Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Schmidts Køreskole | Odense

I Odense ligger Schmidts Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Det kan godt være svært at vælge køreskole. Markedet er stort og uoverskueligt.

Schmidts Køreskole tilbyder derfor en gratis info-aften hver mandag kl. 17.30. Det er fuldstændigt uforpligtende at deltage. Du vil under en info-aften få en masse praktiske oplysninger oplysninger om ethvervelse af kørekort. Det vigtigste er imidlertid at se "giraffen", altså at se om kemien passer. Kemien er vigtig i et hvilket som helst undervisningsforløb og særdeles vigtig under øvelseskørslen, hvor samarbejdet helst skal være afslappende og hyggeligt. Det giver den bedste undervisningssituation og dermed det billigste kørekort.

Efter info-aftenen går du bare hjem og tænker over, om du vil tage dit kørekort her. Hvis du gerne vil starte, kommer du bare igen til holdstart, ellers bliver du bare væk. Mere uforpligtende kan det ikke gøres!

Vurderinger

Steen Ravnholt
"Top professionel og yderst underholdende underviser, Teori gjort mere spændende og lettere at huske med humor og levende kropssprog - kan kun anbefale Schmidts køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2020
Dumpeprocent.dk
Camilla Rønnebæk Pedersen
"Jess og Co.
Er super fantastiske.
Teori er som en leg eller rettere gøres til leg så det er det sjovt at blive undervist. Og man husker hvad man har lært.
Rolige jess, til tider streng når det behøves på den gode måde. Køre du godt stor ros. Kører du dårligt, en pæn rettelse.
Tag til jess. Og du består første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2019
Mie
"Jeg kan absolut kun rose og anbefale Schmidts Køreskole og de kørelærere, som er tilknyttet stedet.
Teoriundervisningen er tilrettelagt på en fantastisk måde, hvor der er plads til grin og godt humør samtidig med, at man tilegner sig viden.
Køretimerne er stille og rolige. Undervisningen er altid tilrettelagt således at man arbejder videre på de ting, som i sidste time var særligt svære, eller som ikke blev "øvet færdigt".
Igennem hele forløbet har jeg følt mig godt taget imod og mere end velkommen - både i teorilokalet og i bilen. Det har desuden været rigtig rart at køretimerne planlægges fuldstændig individuelt, så man kan nå det hele i hverdagen - både skole, job og andre fritidsaktiviteter. Kæmpe stor anbefaling herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2013
Dumpeprocent.dk
Lasse Phillip
"Efter min vurdering, og hvad jeg har hørt fra de kammerater jeg har taget kørekort sammen med, er Jess meget professionel angående hans job. Han formår at gøre undervisningen seriøs, og underholdende. Selvom teori er meget tungt, tager Jess det største tryg væk så man gider det. Det er ikke kun Jess der skal have 5 stjerner, det skal Henrik (Dolph) også for nogle fantastiske køretimer. Han er utrolig tolmodig, og samtidig underholdende, men SERIØS. Han roser hvis man gør noget godt, og gør man noget mindre godt, formår han at sige det på en rigtig god måde, så man ikke føler sig dum.

Så tag ved Schmidts køreskole det er bare kanon!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2010
Daniel
"Jess formår på en morsom og helt unik måde at fange alle elever i sit spind af historier, der gør at man husker alle reglerne på en sjov men samtidig seriøs facon.. køretimer foregår i en helt uformel tone med snak om de mest almindelige hverdagsting, der gør at man føler sig helt hjemme i førersiden, samtidig kan godt fornemme hvis folk har en dårlig dag og bare vil have overstået turen med mindst mulig snak. alt i alt en super køreskole, kompetent samt glad undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. januar 2009
Lise
"Også fra mig kan Jess kun få 5 stjerner for en herlig humoristisk og kompentent teoriundervisning.
Vil til min dødsdag kunne huske bredde, længde og højde, og ikke mindst den meget morsomme fortælling om flagstangen fra Vestjylland. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2008
Dumpeprocent.dk
Stina Pedersen
"5 stjerner til Jess for en humoristisk teori undervisning.
Tingene sidder fast når du har beskrevet dem. Mål på flagstænger - kvinder og kort og ingen overtrædelse af smukt anrettet blomster på spærreflader. Kan kun anbefales, super undervisning.
Hilsen Stina"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2008
Stine Dupont
"Jeg kan klart anbefalde denne køreskole til alle på Fyn.
God undervisning til teori timerne samt køre timerne.!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jess Schmidt
Adresse:Munkebjergvej 89
Post nr. & by:5230 Odense
Telefon:40 288 688
Hjemmeside:www.trygitrafikken.nu
Email:jess@trygitrafikken.nu