Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Ibsens Køreskole | Odense

I Odense ligger Ibsens Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

gunnar pedersen
"GOD OG FYLDESTGØRENDE UNDERVISNING ,GOD KEMI ,ER FRISK OG UDADVENDT,SKAL ABSOLUT HAVE 5 STJERNER ,VIL ANBEFALE TIL EVT.NYE ELEVER"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2021
Dumpeprocent.dk
Bjørn Wils
"Jeg har haft den fornøjelse at tage mine afsluttende buskøretimer sammen med Frank Ibsen, og jeg må rose ham til skyerne for at være en yderst kompetent kørelære. Han besidder de gode egenskaber at være virkelig god til at forklare - især de svære bus køreteknikker. Han har en rigtig god forståelse af, hvor man er som elev og kan tilpasse sin vejledning situationsbestemt. Han bygger naturligt ens køreegenskaber og selvtillid op. Foruden at han bare er meget venlig og imødekommende. Jeg kan på det varmeste anbefale Frank, og jeg er kun ked af at vi ikke skal ud at køre sammen i bussen igen - da jeg bestod med rosende ord fra den motorsagkyndige.
Frank er den ubetinget bedste kørelærer jeg har haft - og jeg har tidligere taget kørekort til alm. bil, motorcykel og lastbil.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2019
Søren Pihl
"Har taget kørekort til lastbil ved Frank Ibsen.
En mere entusiastisk og nærværende kørelærer skal man lede længe efter.
Frank er typen der ikke stopper før han ved man kan sit stof.
Kan varmt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2016
Dumpeprocent.dk
Helge Stolt
"Jeg har taget kørekort til B-E + en generhvervelse af mit kørekort ved Ibsens Kørerskole, og jeg kan varmt anbefale Frank Ibsen. Frank er utrolig dygtig, og har en fantantisk evne til at spore sig ind på den enkelte elevs behov, og derud fra hjælpe dem vidre til et godt resultat.

(5 stjerner) til Frank
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2008
Vita madsen
"Jeg har taget kørekort Ved Ibsens køreskole. Frank er en utrolig dygtig kørelærer, hvor man får al den opbakning som man kan ønske sig hele vejen igennem processen. Han er utrolig god til at pejle sig ind på den enkeltes elevs behov. Jeg henviser gerne personer til ham. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2007
Vita madsen
"Jeg har taget kørekort til forvogn+hænger ved Frank. Frank er meget grundig og dygtig m.h.t. hans elever. Han er meget stædig og vedholdende når teorien skal bankes på plads. Ingen elever bliver "tabt" på gulvet, for han opgiver ikke så let. Han er god til at fastholde sine elever og komme med opmuntrende kommentarer. Jeg anbefaler gerne Frank til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2007
Dumpeprocent.dk
Per Hansen
"Han var hurtigt til lige at teorien på plads. Og nogle af de andre elever som ikke var så hurtige blev ikke bare opgivet eller overladt til en computer. Han var der ikke bare for at tjene pengene alene, men for at hjælpe folk til at få deres kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Frank Ibsen
Adresse:Rugårdsvej 193
Post nr. & by:5210 Odense
Telefon:40367389