Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Næsby køreskole | Odense

I Odense ligger Næsby køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Næsby kæreskole

køreskolen for Næsby og Tarup

Hos mig overlades mine elever ikke til et selvstudie på pc,men jeg bruger den personlige undervisning, hvor holdet følges ad, og der bliver fulgt op på den enkeltes problemer. Holdende er derfor med begrænset antal elever, så jeg får tid til dette.

Dette mener jeg er den pædagogisk rigtige undervisningsform, og den giver dokumenteret lavere dumpeprocenter. Også til den praktiske prøve sætter jeg en ære i lave dumpeprocenter

Køreskolen er medlem af Foreningen af Frie Kørelærer, og deres garanti ordning.

Mange tak for de fine anmeldelser, det er ikke svært at være god til sit arbejde,

når man har så gode og opmærksomme elever. mvh Bent

Vurderinger

Søren N Toft
"Professionelt menneske der tager sit fag dybt alvorligt.Jeg blev guidet igennem hele forløbet af en person med stort overblik.Tak Bent."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2015
Dumpeprocent.dk
Kristine
"Jeg har taget kørekort ved Næsby køreskole. Det har været et rigtig godt forløb, hvor jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug. Bent har været en rigtig god kørelærer og vil helt klart anbefale ham til alle der vil få mest ud af at tage deres kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2014
Bianca
"Jeg er simpelthen så tilfreds med at have taget kørekort hos Bent. Bent er en rigtig god kørelærer der giver sig tid, til at lære en tingene langsomt, og siger gerne tingene 2 gange hvis ikke man er med første gang, og så er Bent bare rigtig tålmodig og hyggelig at kører med! Jeg kan klart anbefale Næsby Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2014
Dumpeprocent.dk
Jonas
"God og seriøs køreskole.
Der bliver lagt meget vægt på kvalitetskørsel også at man erhverver sig de rigtige evner.
Dog vil jeg sige, at når man starter og er nervøs, så kan tingene godt gå lidt for hurtigt i starten. (sådan følte jeg, at det var med mig)
Men bestod teori og køreprøven i første forsøg, så er godt tilfreds

Køreskolen kan klart anbefales!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2014
Kristian
"virkelig god køreskole efter min erfaring. både teori og praksis blev taget seriøst. selve undervisningen var god, og lokalet ver pænt og nydeligt.
der blev lagt meget vægt på kvalitetsundervisning, og det er virkelig vigtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2014
Jesper Dahl Jensen
"Jeg har været meget tilfreds med min tid hos Bent. På trods af noget nervøsitet fra min side kom jeg igennem det. Bent var god til at fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, og han er effektiv til at træne, hvis man laver en bestemt fejl meget. Jeg var alt i alt glad for at have Bent som kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2014
Dumpeprocent.dk
Martin fischer
"Jeg har haft en god en oplevelse at næsby køreskole.
De har meget tålmodighed. Nemme og snakke med.
Har bestået og det var mit eneste krav "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2013
Emilie Bovin
"Næsby køreskole er en utrolig god køreskole at tage kørekort ved! Bent er ufattelig grundig i sine teroitimer og han kræver altid mere af én så man hele tiden bliver bedre. Han forstår, at tage sig af sine elever og han spilder aldrig tiden med ligegyldigheder. Bilen man øver sig i, er altid i tip top og man kan altid forvente sig en hyggelig tur med Bent som sidemand. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2013
Mads Bohn Trankjær
"Rigtig god kørelære. han er meget afslappet og præcis med undervisningen. Han har orden på tingene og er underholdene."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2013
Jacob Hansen
"Super fed køreskole sej lære som er roglig og afslappet
bestod første gang jeg kom til kørsteprøve så jeg kan godt anbefale at i tager her :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2013
Thomas
"Rigtig god undervisning og sjov kørelærer! :D
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2013
Camilla Schrøder
"Undervisning var i top. Ikke kedelig og tiden gik utrolig stærkt. For at få den sidste stjerne, manglet jeg større mulighed i køretimerne. Men ved det er svært når man er alene. Synes også Bent har været flexsible, men manglet lige det sidste, men svært når eleven( har fast fuldtidsjob)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2013
Frederikke
"Utrolig godt sted at tage sit kørekort! Bent er en virkelig god, ansvarlig og hyggelig kørelærer, som både formår at gøre kørelektionerne OG teorilektionerne interessante og hyggelige :-) Jeg vil klart anbefale Næsby Køreskole til alle, da man virkelig får noget for pengene! Desuden er undervisningen rigtig grundig, så man føler sig virkelig tryg ved at komme op til sine endelige prøver :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2013
Daniel
"Bent er nok en af de mest tålmodige mennesker jeg kender. Uanset hvor meget møg man som elev laver på vejene, så er han altid klar med en god forklaring på hvad man kan gøre bedre i de gældende situationer. Udover de gode køretimer, synes jeg også at tavleundervisningen var til stor gavn for min forståelse, frem for undervisning vha. computer.

Alt i alt har det været en fremragende oplevelse at tage mit kørekort, og jeg kan klart anbefale Næsby køreskole som en køreskole af top kvalitet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2013
katrine Christoffersen
"Jeg har været glad for at have Bent som kørelærer.
Han er utrolig grundig i sine teoritimer, og samtidig formår han at gøre det lange teoriforløb sjovere med hans gamle historier og jokes.
Tysklandsturen er en god idé, fordi man får den oplevelse og "træning" i at komme ud og køre en meget længere strækning, og samtidig uden for landets grænser, hvor der samtidig sidder en kørelærer ved siden af en, og samtidig lige får overblik over hvordan nogle af de andre elever kører, så man kan sammenligne dem med ens eget køreforløb.
Når det er sagt, så er han også utrolig hyggelig at køre med, dygtig kørelærer.
Alt i alt har jeg været glad for at køre hos Næsby køreskole :-).

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2013
Sara
"En god køreskole, hvor kørelærer Bent har godt styr på tingene. Teoritimerne er meget lærerige, og jeg følte mig sikker til både teoriprøve og køreprøve. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2013
Lars Willsen
"Professionelt, afslappet og hele vejen igennem gennemtænkt undervisningsform. Du står ikke med en masse spørgsmål i hovedet når du går fra Næsby køreskole. Kørelærer Bent er en kanonflink og ansvarlig kørelærer der forstår hele ideen omkring hvordan man underviser unge mennesker i denne her disciplin.

Fyns absolut bedste køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. maj 2013
Louise Andersen
"Hej :)
Jeg tog mit kørekort hos Bent, jeg gjort det fordi min søster havde tage det hos ham,hun havde sagt at han er en meget sjov og venlig mand at kører med. Bent er ikke bare en tør en. Bent er en der kan fortælle noget sjovt, så det er ikke så kedelig at kører med ham. :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2013
Emilie Heide-Sørensen
"Jeg han kun haft positive oplevelser ved Næsby køreskole.

Jeg er ekstremt glad for at jeg valgt at tage mit kørekort der, og jeg vil helt klart anbefale andre også at gøre det.

Jeg var især rigtig glad for undervisningen, for man fik et sammenhold med både kørelæren og de andre på holdet, og så var det en masse hyggelige timer.

Jeg syntes personligt at det var rigtig godt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2013
Camilla Post
"Super god undervisning, man får virkelig noget for pengene hér - og så er det jo bare en bonus at Bent er så sjov og hyggelig! Virkelig god køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2012
Freja
"Bent er den mest tålmodige menneske og en rigtig god lærer. Jeg anbefaler gerne denne køreskole til alle. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2012
jonas søskov
"go undervisning, go lærer, udmærket bil, "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2012
Daniel Bo Christiansen
"Jeg fik mit kørekort igår i første forsøg. Jeg har været rigtigt glad for at tage kørekort hos Næsby køreskole. Undervisningen til teori-timerne har været god og pædagogisk, og kørelæreren har altid haft tid og overskud til at besvare eventuelle spørgsmål. Også de dumme. Man har også kunne komme med nogle jokes engang imellem. Man må sige at han har styr på sin teori. Der er ingen tvivl, ligegyldigt hvad man spørger om. Jeg bestod teori-prøven med 3 fejl (og det resulterede jo så i af jeg ikke skulle betale leje af hans bil til køreprøven). Til køretimerne har han været fleksibel mht. nye tider, og det er også muligt at køre i weekenderne hvis det var nødvendigt. Når man har været ude og køre med ham, har han været vågen og iagttagende. Og vigtigst af alt, har han været tålmodig. Han har pointeret de fejl man laver, og kommet med løsninger og forslag til hvad man kunne gøre i stedet, med det samme. Efter en prøvetime har han så kommenteret hvad man skulle tænke over til næste gang, og det har så hjulpet til man skulle ud og køre igen. Hvis man har haft brug for svar på nogle spørgsmål eller andet imellem køre- og teori-timerne, så har man kunnet skrive en sms til ham, og ret hurtigt fået svar igen. Bilen man kører i er en Citroën C5 vist nok. Den er god, og en lidt mindre bil, og den virker som den skal. Det er godt med en lille bil at starte ud med.
Alt i alt er mit indtryk af Næsby køreskole rigtigt godt. Jeg er glad for at have taget kørekort hos ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2012
Ea Drud Skovbjerg
"Rigtig god køreskole, som jeg klart vil anbefale! Hos Næsby Køreskole er der altid humør. Der er tavle undervisning, som man får et godt udbytte ud af. Det er ikke kedeligt, tværtimod! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2012
Lisa Roccato
"Kan klart anbefale denne køreskole! En kørelærer som altid er glad, og har en sjov bemærkning eller to! Iøvrigt er der tavleundervisning, hvilket er SUPER fedt. Så får man det hele med! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2012
Lars H.
"Bent er en dygtig og skarp underviser - og det både på vejene og i undervisningslokalerne. Han udviser stor tålmodighed, hvilket måske skyldes hans solide erfaringer på landevejene.

Pas dog på hans humor! Han kan nemlig finde på at indbilde dig de mest skære ting. ;-)

Jeg bestod begge prøver i første omgang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2012
Emre
"Uden tvivl blandt DK´s bedste køreskoler. Tavle undervisning der, selvom det lyder sådan, ikke er kedeligt. Bent går meget op i at vi forstår hvad han siger. Skal helt sikkert prøves!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2012
Martin Skytte
"Jeg er netop kommet hjem, efter at have bestået køreprøven i første forsøg, teoriprøven blev bestået i første hug med 0 fejl og jeg kan derfor ikke sætte en finger på Bents arbejde!
Jeg har været yderst tilfreds med undervisningen, men også det personlige under mine køretimer! Det er været sjovt, da Bent er en mand med humor!
Her til slut, vil jeg bare lige sige: Står du og overvejer, om Næsby Køreskole er den rigtige for dig? Så er svaret klart: JA! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2012
emre agac
"Rigtig god undervisning. Et kanon stykkearbejde bent har lært mig! Uden tvivl blandt dks bedste!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2012
Niels M.
"Rigtig god køreskole, venlig lære, samt interesse for eleverne.
Det var så god undervisning at jeg kunne bestå både teori og køreprøve i første forsøg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2012
Niels M.
"Rigtig god køreskole, venlig lære, samt interesse for eleverne.
Det var så god undervisning at jeg kunne bestå både teori og køreprøve i første forsøg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2012
Mathias Jensen
"Jeg har personligt været rigtig glad for denne køreskole. Teorien foregår ved tavleundervisning, hvilket jeg sætter stor pris på. Undervisning på vej har også altid været med en glad og rolig kørelærer. Så alt i alt, vil jeg gerne anbefale denne køreskole til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2012
Oskar Jensen
"Jeg vil gerne anbefale Næsby Køreskole til alle der går og overvejer et sted at tage kørekort. Teori undervisningen er helt i top, lærerig samt meget hyggelig! Det er køretimerne således også. Det gjorde i hvert fald at jeg bestod begge dele første gang, og jeg fik samtidig en god oplevelse, så det der med at tage kørekort egentlig ikke er så slemt. Bent er i øvrigt en rigtig god lærer, der også formår at gøre undervisningen sjov. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2012
André
"Jeg tog mit kørekort ved Bent (Næsby Køreskole) i Februar.
Jeg bestod teori samt køreprøve i første forsøg.
Jeg har været fuldt tilfreds med mit forløb hos Bent, og jeg kunne ikke have valgt en bedre kørelærer.

Jeg kan klart anbefale Næsby Køreskole til alle som skal have et kørekort.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. maj 2012
Nina Almind
"Jeg anbefaler helt sikkert Næsby køreskole ved Bent, hvis du vil have et sikkert og behageligt forløb. Bent underviser selv teorien, og sikre sig at alle forstår det. Jeg bestod både teori og køreprøven første forsøg, og følte mig sikkert tilpas i kører timerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2012
Christina
"Super god køreskole. Vil varmt anbefale den til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2012
Nanna Eriksen
"Alle som ønsker at tage deres kørekort hurtigt og nemt, brude tage det hos Næsby køreskole. Jeg bestod selv både teori og køreprøve i første forsøg, og fik derfor hurtigt et kørekort. Det gode ved undervsningen er at Bent (Kørelæreren) undervise selv ved hjælp af PowePoints show, det gør man finder undervisningen mere interessant og 3 timer går rigtig stærkt! Man skal også bare bede om kage, og så kan man være heldig at han har kage med! :-) Så hvis du derude vil have dit kørekort hurtigt og uden besværligheder så tag lige og ring til Bent han er en meget rar mand med nogen utrolige dårlige jokes, hans timer skal næsten opleves! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2012
Mette Jeppesen
"Det har været en god oplevelse af tage lørekort på denne skole. Teoriaftenerne har været hyggelige og underholdene samt meget lærerige.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2012
Christopher M. Thuesen
"Rigtig god køreskole, kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2011
Iben Hansen
"Jeg giver Næsby Køreskole 5 stjerne fordi jeg var rigtig glad for at gå der. jeg bestod både teori og køreprøve først gang.
Teoriundervisningen var temmelig sjov, selvom man kunne tro at det ville være tungt, og så var vi ikke for mange på holdet (7-8 stk).
I forbindelse med køretimerne blev der taget hensyn til skolegang.
Jeg blev anbefalt af en veninde til at tage min kørekort her. Jeg var glad for at tage kørekort ved næsby køreskole og vil gerne anbefale den til andre.. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2011
Emre
"Rigtig god køreskole og rigtig god kørelærer. Bestod teoriprøven med 2 fejl og køreprøven på første forsøg :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2011
Lasse Kildemoes
"Næsby kørerskole er nemt angående både køretimer og teorilektioner. Bent er rimelig fleksibel så det ikke kommer til at gå ud over din uddannelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2011
SK
"Rigtig god køreskole. Kan helt sikkert anbefales! Jeg bestod både teori og køreprøve første gang. :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2011
Sara Jørgensen
"Super god Køreskole og mega god kørelærer vil helt klart anbefale den til alle , Bent er mega god til at forklare tingene ordenligt og han sørge for at man ved det og at man ikk dumper :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2011
Poul Jørgensen
"Kan varmt anbefale Næsby Køreskole. Gode teoritimer med personlig kontakt, og man føler sig absolut tryg med Bent ved siden af til køretimerne. Har netop fået kørekort for første gang i en alder af 52, og når han har tålmodighed og evner til at lære mig at køre bil kan han lære alle det. Bare kast jer ud i det, og vælg trygt Næsby Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2011
Fadumo
"jeg ville råde en hver til at tage deres kørerkort hos næsby kører skole, fordi at men i først og fremmest er på en hold med 12 mennesker af gangen, så der kommer ikke ukendte folk ind og ud. for det anden hvis man følger hans regler garanter men at man får sin kørerkort. og sidst men ikke mindst er Bent en meget humoristisk person ... han er både sjov og hygge at være samme med .... :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2011
Rasmus Ebersbach Pedersen
"Jeg tog mit kørekort hos Næsby køreskole. Bent har været en fantastisk lærer igennem hele forløbet, han har en god evne til at sørge for at forklare tingene så man forstår dem og husker dem, han sørge for at undervisningen er behagelig og en smule morsom, så det ikke virker så trættende, jeg bestod teoriprøven med 1 fejl og køreprøven bestod jeg i 2. forsøg.
Jeg kan varmt anbefale Næsby Køreskole til andre som ønsker at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. august 2011
Helena
"Jeg synes Næsby køreskole er rigtig god. Teori undervisningen er god og sjov, med sjove små forklaringsmåder, som gør tingene lettere at huske.
Køretimerne er også gode.
Ja det hele er godt. Så godt at jeg bedstod det hele i først forsøg, og så godt at jeg har følt mig sikker hver gang jeg gik op til en af prøverne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2011
Sandra Koch Halskov
"Jeg har haft et fremragende forløb hos Næsby Køreskole. Gik igennem teoriprøven med 1.fejl, og gik igennem til køreprøven i første forsøg.
Teoriundervisningen var super - det var fint med tavleundervisningen i starten, den gjorde at man følte sig endnu mere tryg til selve teoriprøven.! Køretimerne var også meget grundige og detaljerede. Alt i alt en køreskole jeg varmt kan anbefale, med en rar og tålmodig kørerlærer, der har sin faglighed i orden, og som man kan føle sig tryg hos."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2011
Sebastian
"Bents køreskole er super effektiv og lige til at gå til. Undervisningen bliver forklaret godt, så man forstår det.
Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl og køreprøven 1. gang, så hans råd har været helt i top.
Så jeg kan stærkt anbefale for andre at bruge denne køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2011
Jacob
"nemme teori undervisninger. kørelektioner der er til at forstå."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2011
Suzan
"Jeg har taget kørekortet hos Bent. Det har været spændene oplevelse og man lære hurtigt når man har Bent som kørelærer. Jeg er meget tilfreds med den undervisning jeg fik. Jeg bestod teoriprøven første gang og køreprøven 2 gang pga. nervøsitet :) Vil anbefale alle at tage kørekortet hos Bent. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2011
Stine Nyholm
"Jeg har taget kørerkort ved Bent (Næsby kørerskole)
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med dette. Teorien, var sjov og det var altid underholdene, det var rart at have det to gange om ugen, og at man hurtigt kom ud at kører.
Det var super dejligt at have en månedstid til at læse op på teorien og blive klar til teoriprøven. Kører prøven var stille og rolig, man kan ikke gøre det bedre end man gør. Og Bent var altid rar at snakke med.
Kan kun anbefales til alle nybegyndere.. :D
-Stine "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2011
Emil
"Kan klart andbefales. Jeg bestod teori med 0 fejl, og køreprøven første gang. Det har været et sjovt og profesionelt forløb, som kun kan andbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2011
Per Damkier
"Som næsten 50-årig skulle jeg have kørekort for første gang. Det blev Næsby Køreskole ret tilfældigt valgt - men meget heldigt. Det har været et meget behageligt og proffesionelt forløb.
Kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2011
Mathias Banke
"Kort sagt: God stemning, lærerigt forløb, tolerant attitude og så er der sgu styr på sagerne, mht. papirer, aftaler og betalinger.
Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2011
Mathias
"Kort sagt: God stemning, lærerigt forløb, tolerant attitude og så er der sgu styr på sagerne, mht. papirer, aftaler og betalinger.
Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2011
Mads Jensen
"Jeg er rigtig glad for den undervisning jeg fik på Næsby køreskole, det var både underholdende og lærerigt på én og samme tid. Man kommer næsten til at savne det efter at man har bestået køreprøven. Jeg vil klart anbefale alle at tage sit kørekort hos Bent, Næsby køreskole! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2011
Jakob
"En rigtig god køreskole. Jeg bestod teoriprøven med 1 fejl og køreprøven første gang. Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2011
Marianne Larsen
"Det er en rigtig god køreskole. Teoritimerne blev gjort sjove, så man kunne huske de forskellige ting. Køretimerne var også gode, og der blev forklaret grundigt, hvad man skulle gøre. Der var styr på tingene, og jeg vil gerne anbefale køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2011
Jeppe Skovmose
"En ubeklagelig service og undervisningen forløb uden nogen problemer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2011
Patrick Valentin
"Rigtig god køreskole, bestod teori prøven med 1 fejl, og bestod køreprøven 1 gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2011
Julie Fie
"Jeg kan klart anbefale næsby køreskole til alle der skal tage kørekort. Bent er en rigtig god kørerlærer og til en fin og fornuftig pris. Jeg har selv taget hos bent og bestod min teori (som mange andre) med 1 fejl. jeg bestod også kører prøven første gang.
Bent er også god fordi han er en man føler man kan stole på og man er tryg når man kører med ham.
Han er seriøs men kan også være sjov. og hvis du tror teori er kedeligt så kan du tro om igen. fordi med varm kakao og små kager samt godt selskab af andre elever er det meget sjovere end man lige skulle tro.

Tag dit kørekort hos bent. det vil du ikke fortryde :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2011
Kristian
"Jeg tog mit kørekort ved Bent (Næsby køreskole), undervisningen er både sjov og lærerig. Selv bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg.
Jeg vil anbefale ham, fordi jeg følte jeg lærte noget nyt hver gang jeg sad i teorilokalet, og hver gang jeg sad i bilen.
Jeg gik ALDRIG ud af lokalet, eller af bilen, med en fornemmelse af, at jeg ikke har lært noget nyt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2011
Mikkel Dusi Pedersen
"Super køreskole. Bestod teori- og køreprøve første gang! Begge med 0 fejl. Kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2011
Nevin
"Jeg har taget mit kørekort på Næsby køreskole hos Bent. Jeg bestod teoriprøven med 2 fejl og køreprøven i første forsøg :) Bent er en meget dygtig kørelærer og formår at gøre undervisningen interessant og sjovt. Jeg kan helt klart anbefale Næsby Køreskole ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2011
Jonas
"Jeg har taget mit kørekort ved Næsby køreskole. Og dette har været rigtig godt forløb, med god, interessant og sjov form for teoriundervisning.
Bestod selv teoriprøven med 1 fejl og bestod køreprøve ved første forsøg.
Det hele blev klaret på 2-2½ måned.

Så kan helt klart anbefale Næsby køreskole til alle andre folk! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2010
Christian
"Jeg har taget min kørekort hos Næsby køreskole, hvilket jeg kun har gode ord til. Bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Undervisninger har været god, seriøs, samt sjov. Derfor kan jeg kun anbefale Næsby køreskole. Det er både hurtigt, nemt og så fungeredet bare. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2010
Jessica Grave Jensen
"Jeg har taget mit kørekort, på Næsby køreskole, ved Bent.
Det er et rigtig dejligt sted at tage sit kørekort, med sjov undervisning :).
Jeg bestod teori første gang, med 0 fejl.
Og min køreprøve i første forsøg :) - det er jo lækkert!
Og så tager det jo ingen tid, det er klaret på 2 mdr. ;) Det er også lækkert!
Jeg vil helt sikkert anbefale Bent, til at få dit kørekort ved!."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2010
Tina
"Jeg har taget mit kørekort ved næsby Køreskole, har kun positivt at siger derfra. Bestod både teori og køreprøve første gang. Rigtig god undervisning. Kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2010
Jesper
"Jeg tog mit kørekort hos Bent i næsby (Næsby køreskole) og kunne ikke være mere tilfreds, jeg har anbefaldt ham til mange af mine venner og de er også meget tilfreds med ham... når man har teori er der mange som regner med at det bliver kedeligt, men ikk hos bent han har nogle vigtigheder som han slynger ud en gang imellem (som nogle gange er sjove) :)
+ der er sodavand til en 10 kr.
Jeg vil råde jer til at tage bent da han simpelthen er sådan en fin kørelære har været meget glad for at have ham. hele vejen igennem, det er hyggeligt at snakke med ham og specielt hvis du er intra i motercykler eller lastbiler for så kan bent helt sikker snakke med på det hehe ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2010
Kasper Wissendorf Jensen
"Jeg har taget mit kørekort hos næsby køreskole, god teori og køreunderundervisning, det lykkedes mig da i hvert at bestå min teoriprøve med 0 fejl og bestå min køreprøve i første forsøg. Så derfor vil jeg anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2010
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 15.500,00 550,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer: Bent Conradsen
Adresse:Rugårdsvej 242 kælderen
Post nr. & by:5210 Odense
Telefon:26 130 230
Hjemmeside:naesbykoereskole.dk
Email:bent@naesbykoereskole.dk

Kørelærer:
  • Bent Conradsen

Teorilokale:
Adresse:Rugårdsvej 242
Post nr. & by:5210 Odense

Køreskole galleri