - det fortæller noget om mig som elev, men i den grad også om kørelæreren, da han har lært mig det hele.

Teorien foregår som holdundervisning, hvor alle på holdet deltager og hvor alle har mulighed for at spørge, hvis noget ikke er forstået. For mig har det fungeret rigtig godt, da jeg personligt lærer mest ved at høre og se via en underviser end ved at sidde plantet foran en skærm.

Ved kørsel bliver man udfordret, men på den gode måde og det er med at udnytte det og lære af det under kørsel med kørelærer, i stedet for at blive det når man sidder alene bag rattet.

Jeg vil til enhver tid anbefale Nordbyens Køreskole, da det har været et rigtigt godt og lærerigt forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2013
Tina
"super god køreskole, kan helt klart anbefales.:D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2013
Parvin
"Nordbyens køreskole er en køreskole, jeg helt klart vil anbefale til mine venner, der ikke har fået taget deres kørekort endnu. Jeg har været meget glad for at tage kørekortet hos Bjarne. Han er meget tålmodig og altid i godt humør.
Jeg bestod både den teoretiske og praktiske prøve i første forsøg, og det er jeg super glad for. Det har været en fed oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2013
Annika
"Kan kun anbefale at tage kørekort her.
Teorien er placeret på et fornuftligt tidspunkt (mit hold var om mandagen). Køretimerne aftales med instruktøren, og der tages godt hensyn til dem, som snart skal op til køreprøve, hvilket jeg havde utroligt stor gavn af.
Man får selv lov til at lære af sine fejl, så man bedre kan huske hvad man gør forkert og det er den bedste måde at lære på."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2013
Thomas
"Meget alsidig kørelærer, altid i godt humør og kan forklare ting på mange forskellige måder. Jeg har ikke gået glip af flere end 4 timer i min skole, fordi Bjarne har været så god til at finde kørelektioner som passer til ens egen dag. Jeg bestod teoriprøven i første forsøg med kun 2 fejl - og køreprøven blev også snuppet i første forsøg. Nordbyens køreskole er på alle måder anbefalelsesværdig! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2013
Ida Nielsen
"Jeg havde virkelig frygtet hele processen med at tage et kørekort, men takket være Nordbyens Køreskole blev det en succes oplevelse med bestået teori og køreprøve i første forsøg, så kan klart anbefale skolen til andre!
Teorien foregår via tavleundervisning, hvilket jeg synes er et stort plus. Man tager tingene stille og roligt, har tid til at stille spørgsmål, der er altid plads til et godt grin.
Køretimerne var det bedste. Jeg var meget usikker bag rattet i starten, men uanset hvordan det gik i bilen, var der aldrig dårlig stemning, kørelæren havde altid overskud, tålmodighed, humor og en rigtig god måde at lære fra sig, så selvom jeg lavede fejl var der altid noget positivt at tage med til næste time."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2013
Julie Pedersen
"Denne køreskole kan klart anbefales! Da selve teori metoden bliver gjort på en god måde, nemlig taleundervisning så man har mulighed for at stille spørgsmål hvis man er i tvivl om noget.
Selve kørelærerne er friske og er "nede med os unge" så det bliver en fed måde at undervise på. Derfor har jeg valgt at give 4 stjerner. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2013
Julie blaabjerg
"Bjarne er en super god kørelærer der både kan tage sjov og alvor. Han er utrolig flink, og god til at lærernes sig, jeg har lært meget hos Bjarne og er glad for jeg tog mit kørekort der :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2013
David Paulsen
"Bjarne er skide god til at få en helt normal køretime til at virke som en tur på racer banen, ej jeg har virkelig nydt at gå hos Nordbyens det er virkelig godt.
Han har virkelig god erfaring og bjarne lærer dig at køre bil i dit eget tempo.
Jeg kan varmt anbefale ham!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2013
Timm
"Nordbyens køreskole er en helt fantastisk køreskole. Kørelæren Bjarne, laver en super fedt forløb og lærer rigtig godt fra sig. Han laver tavleundervisning, hvilket har en knald god indflydelse på ens undervisning. Det ses også til teoriprøverne ;-)

Tag kørekort hos Bjarne, hvis du ikke bare vil have et kørekort, men også en god undervisning og selvfølgelig en klasse kørelære. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2013
Jonathan Schou
"Jeg har haft stort held med Nordbyens køreskole og har været enormt glad for at have Bjarne. Han er utrolig dygtig og kan finde ud af at forklare det for alle. Udover det er han meget engageret i sine elever og gør hvad der skal til for at de kan bestå. Da jeg skulle til teoriprøve, var jeg den eneste fra hans hold som skulle til prøve, men han mødte alligevel op og hjalp mig med at blive klar til prøven.

Rigtig god køreskole, jeg kan helt sikkert anbefale den til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2013
Anders Christensen
"Virklig kanon køreskole, du får hvad du skal vide på vejene"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2013
Nikolai Kjær
"Nordbyens køreskole er et rigtigt god sted at tage sit kørekort
Hvis du vil ha masse af grin, sjove ture seriøst arbejde og en god oplevelse skal men tage sit kørekort hos nordbyenskøreskole ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2013
kian Hulvej
"Jeg kan varmt anbefale Nordbyens køreskole. jeg bestod teori og køreprøven i første forsøg og det skyldes den undervisning der blev givet. eks. i teori timerne var Bjarne god til at se når vi var trætte og havde brug for en pause.
Også Bjarnes gode humør var med til at gøre både køre og teoritimer hyggelige.
Så tak for denne gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. september 2013
Christina Nielsen
"Forløbet hos Nordbyens køreskole har været helt fantastisk. Bjarne er en god kørelærer, der kan rumme alle og bruger gerne humor i undervisningen, til at gøre tingene lettere at forstår. Samtidig giver han gerne en ekstra forklaring, hvis ikke man forstår hvad der blev sagt.

Jeg har ikke noget at klage over i forhold til mit eget forløb, så jeg har været ganske godt tilfreds.

Vælger man Nordbyens køreskole, er man sikker på, man får et underholdende og lærerigt forløb.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. august 2013
Tanja Hartz Giebel
"Fantastisk køreskole og kørerlærer. Jeg valgte helt rigtig. Undervisningen passede lige til mig og Bjarne var god til at give den rigtige vejledning. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2013
Mike Klit
"Hvis du søger en god og fornuftig køreskole, så vil Nordbyens Køreskole være et godt valg. Du får en lærer med god erfaring og med gode råd til at forbedre ens køreteknik. Jeg har nu fået mit kørekort og kunne ikke være mere tilfreds. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. august 2013
jessica
"Super god køreskole. Bjerne er god til at fortælle og forklar tingene. Han har god tålmodighed, altid venlig og smilene. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2013
Emira Hibic
"Jeg kan varmt anbefale, at tage kørekort hos Nordbyens Køreskole.
Bjarne er meget rar og god til at lære fra sig. Tavleundervisningen har været super og man lærer utrolig meget - der har også været plads til sjov.
Jeg bestod både teoriprøve samt køreprøve i første forsøg og er derfor meget tilfreds. Et fantastisk forløb, som jeg vil anbefale til alle! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2013
Julie
"Vil helt klart anbefale andre, at tage kørekort hos Nordbyens Køreskole!
Bjarne er utroligt rar, tålmodig samt virkelig god til at forklare tingene på en letforståelig måde.
Jeg har også været meget tilfreds med tavleundervisningen, som jeg vil vove og påstå giver et meget bedre udbytte, frem for at sidde og glo ind i en computerskærm.
Man bliver aldrig mødt med negative miner, når man laver fejl, men bliver tværtimod gjort opmærksom på dem på en humoristisk måde!
Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg og kan derfor ikke være andet end tilfreds :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2013
Simone
"Jeg har været rigtig tilfreds med hele forløbet hos Nordbyens Køreskole.

Både den teoretiske og praktiske del har fungeret rigtig godt. Der er altid plads til spørgsmål og sjov - samtidig med, at vi lærer.

Bjarne er rigtig god til at lære fra sig, og man føler man har en god grundlæggende viden, når man skal til prøverne.

Alt i alt et godt forløb, som jeg vil anbefale alle. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2013
niklas bentzen
"norbyens køre skole fortjener 5 stjerner ud fra min vurdering, kørelæren er Super aktiv i teori timerne, jeg har ikke været til en enkelt teori lektion uden & lærer noget nyttigt, i køre lektionerne var der altid go stemning & nyttig viden om hvordan man kører bilen bedst & hvordan jeg fik mest ud af køre timerne. jeg kan kun anbefale den her køreskole til alle andre jeg rigtig tilfreds med mit forløb & jeg bedstod både teori prøven & den praktiske prøve i første forsøg nordbyens køreskole kan sit kram.!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2013
Sara Rosborg
"Dejligt forløb, bedre kunne det ikke ønskes. Bjarne er en super lærer, både i teorilokalet og på vejene. Bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg, og har kun ham at takke for det.
At hans teori er ved tavle undervisning, giver noget helt andet end hvis det var på computer. Man ved at man SKAL afsted hver gang, og at man ikke kommer til at halv-sove foran en skærm.
Alt i alt, en super god kørerskole der klart kan anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2013
Ulrik Haumann Lading
"Rigtig god køreskole, anbefaler det kraftigt! Jeg bestod i første forsøg, fordi Bjarne havde forberedt mig på bedste vis!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2013
Maria Sørensen
"Har været rigtig glad for at tage kørekort ved Bjarne:-) Han har lært mig at køre på både en effektiv og underholdende måde:-) Man har følt sig god forberedt til både teori og køreprøve... Jeg kan kun anbefale ham:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2013
Maria Sørensen
"Har været rigtig glad for at tage kørekort ved Bjarne:-) Han har lært mig at køre på både en effektiv og underholdende måde:-) Man har følt sig god forberedt til både teori og køreprøve... Jeg kan kun anbefale ham:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2013
Mette
"Jeg har været meget glad for at have taget mit kørekort hos Bjarne! Han har forstået at gøre teori timerne seriøse og forstående men det har også været plads til et godt grin. Og kørelektionerne på samme måde!:-) Jeg vil helt klart anbefale at tage sit kørekort hos Bjerne! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2013
Kerim arikan
"Super god køreskole, jeg har nydt mit ophold hos bjarne nordbyenskøreskole han er en sjov mester, han er god til at lære fra sig, og viser de ting der er vigtige for din kørsel."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2013
Bettina Dolstrup
"Så blev kørekortet overstået :-) Kan bestemt anbefale at tage kørekort hos Bjarne. En meget rolig og fattet mand, som tager sig tid til at forklare tingene. Al kørsel foregår med godt humør :-) Bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg, med 5 ekstra køretimer ud over lov pakken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2013
Kasper Poulsen Jensen
"Kan ikke være mere tilfreds, perfekt undervisning hvor der er plads til et godt grin i ny og næ og ikke mindst en lære der har alle med på noderne.
Køretimerne er skide gode der er altid noget at snakke om og han får taget de værste nerver man kan have de første par gange og ikke mindst op til køreprøven.

Bestod selv både teoriprøve og køreprøve i første forsøg så det siger lidt om den undervisning han yder.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2013
Winnie Kristensen
"Fantastisk køreskole, bestået teori og køreprøve i første forsøg. Rigtig gode, og glade timer! Ingen sure miner, og altid godt humør. Også selvom man køre lidt for stærkt. Den bedste kørelære man kunne ønske sig. Kan klart anbefales, man får de bedste timer, og der er ingen stress, og man får alt det hjælp man behøver bare man lukker munden op og fortæller hvad man har svært ved at huske, eller hvis der er noget man ikke forstår. Alle negative ting bliver vent om til noget positivt, man får sin mangler og fejl fortalt på en pæn og stille måde. De bedste køretimer og teoritimer får man ved Nordbyens Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2013
Line Andersen
"Jeg kan ikke være andet end fuldt ud tilfreds med mit forløb hos Nordbyens Køreskole.
Jeg har bestået min køreprøve og min teoriprøve, begge i første hug.
Det der er super fedt er at, normalt vil man måske syntes at teoritimer er rigtig tører og kedelige, men Bjarne er en super sjov fyr, med humor, men samtiddig, kan finde ud af at holde det seriøst.

Jeg kan ihvertfald kun råde folk til at tage deres kørekort her! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2013
Kathrine
"Jeg har været rigtig glad og tilfreds med at tage mit kørekort hos Nordbyens Køreskole, ved Bjarne.
Han har været rigtig rar at køre med, og han har en god tålmodighed.
Hans teoritimer er hyggelige og spændende.
Jeg bestod min teori prøve og køreprøven første gang.
Jeg vil helt klart anbefale at tage sit kørekort hos Bjarne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2012
Julie
"Jeg har været meget tilfreds med den undervisning jeg modtaget ved Nordbyens køreskole hos Bjarne. Han er meget dygtig til at forklar & undervise på en spænende og motiverende måde. Jeg har ikke oplevet en eneste kedelig teori time hos ham, han er altid frisk på lidt sjov og spas. En meget behagelig kørelære som gør en tryg i køretimerne. Bjarne er et meget tålmodig menneske. Jeg bestod både min teori prøve og praktiske prøve i første forsøg, Det må helt klart være fordi Bjarne ved hvordan man underviser på en professionel måde. Jeg kan klart anbefale ham til andre som står og skal tage et kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2012
Jes Studsgård
"Bjarne er en rigtig dygtig kørelærer, han lærer en at bruge indersiden af hovedet først og fremmest. Derudover har han nogle kneb og tricks der er med til at gøre en til en komplet, anvarsfuld og betænksom bilist.

Jeg har kun roser til Nordbyens Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2012
Mikkel Alexander
"At tage kørekort hos Nordbyens køreskole kan varmt anbefales. En kørelærer der har styr på sit arbejde, kæmpe erfaring, tålmodighed, en god portion humor og ikke mindst en stor fleksibilitet. Teoriundervisning der foregår i nye, flotte og moderne lokaler midt inde i Randers centrum. Billige sodavand og gratis chokolade hører dertil. Køretimer overalt i Randers, med gratis läkerol og en fed dyt. Så hvis du står i den situation, at du skal tage kørekort, så vælg Nordbyens køreskole, derved får du dit kørekort på en god og fornuftig måde. Herfra en ung mands side, er der ikke den mindste ting, at klage over! Det er 5 sikre stjerner til Nordbyens køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2012
Patrick O. Andersen
"Super god kørelærer. god humor og utrolig god fleksibilitet.

Kan varmt anbefales.

Der er gratis lakerol i bilen!!!! og i teori sodavand til 5 kr.!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2012
Lina Bedholm
"Nordbyens køreskole er en super god køreskole. Jeg har lært så ufattelig mange ting der under hele forløbet. Har lært en masse ting om mig selv, og ikke mindst haft en fed oplevelse ud af det. Dumpede dog, men der blev fundet det rette værktøj, og den dag idag har jeg mit kørekort, og det er jo ikke til at leve uden. Tak for det :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2012
Jonas Lassen
"God undervisning, bjarne ved sku hvad han laver. Han har erfaringen og er god til at lære fra sig. Der er god kommunikation mellem bjarne og elev og er der noget du ikke forstår er han god til at pensle det ud, bare du gør ham opmærksom på det. Alt i alt en fantastisk oplevelse at tage kortet hos bjarne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. oktober 2012
Lina
"Jeg har kun positive ting at sige. Det har været en super god oplevelse. Nordbyens køreskole, og ingen andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2012
Thomas
"Køreskolen kan kun anbefales. Bestod teori og praktisk prøve i første forsøg. Kørelæreren Bjarne er utrolig fleksibel ifh. til, hvornår kørelektioner skal foregå."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2012
Helle
"Jeg vil gerne anbefale nordbyens køreskole til andre. Bjarne er en ekstrem god kørelærer.
Han tager tingene meget stille og roligt og altid med et smil.
Han er rigtig god til at lære fra sig -
rigtig god til at forklare tingene på en måde så man forstår ham både når det gælder teori og køreundervisning. Han er god til at rose en og få en til at tro på sig selv

Tak for det Bjarne! :)
Bedre kørelærer findes ikke!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2012
Zenia Maltha
"Super godt arbejde Bjarne. Jeg kan kun give dig 5/5 stjerner. Der har ikke været noget at brokke sig over igennem de 3 måneder.
Jeg har anbefalet Nordbyens Køreskole og det vil jeg blive ved med.
Hilsen Zenia "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2012
Kasper
"jeg var nervøs da jeg skulle tage kørekort, men det blev jeg hjulpet med, jeg kan ikke andet end sige at han ved hvad han laver og han er meget flink, så 5/5 herfra. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2012
Zenia Maltha
"Jeg kan stærkt anbefale Nordbyens Køreskole. Jeg har haft et lærigt forløb da jeg tog kørekort ved Bjarne. Der var ikke et tidspunkt, hvor undervisningen blev kedelig. Bjarne er meget fleksibel vedrørende tid til kørelektioner, det satte jeg stor pris på, når man er igang med uddannelse. Udover alt det praktiske, har man det godt i Bjarnes selvskab. Nordbyens Køreskole, du får 5 stjerner. Der er ikke en ting jeg kan sætte en finger på. Forsæt det gode arbejde :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2012
Cecilie Nielsen
"Jeg har taget kørekort ved Bjarne for nogle måneder siden. Jeg vil meget gerne anbefale Nordbyens køreskole til andre. specielt da jeg ikke har noget at klage over! Jeg bestod min teoriprøve med 0 fejl og kom igennem køreprøven første gang uden ekstra lektioner. Selvom det er svært at gøre teoritimer i nærheden af at være spændende formåede Bjarne at holde min interesse hver gang. Der er ingen løftede pegefingre men en god potion humor. Det samme gælder køretimerne hvor jeg var helt afslappet i Bjarnes selskab allerede fra starten af. Ikke nok med, at Bjarne lærte mig at køre bil, kom han også ofte med nogle små guldkorn om hvordan man fik overskud til fx at køre mere flydende, økonomisk og ikke mindst sikkert. Tak Bjarne! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. august 2012
Mike M. Madsen
"Jeg fik mit kørekort i går, efter en rigtig god tid hos Bjarne ved Nordbyens Køreskole.
Har været fuldt ud tilfreds med alt hvad der er blevet gjort og sagt i teori, såvel som køretimerne. Bjarne er ikke typen der skælder og smælder ved det mindste, men derimod prøver at tage tingene med et smil, måske joke lidt, og så forklare tingene i øjenhøjde. Teorien blev bestået i 1. forsøg, hvilket jeg vil give Bjarne ros for, da han som sagt forklarer tingene så de kan forstås. Køreprøven tog dog 3 forsøg, men igen tog Bjarne det med ro og hjalp mig med de ting der gik galt, deriblandt nervøsiteten, som spillede en stor faktor i hver af mine køreprøver, formåede Bjarne at hjælpe mig med at trykke ned.

Alt i alt et godt forløb for mig hos Nordbyens Køreskole. Tak for det Bjarne!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2012
Lasse Pedersen
"Kan varmt anbefale denne køreskole. Bjarne er en meget hyggelig fætter med en go humor og et afslappene væsen, dermed ikke sagt at han ikke forlanger noget af sine elever.
gennemførte uden extra timer på første forsøg, både terori og køreprøve.
bjarne er meget flexibel hvad det andgår køretimer, kan altid finde et tidspunkt der passer.
helt igennem en positiv oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. august 2012
michael
"Jeg er glad for den gode vejledning og de timer jeg har fået, jeg sætter stor pris på den måde man tager hensyn til den enkelte persons problem, så som ordblindhed, at man får det læst op, så man kan forstå det og følge med på plan, som de andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. august 2012
mads s jørgensen
"jeg kan godt tilbyde denne køreskole :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2012
mads s jørgensen
"god køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2012
Rasmus Ulrich
"Nordbyens køreskole er en super køreskole. Her er der nemlig både tid til sjov og spas i undervisningen, samtidig med at man lære det man skal. Dette er ikke noget jeg bare siger, da jeg ved at Nordbyens køreskole stadig har en dumpeprocent på 0% til den teoretiske prøve. Arne er en super kørelære, som tager sig tid til at hjælpe dig med netop de ting de du har svært ved at lære eller forstå. Jeg kan kun anbefale at man vælger at tage sit kørekort hos Bjarne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2012
Christopher Bæhring
"Jeg har været godt tilfreds med at tage mit kørekort hos Nordbyens Køreskole. Undervisningen ved tavle er ikke kun kedelig gennemgang af regler og love, men indeholder også sjove indslag. Kørelæreren er rar og hyggelig, og samtidig er han rigtig god til at formidle og forklare."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2012
Erik
"Jeg fik min kørekort ved Norbyens Køreskole Randers efter 2 1/2 måneds undervisning. Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve i første forsøg, med små fejl. Jeg kan virkelig anbefale Nordbyens Køreskole. Jeg synes at undervisningen har været nem at forstå og nem at følge med i. De forskellige emner er blevet formuleret godt og detaljeret. Vores lærer, Bjarne er tidligere lastbilchauffør og har derfor tons af erfaring i trafikken. Desuden så forstår han at holde tavleundervisningen interessant og lærerigt. Han kan også engang i mellem bryde ud af undervisningen og holde nogen sjove underholdene pauser, som giver et godt pusterum mellem undervisningen.
Når man er ude og køre med Bjarne, ved han godt hvordan han skal give kritik. Han er ikke den salgs lære som skælder meget ud eller konstant retter på en, men mere den type lære der nok skal sige til når man laver en fejl, og måske laver lidt sjov med det, så man nok skal kunne huske det til næste gang. Et eksempel er at han kan finde på at række hånden ud af vinduet, som når man kører på cykle, når man glemmer at blinke til venstre. Det tænker man tit på når man glemmer blinket, og derfor sker det ikke så ofte.
Bjarne er en lære som man nemt kan snakke med og altid har det gode humør med. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2012
Andreas Reng Mogensen
"Har taget mit kørekort ved nordbyens køreskole, og gik igennem begge prøver, uden at dumpe, variabel og sjov teori med plads til lidt vittigheder, og en kørelærer der er venlig, og gerne vil snakke om forskellige ting, samt der er også mulighed for at finpudse sine kørefærdigheder, efter behov.

Han har god erfaring fra hans tidligere arbejde som lastvognschauffør, som man godt kan høre lidt om en gang i mellem, så mænd spændende og sjovt nok når han snakker om det.

Helt klart en god køreskole, 5 stjerner fra mig. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 10.400,00 400,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Bjarne M. Behrenthz
Adresse:Hjortholmvej 11
Post nr. & by:8930 Randers
Telefon:25157308
Hjemmeside:www.nordbyens.com
Email:post@nordbyens.com

Kørelærer:
  • Bjarne M. Behrenthz

Teorilokale:
Adresse:Rådhustorvet 3, 1. sal
Post nr. & by:8900 Randers

Køreskole galleri