Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

MC Køreskolen | Odense

I Odense ligger MC Køreskolen. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

Profil

Mit navn er Thomas Gall. Jeg kører selv MC og har været aktiv i det fynske mc miljø og har været det i mange år. Ønsker du info om kørekort til bil i Odense skal du gå til siden der her Tarup Køreskole.

Du finder køreskolen på Rugårdsvej 163 i Tarup, Odense N.V., overfor Krogh Blomster, i samme bygning som Piercer.dk

Jeg startede MC Køreskolen i 1999, da jeg synes at mange af de køreskoler der giver MC kørekort, gør det til noget sekundært. Ligeledes er jeg forbavset over at mange motorcykelkørelærere ikke kører motorcykel selv. At lære at køre motorcykel er, i mine øjne, ikke det samme som f.eks. at lære at køre bil eller lastbil. Jeg kører mc i undervisningen, da det giver den mest realistiske kørsel (Det kan være generende at skulle vente på en kørelærer i bil… en mc smutter nemmere gennem trafikken). Jeg kører oftest med 2 elever foran, da jeg betragter det som dårlig undervisning at køre med 3 elever foran. Jeg har arbejdet med køreskole i Odense siden 1997.

Teoretisk undervisning:

Jeg underviser primært ved at I selv sidder ved computer. Jeg blander undervisning ved tavlen ind undervejs. På den måde er det muligt at undervise lidt mere koncentreret, og måske gå lidt mere ind i køreteknik og generel brug af motorcyklen, end undervisningsplanen strengt taget kræver. Fordelen ved pc undervisning er, at programmet altid er opdateret, den enkelte elev kan repetere efter ønske og behov, og uddannelsens varighed afhænger af den enkelte elev. – Det er muligt at køre undervisningen igennem på 33-4 uger hvis man er lidt fleksibel.

Normalt underviser jeg mc teori mandag og onsdag ca. kl. 18.00 – bilteori kl. 19.30. Er det ikke muligt for dig at komme på de tidspunkter, er det muligt at finde alternative tidspunkter – dog ikke weekend. Via en kode kan du gå på nettet, og repetere undervisningen, og gå prøver igennem, derhjemme.

Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 9.500,00 450,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Rugårdsvej 163
Post nr. & by:5210 Odense
Telefon:21728080
Hjemmeside:www,mckøreskolen.dk
Email:mckoereskolen@gmail.com

Kørelærer:
  • Thomas Gall

Teorilokale:
Adresse:Rugårdsvej 163
Post nr. & by:5210 Odense