Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Midtbyens Køreskole | Odense

I Odense ligger Midtbyens Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Sarah
"Dette er en utrolig god køreskole
I min teoriprøve fik jeg 0 fejl, da jeg fulgte kørelærens råd og vejledning.
Og da jeg skulle op til køreprøven bestod jeg med det samme. Denne køreskole kan stærkt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2012
Dumpeprocent.dk
Lam Nhu Vu
"Tre måneder før jeg fyldte 18 tilmeldte jeg mig hos Lisbeth, og det har jeg på ingen måde fortrudt, selvom jeg skulle bruge meget af tiden transport frem og tilbage til køreskolen. Teori timerne var meget hyggelige, men særdeles også seriøs. Køretimerne passede perfekt, og Lisbeth kunne altid sætte tid til en, hvis man var lidt presset de andre dage. Kort og godt, så var jeg meget glad for at jeg valgte Midtbyens Køreskole.
PS: Jeg fik kortet dagen efter min fødselsdag, uden og dumpe køreprøven og teoriprøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2012
Mathias J. Christensen
"Tog kørekort hos Midtbyens Køreskole, og kan kun sige positive ting.
Havde Lisbeth som kørelærer. Hun var altid frisk og fyldt med humor, både under teori- og køretimerne. Selve undervisningen foregår via tavle og powerpoint og er fyldt med gode eksempler fra læren selv.

Så 5 ud af 5 stjerner herfra !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2012
Dumpeprocent.dk
Cecilie
"Jeg har været rigtig glad for at gå hos Lisbeth. Hun er en sød og frisk kørelærer og dygtig til at undervise."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2011
Joseph Dowsett
"Jeg har haft en fornøjelig par måneder med Lisbeth som min kørelærer! Hver lektion var omhyggeligt planlagt, hvilket gjorde alt lettere og mere klart at forstå. Selvom lektioner var meget grundige, var der altid tid til en masse grin, og når din kørelærer kaster hendes mobiltelefon ud af bilen- så ved du at du har gjort noget forkert ;D Takket være Lisbeth og Midtbyens Køreskole i Odense bestod jeg teori og køreprøven første gang, og har lært at der er højrekørsel i Danmark ;) Tusind tak igen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2011
Cathrine Jørgensen
"Jeg startede på mit kørekort i maj 2011, og har bestået hele skidtet i første hug.
Lisbeth er en virkelig dygtig kørelære, det er altid rart at køre med hende, og hun er 100% fair i sine vurdering af aspiranternes evner og kunnen.
De små hold og den meget overkommelige pris er et plus på kontoen. Jeg vil aldrig fortryde, at jeg tog mit kørekort på midtbyens køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2011
Dumpeprocent.dk
Lam Nhu Vu
"Jeg startede med første teori time d. 18 Januar og blev færdig her den 4. April.
Jeg klarede begge ting første gang, og en del af skylden er selvfølgelig Lisbeth skyld. :)
Teori timerne var hyggelige, men også lærerigt, nogen gange kunne hun godt komme med nogen sjove indputs. :D
Jeg fortryder ikke jeg tog mit kørekort ved Lisbeth, selvom jeg skulle tage tog hver gang.
Vil gerne anbefale dem der søger en god køreskole at starte ved Lisbeth.
Tak for denne gang.
Held og lykke forude Lisbeth.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. april 2011
Mathias Benediktson
"Jeg begyndte på kørekort i oktober 2010 og bestod både teori- og køreprøve i første hug. Kan kun give Lisbeth de varmeste anbefalinger. Hun er rigtig god til at forberede eleverne til både teori- og køreprøve. Derudover er hun et varmt og behageligt bekendtskab. Så der er al mulig grund til at tage dit kørekort hos hende :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2011
Kasper Lysegaard
"Jeg startede på mit kørekort d. 5 oktober og bestod min teoriprøve i første forsøg d. 9 dec. og min køreprøve i første forsøg d. 14 jan og dette er helt klart Lisbets fortjeneste. God, konstruktiv, og seriøs men samtidig sjov teori undervisning. Hun formår på bedste vis at gøre det kedelige meget mindre kedeligt. Thumbs up!! Jeg kan kun give Lisbeth og Midtbyens Køreskole mine varmeste anbefalinger. Et godt råd - lad Bedstemor And blive hjemme under kørslen ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2011
Emil Mathiasen
"Jeg begyndte på kortet i midten af oktober og havde det d.12 januar 2011. Bestod begge prøver første gang!

Hele forløbet har været fornøjeligt og meget lærerigt. Når man tager kørekort, mener jeg det er utrolig vigtigt med god stemning i bilen, for optimal indlæring. Og den klarer Lisbeth nemt. Hun er en meget sød og snaksagelig lærer. Hun er god til at fortælle dig hvad du gør forkert og samtidig give gode råd! laver man basale fejl som ikke må forekomme, har Lisbeth at par gode og sjove metoder til at forbedre indlæringen. Første tur kom jeg til at kigge på gearkassen da jeg skulle skifte gear. herefter fik jeg en trussel om at jeg ville blive slået med et paprør næste gang jeg gjorde, og jeg har aldrig nogen sinde fjernet blikket fra vejen for at skulle skifte gear. Alt i Alt så er Lisbeth fra midtbyenskøreskole en fantastisk kørelærer og hun har min kraftigste anbefaling! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2011
Rebecca Degn í Haraldsstovu
"jeg fik kørekort hos lisbeth februar 2010 og jeg kan stærkt anbefalde hende. startede ud et andet sted, hvor resultatet var at jeg ikke kunne sove om natten, fordi jeg var så bange for at køre- så jeg besluttede at skifte kørelærer og valgt dermed Lisbeth. Hendes humor og rolighed, gør det virkelig nemt og overskueligt at køre. Hun er ikke bange for at pointere hvis man kører for stærkt/ langtsomt, eller gør andet som er forkert-dog gør hun en opmærksom på sine fejle på en helt speciel måde, så det hænger fast- og fejlen ikke gentages. Igen igen kan jeg stærkt anbefalde hende til alle som skal starte på kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2010
Christoffer Paaske
"Jeg startede d. 25-05/2010 og havde mit kørekort i hånden d. 09-08/2010. Bestod både teori og praksis første gang, og det må siges at være Lisbeths fortjeneste. Efter den første gang teori er overstået, er det ligefrem sjovt at tage kørekort hos Lisbeth (efter man har vænnet sig til den lette mobning og uafbrudte talestrøm). Du vil ikke fortryde det, hvis du vælger Midtbyens Køreskole. Og et godt råd med på vejen; når hun begynder at pille ved p-skiven, så er det på tide at træde speederen i bund ;)."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2010
Christoffer Paaske
"Jeg startede d. 25-05/2010 og havde mit kørekort i hånden d. 09-08/2010. Bestod både teori og praksis første gang, og det må siges at være Lisbeths fortjeneste. Efter den første gang teori er overstået, er det ligefrem sjovt at tage kørekort hos Lisbeth (efter man har vænnet sig til den lette mobning og uafbrudte talestrøm). Du vil ikke fortryde det, hvis du vælger Midtbyens Køreskole. Og et godt råd med på vejen; når hun begynder at pille ved p-skiven, så er det på tide at træde speederen i bund ;)."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2010
Marjan Lucic
"Jeg har været meget imponeret over den måde elverne bliver modtaget på (med åbne arme), og hvor sjovt det er at køre med Lisbeth. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til MK-skolen. Hvis i vil have en god kørelære, så skal i tage dette sted.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2010
Oliver Gram
"Jeg startede d. 04/02/2010 og var færdig d. 31/05/2010, og på den tid blev min holdning til kvindelige bilister. Eller det vil sige, jeg mødte ihvertfald Lisbeth der kunne imponere med hendes køreevner. Har haft en hyggelig og lærrig tid hos Midtbyens Køreskole, hvor der ikke kan sættes en finger på noget, der skulle ændres (bortset fra "gulvtæppet" under pedalerne - du ved hvad jeg taler om Lisbeth).. :)
Kan klart anbefale denne køreskole! p.s. bestod begge prøver første gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2010
Rene Thomassen
"kan helt klart anbefale Lisbeth, Man får en super teori undervisning og virkelige gode køretimer. så herfra er de varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2010
Lucas
"Jeg er glad for at jeg valgte Lisbeth som kørerlære. Timerne er seriøse men der er humor indblandet og hun er altid frisk, hvilket gør Lisbeth til en god lærer.
Jeg kan varmt anbefale Lisbeth og Midtbyenkøreskole!
Tak for nogle gode timer (: "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2010
Bettina møller jensen
"Jeg starte Torsdag D.22-10-2009 og var færdig D.01-02-2010..Jeg bedstod begge prøver første gange..Jeg er glad for jeg valgte Midtbyens køreskole,både Lisbeth og Majed er to mennesker der kan undervise, så man forstår det og at det bliver der oppe...Jeg kan helt klart anbefale Midtbyens køreskole....."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2010
Stephen Grove Nielsen
"Det sjælden man møder et så humoristisk menneske som Lisbeth, jeg så altid med stor glæde frem til køretimere i ´Karen Marie´ : D Hun må uden tvivl være den bedste kærelærer i landet, Hvis ikke?, Så uden tvivl den skønneste <3 heh :)ingen tvivl om hvor jeg skal ha generhvervet mit kørekort,"Hvis!".. Det bliver `desværre´ nok ikke aktuelt, da Lisbeth, Forstår at banke en fornuftig trafik adfærd i hovedet hos folk!.. Så jeg må finde på noget andet, hvis jeg skal møde hende igen. I der ikke vælger Midtbyens køreskole. Snyder jer selv! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2009
Erica N. Nielsen
"Jeg er virkelig glad for at jeg valgte Lisbeth som kørelærer. Teorien har været morsom og slet ikke så kedelig som frygtet ;) Og man har ikke på noget tidspunkt følt at man ikke fik det hele med. Når man er ude at køre siger hun sin mening og man er ikke i tvivl om hvis man gør noget forkert - men hun retter en stille og roligt og sørger for at man lærer det hele. Kort sagt har det været smadder hyggeligt! Tak :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2009
Louise Jul
"Jeg kan kun give Lisbeth rosende ord herfra.
Helt utrolig tålmodig - tak for det - det blev jo et længere bekendtskab.

Altid frisk med noget humor - tak for det også, det var nødvendigt. Også selvom jeg stadig ikke har tilgivet dig for det med at række armen ud af vinduet ;-)

Kan sit stof, både praktisk og teoretisk - og også i teorien er der heldigvis plads til humor, ellers så havde jeg nok ikke overlevet ;-)

Tak for kampen Lisbeth - det var knaldhyggeligt :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2009
Iman arief
"Helt klart et godt valg af køreskole, lisbeth er en god lærer både i det teoretiske og i det praksiske. Altid glad og veloplagt. Hun hjælper en gennem hele forløbet til man føler sig sikker i sin kørsel.
Glemmer man at blinke, beder hun da bar en om at rulle vinduet ned og række armen ud, så alle kan se hvor man er på vej hen;)
anbefales helt klart:) tak for nogle hyggelige og lærerige timer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2008
jimmy nielsen
"uden tvivl en af de bedste køreskoler..
lisbeth er nok den bedste og mest humoristiske kørelærer man kan få. begyndte på kortet den 14 august og var færdig den 31 november.
uden anmærknnger. kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2008
Patricia
"Det er ikke Midtbyens køreskole, men byens BEDSTE køreskole. Det er en suveræn god køreskole. I selv om teorien plejer at være det mest kedlige ved at tage kørekort, sørger Lisbeth og majed for at gøre teorien sjov og lærerig:D
Nu da jeg er færdig med at tage mit kørekort bliver det helt sørgeligt at sige farvel til Lisbeth og Majed, da de altid er så sjove, glade og positive.
Så vis du er i tvivl om hvor du skal tage dit kørekort, er Midtbyens Køreskole helt klart det rigtige valg.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2008
kia jester
"Midtbyens køreskole er bare en super god køreskole!!
Det er super sjovt at tage kørekort, og man lærer også meget på kort tid.
Jeg bestod begge prøver første gang. Det er helt klart takket være min kørelærer Lisbeth. Hun er sjov og herlig. Har virkelig lært meget..
Tag dit kørekort på denne skole NU!!
Mange 1000 tak Lisbeth"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2008
Mikkel Ostermann
"Midtbyens Køreskole er den verdens bedste køreskole i Fyn, jeg bestod mine to prøver på en gang. Kørelærerne har altid godt humør, og har plads til ballade, og de to kørelærer laver altid sjov, og de har altid humor. Og jeg vil sige tak til Majed og Lisbeth for at tage min kørekort, tusind tak..:D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2008
janie thomsen
"lisbeth er en rigtig god og grundig kørelærer hun. Hun er god til at lærer fra sig og begår man en fejl for man lidt venlig mobning og gode råd med på vejen indtil man har fattet det. Hun bakker en op hele vejen. og uden hende havde jeg nok ikke fået styr på mine mega store højresving ;) kan varmt anbefale hende til valg af kørerlærer

tak for hjælpen lisbeth :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2008
Rudha
"Midtbyens køreskole er verdens bedste køreskole i mine øjne, sådan at jeg bestod mine to første prøver på en gang.Kørelærerne er bare super flinke og søde. De laver altid sjov og er altid i gode humør. Jeg anbefaler skolen til dem, der kan tænke sig at begynde til kørekortet, så tager hen og begynde på denne køreskole.

- 100000 Tak til Majed og Lisbeth :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2008
Zuzu
"Glemte at firtælle en ting, Jeg kan varmt anbefale denne køreskole, Kanon Køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2008
Zuzu
"Kanon god køreskole.
Bestod min prøver for første gang.
Jeg kom godt ud min min kørelære.
Han var sjov at kører sammen med, og hvor altid godt i humøret. Takker dig mange gange for mit kørekort Majed :)

Mange hilser Zuzu :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2008
Anna
"superrr"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2008
Sihaaaam
"Kanon god køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2008
Benjamin Ankersen
"Hej.

Jeg startede med at tage kørekort den fjerde januar i år. Præcis i dag, den 21. marts, er jeg bestået den praktiske køreprøve i første forsøg.
Jeg modtog mine teorilektioner og køretimer af Majed Hajaj, og de var upåklagelige. Jeg bestod min teoriprøve med kun en fejl, og det var som følge af min egen særlige trang til overhaling.
Så alt i alt kom jeg hurtigt til mit kørekort med ikke blot upåklagelig, men fremragende, undervisning.
Midtbyens køreskole kan varmt anbefales, da den holder sig inden for seriøse rammer, som er nødvendige for at forså trafikken, og da man modtager teoriundervisningen som hold, får man en rigtig god følelse af team-spirit når man er der.

Tusin tak for kortet Majed.

Bedste hilsener, Benjamin "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2007
Kent Pilegaard Kristensen
"Jeg kan varmt anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2007
Rasmus Walter Pedersen
"Kan kun sige at jeg havde en fed tid. Bestod første gang uden problemer. Og med en sjov kørelærer går det hele meget hurtigere"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2007
Maj-Britt
"Rigtig god kørelærer, der er tid til lidt sjov, men stadig seriøse. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2007
Niels Erik Hansen
"Rigtig fin køreskole. Behagelige og lærerige timer, hvor man også har det sjovt. Kan stærkt anbefales, tak for nogle gode timer Lisbeth ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2007
Michelle Pedersen
"Jeg er super lykkelig over mit valg af køreskolen.
Lisbeth er en kørelærer som er frisk og altid med et dejligt smil på læben, uden hende havde jeg nok ikke haft mit kort idag, hun bakkede mig 110% op hele forløbet igennem, og det er jeg bare glad for. tak tak."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2007
ZD
"ZDSW "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2007
Mads Godballe
"Jeg smider lige en lille kommentar efter at have taget kørekort hos Lisbeth.

Hvad jeg i starten oplevede som lidt overdrevet grundighed på landevejen (spejl, spejl, skulder osv.) forstod jeg til sidst, da jeg skulle til prøve, vigtigheden af. Den lidt tørre teoriundervisning blev taget alvorligt men heldigvis med et glimt i øjet.

Alt var fint og jeg kan og vil varmt anbefale Midtbyens Køreskole ved Lisbeth.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2007
Mads Godballe
"Jeg smider lige en lille kommentar efter at have taget kørekort hos Lisbeth.

Hvad jeg i starten oplevede som lidt overdrevet grundighed på landevejen (spejl, spejl, skulder osv.) forstod jeg til sidst, da jeg skulle til prøve, vigtigheden af. Den lidt tørre teoriundervisning blev taget alvorligt men heldigvis med et glimt i øjet.

Alt var fint og jeg kan og vil varmt anbefale Midtbyens Køreskole ved Lisbeth.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2007
Mads Godballe
"Jeg smider lige en lille kommentar efter at have taget kørekort hos Lisbeth.

Hvad jeg i starten oplevede som lidt overdrevet grundighed på landevejen (spejl, spejl, skulder osv.) forstod jeg til sidst, da jeg skulle til prøve, vigtigheden af. Den lidt tørre teoriundervisning blev taget alvorligt men heldigvis med et glimt i øjet.

Alt var fint og jeg kan og vil varmt anbefale Midtbyens Køreskole ved Lisbeth.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2007
Siham og Zeinab
"

"Det har været pragtfuldt at tage kørekort hos Majed og Lisbeth. De er meget fleksible og tilpasser sig deres elevers behov, idet vi går på gymnasiet har det været en stor hjælp for os. Både Lisbeth og Majed er utrolig sjove og hjælpsomme, både til køretimer og i teoritimerne. Lisbeth fik selv de kedeligste teoritimer til at blive noget af sjoveste:P De sørger for at alle er med og hvis ikke, hjælper de gerne en ekstra gang til det er forstået. Lisbeth havde vi til teoritimerne samt de første køretimer, hvorefter Majed hjalp lidt til med selve kørselen til sidst. Vi vil stærkt anbefale Midtbyens køreskole. Helt Klart 5 Stjerner.. Fantastiske Kørelærer..
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Majed Hajaj
Adresse:Vindegade 41
Post nr. & by:5000 Odense
Telefon:23245876
Hjemmeside:www.mkskole.dk
Email:mk-odense@hotmail.dk

Kørelærer:
  • Majed Hajaj
  • Lisbeth Larsen Nikolajsen