Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

ROTA køreskole | Odense

I Odense ligger ROTA køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Kristian Nicolaisen
"Jeg har taget lyn-holdet hos ROTA køreskole og har på intet tidspunkt fortrudt mit valg. Holdene er små og humøret er altid højt.

Selve teorilektionerne består af videoundervisning efterfulgt af en teoriprøve og efterfølgende diskussion. Dette gør de ellers intense teorilektioner ikke føles lange at komme igennem, og Henrik har altid været klar på at besvare spørgsmål som måtte opstå i forbindelse med undervisningen. Herudover har den store mængde af teoriprøver afhjulpet nervøsiteten som ellers kunne opstå inden den rigtige teoriprøve.

Under kørelektionerne er der altid en god balance mellem hyggelig snak og konkret vejledning hvilket gør man hurtigt bliver tryg ved at køre i bilen.

5 ud af 5 stjerner er fuld fortjent og jeg vil anbefale alle som skal tage kørekort at benytte ROTA køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2021
Dumpeprocent.dk
Tobias Petersen
"Ville varmt anbefale ROTA køreskole og Henrik som kørelærer. Alt blev udført efter bogen og der var altid højt humør samtidig med at der var plads til seriøsitet.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2021
Katrine Christensen
"Jeg vil varmt anbefale Rota køreskole fordi alt foregår efter bogen, der er fokus på at køre sikkert og optimalt, og der er samtidigt altid højt humør i undervisningen og til køretimerne.

Jeg var på lynkursus, som godt nok blev lidt længere grundet coronavirus, og holdet var lille, så jeg kunne stille en masse spørgsmål, hvilket jeg har lært utroligt meget af.

Jeg har altid set frem til køretimerne, der er seriøse, men hvor der også er plads til sjov :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2020
Dumpeprocent.dk
Katrine Christensen
"Jeg vil varmt anbefale Rota køreskole og Henrik, som er god til at lære fra sig og som altid er i godt humør. Alt foregår efter bogen, og der er fokus på at køre sikkert og optimalt.

Jeg var på lynkursus, som godt nok blev noget længere grundet Coronavirus, og holdet var lille, så jeg kunne stille så mange spørgsmål jeg havde. Henrik er også god til at finde tid til kørelektioner, så man kommer hurtigere gennem forløbet.

Jeg har altid set frem til køretimerne, som er seriøse, men hvor der også er plads til sjov :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2020
Kathe
"Kan klart anbefale Henrik som kørelærer, jeg bestod min teori og køreprøve 1 gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2019
Mohsena Qasemi
"God og dygtig Kørelære. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2019
Dumpeprocent.dk
Kathe
"Henrik er fantastisk som kørelærer, jeg bestod min teori og køreprøve 1 gang.
Kun ros til Rota fra mig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2019
Camilla Dicte
"Jeg kan på det varmeste anbefale Rota køreskole og Henrik som kørelærer!
Han hjalp mig med at overvinde min frygt for at køre og jeg bestod begge prøver første gang og fik derved kørekort på kun 6 uger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2018
Maja
"Hvis du vil have en kørerlærer som er seriøs, men samtidig har humor, og som rent faktisk interesserer sig for DIG og at få dig godt igennem forløbet, så skal du vælge Rota. Jeg bestod begge prøver i første forsøg og har fået kørekort på 6 uger! (lynhold). Så jeg har absolut kun positivt at sige om Rota!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2018
Nuunu Nielsen
"Jeg kan på det stærkeste anbefale ROTA køreskole. Henrik underviser så alle kan forstå det og være med. Der har været plads til alle mine tusinde spørgsmål, også dem der er gået igen. Henrik er grundig og up-to-date. Han er tillidsfuld og ikke mindst meget fleksibel. Han er rosende men samtidig god i hans måde at give kritik på når man er ude at køre. Han er nærværende og lytter og kigger på hvert enkelt elev. Jeg har følt mig set og hørt hele vejen og ikke blot været "endnu én der skulle igennem".
Jeg har KUN rosende ord om ROTA køreskole. Det kan være en jungle at finde rundt i hvilken køreskole man skal vælge (jeg sad der jo selv for to mdr siden), så derfor er det også vigtigt for mig at få videregivet min anbefaling. Desuden kom jeg igennem både teoriprøven og køreprøven i første hug, hvilket må siges at være et kæmpe skulderklap til Henrik. Han er dygtig! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2017
kathrine may
"Vil klart anbefale Henriks køresskole!

Han er tålmodig, grundig, fleksibel, og den billigste jeg kunne finde :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2016
Rasmus Hansen
"Hos ROTA køreskole får man virkelig en undervisning af høj kvalitet med en erfaren og utrolig sjov underviser, som ved hvad der skal til for at blive en sikker billist. Henrik gør undervisningen både sjov og interessant, mens han fastholder udfordringer.
Jeg bestod køre- og teoriprøve i første forsøg, så jeg er mere end tilfreds.
"Livet er for kort til kedelige køreskoler" som citatet jo siger, og denne køreskole er bestemt ikke kedelig. Kan varmt anbefale ROTA køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Anders SOB Crone
"Først og fremmest er din fremtidige kørelærer, Henrik, en verdensmand. Han formår, at skabe et fantastisk miljø både i teorilokalet og i racerbilen. Selvom hans travle hverdag må synes hård, er han til rådighed 24/7. Han forstår virkelig evnen at lære fra sig, jeg vil nemmere sige, at han mestrer den. Han optræder både sjov, retfærdig og faglig i én og samme cocktail. Som min anden SOB ven, Mohamed, bestod vi begge prøver i første forsøg, hvilket må tilegne sig Heinrichs ;) fortjeneste. Så længe du selv er dedikeret, kan det ikke gå galt med en homie som Henrik :)

Hvis du undrer dig over, hvad SOB betyder. Skal du nok lære det, når du kører i DKs trafik med trafikkens svar på Yoda.

ROTA køreskole --> "Write that down" "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Mohamed
"Henrik er i en klasse for sig selv! Formår at gøre undervisningen sjov og spændende, dog uden at gå på kompromis med det lærerige. Bestod begge prøver første gang, hvilket Henrik er en stor del af. Alt i alt en klasse køreskole - hvor du får alt for pengene. Så join SOBs"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Mads Poulsen
"Rota køreskole garantere en rigtig god oplevelse når man tager kørekort. Undervisningen er underholdende, men samtidig lærerig, og man bliver godt klædt på til både teori- og køreprøve. Køreskolen er både billig, og samtidig er der stor fleksibilitet i forhold til køre- og teorundervisning. Jeg kan klart anbefale Rota køreskole til dem der hurtigt vil have et kørekort til byens bedste pris. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Anders
"Super god lærer! Er meget grundig, og sørger for at gennemgå alt det nødvendige"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Sabina
"Jeg tog mit kørekort hos Rota. Det er bestemt en god køreskole. Henrik forstår at få sjov ind i undervisningen på en professionel måde. Han er god til at forklare ting på forskellige måder, så folk forstår det.
Alt i alt bare en god køreskole, jeg fortryder intet.
Og så til billige penge, det giver lige et kæmpe plus ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Mads
"Jeg tog kørekort hos Rotakøreskole, og det fortryder jeg ikke. Med Henrik som kørelærer er standarten sat, og den er høj. Du lære hvad du skal og samtidigt bliver undervisnigen taget til et højre niveau, det bliver sjovere end forventet, en tid du ikke bare sådan glemmer.
Ligeså er det under selve kørslen, hvor du med henrik ved din side, kan føle dig sikker og godt vejledt i trafikken, påvej til dit kommende kørekort.
Klart anbefalsværdigt, "Livet er for kort til kedelige køreskoler.""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Emil Thomsen
"Super god køreskole, med en god lærer.
Man får tavle undervisning.
Bestod begge prøver i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Lasse Due Andersen
"Jeg vil klart anbefale ROTA køreskole, undervisningen er sjov/undeholdende, samtidig med at du får noget ud af det

Bestod teori- og køreprøve første gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2016
Katrine A. K. Sørensen
"Jeg kan kun anbefale at tage kørekort hos Henrik og ROTA. Teoritimerne er enorm sjove, hyggelige, lærerig og lever virkelig op til sloganet: "Livet er for kort til kedelig køreskoler!"
Der er både plads til sjov og alvor. Jeg bestod teoriprøven og køreprøven første gang, og Henrik gør virkelig et stort stykke arbejde for, at man er 100 % sikker til begge prøver.
Ligeledes er Henrik meget fleksibel ift. både teori- køretimer, hvilket er rigtig dejligt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2016
Tammie Lund Schwartz
"Top kvalitet og service og billigste pris!! - kan varmt anbefale Rota køreskole. Jeg valgte køreskolen af økonomiske årsager, men her er et eksempel hvor pris og kvalitet ikke afspejler hinanden:) Det er altid den samme kørelærer der virkelig er passioneret omkring ens læring og udvikling, altid en optimistisk og positiv stemning og så handler det faktisk om at lære at køre bil og ikke "bare" bestå en prøve - hvilket som bonus gjorde at prøven virkede meget lettere. - god fleksibilitet mht. tidspunkt for køretimer, små hold - så mulighed for at stille spørgsmål. (Jeg er generelt kritisk i vurderinger, men har ingen negative bemærkninger her)."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. november 2015
Isabella diana
"Jeg vil kun anbefale Rota køreskole.
Man føler sig godt tilpas i Henriks selskab. Og man har det altid sjovt uanset om det er køre timer eller teori timer. Han forstår og gøre det til noget sjovt. Han er helt fantastisk til sit arbejde!
Jeg vil sige til alle der spørger at de skal vælge rota køreskole! Det er ihvertfald det bedste valg jeg traf da jeg skulle ha kørekort!
Håber alle vil vælge rota køreskole så de kan opleve en super sjov undervisning og verdens sjoveste kørelærer ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2015
Hildur Lovisa
"Rota køreskole kan 100% anbefales! Køre og teori timerne var ren hygge hver gang og Kørelæreren er en sindssygt god lærer. Jeg bestod begge prøver første gang, så det beviser det klart. Havde de sjoveste samtaler med læreren under køretimerne og har generelt kun gode minder fra Rota!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2015
Celina Martin
"Henrik er en god kørelærer. Han er fleksibel med køretimerne, og han er god til at gøre teoritimerne spændende. Han er god til at lære fra sig og komme med gode huskeregler. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2015
Berfin Cetinkaya
"Helt klart den bedste køreskole og den beste kørelærer!! Har bestået begge prøver første gang, takket være Henrik. Han gør teoritimerne og køretimerne meget sjove. Anbefaler alle denne køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2015
Mads Sommer Andersen
"Denne køreskole kan klart anbefales.
Du lære meget, og har det stadig sjovt! Bestod første gang, uden problemer overhovedet.
Kørelæren gør teori sjovt, og mere interessant, så timerne følges ikke så lange!
5 stjerner her fra ihvertfald!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2015
Laura N.
"Fantastisk køreskole! Vi på holdet var i de bedste hænder, for hos Henrik lærer vi at køre perfekt (han sender os ikke op til køreprøven før vi er klar til det). Kan klart anbefale ROTA Køreskole :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2015
Laura N.
"Fantastisk køreskole! Vi på holdet var i de bedste hænder, for hos Henrik lærer vi at køre perfekt (han sender os ikke op til køreprøven før vi er klar til det). Kan klart anbefale ROTA Køreskole :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2015
Ditte Marie Sommer
"Jeg havde fornøjelsen af at tage kørekort hos Henrik. En rigtig behagelig og spøjs fyr, som kan sit kram! Desuden er han rigtig fleksibel med tider, hvilket betød meget for mig, da jeg derfor kunne undgå at få fravær fra skole. Udover det har Rota køreskole fair priser, så alle kan være med! Kan helt klart anbefales og skulle jeg være så uheldig at skulle generhverve, blev det helt sikkert der igen! ;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2015
Heinrich Bargisen
"Helt og igennem fantastisk kørelærer!
Smilende, positiv og hjælpsom!
Man kan ikke andet end bestå, gennem denne køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2015
Camilla Møller Larsen
"Jeg kan ikke forestille mig en mere hyggelig og samtidig utrolig lærerig køreskole. Den kan stærkt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2015
Natia
"Rota køreskole er uden tvivl landets bedste køreskole! Kørelæreren får altid teoritimerne og køretimerne til at være sjove, og så er han tålmodig, og giver plads og tid til at man kan lære :)
Han er god til at forklare tingene, og køretimerne bliver aldrig kedelige."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2015
Louise
"Jeg kan klart anbefale Rota køreskole. Jeg bestod teori med 0 fejl første gang, og også køreprøven første gang. Kørelæreren går meget op i, at der ikke skal snydes og gør tingene efter reglerne. Han er sjov og energisk, og teoritimerne formår han også at gøre sjove og spændende!
Super køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2015
Tina
"Super god køreskole! Undervisningen er sjov og samtidig meget lærerig. Dette gør at hverken teori timerne eller køretimerne bliver kedelige! Stor anbefaling herfra :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2015
Lucas M.
"Helt klart en køreskole som kan anbefales!
Henrik som er ene kørerlærer gør en sindsygt godt stykke arbejde. Han er super sjov og er altid og godt humør. Det har være en virkelig god oplevelse at tage kortet ved ham og jeg vil klart anbefale Rota Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2014
Katrine
"Kan helt klart anbefale ROTA køreskole! Henrik er super god at køre med, og der er plads til at man kan have det sjovt imens man lærer. Det gør at hverken teori timerne eller køretimerne bliver kedelige. Han er god til at forklare tingene og han er også god til at hjælpe hvis man ikke helt forstår det første gang.
Derudover er han super fleksibel, hvilket gør at man kan få tid til det hele :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2014
Mia-Maja
"Jeg tog kørekort hos ROTA køreskole i Fredericia og jeg vil klart anbefale ROTA køreskole til andre.
Henrik er sjov, hyggelig og klar til at forklare tingene en gang til hvis man ikke lige forstod det første gang.
Han er meget fleksibel hvad angår køretiderne og ved kørsel forklarer han med det samme hvad man gør galt og hvordan man forbedrer sin kørsel. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2014
Camilla Bang
"Jeg vil med glæde anbefale Rota køreskole! Kørerlæren er super god og engageret. Han kommer altid med sit gode humør og gør både teori og køretimerne virkelig sjove. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2014
Johanna Hoppe
"Kan bestemt anbefale Rota køreskole! Henrik er utrolig engageret og professionel. Han formår at gøre enhver time virkelig hyggelig og underholdende! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2014
Mille Sofie Larsen
"Kan meget varmt anbefale Rota Køreskole. Det har for mig været et lærerigt samt underholdende forløb. Rota Køreskole har en meget dygtig kørelære, som hver gang møder op med et smittende godt humør. Ydermere er han god til, at lære fra sig. Det har været en ren fornøjelse og jeg er meget glad for, at jeg valgte at tage mit kørekort, hos Rota Køreskole.
:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2014
Anton Gyde Jensen
"Jeg kan sende min varmeste anbefaling til ROTA køreskole.

Henrik er en super engageret, professionel, flink og hyggelig kørelærer.

Man føler virkelig, at man får noget ud af undervisningen. Teoridelen foregår ved brug af tavleundervisning. Forstod man ikke lige tingene første gang, er Henrik enormt god til at sikre at alle er med og man må spørge ind til tingende, alt det man orker. Henrik sætter et højt niveau, hvilket gør at tingende i sidste ende falder meget let til en.

Man føler sig altid tryg og i gode hænder under køretimerne, som er meget fleksible i forhold til tid og mødested.

Bestod teori og køreprøve i første forsøg.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. juli 2014
Line
"Jeg kan helt klart anbefale Rota Køreskole. Den er både super billig og super hyggelig!
Jeg bestod nemt teoriprøven med kun én fejl og køreprøven gik dog ikke så godt første gang pga nervøsitet, men anden gang bestod jeg, kun med en lille ubetydelig fejl.
Kørelæreren går meget op i at det skal gøres på den rigtige måde og der ikke skal snydes med noget, hvilket gør en rigtig tryg når man hører meget om at elever bliver snydt for mange penge og undervisning.

I det hele taget har jeg bare haft en rigtig god oplevelse hos Rota Køreskole og er næsten ked af at være stoppet, selvom jeg nu også er glad for mit kørekort ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. april 2014
Jacob Fabricius
"Fantastisk!!! Hos rota-Køreskole er undervisningen fænomenal. Henrik er en glad og entusiastisk underviser som formår at gøre teori-timerne sjove og interessante. Når man så er ude at køre formår han at holde overblikket og gøre én sikker på sine evner og tryg i trafikken. Bestod begge prøver første gang uden så meget som en dråbe sved på panden. Og ikke nok med det, så er hans priser super gode i forhold til næsten alle andre køreskoler!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2014
Franciska
"Teoriprøve bestået med 0 fejl, og køreprøven bestået uden anden kommentar end: "Ja du kan jo godt køre bil"

Jeg var rigtig glad for, at kørelæreren var så ansvarlig. Jeg føler mig tryg i trafikken den dag i dag, og kan slet ikke forstille mig at skulle have taget kørekort et andet sted. Underviningen er hyggelig og man lærer hurtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2014
Louise Kallesø
"Jeg kan kun anbefale Rota køreskole!
Og jeg har kun ros at give.
Henrik er meget fleksibel med hensyn til køretimer - hvilket jeg var glad for. Han er en super god og professionel kørelærer. Derudover er han hammer sjov og behagelig at køre med, samtidig med at han opretter det professionelle på et højt niveau. Både til teori- og køretimer.
Henrik forventer at man møder op med entusiasme, hvilket ikke er meget at kræve med det niveau! Derudover gør han det også for sine elevers skyld!! Og det synes jeg også er en god ting, da man godt kan tabe sig selv i løbet af kørekort forløbet.
Henrik sørger for at inden du kommer op til en køreprøve, er du også 100% klar. Og han sørger for at du bliver en god og sikker bilist.
Så ønsker du at blive en sikker bilist og rent faktisk at kunne befærde dig ordentligt i trafikken så skal du helt klart vælge Henrik!
Jeg kan snakke for mig selv og mit hold, når jeg siger, at vi var ihvertfald ikke i tvivl om, at det var den rigtige køreskole vi havde valgt.
Der bliver på ingen måde snydt på denne køreskole (det var vigtigt for mig, da jeg valgte køreskole) - og du får absolut hvad du betaler for - og mere til!
Du vil ikke fortryde at vælge Rota køreskole, for ROTA er den eneste rigtige!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2014
Anders
"Jeg vil helt klart anbefale Henrik og Rota køreskole. Han sørger for et både professionelt forløb men også et meget personligt. Han hjælper en let igennem alt det man nu er nervøs for omkring ved at skulle til at tage kørekort og hjælper også selv med alle de praktiske detaljer der også skal være styr på. Han kræver en meget høj standard men det resulterer også i at prøverne, teori såvel som praksis, falder en utroligt let når man til sidst står der.
Derudover er Henrik utrolig fleksibel hvad angår køretimer, og formår at gøre både teori- og køretimer både spændende og hyggelige. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2013
Camilla Boll
"Jeg vil til enhver tid anbefale denne køreskole! Henrik, kørelæreren, formår at gøre dig 100% sikker og klar til dine prøver. Han er meget grundig og lægger vægt på, at hans elever ikke kun skal kunne ligge på niveauet det kræver lige at kunne bestå, men derimod et langt højere niveau! Alle elever på holdet bestod begge prøver i første forsøg, og da jeg kender de elever, der har gået på efterfølgende hold, ved jeg, at alle der har gået hos Henrik, har bestået prøverne i første forsøg. Henriks teoritimer foregår som tavleundervisning, så der er fri mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Der er meget fleksibilitet omkring aftale af teoritimer og køretimer, så det netop ligger uden for skoletiden - hvilket er meget eftertragtet hos studerende!
Henrik er nem at kommunikere med, og sammen med eleverne formår han at gøre undervisningen hyggelig, samtidig med at man lærer noget. Det er en meget positiv oplevelse!
Det hele fås til en god pris!
Som tidligere elev er jeg enormt glad for at have haft Henrik som kørelærer, fordi han har givet mig en sikker følelse af at kunne køre bil! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2012
Frederikke Carl
"Denne køreskole er uden tvivl den bedste! Det er tavleundervisning - hvilke mange skræmmes af - men Henrik, kørelæreren, har så mange erfaringer og spændende historier fra eget liv, så han formår at gøre det sjovt, så man glæder sig til teoritimerne! Holdende er meget små og man starter med folk man kender, hvilket også gør det ekstra hyggeligt! Henrik er rigtig fleksibel og køretimer ramler ikke sammen med skoletid! Kørelæreren tager det rigtig alvorligt og sørger for at du er 110% klar til køreprøven - ikke kun 100%. Du skal vælge denne køreskole hvis du vil være en god og sikker bilist. Samtidig med, at du får hyggelige og lærerige timer til at gå, får du også noget valuta for pengene!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2012
Mads Dalhoff
"Jeg kan 100 % anbefale Henrik og hans køreskole Rota.
Det tog mit hold 2 mdr. at få kørekortet, og vi bestod alle første gang, uden besvær.
Henrik kræver en høj standard hos sine elever, men det betyder også at prøverne føles meget lettere.
Desuden er holdene ikke særligt store, så der er mere tid til den enkelte og det er hyggeligere til teoritimerne.
Hvis du vælger Henrik, vælger du rigtigt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2012
Adam Pedersen
"Henrik 100% som vi kalder ham sætter en høj standard og kræver meget af hans elever hvilket også resulterer i de lave dumpeprocenter. En god og engageret kørelære som hjalp mig og resten af holdet i gennem begge prøve i første forsøg.
Kan kun anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 17.000,00 600,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:ROTA køreskole
Adresse:Dronningensgade 23
Post nr. & by:5000 Odense
Telefon:2196 8874
Hjemmeside:rota-odense.dk
Email:rota@hotmail.dk

Teorilokale:
Adresse:Nørrebrogade 16
Post nr. & by:7000 Fredericia
Adresse:Dronningensgade 23
Post nr. & by:5000 Odense