Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Peters Køreskole | Odense

I Odense ligger Peters Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Peters køreskoles speciale erTURBO- V.I.P kørekort på kun 3 uger! , samt fleksibel teoriundervisning når du kan. Vi har både eftermiddags teori, formiddags teori – kom når det passer dig.. Vi er specialister i at skræddersy kørekort undervisning lige netop til dit behov..

Vi er gode til Almindelige kursister hvor vi afholder teori Mandage og Onsdage fra kl. 16:00-18:30, samt for dem der har brug for det også Tirsdage og Torsdage formiddage fra kl. 08:15 – 10:45. Vi kan tilbyde kørekort til Studerende, mødre med børn (vi har overvåget børnerum) så du kan tage dit barn med når du tager teori, tilbyde kørekort til dem der kun kan komme på forskellige tidspunkter, samt TURBO- V.I.P kørekort på kun 3 uger! til dem der bare vil have kørekort hurtigere end andre. Vi er også pædagogiske til dem der er Ordblinde og nervøse for at ikke at slå til. Or You can take your driving license in English at our school.Så bare kontakt os… så finder vi en løsning der passer til dig.

 

Vurderinger

Peter Kenneth Foss
"Kære kommende køreskole elever.. Denne hjemmeside har IKKE været opdateret siden 2014.. Jeg har ikke haft Egen køreskole siden 2015, og har kun startet 3 super dejlige elever fra Ollerup lærerhøjskole + 2 der "absolut" ikke syntes at min undervisning passede til dem, idet det gik op for dem, at "de jo skulle til en EKSAMEN" det havde de jo ALDRIG prøvet før... pigerne var sidst i 20verne... fred være med dem. men tro ikke at dataerne på denne hjemmeside er opdaterede... men MEGET Misvisende, idet mange af køreskolerne ikke eksistere mere, og at Dataene, så som dumpeprocenter, Priser, oplysninger er fra 2014 og kørelærerne kan ikke rette på deres data... bare en information fra mig til dem der måtte læse dumpeprocent.dk hjemmeside... god sommer 2021
vh Peter "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2021
Dumpeprocent.dk
Peter Kenneth Foss
"Kære Marlene Din tilbagemelding er helt forståeligt, idet du ønsker at blive undervist efter "anerkendelsesprincippet" hvilket gør, at du nok skal have omkring 2-3x så mange undervisnings timer for at kunne bestå. Jeg valgte også at stoppe kørelektionen og anbefale dig en anden køreskole. Jeg forklarede, at på "første tur" skulle du jfr. pensum lære en vis mængde undervisning, som så blev bygget "ovenpå" for hver gang du kørte. Loven lægger op til, at det er "efter den enkelte elevs formåen" hvor mange timer eleven har behov for for at kunne udføre manøvrene sikkert for sig selv og andre. FØR man kan gå videre. Jeg sendte også UV-Planen, så du kunne se, at du skulle lære omkring 7000 ting på I alt 53 lektioner, hvilket jeg fortalte dig efterfølgende, at det skulle du nok ikke regne med. Nogle kan gå igennem på 16x 45min i kørsel på vej og andre skal have flere. Husk lige at nævne, at du IKKE har fået regning for din første køretur OVERHOVEDET.. vh Peter Foss"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2021
Malene
"Jeg stoppede forløbet under første køretime. Grunden til dette var, at jeg undervejs følte mig presset mere end hvad godt var. Mængden af tale fra Peters side var stressende. Samtidig med at jeg følte mig under angreb. Gjorde jeg noget forkert fik jeg af vide, at jeg skulle høre bedre efter ikke være min lille marionetdukke og tænke selv. Det oplevede jeg som meget upassende, utroligt offensivt og nedgørende. Jeg sagde fra, men følte mig i den situation heller ikke hørt.
Ud over mig var der også en anden på mit hold, der havde den samme oplevelse og som også valgte af stoppe.

"
1 stjerne1 stjerne 29. juni 2021
Dumpeprocent.dk
Mathilde
"Super god undervisning af kørelærer Peter Foss. Både teori og i bilen. Såå glad for at have valgt ham. Øv, at ham lukker snart. Han er super dygtig kørelærer og man føler sig tryk ved, fra start.👍 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2015
Mathias
"Vil slet anbefale den her køreskole. Har været i gang i over 2 år og har været til teori prøve 3-4 gange uden egentlig at have fået tjekket op på min teori. Er blevet snydt på det groveste af den her køreskole!!! Har skriftet til Lisbeth køreskole nu hvor de har tjekket min plan igennem.. De har sagt at hele min køreplan var ugyldig og det var ulovligt meget af det som stod i den.. Jeg er blevet snyd for godt og vel 9000 kr og må starte forfra pga af det!!! Er virkelig utilfreds! "
1 stjerne 25. marts 2015
Rikke
"Det er en rigtig god køreskole, der bliver taget hensyn til dit skema og Peter er en god kørelære der har humor man stadig arbejder for at hjælpe en med at få kørekort så hurtigt og billigt som muligt..
Har selv lige bestået køreprøven første gang jeg var oppe.. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. november 2012
Dumpeprocent.dk
philip kølner-augustson
"han er rigtig god "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 8.499,00 400,00
Kategori BE 3.295,00 500,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Peter Foss
Adresse:Palnatokesvej 9
Post nr. & by:5000 Odense
Telefon:40453360
Hjemmeside:www.peterfoss.dk
Email:peterfoss@live.dk

Kørelærer:
  • Peter Foss 40453360

Teorilokale:
Adresse:Palnatokesvej 9
Post nr. & by:5000 Odense

Køreskole galleri