Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Mujaffas Køreskole v/Adam Alasadi | Odense

I Odense ligger Mujaffas Køreskole v/Adam Alasadi. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Niels Jørgensen
"Fremragende køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juni 2019
Dumpeprocent.dk
Mohammed
"Denne køreskole er et dårligt sted, min bror tog kørekort og læreren var ligeglad, han sagde bare jaja hele tiden, og det betød at min dumpede køreprøven. det var en ubehaglig oplevelse for min bror.

Kan ikke anbefales til nogen"
1 stjerne 4. maj 2012
Danny Nielsen
"Alle tiders køreskole. Undervisningen er helt i top og et niveau hvor vi alle kan følge med. Tog mit kørekort her og bestod både teori og køreprøve første gang :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2011
Dumpeprocent.dk
Mercedes
"Er ens ønske at få fat i kørekortet hurtigst muligt, og køre alle steder, og ønsker I inderligt at have kørekortet i jeres hænder, så skal i vælge:

Mujaffas Køreskole v/Adam Alasadi

Det bliver en eventyrlig rejse

Mujaffas køreskole er en unik og

elegant køreskole.

Undervisningen er lærerigt, hvor der

forklares perfekt på alt. Hvis man er i

tvivl bliver der forklaret godt og

grundigt indtil man har fat i alt, helt

uden tvivl ...

Adam er en funny lære og man

fortryder ikke at have valgt

Mujaffas Køreskole v/Adam Alasadi


(: "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2011
hasiba
"Super Gode Køreskole (Mujaffa) Tak til adam elasadi . Jeg har selv taget kørekort Hos mujaffas køreskole . "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2011
Ibrahim Hammoud
"Jeg kan varmt anbefale Mujaffas Køreskole. Det har været rigtig sjovt og hyggeligt, at tage kørekort hos fætteren Adam. Der er altid højt humør i teorilokalet. Til køretimerne har jeg haft rigtig stor glæde af, at der er blevet lagt vægt på tålmodighed og sikker kørsel. Det har alt i alt været et rigtig godt forløb. Og så håber man da på at møde elitekørelæren en gang imellem :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2011
Dumpeprocent.dk
Betina
"Mit forløb hos Mujaffas køreskole har gennem hele forløbet været rigtig godt sammensat, både med hensyn til teori og praktisk kørsel. Jeg bestod både teori - og køreprøve i første forsøg, og det kan jeg takke min kørelærer Adam for. Mujaffas Køreskole kan helt sikkert anbefales, ikke kun fordi du bliver udsat for en masse forskellige svære og knap så svære trafiksituationer, men ikke mindst fordi Adam er i stand til at få dig til at føle dig hjemme, både i trafikken og trafikteorien. Klart 5 stjerner herfra. Tak for et super forløb Adam!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2011
Asaad Farhat
"Elite kørelæren... vil jeg helst starte med at beskrive ham.. Han er utrolig nem og have med at gøre.. jeg hyggede mig gevaldigt under undervisnings forløbet, glemmer heller aldrig Tysklandsturen, hehehe... du er for sej mand.. kan med garanti anbefale Mujaffas Køreskole.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2011
Amr Yousef
"En kørelærer som man aldrig glemmer; sød og fræk på en god måde. Jeg har lært at køre på få gange. Fordi der hvor jeg kommer fra bruger vi kun æsler ;-) men nu er jeg meget stolt fordi jeg kan køre bil. Tak skal du have Adam.......fra din ægyptiske ven Amr...."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2011
Allan
"Teori samt køreprøve i første hug ;D Vil anbefalde Adams køreskole til alle dem jeg kender og alle dem som kigger på denne hjemmeside. Det bedste ved det hele var, at adam var utrolig tålmodig og tager tingene stille og roligt :) jeg fejlede .. måske 500 gange fordi jeg var så nervøs men han gjorde det meget let for mig :) Det var en fornøjelse at tage kørekort hos Adam :)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2011
Maya
"Adam er en utrolig tålmodig og en hjælpsom person. Han er en rigtig gentelman og holder hvad han lover.Han er helt ned på jorden og går direkte ind i hjertet.. Adam er bare alt for sød.Det var ikke bare en Køreskole for mig.Han skal opleves. "Adam du er for sej""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2011
Teresa Nhanuy
"Kan klart anbefalde Mujaffas Køreskole v/Adam, det har været en fantastisk forløb, både med hensyn til teorien men også praksis. Jeg har aldrig været den kvikke til bil, har altid hadet at køre bil men Adam var så sød, fangede mit tempo med det samme og arbejdede derfra. Bestod begge første gang og engang imellem tager jeg til køreskolen, hvor der er super hyggelig stemning :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2011
Asma Mohamed
"En kørelære der ikke glemmes! Tålmodig, lyttende, omhyggelig & motiverende. Jeg havde ikke styr på koblingen & speederen, hvornår jeg skulle balancere, men blot efter få timer kunne jeg koblingen. Også er de praktiske lektioner noget humoristiske :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2011
Anders Møller
"Møg sej fætter ;) Adam er sku en dejlig og yderst sjovt menneske som man kun kan have det sjovt med, både til teoritimerne men i praksis, hvor man kører en splinter ny BMW. Han er altid glad, hjælpsom og vil forklare dig tingene sådan så man forstår det 100%. Det er mega luksus! Selv når man skal ud og køre med ham, så ringer han eller skriver og vil hente en hvor end man nu er. Så er der sku næsten altid pizza til teoritimerne :) Bestod begge første gang, kan helt klart anbefalde Adam! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2011
Aisha Ahmad
"Perfekt kørelære! Adam er en fornuftig, sød og rar person, som altid er velforberedt, gør timerne spændende og lærerige. Han kommer med eksempler fra dagligdagen, som gør det meget nemmere at forstå også ELSKER han når der er spørgsmål, for så forklarer han det gerne 2gange, for at få alle til at forstå det 100% . Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve første gang, som jeg ellers troede var umuligt :) Mujaffas køreskole kan klart anbefales ! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2011
Emilie Hansen
"Jeg vil klart give Mujaffas køreskole 5stjerner - nærmere 10 stjerner! :)
-God service
-Imødenkommende kørelære
-Forstående og fleksible.
- Tålmodig og positiv.
Han er altid aktiv og i godt humør - Vil sprede sin viden videre med glæde. Det føltes som to timer der fløj afsted, for stoffet var ret tungt, men han gjorde det på en meget nem måde, så alle kunne følge med og forstå det, som er det vigtigste. Jeg vil klart anbefale Mujaffas køreskole - Det en oplevelse og meget hyggelig ungdommelig måde at få sit kørekort på :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2010
Sara Hassan
"Kan absolut anbefale Mujaffas køreskole i Reventlowsvej 78 :) Jeg har prøvet at skifte køreskoler op til flere gange, fordi jeg følte ikke, at kørelærerne var pædagogiske nok - Vi fik udleveret papir og skulle høre efter og det var dét. Men så prøvede jeg Adams køreskole, hvor han underviser på en meget sjov måde- inddrager sine egne sjove oplevelser med elever, så vi ikke laver samme fejl og er super forstående og elsker at forklare hvis nogen ikke forstår noget. Kan helt klart anbefale den :) Også fik jeg lov til at køre en super ny BMW :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. august 2010
Michael Friis
"Du lærer alt det basale, samt du lærer at køre bil ordenligt, dvs. Hvordan du skal behandle en bil i fremtiden også. Alt i alt en rigtig god køreskole. Det er nu 3 år siden jeg har taget kørekort hos Adam, og skulle jeg gøre det om igen, var det stadig hos ham. Og så får man lov at køre i en næsten ny BMW 525i, hvilket jo en luksus :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2010
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 6.995,00 400,00
Kategori B 7.995,00 400,00
Kategori BE 3.495,00 350,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Adam Alasadi
Adresse:Skt. Jørgens Gade 222
Post nr. & by:5000 Odense
Telefon:28 77 78 17
Hjemmeside:Mujaffaskoreskole-Odense.dk
Email:Mujaffaskoreskole@hotmail.com

Kørelærer:
  • Adam Alasadi

Teorilokale:
Adresse:Skt. Jørgens Gade 222
Post nr. & by:5000 Odense

Køreskole galleri