Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Tarup Køreskole | Odense

I Odense ligger Tarup Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

Mit navn er Thomas Gall. Jeg har været kørelærer siden 1997. I starten arbejdede jeg sammen med Byens Køreskole, hvor jeg drev Bolbro og Hjallese afdelingerne.

 

I 2003 flyttede jeg til Tarup, og åbnede køreskole her. Jeg er mest kendt som motorcykelkørelærer ved MC Køreskolen.dk, men underviser selvfølgelig også som bilkørelærer. Jeg arbejder ind imellem sammen med nogle af de mere seriøse køreskoler i Odense, men har ikke noget fast samarbejde.

Prisen siden her opgiver, er lovpakken. Normalt foretrækker jeg at opgive den fulde pris, for ikke at forvirre kommende elever. Bemærk, at når man bruger begrebet lovpakke, så er det uden gebyr til køreprøven, uden opkpbling til nettet, uden den kreøtime køreprøven varer, uden 1.hjælpskursus, og uden læge erklæring. Jeg har den opfattelse at mange køreskoler, med overlæg, fremstiller deres priser misvisende.

 

Der har været meget debat om brug af pc undervisningen. Det er uden tvivl den bedste undervisningsform, hvis den kombineres med undervisning “ved tavlen”, hvilket også er et lovkrav ved nogle lektioner.

 

Når man bruger IT undervisning, har man, til enhver tid, mulighed for at repetere en emne, hvis man føler nødvendighed for dette. Da undervisningen skal foregå i et teorilokale, med en godkendt kørelærer, kan man altid stille uddybende spørgsmål, uden at føle at man “spørger dumt” eller sænker klassen. Hvis man ikke kan komme til teori en gang, kan man fortsætte, uden at skulle vente på at et hold er nået til den lektion man sidst havde. Alle kan køre undervisningen i deres eget tempo, og gentage de prøver de ikke har gennemført tilfredsstillende – Dette er ikke muligt på et hold med den gammeldags lysbillede undervisning.

 

Jeg kører mellem kl. 7.00 og kl. 18.00 hverdage.

 

 

Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 11,00 450,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Thomas Gall
Adresse:Rugårdsvej 163
Post nr. & by:5210 Odense
Telefon:21728080
Hjemmeside:www.tarupkøreskole.dk
Email:mckoereskolen@gmail.com

Kørelærer:
  • Thomas Gall

Teorilokale:
Adresse:Rugårdsvej 163
Post nr. & by:5210 Odense