Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Vælg område

Postnr.
København 900 - 2799
Nordsjælland 2800 - 3699
Bornholm 3700 - 3799
Vestsjælland 4000 - 4779
Sydsjælland 4780 - 4999
Fyn 5000 - 5999
Sydjylland 6000 - 6799
Vestjylland 6800 - 6999
Midtjylland 7000 - 7499
Nordvestjylland 7500 - 7999
Østjylland 8000 - 8999
Nordjylland 9000 - 9999
DP DP

Find køreskoler i Østjylland og tag kørekort

Kørekort i Østjylland. Vælg by herunder og find en oversigt over køreskoler i de enkelte byer. Over 1812 køreskoler og 13478 køreskole-vurderinger. Anbefal og bliv anbefalet. Læs også alt om kørekortDP DP
Allingåbro Åbyhøj Århus Ørsted
Ørum Djurs Østbirk Balle Bjerringbro
Brabrand Brædstrup Ebeltoft Egå
Fårup Galten Glesborg Grenå
Hadsten Hammel Hasselager Højbjerg
Hørning Hedensted Hinnerup Hjortshøj
Horsens Hovedgård Kjellerup Kolind
Langå Løsning Lystrup Malling
Mørke Nørre Snede Odder Randers
Rødkærsbro Rønde Risskov Risskovø
Ry Ryomgård Sabro Silkeborg
Skals Skanderborg Spentrup Sporup
Them Tilst Tranbjerg J Trige
Trustrup Ulstrup Viborg Viby J
DP DP
Der er registeret 259 køreskoler i Østjylland - Opret din køreskole og bliv synlig

Nyeste vurderinger af køreskoler i Østjylland

Mads Holm - Centrum Køreskolen
"Kan varmt anbefale Centrum køreskole.
Selv i det tørre teori fik Simon sjove teori timer ud af det, så det ikke føles så hårdt. Derudover var han virkelig hurtig til at skaffe både teoriprøver og køreprøver, hvilket var virkelig dejligt, når man ellers høre om at der er lang ventetid. Derudover var han også virkelig god til at komme med en masse gode råd til teoriprøve og køreprøve, så man føler sig klar!

De varmeste anbefalinger.
Mvh. Mads Holm."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne14. november 2021
Frederik Lee - Stigs Køreskole
"Jeg tilmeldte mig Tip Top Tafiks køreskole i Aarhus d 2. september 2020. Jeg startede i november, og er blevet færdig igår d 25/08 2021 lige over 9 måneder efter start.

Processen er været under alt kritik hele vejen igennem. Der har selvfølgelig været coronanedlukning i perioden omkring jul til April, som selvfølgelig ikke har været hverken kørelærerens eller køreskolens ansvar, men vi fik ingen information imellemtiden. Først efter at have presset på igen efter genåbningen, blev jeg igen kontaktet af min kørelærer omkring genoptagelse af teoriundervisning.

Første gang, og efterfølgene gange jeg har været ude at køre med min kørelærer, er jeg igen og igen blevet fortalt at jeg skulle som minimum regne med, at skulle tage 8-16 ekstra køretimer, samt han aldrig har oplevet nogen klare sig igennem uden.
Det skal siges at jeg har kørt motorsport (Rally) siden jeg var 14, og kunne på forhånd betjene og køre en bil fint.
Hen mod slutningen af forløbet, har min kørelærer et utal af gange prøvet at tvinge, og pålægge mig unødvendige ekstra køretimer på en truende måde. Da jeg har stået meget fast på at jeg vil gøre krav på min køreprøve efter de 16 køretimer, blev jeg her fortalt at det var uansvarligt, og hvis jeg fortsat ville holde fast i det, blev min kørelærer nødt til at snakke med den motorsagkyndige, og fortælle at han ikke kan stå inde for min kørsel fordi det er lang tiden siden jeg har kørt. Jeg blev fortalt er det kunne køre at den motorsagkyndige ville slå hårdere ned, og selv de mindste fejl ville jeg kunne dumpe på.
Det endte med at min far måtte kontakte min kørelærer, hvorefter jeg fik lov til at gå op til køreprøven, og klarede det fejlfrit og bestod første gang.
Jeg endte med at tage en enkelt ekstra køretime i alt, lige inden køreprøven bla. for at få gennemgået bilens teknik, da min kørelærer ikke har formået at gennemgå dette indenfor de 16 lovpligtige køretimer.

Mine samlede 17 køretimer har strukket sig over 9 måneder, da der udover coronanedlukningen har været problemer med at min kørelærer gjorde samtykkeerklæringen væk, var på ferie henover hele sommeren og har været svær at få fat i.

Jeg synes det har været under alt kritik, og det er et kæmpe problem at jeg, og andre unge bliver presset og intimideret til unødvendige ekstra køretimer. Jeg har fuld forståelse for at nogle har brug for ekstra køretimer, men jeg er også overbevidst om at det i nogle tilfælde kun bliver pålagt for at kørelæren kan tjene ekstra. Det er nemt for en kørelærer at gøre, da man som 17 årig har tillid til at ens kørelærer ved bedst, og det er de færreste der tør at sige fra, og holde fast i, at ekstra køretimer ikke er nødvendigt. Derudover er det nemt at blive set ned på som arrogant, hvis man mener at man ved bedre end sin kørelærer ifht. om ekstra køretimer er nødvendigt.

Jeg havde ikke regnet med at det skulle være så bøvlet, tidskrævende og kræve at argumentere og indblande mine forældre for at få mit kørekort.

Jeg har snakket med andre på det samme hold jeg var på, og som endnu ikke har fået sit kørekort. De har delt samme oplevelse, og også er blevet nødsaget til at indblande sine forældre for at få tingene på rette spor."
1 stjerne26. august 2021
Sebastian Dons Nielsen - Bonus
"Rigtigt god interessant undervisning.

Kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne11. august 2021